Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Madau,eu fierb carnea cu legumele si tot ce trebuie ,nu mai fierb separat decit daca e piure de legume cu carnita ,in ciorba le pun impreuna ,pun si ceapa ,vegeta, ca asa mi-a zis dr. dar nu prea multa,iese buna si pentru noi.
Ela ,cred ca toti sint ambitiosi in perioada asta ,cu al meu e jale daca nu fac ca el ,daca-i iau ceva din mina,daca merg intr-un loc care nu-i place ...
NOKI,hamul cred ca pe la un an ,cind merge bine dar nu-si tine echilibrul,am citeva prietene cu bebici peste un an si ele au facut la fel!Orlando face pasi ,ii place foarte mult dar se grabeste si vine-n nas ,problema e ca de multe ori se calca singur :))) ,calca in interior dar nu mereu ,in premergator de exemplu calca super bine ,pe toata talpa si foarte drept ...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Hai sa scriu si eu repede, ca incepe Tanar si Nelinistit!
Bogdan e f nervos. Se incordeaza si tipa plin de nervi! De cateva ori la rand! Am zis ca asa o fi personalitatea lui de scorpion... Dar vad ca sunt si mici Sagetatori nervosi.

Si noi ne alergam prin casa, fara minge. Unul pe altul si radem de nu mai putem. Stiti cum fuge cand vin spre el??? Mingiile le alearga singur. Mai nou, face tot felul de figuri si rade la el in oglinda!

Cel mai nervos si urlator este cand ii este somn, seara. Idem Noki cu Sarah!

Cat despre CIC, fir-ar sa fie el de CIC, o sa vad luni ce fac, in functie de tonul discutiei cu sefa. Ca daca vad ca e totul ok, ma duc si mai pun ceva bani deoparte pentru lunile urmatoare. Daca nu, stau in continuare in CIC. Problema e ca pana pe 22 sept nici nu stiu daca e ok sarcia.

Io ham nu ii pun lui Bogdan, prefer sa il tin de mana. Si daca nu merge unde vreau eu, il iau pe sus! eeeeei, dracie!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Madutza, cum adica atunci cand paseste cade in nas?! Nu il mai tii de maini, merge singur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna fetelor.
De doua nopti Patricia nu vrea sa doarma decit jumatati de ora.Sint frinta pt ca si ieri pe zi a dormit doar 40 min.in doua reprize.
Si mai nou nu mai vrea leganata pe picioare(mie imi convine!)dar pina m-am prins ...o leganam si 40 minute.
Nu stiu daca e de la dinti ca nu sint semne ,chiar si dintisorul care va spuneam ca a iesit...de fapt il asteptam inca pt ca a spart gingia dar nu a aparut.
Si eu credeam ca daca s-a crapat gingiuta ...gata si dintele !

Patricia merge muuult mai bine desculta !
Cind e obosita se impleticeste si deasemenea face pasi mari.
Dar cel mai mult ii place sa urce scari,o distreaza.

Sanatate multa baiatului tau,JOY.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Gandacel- voi mergeti acuma tinuti numai de o manutza? Ca noi de 2...
Si de ce poti ajunge abia pe 22 sept la gineco? Cu eco transvaginala nu se vede mai repede samburelul?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata ciorbita...foarte buna a iesit, pana la urma am pus si carnitza peste asa cum mi-ati zis, fiind de pui oricum nu e grasa. Apucasem de o fiersesem nitel inainte, insa daca am vazut ca toata lumea o amesteca..hop si eu cu ea in ciorba.
Am dres-o cu un galbenus amestecat cu putina smantana, acuma sa vedem mandra ce zice...ca la mare numai in farfuria mea era cand mancam ciorba.

Noki ham si eu as vrea sa-i iau numai ca e cam devreme, cred ca ala merge cand deja pasesc ca lumea, altfel..iese o impleticeala de nu mai stii unde e hamul si unde e copilul.
Iti zic din experienta proprie ca am incercat eu cu al unei prietene si mai mare incurcatura. Poti sa incerci insa sa-i faci un ham dintr-un cordon, sa vezi ca idee cum e.

Fug sa mananc si eu ceva pana se trezeste chiuitoarea, pe urma plec la dentist sa ma detartrez

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Gandacel ,nu merge singur ,normal ca-l tin de minute dar si asa vine-n fata ,se impiedica ,as vrea eu sa fi mers singur deja:)))

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 8 LUNI

Mergi la inceput

Si mai repede, ca plange de somn!
Nu merge tinut doar de o mana, de ambele! Ca se clatina tot! Se da cu burta in fata, desi zice-se ca asa fac cei care au mers in premergator. La noi nu e valabil, ca eu l-am pus demult, acum vreo doua luni in premergator de cateva ori si de atunci nu l-am mai pus! Asta e felul lui. De mobila insa se tine doar cu o mana si de multe ori, daca simte ca e sprijinit bine in zona fundului, da drumul la ambele. In schimb am incercat sa-l tin doar de o mana, dar imediat ma apuca de cealalta.

Noki, merg pe 22 septembrie, ca m-am rugat de asistenta sa ma bage in fata, mai devreme de 6 octombrie, cand avea loc! E aglomerat la dr. mea si nu stiu daca s-o schimb sau nu, avand in vedere si experienta neplacuta de la nastere, si banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

noki - luca mai merge tinut de 1 manuta, dar numai vreo 2-3 pasi daca e ceva interesant ... noi hamul deja il folosim, e foarte util fiindca nu mai trebuie sa stau cocosata la el; la 1 an sper sa mearga fara ham si alte probleme.
si olita la greu, dom'le, de alaltaieri ... macar 1,2 pisu pe zi tot nimerim in ea, daca nu chiar si un kk ...

daca stabiliti intalneala, dati-mi si mie pls un mesaj, ceva, sa venim si noi; ca nu stiu daca mai putem sa intram zilele astea pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Dienutzo-telepatico, taman o intrebam de tine pe sor-ta, pe mess, cand poc! postare. Super cu hamul, la noi nu prea tine treaba, o sa mai incerc.
Cu olita cum faci exact? de cate ori pe zi il pui? si cam cat timp sta? si sta, are rabdare?
ca azi am mai incercat si io s-o pun, nu a mai urlat ca alte dati, dar sta maxim un minut, si ala, cu minge in fatza, chestii..dar perseveram.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput