Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 20
ioana_77 spune:
Ola!!!
Lavi, e racoare, dar nu mergem pt plaja, musai, cat pt aerosoli. SI fiindca la munte am fost, facem si o incercare cu marea la noi.
Noki, saru' mana de pont, cam scumpisor, am gasit ceva pe net de 10 mil cu mic dejun si pranz sau cina, la Condor, 7 zile. Acum astept sa-mi trimita mail de confirmare, sper sa nu imbatranesc.
Sincer prefer undeva unde sa imi puna careva papa sub nas, ca la Durau am tot gratarit.
Madau, pai, asa am zis si noi, mai bine ne luam toate masurile, nu ca ar fi greu de mers la alte restaurante, in Constanta, unde ar fi sigur deschise dar e prea multa bataie de cap.
Chiar asa, Ela, mai zi-ne de voi!!!!
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Madutza10 spune:
Al meu tero a halit un castron de ciorba si acu' se joaca ,roade jucarii in scaunel.
Probleme cu somnu ' avem si noi ,de la un timp doarme foarte putin ,se trezeste si dupa un sfert de ora ,plingind ;nervi are la greu ,imi da palme peste fata ,da si cu capu' daca-l tin de minute ,cred ca-l vad la K1 intr-o zi![]()
Unghiile le taiem in somn ,altfel nu sta de nici o culoare .
Ela,cam rar p'aici ,mai spune-ne si noua ce mai invirtiti:())
Cuscra,ce ciorba faci?Care-i place cel mai mult lu' normea ?Al meu e fan ciorba de perisoare !
Sint nepotii la mine si-l fac pe teroristu' sa ride de se inneaca ,e un alai aici de-mi vine sa-mi iau cimpii!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
ioana_77 spune:
Na, ca scrisese si Ela.
Bun, deci am ramas de coada gastii cu mersul si miscoritul. Io, una, sunt inca multumita ca nu am dupa cine alerga, presupun ca atunci cand o va apuca, o sa-mi treaca cheful ![]()
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Madutza10 spune:
Fetele ,Orlando ar vrea tot timpul sa mearga tinut de minute ,mai ca alearga ,se mai arunca pe burta dar important e ca vrea ,am si eu o intrebare :ai vostri calca drept sau mai dau cu stingu-n dreptu si invers ???
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
Noki_Lara spune:
Ela- hi hi hi, ce frumos! Va bateti pe minge, ha? 
![]()
Io-s amarata ca mi s-a spart carcasa de la Nokia, asa ca trebe sa sun pe la service-uri sa-mi gasesc alta si cum e un model ceva mai vechi, nu prea mai gasesc...
Daca nu, va trebui sa-l schimb, numai ca telefonul pe care l-am okit e vreo 8 mil.

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
madau spune:
Fac ciorba de pui cu leguminoase![]()
. Chiar asa carnea mai trebuie fiarta separat, sau merge si la gramada?
Am pus si ceapa tocata in ciorbitza, ma gandesc ca n-are ce sa pateasca nu? La cat fierbe..plus ca dupa mine mancarea fara ceapa n-are gust dom'le.
Joy sanatate multa piticului, sa ne tii la curent.
Ela io-s de acord cu o intalneala, nuami sa reusim sa ne punem de acord mai multe, ca asa sa vin pana acolo si sa fim 3-4 nu merge. Pupici Dariucai
Ma intorc la bucatarie..revin sa mai arunc cate un ochi
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
Noki_Lara spune:
Si io-s de acord cu intalneala. In principiu, dar sa vedem la concret daca am masina sau nu sapt viitoare. Daca nu, aranjez io cumva cu Adila, ca-i place de voi, fetele pe pe forum, ca imi furnizati retete de papa bun si el e beneficiarul lor nr. 1.
, asa ca nu va putea refuza.
A mea bandita a adormit inainte de pranz, normal. S-a dus dracu' bunul nostru program. De catre zile e haos.![]()
Madau- io stiu ca poate fi fiarta impreuna bine-mersi de la varsta asta. Dar io o fierb separat inca pentru ca sunt defazate legumele de carnea de vita si m-e mai usor asa. Le-am fiert impreuna la supa de galuste si i-a placut supa taaare mult. Planuiesc sa fac iar saptamana viitoare.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
ela27oana spune:
PROMIT CA O SA INCERC SA SCRIU MAI DES,
numai ca la noi este cam lipsa de timp,din cauza ca bagam somn la greu,adica dim panala 10 chiar 11,rar se trez mai devreme,apoi iesim afara,si cand venim ii dau supica si mai afc cate ceva prin casa iar pe la 15 iar somn cam 3 ore si iar afara si uite asa trece ziua,si vine 21,30 si iar somn,si daca doarme ea dorm si eu
vad ca vb de mancare blender-uita,si noi suntem tot la stadiul ala,mai ales ca nu avem dintisori iar d-ra nu vrea sa mestece,i-am luat cereale de la milupa cu iaurt si fructe si sunt printre lapte bobite mari pe acre daca nu le blenderuiesc se ineaca cu ele
despre premergator,eu inca nu am pus-o dintr-un motiv simplu,la act ii place sa stea in patut ,este mai bine si pt mine si pt ea sa invete acolo sa mearga,ma tem ca daca o pun in premergator numai acolo va vrea apoi,asa ca mai amanam
si acum sa va inteb si eu ceva PUIUTII VOSTRII SUNT AMBITIOSI???? ca noi cred ca suntem in top,doamne fereste sa nu-i dai jucaria pe care o vrea ea,sau sa ii iei din mana ceva ca urla si plange si ami deschide din cand in cand ochii sa vada ii dai sau nu,daca nu incepe iar,mai noi dau din picioare,incapatanata rau
Ela si Oana-Daria
Noki_Lara spune:
Madutza- buna intrebarea ta cu modul cum calca bebelacii.
La noi e asa: avem perioade cand mergem mai bine si altele cand mergem mai prost. Cand ii e somnic si e obosita, nu se concentreaza si face pasii maaaaaaaaaaaaaari, de urias si se impleticeste rau. Alteori merge mai bine.
Dar io nu-s prea multumita. in nici un caz inca nu o pot pune sa mearga cu hamuri, de i-am luat deja.
Chiar, cu hamurile cam cand merg copiii? cand se tin binisor pe picore, nu?
La noi e taare ciudat, ca ea se ridica in picioare de demult de tot, misuna pe la mobile in picioare, dar uite ca la faza cu pasii nu se omoara. Cum oboseste, cum vrea s-o ia in 4 labe pana la destinatie.
Fug, ca s-a trezit si sa-i dau supa pana la 15, totusi.
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
ela27oana spune:
madau-dr mie mi-a zis ca la o luna ,dupa ce ii dau carnita pot sa nu o mai ferb separat
uite cum fac eu-fierb carnea pt 4 portii,adica 4 zile,fiarta dar nu de tot,apoi o pun in congelator si cand fac supa pe la jumatate scot carnea si o pun in ea imi este super uusor asa
Ela si Oana-Daria