Copiluti de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
si eu pe aici ca dra doarme. e si vremea de asa natura dar si peritolul ca nu se mai putea. era rosie la ochi de nesomn si ea nimik. si azi minune! a cerut mancare nu a mancat decat 2 guri de paine dar... a cerut mancare aseara am fost si noi in parc si am inghetat de frig.

bb2 a dat si el semnal astazi din burtia. abia se simte dar e tare placut

cateodata stau totusi si ma gandesc cum se descurca oare mamicile cu mai multi copii mici fara ajutor? Saryta cum te descurci? mi-ar prinde bine niste sfaturi pentru viitor.

16+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Gabitza, asa am zis si eu, ca ar fi o experienta unica, insa parca nu as vrea sa experimentez pe pielea mea rolul de mamica cu doi copii mici intr-o tara unde nu cunosc pe nimeni si unde cultura si obiceiurile sunt total diferite de ale noastre.
Mi-a fost greu pana m-am obisnuit in State iar cand deja aveam un rost si cativa prieteni ne-am hotarat sa ne intoarcem. Plus ca, asa cum ai zis si tu, e cam riscant sa plec acum cand sarcina mea e destul de inaintata si nu stiu nimic despre sistemul medical, asigurare......
In fine, dupa cateva discutii am ajuns la concluzia ca daca ar fi sa plecam am merge undeva cat de cat aproape, Anglia(as vrea eu) sau Norvegia (ar vrea el).

Tina 24+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna ziua de-acuma ca dimineata era candva...

Am atatea hartii pe birou parca-s la fabrica la Busteni,inainte de a lua foc ...cand suna mobilul devine o adevarata aventura sa-l caut...
Aseara ne-am zgribulit si noi pe la fantani cu Cornelia si Oana...am ras cu lacrimi de astia mici ca-s atata de comici toti la un loc.Pe Bianca am tot trimis-o dupa colaci secuiesti ca daduse foamea peste copii...iar ei nu aveau nici o inhibitie.Fiecare cu of-ul vietii lui...o ciuguleala ceva(Alex in mod special spre disperarea Oanei),tipaturi si urlete,evident a mea,iar Stefan cand ciugulea,cand plimba caruciorul Deliei de jucarie,cand se mai alinta...La un moment dat incepusera toti trei sa tipe unul la altul...de fapt la incpeut era Alex cu Stefan,Delia uitandu-se la ei dar cu degetele bagate in ureche.Cand si-a dat seama ca-i rost de urlat moca a incpeut si ea...Trecea lumea se uita la ei si radeau...
Iar noi mamicile ne-am tot gandit vreo ora unde si cand sa plecam o zi intreaga sa ne facem de cap numai noi...atata ne-am gandit ca de la zi s-au facut macar 2 ore lao cafea si a ramas sa vedem unde...

Florentina suna foarte bine oferta sotului tau...eu una parca m-as tot duce...dar nu-i dupa mine...ca nu stiu ce-i acolo...dar suna frumnos
Cu saptamanile eu stiu asa...sarcina are 40 in cap sau 270 de zile ,adica 24 de saptamani inseamna debutul lunii a sasea... oricum dr se ghideaza dupa saptamani...
Vroiam sa-ti zic de copii lateralizati da'ereu uitam...Bianca de mica a fost 90% din miscari cu stanga ...la inceput am tratat cu nepasare aspectul asta ca stiam ca pana pe la 3-4 ani este nesemnificativ...Apoi am observat ca nu facea chiar nimic cu dreapta din proprie initiativa...si am dus niste desene de-ale ei la psihologul de la mine de la servici si mi-a spus ca este cat se poate de stangace fara a putea sa o facs a devina amdextra.Oricum nu aveam nici o intentie...
Delia in schimb miscarile manuale le face cu dreapta,dar cu piciorul incepe cu stangul...as vrea sa fie si ea stangace insa nu cred...

Monu io ti-as spune ca am doi ca-i greu,chiar daca unu-i mai mare si nu ai grija lui cu datul mancarii sau schimbatul,consumul psihic este mai mare... concluzia la care vreau sa ajung este ca ai nevoie de ajutor cel putin in prima luna,daca nu mai mult...

Gabitza mersul pe jos face...ce vrei tu mai frumos...si sa stii ca se invata...al meu nu a avut masina juma de an si ma injura in mod constant si periodic pana s-a saturat si mi-a luat masina noua...asta a fost scopul meu...numa ca am asteptat sa vina 2 luni de zici ca o faceau manual...si uite asa sotu meu a fost cel mai inversunat pieton cu mapa...sau vorba aia suna un prieten...insa fost consecvent si nu s-a urcat in RATC...ca nu cred ca stie pe unde se urca in troleu...

Cuscra ti-am studiat pozele si sa mor de nu merita investitia in rucsacul ala de aparat...extraordinare...cel putin cele naturiste sunt mortale...Cand terminati sejurul vostru in doi zi-mi si la mine unde-i Cheia aia ca io tot caut pe net cazare...

Vai ce m-am lalait ...urla hartiile ...ma duc sa le dau una-n bot sa taca ca ma doare capul...

P.S. Olga saru'mana si tie la fel iti doresc...las ca ajungem noi la nunta de aur intr-un fel sau altul...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Felicitari Biancai pentru primii pasi!

Elisor, imi inchipui cat esti de fericita si asta pentru ca ti-ai demonstrat inca o data ca nu e nimic in neregula cu Bianca si ca cei care au reusit sa te faca sa traisti clipe de cosmar merita toata desconsideratia ta si a noastra!

Tina 24+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Rux,ce face Alex?S-a insanatosit?I-a scazut febra dupa novocalmin?
Noi am renuntat si la topogan(am primit poze si este aproape ca al tau,asa ca ar fi meritat sa-l luam de nou)Dar apoi i-am propus sotului investitia si m-a convins ca n-avem loc si de topogan.Apoi am mers la Miniblu sa vedem orga10in1.Mai aveau si un alt model.N-o luam pt ca este cam ca si o jucarie de-a noastra de la Little Tikes,asa ca nu prea merita pt noi.Sunt super,dar parca i-as cumpara alt fel de jucarie daca tot sunt preturile atat de mari.Eu as fi vrut un pian,o orga care sa functioneze ca un pian.Do-re-mi...Astea sunt butonul si melodia.Asa ceva avem deja.M-am uitat si la laptopuri.Il vroiam pe cel de la v-tech.Cred ca mai asteptam si pt asta.Ma dispera ca toate jucariile sunt in engleza.Cand le vom gasi pe toate si-n romana,oare?Noi vb lb straine,o vom invata clar si pe Ema,dar acum cred ca ar fi mai potrivite niste jucarii in lb materna.Poate ca daca intram in UE vor fi obligati sa le vanda in romana.

Pana la urma i-am cumparat un bebelus de la Miniblu.Iubeste bebelusii la nebunie.A fost prima jucarie pt care Ema s-a bucurat teribil.Nu se mai desparte de el.Il pupa,il cara peste tot,se culca cu el in brate,ii da sa manance.Si mai si miroase a vanilie.Androix,Andreea.a,va mai amintiti bebelusul pe care l-a gasit Ema in Floreasca?Ala-i!

Gabitzam,au adus hainute de toamna-iarna la magazinul din H pe care mi l-ai recomandat tu.I-am cumparat azi un jerseu dragalas (35RON doar)si dresuri groase(12RON). Ma intorc intr-o luna.Am mai pus ochii pe niste pulovere frumusele.Preturile sunt f bune comparativ cu magazinele de unde cumparam noi pt Ema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

BRAVO BIANCA
Mami lui Bianca sa-ti aduni fortele de-acuma inainte sa te tii dupa mica exploratoare...iar cand te duci la incompetenta aia sa-i transmiti gandurile mele "bune" pentru ea...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Salutare!

BIANCA MERGE!!!!!!!!!!!
31 august 2006, 1 an, 2 luni, 2 saptamani si 2 zile

De ieri si-a dat drumul. Suntem atat de fericiti!
Face ture la greu intre camere, deci distante considerabile.
De cateva zile exersa o bataie din picior tot pe loc pe loc (asemanator cu Bocanila, daca vi-l mai amintiti) premergatoare lansarii mersului.

O saptamana si ceva n-am avut net din cauza cretinilor de la RDS care au instalat la cineva in bloc netul si au umblat la panou si ne-au lasat pe noi fara, o saptamana intreaga am facut sesizari telefonice de 3 ori pe zi pana m-am enervat si m-am dus la director, urgent au venit baietii (banuiesc ca cu injuraturile de rigoare la adresa mea ).

Am constat cu lacrimi in ochi ca lumea asta e plina de hiene. Am fost intr-o zi in oras cu caruciorul sport in rochite flu-flu doar noi doua, fara umbrela, fara nimic. Era o vreme superba, dar din senin au aparut norii si apoi o ploaie de groaza. Stateam in refugiul de autobuz (cu autobuzul nu se punea problema sa ne intoarcem ca ne-ar fi facut ciuciulete din statie si pana acasa) si incercam sa fac rost de un taxi. Cred ca mi-au fost "furate" cel putin 4-5 taxiuri. Nemernicii stateau in refugiu, eu opream taxiul si pana ma intorceam sa iau si caruciorul (care era pliat evident) erau instalati in taxi.
Ce m-a enervat cumplit a fost o gasca de tineri carora le-am zis ca nu e corect ce fac mai ales ca eu am chemat taxiul si am si un copil mic, a trebuit sa-mi feresc capul ca mi-au inchis usa. M-am simtit ingrozitor si mi-au dat lacrimile...

La multi ani cu ocazia implinirii a 4 si 11 ani de casnicie pentru MONU si LOREEN! Va doresc multa dragoste si iubire pe drumul vietii, sa va ascultati si ajutati la bine si la rau, sa invingeti greutatile si durerile. Sa aveti parte de multe bucurii si fericire vesnica. Sanatate si numai bine in viata!
Scuze pentru intarziere.

Andutzy sunt fericita pentru tine asa cum sunt si pentru mine! Felicitari pentru mers, carnet si sa o tineti tot intr-o bucurie.

Lucas, Androix multumesc pentru urarile aniversare.

Lucas mai bine ca n-am stiut ca esti in Bv ca mi-ar fi parut rau sa nu ne intalnim, in we respectiv am fost la un conac la tara.

Aurasa felicitari pentru samburel!

Denisa ma bucur pentru vestile de bine, sanatate multa, sa se rezolve cu bine!

Laura sa nu te mai aud ca zici ceva rau la adresa ta in ceea ce priveste calitatea ta de mama. Esti extraordinara! Delia e adorabila asa curioasa cum e, numai amintindu-mi cum si-a varat manuta in poseta mea si era cu banii in mana ma sparg de ras.

Lili chiar ma intrebam daca ati ajuns in Delta pana la urma. (am citit). A scapat Sergiu de diaree? Am tras si eu cu Bia destul de mult si acasa, dar acum e bine.

Androix asa-mi place cand descrii cu lux de amanunte peripetiile voastre, fie la nunta, cu vecina, la tuns, la munte...dar nu i-ai zis chiar nimic gazdei de tot "confortul" oferit? Cum adik va priveaza de veioza si alte alea pe motiv de Fipete? Pai nu e ca la hotel? Eu le sparg, eu le platesc dar trebuie sa faca parte din decor, nu?

Ioana felicitari pentru noul job, sa-ti mearga din plin!
Da-mi voie sa ma minunez la randul meu cum naiba Ana poarta nr. 5 la pampers, cand lui Bia ii vin perfect nr 4. De fapt nu stiu de ce ma mir cand, cu toate ca s-a lungit, ii vin anumite hainute de la 6 luni, iar bodyurile parca au crescut o data cu ea, vroiam sa-i innoiesc stocul dar cand vad ca ii vin inca asa multe si asa de bine zic ca nu e cazul inca.

Florentina indiferent daca acceptati sau nu jobul felicitari! Intradevar e linistitor gandul ca esti undeva in Europa, unde cat de cat sunt asemanatori cu noi, spre deosebire de lumea araba, dar in Norvegia nu e oleaca cam frig?
Cu calculele te referi ca atatea sapt. ar tb sa faca atatea luni, pai sapt nu coincid cu lunile pt. ca o luna nu are fix 4 sapt. si atunci se tot decaleaza si uite asa sarcina de 40 sapt. nu inseamna 10 luni ci fix 9, cel putin cam asa mi-a explicat mie o dr. in timpul sarcinii, te-am ametit nu?

Cristina, Laura, Ioana si alte mamici care ne-au dus dorul va multumesc, Adina, Andutzy, Oana va multumesc ca ati impartasit cu mine fericirea primilor pasi (care sunt vreo 100 de ieri )

N-am citit totul, doar pe sarite si probabil mi-au scapat multe lucruri, dar sunt prin preajma...

Bianca's Birthday

Eli si puiutii: Bianca (13.06.2005) si Andreas (17.08.1998)
Albumele noastre: unu, doi , trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Androix,superbe pozele!Cum este fara Filip acasa?Loreen,Cheia merita mai mult decat orice loc din tara asta.Este cea mai linistita zona,cu aerul cel mai curat.

Am uitat sa va spun ca Ema nu mai sta in scaunul de masina.Sunt disperaaaaata!Urla de numa'.A asezat-o azi Mihai cu mare greutate.Au iesit si vecinii la geamuri.De acasa pana in parc si-a smuls par din cap de nervi.Cand am ajuns la H avea parul ud de cat se zbatuse.Am intrat in primul magazin si i-am luat caciula sa nu-mi raceasca.Nu stiu ce sa ma fac.Mai sunt copii care nu stau in scaunel?Ce sa fac cu ea?

Mergi la inceput

Fetelor????? Laura si Florentina mi-ati facut o surpriza, cand am dat send si am vazut felicitari la adresa noastra am ramas cu gura cascata. Multumesc!!!!!!!!!!! Va pup!!!! Sunteti grozave!!!

Am de recuperat si poze de la munte si de la mare, o s-o fac mintenas, dupa ce ma intorc de la targul de toale.
Va pup
.

Bianca's Birthday

Mergi la inceput

Monule asa cum zicea si Laura e greu cu 2, nu mai detaliez...
Felicitari pentru primele miscari!

Adina nici Bianca nu sta in scaunelul de masina, dar asta nu e doar de acum, nu i-a placut niciodata in masina, cand merg doar eu cu ea mai e cum mai e, dar daca e si tati tb. sa-i fac amuzament si sa vb. cu ea in permanenta ca sa nu se zbata

Bianca's Birthday

Mergi la inceput