*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare,

La multi ani Bianca Nicole - Pispi si Alicia Maria - Kim!
Sa cresteti mari si sanatoase, sa aveti mult noroc!
Fetele, eu scriu iar Bia trage niste vocalize, cred ca-i place cum face tastatura.
Vorbeam de buzitza vanata. Ce credeti ca face bibilicea mea noaptea. Isi suge buza de jos. Asta noapte am pazit-o si am prins-o in fapt. E drept ca pe la 6 dimineata, de sa nu doarma mami ( adica eu )toata noaptea.
M-am gandit ca ar fi bine sa-i dau pe suzi, desi ea nu este obisnuita, drept pentru care m-am ales cu un un copil treaz si cu chef de papa si joaca.
Noroc ca a adormit pe la 7 si ceva si am mai prins un somn pana pe la 9.30.
M-am uitat dupa dintzisori si nu se vad.

Am vazut stirile la Tv, sa speram ca nu i-au stricat vacanta Laurei evenimentele de acolo.

Hai pupici

Tania, Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Buna fetelor . Am un moment de respiro. Cristian dupa lungi lupte a adormit. Am inceput si noi cu suculetul de mere astazi numai o lingurita. Voi cu ce ati inceput si cat???? Tot cu lingurita??? nu cred ca a fost incantat de el ca s-a strambat.Am gustat si eu marul si era dulce .Sa nu-i placa????
Fetelor Catrinutza si Tania2 multumesc pentru carte incepem si noi cautatul ei. Noi avem o carte ffff veche mama si copilul dar acolo nu scrie asa ceva .Catrinutza MULTUMESC MULT ca mi-ai trimis ce scrie in carte ca sa incepem exercitiile pana o cumparam !!!
LA MULTE LUNITE!!!
Bianca Nicole - Pispi
Alicia Maria - Kim

Pupam dulce toate mamicile si toti bebeii.

ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Alorea16 Eu am inceput direct cu lingurita.E normal sa se strambe pt ca e un gust nou.Mai incearca,in caz ca nu vrea..mai lasa pt cateva zile..inseamna ca nu e pregatit.Dar daca doar se stramba si ia,e decat socul de un gust nou.EU am inceput cu suc de mere si i-am dat cate 10-20 ml.Iar dupa primele zile deja am inceput sa ii dau si pulpa.Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Simona Toma, poti sa-i dai orice cereale fara gluten adica porumb (daca are scaun moale), orez (daca are scaun moale), tapioca (ce-o fi aia)si pot fi cu lapte, fara lapte, cu fructe sau fara. Eu ii dau Anei orez si porumb de la Milupa cate o masura in fiecare biberon cu lapte pt ca ea este slabuta. Daca copilul este mai grasut se recomanda prudenta la cereale (cum mi se pare mie ca ar trebui sa fie atenta Ceela, Traian are greutatea unui copil de 1 an-nu te supara, asa stiu eu).Se pot da cu lingurita - de preferat-sau cu biberonul cu tetina speciala.
Alorea, tu parca aveai probleme cu lingurita? Am vazut ca exista lingurita tip biberon ca sa faca trecerea mai usoara la lingurita simpla, de la Chicco, poate incerci.
Catrinel, eu ma gandeam sa fierb pentru 1 sapt carnea pt piure si sa o congelez? Dar frigiderul nu e suficient?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Catrinel, suzeta nu vrea sa o ia nici in ruptul capului. Cand i-o apropii de gurita sa te tii ce urlete scoate. Zici ca cine stie ce i-am dat sau i-am facut. Nu stiu ce-oi face ... sper numai sa ma tina nervii.
simona_toma, felicitari pentru noul dintisor. Sper sa ne iasa si noua ca de repede ca nu mai puteeeeem.
Tinutza, tare ma bucur sa aud de voi. Ceeee? 2 dintisori deja? Pai voi sunteti grabiti tare. Ti-am luat-o eu inainte cu nasterea dar acuma voi recuperati, nu gluma.
Super pozicile, ati crescut mari. de la noi

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Micaalsa, doar noaptea apuc sa scriub si eu cate cava, dupa ce adoarme Harris. Pupici Iuliei blondine!

Catrinel, pozele sunt in primul album My Public Shoebox.
vezi [url=http://community.webshots.com/album/550534637tRXfSB/1]aici[/url]

Cosmina si Harris -03.04.2006

http://community.webshots.com/user/cosmina12

http://www.dropshots.com/cosmina

cateva poze botez: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=9e5ere2&.src=ph&store=&prodid=&.done

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Pai Micaalsa trebuie sa recuperam ca doar suntem baietel nu?Asa de cuminte a fost cat i-au iesit dintii ca eu nici nu mi-am dat seama ca or sa iasa...iar cand i-am vazut am cazut pe spate!Astept sa creasca sa le fac poze!Voi ce mai faceti?
Pupicei,ma duc in oras,ca ne scoate tati la cina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Pai Tinutzo draga, ce sa facem ... pe noi ne chinuie dintisorii astia, nu avem norocul vostru sa ne iasa peste noapte. Asta e, mergem inainte ce sa facem. Ziua n-ar fi asa mare bai ... dar noaptea, cateodata plange in somn de abia reusesc s-o linistesc. Sper macar sa-i iasa cat de repede ca am o nepotica care tot asa, de la 3 luni a inceput s-o chinuie dintii si doar la 1 an si 2 luni i-a iesit primul. Numa' asa pot sa-mi iasa si mie peri albi ...
Ramona draga, eu cand o vad ca doarme, tusti si eu in pat. Altfel nu cred ca as rezista. Eu sunt si mai dependenta de somn, de felul meu, daca nu-mi fac orele de somn atunci n-ai cu cine vorbi ziua aia. Asa ca-ti dai seama ... in perioada asta-i un haos total in capul meu. Sper sa nu tina mult ...

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

COSMINA, Harris e o mega-dulceata de copil!!!! Ma da gata de fiecare data - bebe-fotomodel!

ALINA, am uitat sa zic ieri, ca alea-s cantitatile dintr-o zi buna, citeodata bea la 11 sau la 5 dupamasa numai cite 50ml, sau sare masa aia de tot. Azi a papat la prinz cam 130 mg de piureutz, si 20 ml de lapte. Pe urma i-am dat pt sete ceai, a baut cam 60 ml. stai c-am uitat ce voiam sa-ti scriu...aaa, daaaa – carnea pt o saptamana eu as congela-o in borcanase mici, cite jumate de borcanas, sa zicem. Adica as fierbe carnea si as pasa-o, numai sa o decongelez si sa o incalzesc pt papa. Nu cred ca ajunge numai frigider. Poate pt ziua urmatoare. Dar nu pt o saptamana.

TANIA, asta-i culmea.... nu m-am gandit!

MICAALSA, ‘ai de capul meu. Gata, mi-am epuizat ideile. Oricum, parerea mea e ca se trezeste (nu neaparat de foame) si vrea sa se calmeze. Daca nu poate numai cu tzitzi.... Ufffffff!!!!! Ceai nu, suzeta nu....zau ca nu stiu ce sa mai zic. Incearca sa te mai odihnesti in timpul zilei... nu mai tin minte, incercasesi cu cereale seara?

ALOREA, eu am inceput cu piureutz de legume, (morcovi, cartofi, zucchini). Azi am bagat o linguritza de para inauntru, i-a placut mult de tot.

NSHIRO, uite ceva poze din mini-vacanta. Nu a fost cine stie ce, dar lu’ rapper-ina mea i-a placut!!

In sfarsit a adormit dupa masa!!! Uof!!!
Am fost sa ii iau sac de dormit, si am luat mega-tzeapa, ca am vazut ca invelisul pe dinauntru si dinafara e de bumbac, dar umplutura e de poliester. Aproape toate erau de poliester, eu nu stiu ce fac astia pt bebei....ma rog, alea umplute cu fulgi costa 75 de euro si pe asta tot am dat 45 de euro!!! Culmea! Cre ca ma duc cu el inapoi.

Uaaaaaa, TINAAAA, meeeei, de cind nu am mai auzit vesti de la tine!! (in direct, vreau sa zic ) Ma bucur ca nu trebe operatie, sa vezi ca va fi bine! Felicitari pt jobul de traducator! ai mai pus poze cu david?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Tinuta, ne-ati luat-o inainte cu cei 2 dintisori.Bravoo!!!Si la noi tot asa s-a intamplat, a iesit pe tacutelea.Sper sa iasa asa toti.Nici nu ma asteptam.Am fost socata cand l-am descoperit.Cu cine lasi bebele cand te duci la serviciu?6 limbi??Ai innebunit??Copii nostri cred ca arata la fel, au aceeasi greutate si aceeasi inaltime.Mai, sa fie!
Micaalsa, ce sa zic, cred ca esti cea mai obosita mamica.Poate se potoleste nazdravana ta cand ii ies dintisorii.Sa fie cat mai repedeee!!
S-a trezit strumfu'.Acum papam suculet de morcovet.Si de abia astept sa-i fac baie diseara, ieri n-am facut, a fost zi de vaccin.Mamaaa, ce ma chinuie la baie!Adica dupa baie, la masaj si la imbracat.Se zvarcoleste de zici ca-l pun pe jar.Eu il tin pe spate, el nimic, vrea sa se intoarca pe burta.E o adevarata lupta intre noi doi.Si eu castig, evident, dar ies de pe campul de lupta lac de apa.
Va pupam

Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma

Mergi la inceput