Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 27
meems spune:
Monet, ce ma bucur pentru "monstruozitatea" de mesaj ce l-ai scris! Pozele cu Maya sunt super, ce mare pare! De fapt, e mare
Eu ma uit la Rianna si-o vad asa mititica fata de restul, dar ea e printre mezinii grupei, asa ca e normal.
Bic, sa stii ca nici Rianna n-ar fi dormit in parcul de distractii. Ea nu-mi doarme nici la mall, sau oriunde altundeva in galagie, decat daca e moarta de somn si atunci abia atipeste cate 30 de min. E ft. sensibila la somn, daca nu e la ea in patut si cu liniste in jur nu doarme bine sau pentru un timp mai indelungat. Si pe bune ca n-am obisnuit-o asa, dar se pare ca ma mosteneste si nu se poate odihni in galagie.
E aproape miezul noptii la mine, asa ca ma duc la nani.
Schimbul I - sa aveti o duminica placuta!
Morgano spune:
Neata fetelor!
Moneettt :)) Ai avut verva la scris, la fel si Anda :)
Am o intrebare: cum e cu chestia cu dependenta de mama, unde pot citi ceva? Ca am impresia ca pe fiica-mea a apucat-o ceva similar, de vineri nu vrea dupa-mesele sa stea numai cu mine sau cu mine si tati, aseara am iesit si noi prima oara dupa vreo 2 luni cu gasca noastra la restaurant, la 10 m-a sunat mama ca Ana plange tare, urla, nici in brate la ea nu mai statea. Si ele chiar se inteleg super, ca doar stau impreuna toata saptamana de la 9 la 5. In plus, mama nu m-a sunat decat de 2 ori data cand avea Ana 1 luna si apoi vreo 5 sa vin acasa ca plange si nu mai stie ce sa-i faca. Asa ca am lasat coniacul pe masa si am fugit la fata. Ei bine, cand ne-a vazut a lovit-o veselia, evident numai in brate la unul din noi statea calumea, i-am citit, ne-am pupat, i-am mai facut lapte si cu mare greu a cazut lata la 12. Cum o puneam in pat incepea un scartzait de rasfat, care se lasa cu nervi dc n-o bagam in seama. Silvia si Taniutza stiu cu ce se mananca chestia asta :)) Eu sper ca e doar un episod de 3 zile si ca ne dau dintisorii de sus, pana acum Ana n-a dat semne de dependenta sau nemultumiri, a fost obisnuita sa nu stam cu ea tot timpul..... dar e drept ca eu cand vin de la birou stau 90% din timp cu ea. Dar e fte independenta, dc se joaca in tarc ma ignora total, nu e sistemul care sa fi solicitat atentie non-stop, d'aia ma tot mir :) Oare mi se-ntorc cele 9 luni de cumintenie perfecta? =))
In rest toate bune, aplauda toata ziua si de azi-noapte face si tai-tai (ma rog, pa-pa cum zic fetele din sud), e fte cumintica, papa bine, doarme cam 3-4 ore in timpul zilei in 2 reprize, chiar nu am de ce sa ma plang.
Joy, multa sanatate va dorim.
Mai revin. Astept sfaturi :)Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
monet spune:
meems, vroiam sa-ti scriu si tie, de rianna, s-o pup. scumpa de ea, mezina "familiei' de nov-dec2005!!! sa traiasca si sa creasca mare. multumim de aprecieri cum ca sintem mari
- eu zic ca cele mai mari progrese maya le-a facut de vreo 6 saptamini incoace - deci ce e de asteptat la rianna.
pupici multi!!!
hai, ca ma duc sa ma culc.... ma duc cu lia in camera ca sean e plecat la pittsburgh, sint singura cu fetele. si cu nanny. care e o pretentioasa si nu m-ajuta deloc in plus vazind cita nevoie am, cu sotzu' plecat. si i-am si cumparat azi o pereche de cercei din-aia de aur alb gata de pushcat in urechi. si i-am si luat lu' fiica-sa pijama si jean-si de la victoria secret (unde io-s clienta fidela:)).
ioi, proasta-s, cum ar zice maica-mea:):).
noapte buna, schimbu' 2; buna dimineata, schimbu' de zi.
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
AUGUST 2006
POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
gabitaco spune:
Neata ! sa va spun ce am patit si noi....aseara a trebuit sa mergem la o nunta...toate bune si frumoase. le-am chemat pe mama si pe sora mea sa stea cu Mateea. I-am dat sa pape pe la 9 am adormit-o si am pus-o in patutsi ne-am dus la nunta. Mateea de obicei nu dse trezea noaptea...dar aseara pe la 11 noaptea s-a trezit si a inceput sa urle...au luat-o au leganat-o , au plimbat-o ...da ea o tinea numai o gura. Au zis sa nu ne sune ca poate reusesc sa o linisteasca...da de unde...dupa o repriza puternica de plans a si vomat. Disperate ne-au sunat si noi fuguta acasa. Cand ne-a vazut a inceput sa rada, a venit la noi in brate si state cu capusorul pe umerii mei si cu manutele in jurul gatului...de imi venea sa plang. S-a jucat cu noi. I-am facut un pic de lapte, a baut si s-a culcat in bratele mele. Cum vroiam sa o pun in pat cum incepea sa planga. Ma tinea cu manuta de lantisorul de la gat de frica sa nu plec. Intr-un final a adormit bustean, am pus-o in patut si ne-am dus la nunta. Dar numai nunta nu a mai fost...eram cu gandul acasa la Mateea. O fi asta dependenta? Intreb si eu ca si Repley.A mai patit cineva asa.De vomat nu a mai vomat, dimineata a papat laptic, e vioaie, nu are temperatura...Oare trebuie sa ma ingrijorez?
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
www.dropshots.com/new.php?userid=125123&cdate=20060818&cimg=0" target="_blank"> Mateea la mare
Noki_Lara spune:
Mneatza si de la noi! Yupiiiii, ce super-atmosfera! Asta da, mod de a-mi incepe ziua!
Anda77- icep cu tine. Cum nu ai vazut poze cu bebelaci scufundati de tot in apa? Pai fii-mea ce facea in baltoaca mare? Iacata inca 2 poze noi, pe care le-am pus dovada la cata apa de mare am baut noi. Saraly bea apa de mare
si verifica temperatura apei![]()
Ii placea la nebunie. Deschidea gura sa intre apica, iar daca io eram atenta si nu lipaia nimik, baga degetele in apa, apoi le sugea, cu satisfactie. Dei n-ai NICIO SANSA SA NU BEA APA! Decat poate daca nu-i place.
DAR: numi-a facut diaree, desi am intrat zilnic - dim + seara cu ea in apa. Dar recunosc la in alimentatia noastra intre tot zilnic fructe + legume care constipa - banana e clasica la masa de 10.30 dim combinata cu alte fructe si apoi la prnaz piureul de legume are by defauld morcov fiert in el.
Alt DAR: la voi nu stiu daca se va pune problema de intrat in apa marii. Te orientezi in funtie de cat de tare bate vantul si cat de calda e apa. Cu o saptamana ianinte de a merge noi a fost la mare prietena mea cu fetitza de 2 ani si NU a bagat-o deloc in mare, ca era rece! Io m-am mirat rau, ca afara a fost foarte cald, dar se pare ca au fost ceva curenti reci. Karina facea pipi instant cand baga cu picioarele in apa si era clar ca i se pare rece si nu a bagat-o.
dar mie dr meu bun mi-a zis in iulie cand a fost la control la noi - si era cal afara si marea avea in jur de 24-25 de grade - ca in aceste conditii e ok. Sub 25 de grade a zis ca NU.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Monet- superbissime pozele micutelor. Intradevar, aia cu cele 2 mandre in 4 labutze e dementiala. 
Si are dreptate Anda, s-a schimbat mult de tot Maya, seamana mai mult cu sora ei, dar totusi sunt diferite. Niste comori amandoua.
Saru mana si de apreierile la adresa noastra.![]()
Asa-i ca-i faina pozitia aia de dat lapticul?
Pai tu stai super cu kg, io am 65 la 1.70. Mult, dar asta e. Se putea si muult mai rau. Da' si infinit mai bine.![]()
Cu sterilizarea, io-i fac pe plac doctorului si...obisnuintei. Ca nu mi-e greu deloc. Dar daca ii cade suzeta, cam la fel fac si io. In cel mai fericit caz gasesc un robinet si o trec printrun jet de apa, sau o sterg cu un servetel umed.
No way de alte genuri de sterilizare, gen oparait linguritze, si alte chestii de papa...Lavi, no offense!

Ripley - hmmm..io votez pentru ceva toane "proste" si ceva dintosi. Nu prea cred ca ingerasul se transforma brusc in dracusor. Anutzachele e cumintel si sunt sigura ca asa va ramane. Amu, o urma de rasfatz poate fi, daca zici ca in fiecare dupa-amiaza e obisnuita sa stea cu voi. Da' io zic ca trece.
Noi facem tot tai-ta, dar de demult, de vreo 2 luni - e normal sa se zica asa in Ardeal, ca vine din ungureste, sa vedeti ce fatza baga unele mame prin parc care nu stiu decat de pa-pa, cand ma aud pe mine cu tai-tai

Dar Nu facem bravo-bravo, ca mami nu a catadicsit sa ne invetze. Imi tot zic ca trebe sa ma apuc si uit.![]()
Gabitaco- naspa faza. Zic si io vorbe de incurajare ca lui Ripley. Poate a fost o intamplare. Doamne ajuta!
Noi nu am avut surprize de acest gen pana acuma.
Bic- si la sora lui Sma- adica fii-mea
- procedura de culcat afara sau in conditii de ne-liniste este dificila. Iar in locuri publice, no way, ca vorba aia, sunt atatea kestii de studiat, de ce sa pierdem vremea dormind? Asta de la mine i se trage, ca io recunosc ca nu sunt fana somn.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
roxisialexia spune:
Buna ziua si de la noi!
ripley , si alexia e dependenta de mine, plinge si tipa vrea numai la mine in brate( si asta face si atunci cand sora-mea sau mama vor sa o ia in brate), am citit ca e criza lunii a noua, le este frica ca sunt parasiti.Mama stie sa o impace, se joaca cu ea ii distrage atentia, sper sa nu dureze foarte mult perioada asta.pupici anei.
monet , ce drag mi-a fost sa te citesc, ai doua fete mari si frumoase, sa iti aduca numai bucurii!
S-a trezit gaza, mergem afara si revin mai tarziu.
O zi faina tuturor!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
lavi02 spune:
ma grabesc sa ma duc in piatam, gatit, etc, dar trebuie sa va spun una de-a Silviei.
(De regula trebuie sa stau cu gura pe Virgil sa faca una si alta prin casa, din proprie initiativa n-ar misca nici un pai. Pur si simplu i se pare ca toate-s in regula. Cred ca cunoasteti stilu'). Azi dimineata, in timp ce faceam nu stiu ce i-am zis lui Virgil sa puna apa la fiert intr-o cratita sa facem niste cremvursti. Asa ca Virgil s-a dus in bucatarie, unde a venit si Silvia si el i-a pus la incalzit si lapticul. La care Silvia:
-Mama te pune sa le faci tu pe toate. Ar fi trebuit sa incalzeasca ea laptele.
Ripley EXACT asa face si Nati, seara si noaptea in special, ma vrea pe mine. Asa am patit-o si la nuntile la care am fost si am lasat-o cu tata, a apucat-o la un mom dat un plans potolit doar de prezenta mea.
Am sa pove ce-am patit azi noapte cu Nati, dar acum ma grabeeeeeesc.
Cica trece dupa 1 an.
monet
. Clar ca am sa merg si la cardiolog pediatru, sa-i fac si EKG, eco cardiac daca-i nevoie etc, insasi pediatra mi-a recomandat.
anda77 spune:
mama di tutti, ups, cre'ca silvia incepe sa tina cu ta-su:)))
noki, gata, am vazut, dar io daca-l invat sa inoate, cre'ca o sa inghita ceva mai multa apa decat lingea sarah acolo, de pe degetele...
bai, tocmai i-am pus in piureul de fructe cereale de la nestle ca m-am trezit fara branza de vaci. pe cutie scrie ca numai cu lapte se fac. nu obisnuiesc asta, dar acu' n-am ce sa-i pun in fructe. e ok? nu fac vreo tampenie acum? pot sa dau fructele cu cereale in ele?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"