Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 22
madau spune:
Operatiunea ciorbitza..misiune reusita cu brio. A papat fata un castron din ala de la Nestle plin, plus inca vreo 10 linguri de iaurt cu biscuiti (ca deh..nu ne saturasem si tipam de foame).
Anda ti-am trimis un mesaj pe adresa ta de la utilizator (sper sa-l primesti).
Gata fetele, fug la dentist
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
pischi2003 spune:
Salut, fetili!!!!
Madau, bafta la detartraj. He-he, cine o sa fie mamica mumoasa? 
Ioana, felicitari pt. dintos.
Si Alexandrei ii cam falfaie gladiolele la mers, e asa simpatica. Merge ajutata de manute sau in premergator. De mancat, mananca, da' nu ca-i place tareeee. Si daca i se mai si falfaie o jucarie care s-o lase cu gura cascata, apoi mananca si mai bine. Gata, a aparut al cincilea dintos. 

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
gabitaco spune:
bai frate....vad ca toate folositi olita 
noi nici macar nu am cumparat olita
. Voi de care a-ti luat? una sofisticata? una simpla? in forma de scaunel cu capac? Ca vreau si eu, da nu stiu de care sa ii iau....si sincer....parca nici nu prea imi vine sa o pun pe olita.O fi bine, ofi rau ...nici eu nu stiu

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
www.dropshots.com/new.php?userid=125123&cdate=20060818&cimg=0" target="_blank"> Mateea la mare
gabitaco spune:
a... si inca ceva... Cum da-ti voi ciorbita la bb? simpla sau tot legume pasate in zeama de ciorbita? Ca eu ii dau Mateei ciorbita de perisoare... de fapt legume pasate cu perisoare, zeama de ciorbita si painica- blenderuite of course
.Iese totul ca o smantanica.Papa de rupe- ca e putin acrisoara - de la borsul de putina. Noua pediatru ne-a recomandat sa trecem pe papa de adulti, cu recomandarile de rigoare.asa ca ce gatesc pt noi ii dau si mateei-fara prajeli, condimente si cu putina sare.
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
www.dropshots.com/new.php?userid=125123&cdate=20060818&cimg=0" target="_blank"> Mateea la mare
ela27oana spune:
GANGACEL activeaza-ti PM-ul te rog,sau contacteaza-ma pe mess,as vrea sa vb ceva cu tine
Ela si Oana-Daria
catutza spune:
Salutare !
Ela , ma bucur ca ai mai "trecut" pe aici. Chiar ma intrebam ce e cu tine , am crezut ca esti suparata. Pupici Dariucai vorbareata
Noki , ce foi de lasania ai folosit? De la ce firma? Ca am vazut de mai multe feluri si nu stiu de care sa iau. Vreau sa fac cu ciuperci si carne tocata ca asa-mi place mie 
Despre ham eu deja o pun pe Bianca, dar nu prea mult si nu zilnic.
Eu carnita o fierb cu legumele si chiar fac ciorbita pentru noi fara sare si ii dau si ei 2-3 zile din ea. Am incercat chiar si cu bors si ia placut foarte mult.
De intanlire nu cred ca ajung, nu promit nimic , stabiliti voi ziua si ora si vedem.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
anda77 spune:
iar va intalniti cand sunt io plecata?! parerea mea este ca fugiti de mine...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Ina869 spune:
Lavi, imi pare tare rau pentru Silviuta- perlutza , am inteles ca aerosolii sint buni ptr. suflul sistolic sau gresesc? Sanatate multa!
Ioana –
mi-a trecut raceala, apoi mi-a venit cm cam naspa, apoi m-a luat durerea de masea si pompez la antibiotice din greu. Sper sa se incheie aici sirul problemelor mele de sanatate.
Am vazut pozele,filmuletele cu puii vostri de prin vacante, mai, ce v-ati distrat voi pe-acolo!
Se vede ca le-a priit micutilor ( dupa cat de veseli erau prin apa si la nisip)![]()
Ieri am fost la controlul de la 9 luni ,buburuza mea are 10.100 si 76 cm dr. mi-a spus ca este un copil perfect sanatos.
Tot ieri m-am dus sa obtin informatii de la gradinita franceza si cea catolica , sa vad care sint criteriile de inscriere. Mi-au spus ceea ce stiam deja , ptr. gradinita franceza trebuie ca unul dintre parinti sa fie francez si pentru cea catolica unul dintre pariniti sa fie catolic, dar si la una, si la cealalta, sint sanse, merg parintii la o intrevedere cu directorul scolii si se ia o decizie.
Optez pentru cea catolica fiindca au ore de religie, sint mai stricti, au si ore de franceza, gradinita este chiar pe linga noi si in aceeasi curte au si scoala, clasele 1-8 , am vorbit deja cu directoarea,i-am marturisit ca noi nu sintem catolici si nici o sansa sa-mi schimb religia dar mi-a spus ca vede dorinta mea de a o inscrie acolo ( daca m-am dus cu trei ani in avans…
) si rachel este o posibila candidata, se va hotari pe la sf.,lui septembrie cand avem o intrevedere, trebuie sa mergem amindoi parintii , sa ne arate gradinita, scoala, am intrebat daca pot sa particip putin la ore sa vad ce si cum se preda, directoarea a fost mai mult decat amabila, am plecat de acolo fericita si cu sufletul impacat , ca vorbim de cca 10 ani de educatie in gradinita si scoala aceea si vreau sa-mi stiu copilul pe maini bune.
Poate o sa va surprinda graba mea, dar am prieteni care au asteptat si doi ani pina sa le fie acceptati copiii la cresa, gradinita, pe motiv ca nu erau locuri. Nu vreau sa patesc la fel, sa fiu nevoita sa o duc la cucuietii din vale ( sau deal
)
Rachel a terminat cursul de inot acum vreo saptamina, raportul ei a fost excelent, a fost cel mai activ si receptiv copil, am ramas surprinsa, avind in vedere ca era cea mai durdulie ( credeam ca funduletul dolofan o s-o traga in jos
). A fost singurul bebelus caruia i s-a dat calificativul “exceptional” si acordul de a merge la urmatorul nivel, mai avansat. M-am bucurat mult!
Eh, cam atit despre noi. Maine mergem intr-o vizita si duminca la un botez, asa ca agenda noastra de sf. de saptamina este incarcata.
Poate ma invrednicesc sa pun poze noi in cont.
Hai, ca ma duc acum, ca ce-i in mana, nu-i minciuna...
Un we placut tuturor! 
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
anda77 spune:
Avand in vedere ca toate va adresati cu: cuscra in jos, cuscra in sus si oricum habar n-am care cu care este cuscra (moamaa, am reusit deja 2 cacofonii), io-te va zic si io acum ca ma bucur sa-mi vad cuscra (da, Propria mea cuscra:))) raspandind asemenea vesti de mare exceptie! pai numai nora-mea putea sa ia cel mai bun calificativ la inot nou-nascuti si sa fie, in acelasi timp, asa pufoasa))) Auzi lume: are peste 10 kg la 9 luni, manca-o-ar soacra pe ea de scumpica-dolofanica!
phii, asta e si veste ingrijoratoare: daca mai continua poetul cu grava foamei, fata asta mi-l darama...si bine dezvoltata si atleta...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
fee spune:
Ina , unde sunt pozele ca eu am intrat in cont si tot alea vechi sunt ...
Cat despre gradinita si aici este la fel , trebuie inscrisi cu n ani inainte, la toamna ma interesez si eu pt Daniel.
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>