Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 29
Madutza10 spune:
Buna fetele!
Io am o problema de vreo 3 zile ,acum am inteles dc plinge baiatu' noaptea ,in afara de dinti ,am descoperit ca nu-i mai place in patut ,il adorm pe la 22:00 ,in patul nostru iar dupa ce-l pun in patut incepe show-ul ,se trezeste din juma' in juma' de ora ,daca-l iau in pat linga noi nu mai zice nimic ,iar cind adoarme bine il pun la loc dar se tot trezeste ,..dimineata dupa laptin ,asta fiind ora 6:00 mai nou ,adoarme linga noi pina la 9:30-10:00 ,ce sa fac ,ca nu vreau sa-l invat in pat cu noi????????
Noki,eu ii pun painica in ciorba dar prajita ,d'aia maninc si eu ,cred ca e ok ,nu?Iar cind am mai iesit in weekend-uri cu el pe la un restaurant ,Plaza etc .vazindu-ne mincand a vrut si el asaca i-amdat cite o bucata de paine sau chifla si-i place tre mult ,daca i-o iau urla de nu mai poate!
Si eu m-am uitat la Castelul bantuit si mi s-a facut frica auzit tunetrele de afara ,noroc ca am adormit repede cu tv-ul deschis of course:)
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
Madutza10 spune:
Monet ,frumusele foc fetili ,ce mai s-a facut Maya si ce mult seamana intre ele!!
Mamici de baieti ,la cat le taiati motzu'??Ca eu ma gindisem la un an fix ,ziua lui cade simbata si ma gindeam la un 2 in 1 dar nu are parul mare ,deci nu am ce-i taia ,mi-ar fi placut mai repede pentru ca as fi vrut sa-l tund ,arata de zici ca n-a avut bani de frizer ,i don't like it:))))
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
catutza spune:
Sa trezit micuta mea , si-a facut somnicul de frumusete.
CristinaB , sa stapaneasca Simon sanatos dintisorul.
Monet , ce par mult are Maya, te inteleg ca ai tuns-o de 5 ori pana acum. Dar spune-mi te rog era asa de des pana sa o tunzi prima oara sau pentru ca ai tuns-o sa indesit? Asa am auzit ca daca ii tunzi le creste parul mai des si firul se mai ingroasa. Bianca are par, nu e cheliuta, dar e moale si pisicos.
Noki , o sa iau si eu foi de lasania de la monte banato ca tare pofta mi-ati facut si tu si Cristina. Daca spui ca e si reteta scrisa pe ambalaj e si mai bine, ca ametita cum sunt nu am salvat-o pe cea data de Cristina si nu mai am chef sa o caut.
Paine nu i-am dat inca decat o singura data, i-am pus in ciorbita ca sa vad daca mananca si a mancat dar de atunci nu i-am mai dat. Paine sau biscuite in mana nici nu ma gandesc sa-i dau, eu sunt obsedata si stresata ca se ineaca pentru ca ea musca mult si asa ca nu-i dau. I-am cumparat piscoturi de sampanie si ii dau unu la 2 zile ca sa-si mai verse nervii pe el.
Madutza , eu cunosc problema cu nedormitul in patul ei. Abia astept sa creasca ca sa poata dormi singura in patul mare. Ea nu vrea sa doarma cu noi in pat, vrea sa doarma in patul nostru. Acum ii pun perna la margine ca sa nu cada dar tot i-mi e teama ca va cadea. Eu deja am invatat-o sa se dea jos din pat, dar nu am incredere ca se va da asa cum trebuie si cand nu sunt eu langa ea.
Anda , acum cate kg are copilul? Cred ca nu mai e ase de grasun, sau e?
De turta noi o facem la anu in vara, va avea Bianca 1 jumate cel putin si va sti si ea mai bine ce e mai bun pe tava
.
Hai ca iar m-am labartat.
Poze August
Poze mare
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
proadelina spune:
Buna! Am recuperat o parte din ultimele postari si acum am intrat sa va salut si sa dam "raportul".
Am fost si noi la mare, unde Albert a fost mai cumintel decat ne-am asteptat. Drumul de 10 ore cu masina, a fost ok, a dormit majoritatea timpului, s-a trezit de 2 ori, putin speriat dar a adormit la loc. Am luat de acasa lucrusoarele lui preferate si am incercat sa-i cream o atmosfera cat mai familiara cu cea de acasa. In schimb, dupa ce am ajuns acasa, s-a racit un piculetz. Acum e bine, i-a trecut. Cu shtersul la nasuc e mai greu, plange de parca i-ar face cineva extractie de dintzi, nu de mucishori.
Painica mananca si Albert, ii place sa roada coaja. Avantajul nostru... avem deja 8 dintzi (cred ca e cel mai dintzos
). In rest nu ne impacam deloc cu cerealele (orezul, cel putin, nu-l mananca defel, desi am incercat...). Alte "antipatii" culinare nu am mai depistat.
JOY- multa sanatate lui Vladutz!
Adelina si Albert (16.11.2005)
proadelina spune:
Avem si noi poze de la mare!!!
Aici! http://pg.photos.yahoo.com/ph/pro_adelina/album?.dir=8983re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/pro_adelina/my_photos
Adelina si Albert
Gandacel spune:
Buna!
Hai sa va zic si eu ce trebuie neaparat sa-i fac in somn lui Bogdan, ca altfel nu se poate: sa-i scot mucii! Stiti cum face daca e treaz?! Da din maini, picioare, iar daca il imobilizez (tot mai scapa cate un membru...) da din cap in toate felurile, de nu nimeresc deloc narile! Cu unghiile stam mai bine, in sensul ca intai studiaza unghiera, apoi se uita cum ii tai unghiile (ii place zgomotul tzac!) si cum le pun alalturi, insirate.
Ripley si celelalte fete care ziceau cam acelasi lucru despre banuiala de dependenta de mami. Este o faza. Si noi tot acolo suntem. Nu pot da nici un sfat. Poti zice doar atat: TRECE! peste cateva luni. Dupa care nu o sa mai fie asa rea si acuta, ca mamai tot mami va ramane!
Lui Bogdan pare ca o sa-i iasa si al saptelea dinte in curand... eu nu stiu ce au dintii astia ai lui, ca deloc nu-i dau pauza (si nici noua!). Speram ca doua-trei luni o sa stea asa, pana la o noua serie de doi, da' de unde?!
Am descoperit o problema, cred, o sa verific iar dupa ce se trezeste: il doare dupa urechi. Asta am citit eu ca e semn de otita. Si cand se joaca se opreste deodata si isi da cu mana peste urechea dreapta, se stramba, parca il deranjeaza ceva. De asta l-am si palpat dupa urechi acum, inainte sa se culce. Si a inceput sa planga. Insa din moment ce a adormit la 4-5 minute dupa asta, nu sunt sigura daca a plans de durere, sau ca eu il chinuiam cand ii era somn. Voi ce credeti ca poate fi? Daca are otita, trebuie dus de urgenta la doctor, sau ii poate trece de la sine?
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
proadelina spune:
Buna Gandacel! Felicitari pentru bb2!
Daca are Bogdanel otita trebuie neaparat sa il duci la medic. Daca are, plansul este ascutzit,deoarece otita este foarte dureroasa (sunt fosta posesoare de otita, la o varsta destul de inaintata). Daca nu a "tipat", practic, s-ar putea sa nu aiba otita. Sanatate multa!
Adelina si Albert (16.11.2005)
Gandacel spune:
Proadelina, merci! Nu prea stiu ce sa zic. Uite, l-am verificat acum, ca s-a trezit si s-a jucat un picut. L-am luat in brate si l-am pipait, ca sa se simta cel mai bine, sa n-aiba motiv de plans... Si tot s-a strambat , a plans un pic si se fereste, imi da mana la o parte, se zbate. Boogdan nu prea tipa de felul lui asa ascutit, decat daca il apuca nervii, daca a facut kki sau daca ii e somn! I-am curatat urechile, de data asta cu putin spirt, ca se evapora usor si mai si dezinfecta (pe vremea bunicii)... Sa vad pana maine ce se intampla. Daca e tot asa, il duc la doctor. Mai bine sa n-aiba nimic si sa ma linistesc.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
proadelina spune:
Gandacel - durerea de la otita e ascutita. Deci, atunci cand il atingi in locul care il doare, reactia e pe masura. Din ce zici s-ar putea sa nu aiba otita, ar fi plans tare cand i-ai fi curatat urechile. Comparativ, ca sa-ti faci o idee, reactia ar fi ca si cum te-ar lovi cineva peste un loc la care ai deja o buba! Sanatate!
Adelina
madau spune:
Hello lume!
Noi suntem bine sanatoase, ieri am fost la petrecere, acum ne pregatim de alta, in casa e ca la balamuc, poate avem noroc si mai baga Miruna o portie de somn dupa ce plecam noi, sa mai poata mama sa mai stranga una alta.
Sunt in mare criza de timp acum, va scriu maine detalii despre party, etc, acum vroiam doar sa fac un pustiu de bine si sa schimb scutecul..ca Feli se distreaza
.
Pupicei si sa auzim de bine
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze