*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Catrinutza, accept si 20 kg, no problem. Merci, esti dragutza!

Ciuf, am vizionat pozele, misto de tot!

Catrinel, bine ati revenit din mini-vacanta!
Sa stii ca si Marc face la fel cand papa: pe langa lingurita mai baga 2 degetele asa, de control, sau bavetica mai prinde cu manutzele linguritza si uite asa se face tot varza. Da' am prins spilu': il pun in boucer cu hamurile pe el si-i bag repede-repede linguritza in guritza, asa incat in 5 minute am terminat tot balamucul. Si el regurgiteaza, chiar mai des ca inainte, dar la noi e din cauza supraplinului, ca nu prea avem limite! Plus ca tot ce prinde baga in guritza, asa ca si eu tot schimb pe cearceafuri, batiste , hainutze si alte cele.
Azi a tras 120 ml de supica, plus piure de cartof & morcov, i-am mai strecurat acolo si un pic de ardeias si tare i-a placut...

Micaalsa, uite asa am patit eu cu Marc pe cand avea vreo 5 zile, tin minte ca era a doua noapte acasa dupa ce venisem din maternitate...se trezea din ora in ora si vroia la san...la noi sa- dovedit ca ii era sete. A fost prima data cand i-am dat ceai si de atunci, ti-am mai spus, ii place ceaiul mult. Dar daca tu zici ca nu vrea ceai...Ai incercat combinatzia fenicol, anason , chimen? Dar totusi poate nu se satura cu lapticul, altfel nu cred ca s-ar trezi...

Mariana, uite aici niste idei: Maia,Melissa, Melinda, Monica sau Monique...da' e musai cu M??? Mie de exemplu cel mai mult imi plac Ingrid si Brigitte. Acuma depinde si de numele de familie.

Kim, nici eu nu stiu cand o sa-l intarc pe Marc daca o sa mai am tot asa mult lapte...mi-e tare drag cand il vad cu cata pasiune suge, se lipeste si adoarme numai la tzitzi ! in principiu, cred ca o sa alaptez cam pana la 9 luni.
Insanatosire grabnica!

Alina si bb Marc Alexandru(28.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sa felicitam gazulitele: Maria-Ruxandra, Anthony Nicholas, Marc Alexandru, Thea Antonia, Anda, Mihaita.
De dimineata fusei la dentist ca m-am pricopsit cu o gaura intr-o masea. Si pierdui vreo 3 ore acolo. Ma bibili doctorul ala de imi mai lipsea masajul. Fusei o rasfatata. Sa vedeti cati se vanturau pe langa mine de ziceai ca sunt vedeta.
Chemata la cabinet de la 7:30 ma apucase un somn teribil. Imi scoase nervul si mi-o plomba. Sa vedeti ce munca de lamurire din partea doctorului sa ma convinga sa-mi imbrace dintele. Si eu capoasa ca un catar. Si cu toate astea dadui din pozonar frumoasa suma de $387. Dentist sa te faci!
Pup ca n-am timp de scris (decat de citit, sorry). Ma asteapta muraturile.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Pup fetele si bebeii dulce dulce, ca de mult nu am mai intrat...
In primul rand LA Multi Ani, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi
28:
Maria-Ruxandra - - Catrinutza
Anthony Nicholas - - Biuta
Marc Alexandru - - alinaalex
Thea Antonia - - Andreea Georgiana
Anda - - loranda
Mihaita - - amelutza
29:
Bianca Nicole - - Pispi
Alicia Maria - - Kim

Noi suntem bine, nu prea mai am timp sa intru asa des, din pacate. Harris e bine, l-am cantarit de vreo 3 zile si avea 7300g. E bine zic eu. Azi-maine implinim 5 luni, suntem mari. Cu diversificarea mai stam pana la 6 luni, deocamdata doar titi papam. Cred ca ne iasa si dintisorii ca e foarte marait cateodata si tot ce prinde vrea sa roada. A invatat sa stea cat de cat si pe burtica si nu ii mai displace chiar asa de mult.(puteti vedea in poze cum sta pe burtica).
Dimineata pe la 8 da desteptarea finala si pana nu dau o tura cu el pe afara nu mai vrea sa doarma...si eu sunt moarta de somn.. Noaptea tot la 2=3 ore se trezeste la papa. il mai iau cu mine in pat cand simt ca pic de somn si dormim amandoi, el cu titi in gurita toata noaptea... Cam asta facem noi. Sper sa mai intru curand. Excursionistele, bine ati venit din mini vacante.
Bun venit noilor mamici de martie-aprilie.
Catrinel, unde ai fost in Pfalz?

Cosmina si Harris -03.04.2006

http://community.webshots.com/user/cosmina12

http://www.dropshots.com/cosmina

cateva poze botez: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=9e5ere2&.src=ph&store=&prodid=&.done

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

loranda, am adaugat si datele ce mi le-ai trimis. Sa stii ca nu ma mira ca Anda nu vrea sa-ti bea laptele praf, si Iulia oricat de foame i-ar fi nu vrea sa se atinga de biberon. Nici nu vreau sa ma gandesc ce-o sa fac cand n-o sa mai am laptic.
Catrinel, si eu as incerca metoda asta, sa-i tot aman cate-un pic masa de noapte, doar ca la noi sun mesele de noapte. Dimineata nici nu-mi mai aduc bine aminte de cate ori ma trezesc .. oricum pe putin de 4 - 5 ori. Si asta s-a intamplat asa dintr-o data, de vreo 2 saptamani, pana atunci se trezea doar o data pe noapte, cateodata chiar deloc, papa putin si adormea la loc. Am stat si m-am framantat ce-o fi ... ce-o pati, dar totusi cred ca de cand au inceput durerile de dintisori nu mai doarme noaptea. Si nici nu mai mananca ca inainte, suge putin si gata, ori se ridica-n fund de la san ori adoarme, si oricat incerc s-o trezesc n-am nici o sansa ca oricum nu mai vrea sa pape. ma gandesc si la varianta ca mi se trezeste asa des si din cauza ca nu-i satula, dar cum sa o fac sa manance mai mult?
alinaalex, ceai nu vrea nici in ruptul capului. Posibil sa nu se sature ... sa vad cum oi face cum oi drege sa o conving sa manance mai mult ... desi nu stiu zau ca asa copil incvapatanat pot sa am ...
Cosmina , pai nu-s singura somnambula vad ca. Ne-om face un club, ce sa zic ... Mishei copiii astia ai nostrii.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

ha ha, Catrinel, uite ca facusi fetele sa scrie io zic sa te faci predicator sau public speaker, ceva, ca uite ce te-asculta lumea
pupam Oana mica sa se faca bine, si mamica pt ca a revenit printre noi

Kim,
ca bine zici, cu vacantele. si-s convinsa ca parintii vostri va privesc de sus si se bucura ca voi, fratii, sunteti impreuna

Alexandra mea a fost o miriita azi, nu a dormit mai deloc toata ziua. e drept ca e cald afara, si, deci, in casa (ca nu avem aer conditionat). a picat de somn la 9:30pm, sa vedem cind s-o trezi (aseara a adormit la aceeasi ora, si s-a trezit la 5:30am, a papat, si apoi a mai dormit pina la 9:30am)

La Multi Ani piticilor care implinesc o gramada de luni azi:
Maria-Ruxandra,
Thea Antonia,
Anda,
Marc Alexandru,
Mihaita
Anthony Nicholas
Sa cresteti mari si sa ascultati de mami si tati

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

quote:
Originally posted by alorea16

Catrinutza cartea lui Capraru nu o am si tare as fi curioasa cum as putea stimul dezvoltarea muschilor. Cum se numeste cartea mai exact poate o gasesc si eu sa o cumpar??

E a treia oara cand scriu mesajul...si rasnitza manuala se misca mai repede...sa speram ca acum il trimite.
Cartea se numeste "Mama si copilul", e scrisa de sotii Capraru, Ed. Medicala (e o carte cu care au crescut multe generatii, inclusiv a mea, acum 30 de ani).
Si uite ce spune acolo: in cap. "De la 4 la 5 luni" :
"Normal, sugarul la 5 luni mai are strabism. La cei care nu isi coordoneaza inca bine miscarile globilor oculari sau se mai uita din cand in cand crucis se recomanda, in continuare, ca mama sa "plimbe" un obiect stralucitor la 20-30 cm de fatza sugarului.Exercitiul se face de mai multe ori pe zi."
La urmatoarea luna, adica de la 5 la 6 luni spune ca nu mai are strabism copilul, iar examinarea se face in conditiile culcat pe spate si sezand.

Multumim pentru urarile de bine la adresa gogoasei scumpe si la randul nostru uram la fel sarbatoritilor de ieri si de azi...:
ieri - Anthony Nicholas - Biuta, Marc Alexandru - Alinaalex, Thea Antonia - Andreea Georgiana, Anda - loranda (bine ai venit printre noi), Mihaita - amelutza

si de azi - Bianca Nicole - Pispi si Alicia Maria - Kim
Apropo...Pispi, pe unde umbli????? treci la raport...

Biutza...plecaciuni si cereri de iertaciuni...ti-am zis ieri ca sunt blonda...La multe lunitze!!!! pt puiutul tau si sorry ca am disparut ieri ca magarul in ceata dar dupa ce mi-a facut o gramada de probleme netul, a catadicsit sa pice de tot macar sa stiu o treaba...pupam baietii - cucuietii, cu falcutele lor cu tot...

Mariana, da...ea singura a luat initiativa...de la 5 luni juma face schema asta si se supara daca nu o las...nici nu stia sa stea in fundulet si ea statea in doua labutze...acum cu chiu cu vai mai sta in fundulet, dar dupa ce oboseste de stat in picioare...si asta se intampla dupa vreo juma de ora...

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

AIDA, io stiu....nu prea-mi place sa vorbesc in public, pe internet merge, ca nu ma vede nimeni stii bancul ala cu cainele care scria pe internet. Vine alt caine la el si-l intreaba
“ce naiba faci??”
“Scriu pe un forum”
“cum naiba sa scrii pe un forum, doar esti CAINE!!!”
“pe internet nu se vede”

ALINAALEX, cre ca e o idee buna, ca vad ca daca ii dau mai repede, parca ii place mai mult. Hai sa incerc azi in bouncer. Ce-o fi, o fi, na. ca doar n-o manca toata viata la mine-n poala.

CIUF, voi platiti imediat la dentist? Aici se trimite factura, poti plati intr-o luna.... Zi despre muraturi? Le faci numai cu sare si apa?

COSMINA, am fost in Pfälzerwald, linga Landau, se cheama Busenberg . pensiunea se numeste Tannenhof (www.pension-tannenhof.de). Sa fiu a nabii, daca ar trebui sa ma trezesc inca noaptea la 2-3 ore, cred ca as lua-o razna de oboseala!!! Dar cred ca bebeii alaptati la san papa mai mult noaptea decat ceilalti, sau nu?
Nu gasesc pozitia burticoasa a lui harris....Unde ai pus pozele, in ce album?

MICAALSA, atunci nu cred ca ii e foame...daca suge asa putin, cred ca vrea numai sa se calmeze. Daca ii dai suzeta nu e OK?
Misheaua mica – ce mi-a placut chestia cu “misheaua”

CATRINUTZA, Pispi e un pic necajita.. Sotzul are hepatita B cronica, si are si ea valorile un pic crescute, Bia a racit din nou.... Greu!! Si nici nu stiu daca e cineva care sa-i mai ajute! Pupam atomika mika!!!

Croncanitoarea mea vaz ca nu mai are chef de somn!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

LA MULTI ANI sa cresteti frumosi si sanatosi:
28:
februarie: Maria-Ruxandra - - Catrinutza
februarie: Anthony Nicholas - - Biuta
martie: Marc Alexandru - - alinaalex
martie: Thea Antonia - - Andreea Georgiana
martie: Anda - - loranda
aprilie: Mihaita - - amelutza
29:
martie: Bianca Nicole - - Pispi
martie: Alicia Maria - - Kim

Salutare!
Am reusit si eu sa citesc din urma ca ramasesem undeva pe la pagina doi. De asemenea am vazut si pozicile!
Ciuf, fara cuvinte... super! Multumim pt poze!
Catrinel tu nu ne incanti cu nimic?
Am fost si noi plecati sambata si duminica la hotelul unde am facut nunta, a fost ok doar ca nu prea am putut "sa-mi fac de cap" cu mama dupa mine. Cand am trecut la a treia bere a inceput sa se uite crucis de mi-a trecut tot cheful. Maria a fost o dulce si-o cuminte. A facut baie in piscina dupa care a dormit bustean, apoi seara a adormit iar in restaurant si nu s-a mai trezit pana dimineata (ca de obicei ca vazusi ca ati vorbit de programul de somn al bebeilor). Ea de cand s-a nascut nu a stat niciodata treaza noaptea. Se treazea, papa si somn la loc. Noi dormim cu o lumina de veghe astfel incat atunci cand se trezea la masa nu era nevoie sa aprind lumina, ceea ce ar fi putut face sa-i sara somnul. De cateva ori am adormit eu inaintea ei dar a fost ok, nu a plans. Acum adoarme pe la 8-9 seara, eu ii dau o masa prin somn inainte de a ma culca (pe la 11) si se mai trezeste la 5, o iau in patul nostru, ii dau sa pape si ea mai sta treaza cam o ora si se joaca cu mainile, da din picioare, ne trage pe mine si pe taica-sau de fata si de par, iar eu dormitez pana la 7 cand trebuie sa ma trezesc pt a merge la servici. Ea adoarme la loc pe la 6 si doarme pana pe la 8.30. Luni i-am dat un sfert sa galbenus de ou fiert subtiat cu putina supica. In rest, orezul, pireul de legume (morcov, cartof, ceapa, ardei) iar cat am fost plecati a servit porumb si cartof dulce de la borcanel. Azi i-am dat o lingurita de branza de soia. Astea sunt toai te alimentele care i le-am introdus luna asta. Am inceput cu cate o lingurita si am crescut treptat cantitatile, pana i-am inlocuit masa de pranz.
Bun venit noilor mamici.
Multumim pt aprecieri celor care ne-au vazut pozicile. Cand am sa am timp o sa incerc sa pun cateva din week-end.

rocsana si bebe maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Salutare, mamici si bebici!Am intrat sa va dam o veste mare:avem un dintisor, la 4 luni si jumatate!!ieri l-am descoperit.E asa mic si gingaaaas!!Si nu ne-a dat febra.Strumfu e foarte agitat de vreo luna si ceva si baga tot ce apuca in gurita, dar nu ma asteptam sa-i iasa asa repede.Am fost socata ieri cand l-am vazut.Mai e cineva asa grabit ca noi?
Ieri am facut si vaccinul de 4 luni, a chirait un pic cand i-a bagat acul si s-a linistit apoi si i-a zambit asistentei, asa dulce!!Nu a facut febra.
Intrebam si eu ce fel de cereale dati la bebei, da' rele cum sunteti, nici nu m-ati bagat in seama.Deci?
Va pupam

Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Ma mai tineti minte?
Fetelor imi cer mii de scuze ca nu am mai intrat dar nu am avut timp deloc.Din pcate nu am avut si nu am timpul necesar de a recupera dar,cat am vazut eu printre picaturi s-au intamplat si lucruri bune si rele.
Kim,condoleante pt mama ta.Imi pare sincer rau.Dar tu esti puternica si te intareste si Alicia!
Mariana1976 felicitari pentru sarcina.Sa fie usoara si fara peripetii!Nu imi vine sa cred ce curaj ai!
Laura_Ioana,multttttttt succes.Sa ramai insarcinata repede si sa fie totul super ok!Vacanta placuta in Antalya!
Ciuf,bine ai venit acasa din vacanta!
Va pup pe toate celelate fete,La multi ani care v-ati sarbatorit ziua si La multi ani si bebeilor vostri!Sa fiti fericiti,sanatosi si tot ce va doriti!
De noi ce sa va zic....tati ramane fara job pe 15 septembrie,eu mi-am gasit un job de traducator.Ca mi-am depus CV-ul la un magazin si s-au uitat stramb la mine,dat fiind faptul ca pe CV scria, facultate de jurnalism si teatru...si 6 limbi!!!!!!!!Desi eu vroiam job-ul de la magazin doar pt a reintra in societate si sa ma dezmeticesc si eu putin..dar e bine si-asa...incep de la 1 octombrie..URA!Abia astept.In rest sunt inca cu scoala de soferi..care m-a usurat la buzunare de vreo 500 de lire pana acum..dar merge ok.
David..i-au dat dintisorii de jos.Amandoi...unu i-a iesit vineri si unul ieri.Asa ca am inceput si spalatul pe dintisori...N-a reactionat foarte rau..a dormit noaptea ca de obicei...cu mici scantece..in rest tot ce prindea baga in gurita...Am inceput si solidele...Miercurea trecuta avea 7.800 Kg si 69 cm.Operatia de hernie o mai lasa nenea doctoru...cat mai poate fi lasata...Pe 20 am facut botezul...pun niste poze pe webshots..si cam atat.Imi pare rau ca numai intru pe la voi dar nu am timp deloc.Tare mi-e dor de voi...sper sa pot intra mai des..Multi !

Mergi la inceput