Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 28
Noki_Lara spune:
Lavi, chiar ma intrebam unde ai disparut....tare de tot ilviuca, bandita mica, face coalitie cu tati!![]()
Sa va zic ce poveste haioasa am patit noi aseara: incepem sa ne uitam la "Castelul bantuit" pe ProTv, evident film horror, afara furtuna. Cand sa inceapa actiune strong in film, se deschide larg de la curent geamul termopan - inainte doar crapat fiind - perdeaua si draperia se umfla de ajung in mijlocul sufrageriei, usa de la dormitor de tranteste, toate asezonate cu un vuiet suuuper, asortat perfect cu filmul. Am inkis TV-ul si mi-am jurat ca nu mai mai uit la asa ceva.

![]()
![]()
PS-io nu-s fana asemena filme, dar era cu superbitatea mirifico-sublima de femeie, Catherine Zeta-jones, dupa care io-s mooorta!!!!!!!

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
anda77 spune:
dau fructe cu cereale, repedeee, care sunteti online?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Anda- ce tampenie? Ca io-i pun mai tot timpul cereale in fructe. unele au lapte in ele, altele nu. Nu-i bai, le papa orucm. daca are chef.![]()
Cu innotatul si io am vrut sa o invat, in pluta statea bine si pe spate si pe burta - evident, no way de lasat sa pluteasca nici cateva minisecunde fara sa fie tinuta. Asa ca apa am baut la greu, dar ti-am zis ca e ok. sau ma rog, la noi a fost. Ideea e sa-i tiit capul cat mai sus, sa nu ajunga la nivelul apei, ca sa previi. Poate nu descopera gustul bun de sarat -lui fii-mea ii place, ca ma mosteneste pe mine, io pap sarat raaau.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
anda77 spune:
gata noki, acu servim fructe cu cereale:))
poate face fiu-meu diaree ca sa vezi ce te alerg pe tot forumul...:)
mergem la o taiere de mot la pranz:), la prietena aia a mea cu copilul expandat (avea vreo 10 kile pe la 4 luni si putin, doar din lapte de san:))))) va dati seama ce o sa aleaga umflatul de pe tava?:)))
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
pardon, avea "doar" 9 kg pe la 4 luni si ceva:)))
mami de poet(09.12.2005)
Noki_Lara spune:
Mai mamici, ia dezvaluitzi voi daca dati painica sau nu la bebelaci?
Io am incercat pe la 9 luni jumate sa vad daca mesteca si daca-i place. Surpriza: la nebunie! Ii dau cate un colt de paine si mesteca din el, rupe cu dintosii si pana la urma papa cu placere.
Asta la mesele de pranz cand nu papa suficient piure, de rautza ce e! Uneori ii pun chiar in piure, daca iesie ceva mai moale din cauza dovleceilor.
Dar nu-i dau zilnic, asa...cam de 2-3 ori pe saptamana.
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Fetelor, m-am socat: e la mamicile de sept-oct o fetitza care la 9 luni jumate mergea singura. Bravooooooo!
Pai noi - adica fii-mea
- suntem in epoca de piatra...

Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
Hildegard spune:
Noki, ii mai dau sa pape paine.....ii place tare mult. Ii dau asa o coaja si o tot rantaie, o inmoaie. Mai les miezul ii place. Asta e.
Am fos tin oras la "zilele aradului" si ama papat mici lui i-am dat miez de paine ca slaiva d enuma. A papat cu lacomie. ii mai place paine cu lapte.
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
Noki_Lara spune:
Anda- gata, ati papat? I-a placut?![]()
Unde ai sters-o?
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
catutza spune:
Salutare!
Anda , noi la mare am tinut-o pe Bianca in apa in colacel dar bandita baga mana in apa si apoi automat in gurita. Sau cand o luam in brate ca sa o scoatem din apa ne lingea
, mereu aveam probleme de genul asta cu ea. A mai luat si cateva guri de apa , dar nu a patit nimic slava Domnului. A avut doar scaune mai dese dar normale.
Bic , sarumana mult de urari,
esti o scumpa.
Ina , felicitari pentru diploma si pentru merite in primul rand, e foarte bun inotul pentru organism. Iar de umeri lati...cam ai dreptate. Sotul meu a facut polo cativa ani si apoi sa lasat si acum e cam "lat" in umeri.
Ripley si Gabitaco , sper sa-si revina printesele voastre si sa nu mai fie dependente. Eu nu stiu ce sfat sa va dau ca Bianca e dependenta de mine de mica doar va pot incuraja. ( noi de exemplu nu am plecat niciodata fara ea , dar daca e cu noi in casa si eu plec in bucatarie si ea ramane cu Mihai...vine si ea dupa mine in patru labute.) Voi aveti mai multe sanse sa le treaca decat am eu![]()
Fee , eu ii tai unghiutele cand doarme, cand e treaza nu ma lasa, trage de mana mea sa-mi ia forfecuta din mana.
Joy , insanatosire grabnica pentru Vladut. Vezi ca esti restanta cu partea a doua , sau nu am gasit eu?!?
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)