*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

loranda, am corectat greseala. Te rog spune-ne ziua ta de nastere, DPN-ul si doctorul cu care ai nascut. Si vrem pozici .
Catrinel, multumim frumos de laude. Oanei.
Mariana, inca tot astept reteta de somnic ce-ai aplicat-o la Markus. Ca nu mai poooot .

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Roxivan-si Ana mananca Milumil 2, cam 650ml/zi impartiti in 6 mese.E putin, dar asta e, asa e ea, slabuta (mi se pare ca o mamica nou venita se plangea de 5800 g la 4 luni, dar ce zici de 5550 la 5 luni?)Nu am obsrevat sa manance mai des la schimbarea 1-2, cred ca la voi sunt pur si simplu nevoile crescute, e mai mare, si stomacelul nu e pregatit sa preia mai mult odata.
Salutari plimbaretelor Catrinel si Oana, sa va faceti bine pana la capat si la mai multe vacante! Catrinel,cam cat laptic si cam cata hrana solida mananca Oana acum?
Retete de somn la bebelus nu am, Ana doarme 22-06, daca mananca la 22, daca nu vre, atunci se scoala si la 3, rar, dar s-a-ntamplat.
Crema aia contine lavanda, s-ar putea dela asta sa fie linistitioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

Buna mamici,
am intrat sa mai pupam si noi bebei frumusei.
Noi suntem bine, Traian a facut vaccinul de 6 luni, ne-am cantarit si surpriza intr-o luna de zile n-a mai luat nici macar 100 grame (9,400). Asa ca i-am introdus si eu cereale(in iaurt). Si pentru ca noi suntem un pic mai maricei, sa va scriem meniul nostru zilnic, poate se mai inspira mamicile asa cum am vazut si noi la altii. Traian se trezeste la 8 -san, la 11-un iaurt natural cu un sfert de banana si o lingura mare de cereale, la 2-3 un piureu foarte gros(altfel nu accepta) din morcov, cartof, telina dovlecel, ardei gras, piept de pui si 2 biscuiti (fara zahar) cat sa ingoase piureul, la 5-un pic la san, la 6-7 un mar mare cu biscuite sau o piersica, si seara la 10-san. de la 10 la 8 somn . Stam cat putem de mult afara la aer(in curte) sau la plimbare, ne place sa ne jucam cu oricine are chef de noi, si sarim din carut de bucurie cand iesim seara cu prietenii. Noi stam in cartier de case si formam seara un convoi de carucioare si ne plimbam printre strazi. O adevarata gasca . Traian e foarte sociabil, s-a obisnuit de mic cu lume multa.Ii place sa tasteze cand vorbim cu cineva pe mess. Stam singuri in fundulet, dar nu excelam, adica ne prabusim daca ne intindem dupa jucarii. Si cam asta facem noi.
Va pupam,

Traian 24.02.2006
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

La multe lunite!!!

Maria-Ruxandra - Catrinutza
Anthony Nicholas - Biuta
Marc Alexandru - alinaalex
Thea Antonia - Andreea Georgiana
Anda - lorand
Mihaita - amelutza

Catrinutza cartea lui Capraru nu o am si tare as fi curioasa cum as putea stimul dezvoltarea muschilor. Cum se numeste cartea mai exact poate o gasesc si eu sa o cumpar??
MERSI MULT PENTRU AJUTOR
Revin mai tarziu s-a trezit bebe.
Catrinel_17 ma bucur ca va simtiti mai bine
PUP pe toata lumea

ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

ceela, iaurtul il faci tu sau il cumperi ?

Noi azi am papat piure din morcov + mar + pruna (toate rase pe razatoarea de sticla) si-au lasat un suc, era mai fluid, dar nu l-a papat pana nu am pus si 2 masuri de lapte praf.

Pediatra noastra cica biscuite NU pana la 8 luni ... ca ar contine nu stiu ce nitriti care mananca calciul de la bebe .... toata lumea cica sa-mi vad de treaba, ca ei au bagat biscuite de la 3 luni (sunt inca la tara, peste o saptamana vin in Constanta) ....

Luizax, mi-e dor de tine ! Baga si tu 2 randuri.

Mai fetelor, mi s-a stricat carutul. Nu vrea sa stea decat la orizontala, nu-l mai pot ridica (avea vreo 4 pozitii, pana la 90 grade). Stiti vreun remediu ? Ca vreau sa-l invat pe bebe sa stea in fund la plimbare si nu pot.

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CIUF, am mers prin Pfalz, cam la 2 ore cu masina la sud de Frankfurt, aproape de Franta. Sunt dealuri faine, paduri, cu alei pe unde ne-am plimbat cu caruciorul, tare misto. O sa pun pozele azi. Cum zici tu, aiurea relaxare... a fost un fel de “acasa” altundeva. Trezit la 6.30, biberoane, scutece.... dar tot a fost bine. Ai facut muraturi? Din alea bune, cu apa si sare? Sau cu otet?

MICAALSA, poate i-o fi sete? Cu ceai ai incercat?

ALINA.... ce sa zic, uite, mesele arata asa: dimineata 200 ml de lapte praf, la 11 intre 100-150 ml, la pranz cam 100-120mg piureutz de morcovi, cartofi, zucchini (din borcan) + 100 lapte praf, la 5 iar 150 lapte, seara cam 180 ml lapte. Io o iau incet de tot cu diversificarea. La pranz as putea sa ii dau ceva supa clara, eventual, dar mai incolo.

CEELA, tu ii prepari in fiecare zi piureutzul de legume? Io o vreme faceam morcovii si zucchini, si ii congelam pe portii pt o saptamana. Multa lume face asa aici.

IRINA, nu e in garantie caruciorul?

Fetele, si la voi bebeii dau sa bage degetul in gura cind papa cu linguritza? Oana ma dispera!!! E un adevarat razboi. Ghiciti cine castiga! Ca doar nu io!
Si ce mai voiam sa intreb.... ai vostri mai regurgiteaza? Oana mai da afara, mai ales cind e pe burta, de schimb cite 3-4 cearceafuri pe zi.

Mariuca, Anthony, Marc, Thea, Anda, LA MULTI ANI si multe bucurii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Catrinel, nici nu vrea sa se atinga de ceai noaptea. Ziua cateodata (rar de tot) reusesc s-o mai prostesc si bea cate 20 ml de ceai dar noaptea chiar n-am nici o sansa.
Si Iulia inca regurgiteaza, cateodata improasca tot in jurul ei ... dar totusi nu asa mult ca acum o luna. Atunci eram disperata, aveam impresia ca tot ce mananca da afara.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loranda spune:

Micaalsa,sunt din 10/12/1976,DPN a fost 4 aprilie iar dr. cu care am nascut se numeste Cezarin Todea.
Eu incep sa raman fara lapte si trebuie sa-i dau o masa de lapte praf pe zi.Va inchipuiti ca oricat i-ar fi fost de foame nu a vrut sa bea lapte praf?Am consumat o cutie de Nan numai pe incercari.Acum i-am luat Milumil si sunt foarte curioasa daca o sa-l accepte pentru ca ieri am plans impreuna..ea ca nu vroia decat ceai,iar eu ca nu mi-a mancat decat vreo 400 ml de lapte de-al meu si vreo 3 lingurite de pireu. Mi-e frica sa o cantaresc acum ca a implinit 5 luni sa nu ma nevrozez mai tare decat sunt deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MICAALSA, la Oana i-am "amanat" masa de noapte... Plingea la 3, ii dadeam la 3 si un sfert, plingea la 3 si un sfert, ii dadeam la 3 jumate. (intre timp primea suzeta si mai adormea inapoi) asa, masa de la 3 a devenit masa de la 4, dupa aia de la 5, si apoi de la 6. Pe urma a inceput sa se trezeasca singura la 7.
Dar a inceput asa, brusc, sa se trezeasca din nou? s-a schimbat ceva in context?

Oana doarme de 2 ore.... In sfarsit! azi nu a dormit nika de la 8.

Mie mi-a venit ciclul dupa un an si 2 luni nici nu mai stiu cum trebe procedat!!!

LORANDA, draga de tine... si io am plins cu Oana fix din acelasi motiv (acu vreo 2 luni)... Rabdare...e greu ca naiba, te cred!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Ceela, ti-a dat voie sa ii dai banana??? ca noua ne-a spus ca e alergogena....nu mai zic de constipeala......oricum vad ca ai intrat si tu bine in diversificare...Si, chiar, iaurtul il faci in casa???? da reteta daca da (desi nu ma mai vad facand si iaurt in casa, dar poate m-o apuca vreun chef nebun si sa nu am scuza)
Pe unde stai??? asa de curiozitate..., poate ne alaturam convoiului...

Irina, si eu "experimentez" aceleasi sfaturi de la tara..uneori mai tin cont, alteori nu...merg pe instinct pt ca e cel mai bine...dar asta nu ma scuteste de comentarii

Catrinel, ce zici tu ca se poate baga in acelasi timp cu linguritza si degetele de la mana si laba piciorului...vezi ca se poate si mai rau...si ii mai place sa isi faca masti pe fatza cu mancarea...a auzit ea ca fac bine la ten ....
Cu regurgitatul, noi am mai scapat pt ca dupa ce manaca o mai las un pic in carucior legata, ca sa nu faca scheme complicate si sa regurgiteze...de multe ori tine...

----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Pozuci cu Mariuci www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput