Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fee spune:

a si cand se trezeste , se ridica direct in fund si spui ca e treaz de o ora , are o energie de ma termina ( 20 de min de som,n si si- incarcat bateriile

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

intrebare :
cum le taiati unghiile ? danut se gadila si e un chin

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fee- nici la noi nu mai apar odata dintosii de sus, dar au perioade de crestere a mugurelui dentar, cand ii doare-mananaca gingia, deci sunt nervosi. Chiar daca nu apar "magarii" responsabili la orizont.

Cu taiatul unghiutelor, io-s tare happy, ca am repurtat o mare victorie: fii-mea, fiind extemde curioasa - mai nou sta ff atenta la ce se intampla. Inainte era jale maxima, dar acuma ii atrag atentia: uite, uite, ce face mami! Ia uite, ia uite! Si ea se tot benocleaza la forfecutza, dar ii e si cam frica de ea, asa ca nu vrea sa puna mana, doar cerceteaza de la distantza.La picoare e mai greu ca tot asa, se gadila, dar functioneaza pana la utma tot atrasul atentiei.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ioana intr-adevar restaurantul de la Condor e de 4 stele, dar noi n-am mancat la ei decat o singura data ceva preparate la gratar. Insa sincer vb mie toate preturile la rest /terasele din Mamaia mi s-au parut taman la fel. Indiferent ca-s de 2,3,4 stele. Numai ca in perioada aia in care mergeti voi..e posibil ca multe sa fie inchise...asa ca mai bine nu riscati. Parerea mea.

Fee Miruna sta sa-i tai unghiile, deh e domnisoara, stie sa rabde baba la frumusete

Noi azi am papat pepene galben cu cereale "Grau cu miere " de la Nestle...delicios a iesit, ce-a ramas am papat eu

Acum ma apuc de facut ciorba, ptr tot familionul, o fac ca ptr Miruna, iar noi ne mai punem sare, piper, etc in farfurie. Asa ca sa scap de gatit vreo 2 zile, ca mi-e o leneeeeeee

Fug la bucatareala, dar raman prin zona

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

buna,
GANDACEL FELICITARI PT BEBE sarcin usoara si nastere deasemenea

SILVIA, vad ca intrebi de JOY
este internata in budimex de 2 zile cu piticu,a facut cica herpangina,parerea mea este ac a facut un simplu rosu in gat,apoi diaree si s-a dus cu el al cam de garda si a oprit-o acolo,din fericire diareea atrecut imediat dar o tina ca sa ii faca antibiotic 72 de ore,in seara asta sau cel tarziu maine vine acasa,va va povesti ea mai multe

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Alo, Ela, unde fugi? Dupa ce ca intri rar, lansezi vestea despre joy si depre voi nimik??????????

Joy- voua va uram sanatate muuuulta de tot si sa se repare repede piticotul!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

FEE, al meu e nervos cand nu il las cu premergatorul langa ficus sa il traga de frunze, face urat, apoi isi rasfrange buzita si miauna putin, orice interdictie , de vreo 2 saptamani, se lasa cu nervi... si inca e mic...
cu UNGHIUTELE, ok ne descurcam ca e suuuper atent, doar la picioare le taiem mai rar ca se gadila, noroc ca cresc mai incet...

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

daaaaaaaaaaaaaaaa NOKI,aici sunt,am tras o repriza de fotbal cu UKAadica ne-am alergat prin toata camera dupa o minge

noi suntem bine,spre marea mea bucurie daria sta din ce in ce mai mult in patut si cate 2 ore,si se joaca,cu conditia sa cante muzica la calc sau sa fie televizorul aprins,mergem de-a busilea pin toata casa,tinuta de mami facem si pasi,cantam toata ziua si cand ne e foame sau sete sau somn o strigam pe mami,cand e vb de jucat tata,

de mancat avem 5 mese pe zi 3 de lapte una de fructe si una de legume ,suntem fan ficatel,insa nu manaca smantana si iaurt,se stranba toata si incepe sa urle de zici ca o intep cu ceva cand vreau sa-i dau iaurt
asa ca am renuntat,va manca ea cand va vrea,cam asta despre noi,LOGOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE de iti vine sa fugi din casa

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Salut!

Hilde, noi am pus mocheta pe hol(unde am gresie), ca-l avem destul de mare(9mp) si e un spatiu bun de joaca.Am luat mocheta groasa cu 250.000 lei mp, iar sub ea am pus folie de parchet, groasa de 5 mm si in final am obtinut un "teren"supermoale . Ii place la nebunie.La covoarele din dormitoare are mania ridicarii colturilor.Un prieten ne-a zis ca atunci cand a crescut fiica-sa si incepuse sa mearga a batut in cuie covoarele .

lavi, nu pot sa-mi dau cu parerea in ceea ce priveste suflul sistolic, ca nu ma pricep, da' pot sa-ti spun una buna:Soacra mea s-a dus cu sotu' la control cand era el mai mic si doctoru' o intreba dupa ce-l asculta la inima:"Doamna, cum de mai traieste copilu' asta?", la care soacra-mea a inlemnit.Mare fiind sotu', a fost la doctorii in bucuresti , a facut nu'sh'ce control, cu o chestie care se vara pe gat si ajunge sa vada ce-i pe la inima(parca asa ceva, sper sa nu aberez), si e totul ok, n-are nimic.Asa ca ...

Gandacel, si problema banilor e importanta, da' copiii sunt si mai importanti.Esti fata desteapta, asa ca o sa te descurci tu...

Am copiat si eu reteta de lasagna, mi-au mai ramas foi de la ultima facuta, dar cu o reteta nu tocmai grozava.ovom incerca si pe cea laudata.

feesi Flavia se enerveaza de vreo saptamana, mai ales daca ii iau din mana ceva care-i place sau o mut din locul preferat.De regula tipa si bate din picioare.

Mergi la inceput

LAVI, maine dupa amiaza noi mergem in parc,veniti si voi??????pe la 17?????

apropo de asta

NU MAI FACEM SI NOI O INTALNIRE????????????????????????????

UITE PROPUN EU:SAPT VIITOARE IN PARCUL TINERETULUI??????????????????

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput