Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 24
Madutza10 spune:
ziua buna!!
Noi sintm singurei deocamdata ,tati are niscai treaba si il asteptam sa iesim la plimbare ,Orlando bantuie pe jos dupa minge ,de vreo citeva zile il las sa mearga pe unde vrea el ,pina acum imi era frica sa nu se loveasca ,sa nu linga covoru ' ,parchetu' dar nu-l mai pot tine intr-un loc!
Fetele nu stiu care intrebati de NAN2 ,unde-imai ieftin ,eu ii iau lui Orlando Nan fara lactoza de la HelpNet ,e 233000 lei iar in alte locuri e 290000 ,din curiozitate m-am uitat si la Nan 2 ,e 190000 ,cred ca este super ieftin ,nu?
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
Madutza10 spune:
Silvia ,bune idee mi-ai dat cu Niro ,tre' sa ma apuc sa-i cumpar de toamna body-uri ,pantalonasi ,d'astea pentru casa si n-are rost sa mai arunc bani aiurea ,de obicei le-am luat de la Piciul dar un body este peste 110 000 lei ,i-am tot cumparat haine pe care nici nu le-a imbracat si acum ma gindesc ca au fost bani irositi.Se gasesc de toate pentru pitici??
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
joy04 spune:
NEATA FETE.
SILVIA, sarumana de grija pt noi.
multam fetelor de urari.
acum sa va zic cam pe scurt: mergem luni seara la camera de garda pt ca piticu era marait, nu manca si luni mi-a facut si 38.6 temperatura.
acolo lume de ziceai ca se da pomana !!!!
ne vede dr, zice HERPANGINA, fara antibiotic, normal, nurofen si panadol cate 5.5 ml la 4 ore, dar sa-i dau macar 3-4 zile, chiar daca numai face febra...tantum verde sa-i pulverizez in gatulet sa-i mai aline durerea si glicerina cu anestezin si nistatin.
zis si facut, luni dimineata la trezire face un kk si cand il spala cristi, avea puta rosie, umflata si parca ar fi avut si o scurgere.
ii dau sa pape si adoarme, apoi cand s-a rezit iar la spital cu el. cica doar o eczema, sa-i dau cu betadina si inca ceva...ce lapsus am...
ajungem acasa, cam la 1 ora face kk, apoi inca unul, din ce in ce mai moale si mirosea a acru mai mult decat normal.
pana pe la 18.00, cand pe scutec ramasese sange.
am luat-o iar de coada la spital
, cristi pleaca cu mamasa la tara si eu raman cu piticu' pe camera de garda.
sa numai zic ce era acolo si ce lume rea..adica vin copii de 7-10-21 zile si nu-i lasa sa intre in fata!!!!!
amarati, vai de ei, cu diaree, cu temperatura...imi venea sa la bat pe mamele alea care erau cu copii de 4-5 ani si ziceau: "pai si al meu are febra si am asteptam 3 ore salvarea si am venit pana la urma aici". in fine...
nimeresc un amarat de rezident care a iesit de 20 de ori din cabinet sa intrebe ce face cu mine, si mi-a zis ca-i bine sa ma internez, sa-i faca analizele si daca nu are nimic imi da drumu a doua zi.
pe naiba 
ma duc la bucatarie ca ard mancarea si revin cu partea a doua
va pup
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Madutza10 spune:
Joy ,imi pare rau pentru pitic ,hai mai repede cu partea a doua ,ce a avut de fapt?Ebine acum?Ati fost internati pina la urma?
Sanatate multa1
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
Hildegard spune:
-noi unghiile le taiem numai cand adoamre ca altfel nu se poate
-ham se cumpara atunci cand sta deja cat de cat in picioare.
Stefan se ridica singur la toate marginile, la dulapuri, usi, astea fara manere. Daca il iau eu sa-l ridic si sa steie in picioare nu vrea. Inca nu se simte in siguranta sa steie. Om vedea...
Ieri am cautata papauci si n-am gasit. Gata...pana acum a fost ce a fost dar deja trebuie sa luam papauci. Ne trebuie marime 21-22. Moama, ce chisior mare are???
E si grasut si greu ii gasesc. Nu mai vreau sa-i cumpar sandale normal ca trecu' sezonul.
Azi am facut curatenie, am facut supa de vitel cu taitei de casa si atat. Am zacusca de vinete. Maine papam snitel cu dovlecel sote.
Aici sunt zilele Aradului, asa ca aseara am fost la mici si bere, mergem si azi la ceva papaic ain oras. Am luat aseara o omida la Steff colorata si daca o lovesti rade de numa....![]()
![]()
E tare haioasa jucaria. Am fost si prin magazine ca nu m-am putu abtine. Steff a fost si el cu noi.
Mi-a venit CM
.
Inca mai am la lapte de numa.....
va pup pe azi,
maine mai vedem....
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
bianca_mo spune:
JOY, multa sanatate la pitic, sper ca e ok acum, si noi am avut o saptamana de cacaceala cu mucus si chiar cu firisoare de sange, ne-am dus kk la copro , asteptam luni rezultatul, sper sa fie bine, dar azi am descoperit cei 2 dinti de sus, cred ca si asta e o cauza a deranjamentului, desi stiu ca dr zic ca nu prea exista legatura intre evenimente, la noi asa a fost si prima oara, cu rosu in gat, diaree... am citit ca atunci cand au eruptii dentare organismul e mai slabit si se imbolnaveste mai usor![]()
vad ca lumea e plecata azi, astept si eu desteptarea piciului sa-l scot un pic afara
si o zi buna!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
pisi-si-boscu spune:
quote:
Originally posted by silvia_d
Pisi,noi te sustinem,sa stii!
Silvia si Sergiu-Stefan-2 dec.05
Multumesc frumos!
Si ca sa vedeti de ce, uitati-va aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82748&whichpage=3
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani si jumatate
anda77 spune:
slaba miscare azi pe-aici.
ina, ce a invatat nora-mea la inot? poti sa detaliezi? vrem sa-l invatam pe bulina ceva la mare, i-am luat o piscina enorma, cred ca o sa stau mai mult eu in ea
poate sa se mentina singurica la suprafata pentru cateva momente?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Buluci spune:
Ina, n-ai nici un filmuletz cu marea "mica innotatoare"??
Simon mi-a facut o mare surpriza azi, cind facu 8 luni:
1.i-a iesit primul dintisor
2. il pun in patutul lui, jumate adormit, cind ma intorc , dupa un minut sa vad daca a adormit, supriza, Simon reusise sa treaca din patul lui in patul nostru(la patul lui,lipseste unul din gratare iar patul este lipit de al nostru. Patul nostru este mai inalt decit al lui cam cu 20 cm)Multumesc lui Dumnezeu ca n-a cazut, am ajuns la fix cind incerca sa aterizeze!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze