Copiluti de mai-iunie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 27
andutzy spune:
gagici, unde sunteti, ca ne baga moderatorii la arhiva, vorba Gabitzei.....![]()
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
patriciaRO spune:
Salutici la fete!
Azi mi-au plecta socrii catre RO, cred ca au si ajuns in Constanta la casuta lor. Si eu de dimineata tot robotesc, spalat, calcat, scos copilul afara, dat papa, apoi spalat geamuri si gata am terminat. Vine tati si mergem afara! Uraaaa!
Monu, nasol cu Alexia. Eu cred ca totusi ii este frica de ceva, daca vrea numai cu tine sa stea. S-o fi speriat de ceva si acuma urla... off!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Androix spune:
Mah, vorbaretelor, m-ati ametit de cap cat puteti scrie...
Am pus poze de la munte. Nu stiu cata rabdare aveti sa le vedeti pe toate ca-s cam multe...www.dropshots.com/new.php?userid=156935&cdate=20060828&cimg=38" target="_blank">cheia 2006
La cat scrieti incerc sa nu epuizez toate subiectele acum, asa ca o sa revin cu restul de poze de la mare intr-un mesaj viitor.
Multumesc fetelor pentru aprecieri si comentarii referitoare la pozici. Va pup 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
Ruxel spune:
Androix noi avem scaun de masina la fel ca al vostru, dar sa dea dracii (scuze), daca sta Bia cu hamurile alea pe umeri. Nici sa o pici cu ceara. Nici la carut nu sta, n-am vazut asa ceva. Pot doar sa o leg la mijloc...si la carut si la scaunul de masina, dar in rest...n-ai sa vezi. Si la carut nu ma lasa sa trag copertina (in caz de ploaie sau soare pea tare). E de groaza.
Ruxel
Bianca
omustata spune:
Androix-am vazut pozele si sunt foarte frumoase. De fapt le vazusem mai de mult si pe cele de la mare si am tot uitat sa-ti zic ca impresia mea este ca relatia voastra merge spre bine judecand dupa cate poze v-ati facut unul altuia
.
Laura-am uitat sa-ti spun La multi ani! pentru ziua voastra de casatorie si sa dea Dumnezeu ca anii care urmeaza sa fie mult mai fericiti decat cei care au trecut.
Ioana-bine ai venit acasa si inceput bun la noul servici. De fapt cand incepi?
Aceleasi probleme le am si eu cu Maya, mi-e teama ca mananca prea mult. Stiu ca nu am voie sa ma plang cand alti copii nu mananca nimic sau foarte prost si de fapt sunt multumita si recunoscatoare ca mananca atat de bine, doar ca nu stiu cat de mult este prea mult.
Va las ca s-a trezit.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
gabitzam spune:
Ieri am vandut masina noastra si sintem in asteptarea uneia noi. Aseara a trebuit sa aduca din portbagaj toate care erau depozitate acolo: tricicleta, patutul de voiaj, colacul si o multime de maruntisuri. Plus scaunul de masina. Asa ca la mine in casa e piticodrom acum. Ca asta mic cind a vazut tricicleta nu s-a mai dat jos de pe ea. Si tot apasa pe butonul ala cu melodii de mi-a facut capul mare. Dimineata primul lucru cind s-a trezit s-a dat fuguta jos din pat si s-a dus la tricicleta si da-i claxoane.
Aseara faceam misto de Costi ca nu stie care autobuze circula si pe unde, ca el merge o data la 5 ani cu ITB-ul. I-am dat si bilet sa taxeze sa nu-l prinda controlorii.
Eeeei, si daca tot am ras de el, sa vezi ce face tolomaca de mine de dimineata. Ma sui intr-un autobuz care stiam ca merge pina la mine la servici. La aeroport la Baneasa vad ca asta o vireaza pe padure in loc sa mearga spre Vatra Noua. Oops! S-a schimbat traseul
Am tras niste injuraturi marunte, am coborit, m-am dus la alt autobuz in statie, nu era nici un chiosc de bilete si asa am mers eu fraudulos in dimineata asta. Daca mai veneau si controlorii chiar ca se tavalea Costi pe jos de ras diseara 
Si cred ca in weekend se duce si ia Dacia socrilor de la tara, sa vezi distractie. Vorba mamei mele, care facea si ea misto de noi aseara " de la fripturi si antricoate, inapoi la gaini moarte" ![]()
Da' nu ne vine ea masinuta noua! Cred ca in 2-3 saptamani maxim.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
andutzy spune:
Neata, am fost la Udriste si m-am pozat pentru permisul auto. Noroc mare, nu era aglomerat.
Tot dimineata asta i-am dat vermox-ul lui Dragoselu. Cum era pastila, i-am pisat jumatate si i-am pus-o in putina miere, a luat-o fara comentarii. Sper sa-si faca efect si sa scapam de invadatori.
Mergem afara si revenim mai tarzior.
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Florentina G spune:
Salutare!
Gabitza, sotul ta ca al tau da' sa-l vezi pe al meu! Nu merge cu transportul in comun nici picat cu ceara dar nici sa conduca nu-i place! Asa ca face gaura in buget ori de cate ori trebuie sa ajunga pe undeva!
Androix, chiar ca sunt reusite pozele! Cu toate peripetiile ati avut totusi un concediu frumos!
Fran, de ce nu incerci sa-ti trimiti CV-urile si la companii din Bucuresti... poate, poate!
Ioana, felicitari pentru noul job! Esti tare!
Andutzy, felicitari pentru carnet! Sa-l stapanesti sanatoasa!
Loreen si Monu, Casa de Piatra in continuare, sa traiti multi ani fericiti alaturi de familiile voastre!
Aseara a primit sotzul meu o oferta de munca in Dubai. I s-a oferit o pozitie de F&B Manager la Crown Plaza, salariu bun, cazare pentru toata familia ... contract de doi ani! Am glumit pe tema de a avea un copil nascut in America si unul in Dubai. Daca ar fi fost oriunde altundeva nu as fi stat pe ganduri, dar asa.....
Tina
23+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
Florentina G spune:
Am modificat semnatura.... vai, nu-mi vine sa cred ca deja au trecut 24 de saptamani!
Cum se face calculul, aveti idee - mi se pare ciudat sa spun ca am sase luni de sarcina... mai ales ca la mine abia se vede burta!
Tina
24+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
gabitzam spune:
Povestea asta cu saptamanile si cu lunile de sarcina n-am lamurit-o nici eu in noua luni cit am fost gravida ![]()
Flori, dar ce are Dubai-ul? Altii se dau peste cap sa ajunga acolo. Cred ca ar fi o experienta interesanta. Sau ti-e teama sa fii acolo cu bb mic din cauza asistentzei medicale?
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()