Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 23
fee spune:
Gata , le-am vazut , ce mare si frumoasa foc (seamana tare bine cu mama) este Rachel
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
Ina869 spune:
Cuscra Anduta, pai fi-mea e' pe "stil canadian"
( mai pufoasa si impanata) dar o sa am grija sa fie in forma pentru poetu'dulcel. Ai sa vezi, o s-o ajunga din urma si o s-o si intreaca la greutate!![]()
Aveti grija pe la mare, sa nu-i ramina poetului ochisorii dupa sirenele de pe plaja![]()
Fee, multumim de complimente, cred ca tot poze vechi ai vazut, pe cele noi le-am pus mai tarzior, pina le-am selectat (eu ii fac multe si toate-mi sint dragi, mi-este greu sa aleg dintre ele)pina le-am descarcat...ma refer la poza cu piscinuta de acasa, cu rachel soferitza de jeep, etc. ( inca nu are carnet, dar mi-am spus ca putina practica nu strica, sa se obisnuiasca de mica cu volanul ...
)
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Gandacel spune:
Ina, mie mi se pare foarte bine ca incerci sa gasesti unde s-o dai la gradinita/scoala pe Rachel. Daca n-as avea atatea de care sa am grija in perioada asta, asta as face si eu. Mai ales in contextul actual, in care in principiu cand Bogdan va face 2 ani si ceva iar cel mititel cam 10-11 luni ma voi intoarce cu siguranta la serviciu. For good! Asa ca Bogdan va trebui dus la gradinita si cel mic va avea bona. Ca nu as lasa doi copii cu o bona, n-as avea incredere! La gradinita, chiar daca sunt multi, e altfel. Cel putin asa sper eu.
Acum, ca tot sunt zombi de somn si Bogdan a adormit, ma trantesc si eu! Ca se pare ca am schimbat fusul orar! Nu pot dormi noaptea, oricat de obosita as fi! Iar ziua cad din picioare!
Va pup pe toate!
In alta ordine de idei, Pisi a luat un avertisment, dupa parerea mea nemeritat. Dar chiar deloc. Cum o putem ajuta?
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Noki_Lara spune:
Mneatza vesela, fetelor dragi!
Daca ieri am avut o zi mohorata si cu toane proaste azi de dimineatza deja m-am inveseli cand am citit forumul. Vedetzi, de-aia suntem noi
super!

La noi a fost o noapte linistita, nu s-a trezit deloc-deloc, face nani si acuma, dupa ce i-am dat lapticul la 7. Doamne ajuta sa fie tot asa de cuminte. Noptile macar, Ca in restul zilei eprapad cu tipetele, cred ca o fi de la dintisori, dar efectiv daca nu-i convine ceva urla de te dor urechile. 
Ina- ce-mi place cand povestesti de pufoasa! Bravo ei, scumpa mica, inotatoare o face mami! Si felicitari si pentru initiativa cu gradinitza. Am o prietena care are o fetitza de 2 ani implinit acma, pe 24 august si care din toama acuma o da la gradi particulara si tot asa, a aranjat cu mult timp inainte. S-ar putea sa-mi vina si mie ideea asta - de fapt a incoltit deja in minte - cea de a o da de la 2 ani
- sa atuncea sa trebuiasca sa ma apuc si io de demersuri. Sa vedem cum stam insa pe viitor cu finatele, ca aicea sunt o carca de bani particularele, te rup efectiv.
Anda77- da' unde pleci, soro? la mare, cumva?
Madau- cum fuse la dintzolog? Ceva carii? Sau numa' sfantul detartraj?
Gabitaco- io am pus-o ieri pe sarah pe olita dupa vreo 2 luni de pauza, ca primele 2 dati a urlat ca din gura de sarpe. Ieri a fost mai bine, dar faca vreun rezultat concret. oricum, mai mult de jumate de minut nu sta.
Numai ca perseverez...
Olitza noi avem din Carefour, de-aia relativ simpla, are insa spatele mai ridicat, teoretic se poate lasa destul de comod. dar nu fii-mea, care nu e pasionata de statuli fund si de olitza nici atata. Si are un device care incepe sa cante cand face pisu, la contact cu lichidul. Inca nu l-am experimentat pe asta, insa.![]()
Fug la plod sa vad cu ce se mai ocupa si daca mai doarme inca. Revin.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Gandacel- avertismenu? pentru ce? Da link, please.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Am gasit linkul...la Discutii Generale. Io insa mi-am propus sa o las moale de tot cu celelalte topicuri de pe DC, ca nu am timpo-chef de balacareli si alte chestii asemenatoare. FARA nici u fel de aluzie-ironie in ceea ce am scris. Parol.
Am uitat sa-ti raspund, Catutza - am uat foile de lasagne de la Monte Banato, romanesti, 45.000 lei cutia de 22 bucati, din care am folosit doar 12. Sunt super misto, le-am lasat si io 10 minute in apa calda, desi nu era nevoie. Si au reteta pe lateralul ambalajului, asa ca io de acolo am luat 3/4 din reteta si restul de 1/4 de la Bulucel.
In sensul ca difera putintel si io le-am combinat si nu am pus mazare. Dar a iesit de milioane.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
roxisialexia spune:
Neata si de la noi!
Gandacel , sfaturi nu iti pot da, sugestii da, eu as cauta bona si dupa perioada de acomodare as merge la servici( oricum poti reveni oricand in CIC- in cei 2 ani), apoi ca sa beneficiezi de CiC pentru bb 2 trebuie sa mergi la servici.Iti doresc sa iei deciziile cele mai bune pentru tine si Bogdan.
pischi2003 , eu stiu ca bepanthen se da si pentru ragade fara a necesita o spalare ulterioara( adica ii poti da san dupa), asa ca nu iti fa probleme.O cunostiinta de a mea si-a gasit fetita (in varsta de 10 luni) cu tot tubul de fond de ten pe fata, in gura, pe par.....de mici curiosi copii astia!
noki , suntem bine tipa si urla toata ziua, e artsita la cazaturi, azi s-a aruncat din pat...direct in cap si vrea numai la mine, ce ma fac ca mai am 2 saptamani si incep servicul.
madau , multam de raspuns 
adina , fii-mea se trezeste zilnic la 6 jumate zici ca e ceas, papa si sta treaza vreo 2-3 ore( depinde daca iesim afara).
Si are 2 ture de nani pe zi, dimmineta si dupa prinz...in total cam 2- 3 ore( si astea cu mari variatii in jos!!!)
Hi Hi HI!!! eu nu am de ce sa o tund ![]()
ela cand ajungi in Ior? ca sa vezi si una bucata ambitie![]()
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
anda77 spune:
noki, la maareee, la soareee!
vorba vine soare..., ca-n saptamana in care merg eu (aia viitoare) e innorat la mare....pana la urma tot raul spre bine ca nu se incalzeste si nu se insoleaza poetul zis bulina..face doar aerosoli...
si nici alunitele mele n-o sa aiba prea mult de suferit...vezi ca gandesc optimist?:)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Neata fetele dragi!!!
Io azi sunt iar pe fuga ca pleaca niste prieteni buni in Canada (de fapt emigreaza) asa ca azi e petrecerea de ramas bun, tre sa pregatim cadouri, chestii, iar maine e ziua lui nasa mea..deci iar balamuc
.
Noki la dintolog fuse bine, numai ca in loc de detartraj mi-a reparat o carie cat toate zilele care la suprafata parea mica, saracutza de ea. Deci am lasat detartrajul pe data viitoare...
Anda merci ptr ajutor, vreme buna la mare, poet cuminte si relaxare ptr voi.
Ina wow, felicitari ptr mica inotatoare!!!!!!!!Bravo ei, si pe mine ma bate gandul de inot, dar la ce preturi am vazut la cursurile astea ptr bebelusi, mai asteptam nitel, pana om putea face baie in bazin.
Inchei aici, va pup pe toate si pe toti, un we placut sa avem si copii cuminti (vreau cam multe nu?)

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
silvia_d spune:
Anda,sa ne luam de mana cu greva foamei!?
sa va povestesc:daca toata ziulik nu manank aproape nimik,decat molfaie un biscuit si o nectarina prin toata casa...ei,abia asteptam seara,cand efectiv radea urmatoarea cantitate de mancare:
240 ml apa
8 masuri nan2
3 masuri mari de cereale diverse...
ei,de vreo 3 nopti,dupa ce ca nu manank mai nimik,nopatea,cand vede bibele asta minunat urla,si nu papa din eld ecat vreo 30 ml,si-adoarme...se trezeste pe la 11-12 cand e lihnit,si-i dau si restu'...deci,de la 10 la 11.30 PM-e o ora juma'deci,nu cre-ca e vreun risc...hmm...sau e???
mi-am luat carut nou din Niro,Baby Care,sport,usor de demontat,usor de remontat!si hainutele haioase si ieftine!eu NU SUNT ADEPTA SCUMPACIUNILOR pana la 1 AN!!Un maieut e 1.5 RONI!!!!I-am luat 10,si mai mici,si mai mari.
Inuta,am murit de ras cu funduletul dolofanel al rachelinei,parc-o vad ca ratzushka prin apa!Manca-o-ar mama de pufoasa
Si noi ne vom opri la acest sport,pentru Stefanel,si la tenis,la clubul lui I. Nastase.
Leea,pe unde esti draga mea?
Lordra-si tu,brutus,taci?
Joy-sa se faa bine burticel,sa creasca maricel si ne-maraitzel..nu-mi iesea alta rima,nah!
Eu sunt intr-o forma de zile mare,"dupe"cum bine observati,pentru ca e mama la mine,si mai "absoarbe"din sarcini!!!
Gatataa,pupicei
PS :hai s-o ajutam pe Pisi,nu e fata rea deloc...numai ca-i cam place sa aiba ultimul cuvintel,de multe ori,destul de bine argumentat!
Pisi,noi te sustinem,sa stii!