*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Alorea, Catrinel17..se multu' foarteeeee mult pt urari :) Nici nu pot sa cred ca o zburat juma de an.. uram si noi numai bine si sanatate foarte multa..da cu lista lui Aloreea ..ca tare frumoasa e :)
Maria-Ruxandra - Catrinutza
Anthony Nicholas - Biuta
Marc Alexandru - alinaalex
Thea Antonia - Andreea Georgiana
Anda - lorand
Mihaita - amelutza
Parca is mai multi ca de obicei, pupe-i mama pe ei :))

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

LA MULTI ANI MARIA RUXANDRA(CATRINUTZA), ANTHONY NICHOLAS (BIUTA), MARC ALEXANDRU (ALINAALEX), THEA ANTONIA (ANDREEA GEORGIANA), ANDA (LORANDA), MIHAITA (AMELUTA)!!!SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!

Fetelor sunt epuizata...de vreo cateva zile Nick e asa de agitat..nu sta nici in patut,nici in tarc,nici in carut numai in brate.De papat papa dar daca il pun jos imediat incepe sa caraie si sa maraie.Cum il iau in brate se linisteste.M-am gandit ca poate e de la dinti ca saliveaza f tare,baga orice prinde in gurita...i-am pus si gel special pe gingie.Noptile trecute mi s-a trezit pe la 4 dimineata de unde imi dormea toata noaptea.Asa va fac si voua piticii ?

Catrinel si Nick regurgiteaza cand sta pe burtik.Uneori chiar imi mai vomita si ma umple de lapte.Asa ca dupa ce papa il las un pic linistit lungit si apoi il tin la eructat fara sa-l bat pe spate. pt Onuta!

Pozicile noastre

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=d214re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Veniram si noi din weekend.Am fost si la o nunta,cu Rudy,binenteles,si....toata lumea a tabarat pe noi,ce mai are pustiul priza la public.O cucoana,tremurand mi-a zis ca ea de 2 ore nu-si lua ochii de la el si i l-am pus in brate vreo jumate de ora ca sa pot si eu dansa.O sa pun pozici zilele astea.Rudy si-a descoperit o noua pasiune:pianul.Am fost in vizita la cineva care are pian si jumate de ora ne-a dat un concert de zile mari,asa ca pe lista lui mos Craciun trebuie sa fie si un pian,chiar daca nu neaparat anul asta.Ma uitam la el si nu-mi venea sa cred ce bine se distra el.

Catrinel,bine v-ati intors din mini-vacanta!Si Rudy regurgiteaza.....de n-shpe ori pe zi,sicer,dar eu m-am obisnuit.
Am fugit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Maria-Ruxandra ,Anthony Nicholas, Marc Alexandru, Thea Antonia, Anda si Mihaita

Catrinelule Abia astept sa veniti in Tm!

Roxivanimi pare rau de voi...ca ati avut o calatorie asa ratata. Daca mai ajungi in Tm si stai mai ult poate ne intalnim!

Marianace zici de Mathias? Dar de ce vreti neaparat cu M?
A crescut burtica?

Laurazici ca ai unda verde...mama ce idei imi dai :) Pupici si sper sa va distrati acolo...am auzit eu bine azi la tv ca au fost probleme?

Polixeni asa face si Cristian...ai observat ca v-am schimbat numele in listuta?

Ma tot gandesc la saraca Tina ce stresata trebuie sa fie cu gasitul jobului!Noi ne vaitam aici, insa altii au probleme mai mari si nici timp sa se vaite nu mai au!

Mara ce mai faci?

Bun venit fetelor noi! Sa puneti poze!

Mihaela&Cristian 25.03.2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Bun sosit tuturor mamicilor noi venite!

Catrinel, bine ati sosit din mini vacanta!
Ce bine ca ati reusit sa mai "evadati" si voi pe undeva...
DE degetelul cu care se joaca in timpul mesei,eu i-l ocup cu altceva,adica o bucatica de morcov,mar,etc.Baieteii nu prea au regurgitat ca lumea niciodata,insa fetita facea asa pina la vreo 4-5 luni.

Catrinutza,iar m-am uitat la pozele voastre si iar am ramas tablou fiindca am impresia ca Mariuca ta sta in picioare si se tine cu manutele de patut?Singura a luat asa o initiativa???Cred ca n-am vazut niciodata copii de virsta ei asa!

Polixeni cu siguranta sunt dintisorii.Al meu tot asa saliva de nu mai putea si in 2 sapt. i-u iesit 2 coltisori.
De-abia acum am vazut intrebarea ta cu cezariana.Trebuie sa-ti spun ca eu eram disperata si nebuna de legat ca mai aveam oarescare burtica dupa operatie(desi dupa nasterile anterioare nu fusese nici pic).Din cauza asta am inceput FOARTE USOR cu abdomene de la 3 sapt dupa operatie ca-l speriasem rau de tot pe sotz.Aici se recomanda de la 6 saptamini dupa operatie in sus,nici poveste 6 luni!Asa ca...poti incepe cu incredere

Mihaela/Timisoara multumim mult de tot ca te-ai ocupat de listuta noastra!Pai...hai ca nu mai e mult si poate "exersati" de un "surior" lui Cristian.
Numele Mathias e foarte frumos,asa se numeste si unul dintre cumnatii mei suedezi.Este frecvent intilnit in Suedia si cred ca si in celelate tari de limbi germanice.

Irina cred ca trebuie sa te duci acolo de unde ai cumparat carutul sa-i intrebi de reparatie.Tocmai citisem pe forum probleme cu carucioarele la fetele din Romania.

Mariana 14+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loranda spune:

Raportez:copil imbaiat,hranit si adormit...strans de pe campul de lupta si pregatit pentru maine.Nu a vrut sa manance nici Milumil,asa ca l-am combinat cu lapte de-al meu si a mancat cu chiu cu vai vreo 130 ml la ora 19.La 22 i-am facut 60 ml de apa cu 2 masuri de lapte praf combinat cu 120 lapte matern si 4 linguri de fulgi de orez si.....a papat tot.
Mai am de,si apoi ca nu mi-am revenit inca de sambata cand am avut o nunta.
Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare,

Uite ca ne-am hotarat sa scriem mai des nu "numai sa citim", sper sa nu va plictisim ca la noi totul este k pentru ca nu am inceput diversificarea iar lapticul curge lin din bibe si nu avem probleme. Peste 2 saptamani incepem cred cu sucurile si apoi mai vedem, cum zice tanti dr.
Cu kg stam bine, 7.100 la 4 luni jumatate eu zic ca-i in regula.
Tati ne mai supara, ieri a plecat la o nunta la Constanta si a uitat sa se mai intoarca, dar am mare chef de scandal maine.
fetele, ajutor! Bia de 2 zile se trezeste cu buzita de jos vanata in interior si fix in acelasi loc. Si zau ca nu are de ce sa se loveasca. Oare sa-si suga buza asa de tare! Daca se mai intampla sun dr. ca pe bune asa ceva n-am mai vazut.

Alorea - cartea se cheama "Mama si copilul" si o gasesti in librarii.
Ai mare grija cum ii pui jucariile la carucior si la patut, sau cand va jucati sa nu se uite in jos.
Catrinutza, Ciuf creme minune este de la Sanosan si contine ulei de masline si proteine din lapte pentru hidratare iar pentru somnic ulei de lavanda.
Incercam de maine antrenamentul sper sa reusim pana la urma sa scoatem manuta!
roxivan, tu cand te-ai externat? Poate ne-am intalnit la alaptat sau poate la control la cabinetul prof. Marinescu! Sper ca nu te-am confundat!
Micaalsa, imi pare rau ca n-a functionat cremita, mai incearca cine stie! Oricum seara inainte de culcare tre sa pape bine de tot. Bianca papa in jur de 200 ml de lapte dupa baitza si doarme pana dimineatza.

hai pupici si ne auzim si maine!

Bianca Alexandra iris 15.04.2006
si mami Tania

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

...hop si eu, dupa cum vedeti, imi fac timp sa va citesc si sa mai scriu din cand in cand...

Crunta zi! N-aveam destule, acu' mai sufar si din cauza ca m-am operat la picior, v-am mai spus eu ceva, am avut un colt de unghie incarnat si de 2 luni am incercat toate leacurile posibile si uite ca n-am scapat fara operatie. Si stiti voi, cu alaptatul nu prea merg calmantele astea, iar aici nu se gaseste Tylenol, noroc ca am facut rost de Naproxen, ca altfel cred ca ma urcam pe pereti de durere.

Inca n-am intarcat puiuta, mai merg asa nu stiu cat, ca prea bine ii merge cu lapticu asta al meu, si mie mi-au mai trecut intepaturile, acum sa vedem cat mai rezistam.

Aida, stau in Romania inca o luna, ne-am tras acum o vacanta ca niciodata: de 2 luni! Am realizat si eu ce pretioasa e viata... si fiecare clipa!

Va pup pe toate cu puiutii vostri scumpi si dragi!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

multumim mult pt. urari si uram si noi, de asemenea, LA MULTI ANI

Thea Antonia, Anda, Mihaita, Maria Ruxandra si Anthony Nicholas!

Alina si bb Marc Alexandru(28.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CATRINUTZA, hai ca m-ai dat gata cu masca de fatza

POLI; cred si eu ca-s dintzisorii!!! Cum are gingiutza? Umflata? Rosie?

DELIA, pune pozele, sa vedem pianistu’!!!!!

MARIANA.... nu merge... naiba stie, nu se poate concentra la altceva. Dar face asta numai de icnd ii e infundat nasul, si am vazut ca isi baga imediat degetul in gura cind ma vede cu pompitza pt muci.... cred ca vrea sa se linisteasca cind simte ca nu poate respira bine.... alta varianta ar fi ca e obisnuita sa suga mancarea. Na, in fine, trebe sa o dezobisnuiesc. Deocamdata i-l tot scot, pina se enerveaza si plinge, o mai las, iar i-l scot. Cum a fost la testul de translucenta? Sau cind ai zis ca mergi?

LORANDA, hai ca i-ai gasit slabiciunea!!!

TANIA si KIM ca si scrieti!!!!
Tania, ia-o oincet cu scandalul, repeta-ti de multe ori ce o sa ii spui, ca sa devii din ce in ce mai diplomata, si sa ii poti spune cit de cit calm ce ai de zis...
Cu buzita... am citit ca atunci cind ies dintzisorii, se pot sparge ceva capilare in zona, din cauza presiunii, asta sa fie??

KIM - Tylenol e paracetamol, uite: “Paracetamol or acetaminophen (brand names Tylenol® in US and Panadol® in UK)”.... (http://en.wikipedia.org/wiki/Paracetamol)

Pup fetele, m-am carat in pat. Pe maine!!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput