Copiluti de mai-iunie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 26
babygirl spune:
monu,loreen, s-aveti parte de intelegere, de momente frumoase impreuna!
la multi ani alexandrelor si alexandrilor!

lucaaaaas!!!! eu chiar credeam ca ai descoperit regimul minune si m-am pus pe citit.am ramas cu hohotele de ras.oare ingrasa?![]()
eu am terminat ziua 3 din dieta balerinelor.nu s-a dus nimic deocamdata. cunoscatoarele ma pot ajuta cu sfaturi?:)
misiunea olita:azi a facut juma' de kk la olita.m-a anuntat "caca"(nu facea asta inainte sa ne intoarcem de la munte),am luat-o repede si am pus-o pe oala in ovatiile si incurajarile mamei mele. jumatate in pampers,jumatate la oala.e ceva,zic eu.
MAMICILOR, CHAT ACUM!
patriciaRO spune:
Monu, Loreen, Felicitari si casa de piatra. Sa aveti ani frumosi si luminosi si multa intelegere!
Maine ne pleaca bunicii ca s-a cam dus cu distractia, apoi ei cu serviciul si noi cu ale noastre...
Multumim de urari fetelor. Zicem si noi La multi ani sarbatoritilor. Sa fie sanatosi si voiosi tot anul!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Androix spune:
Hellou
LMA pentru Alexandra si Alexandru! Sa traiti cu numele, multa sanatate si impliniri!
Am aparut si noi azi in peisaj, am tras nasol de tot cu Filip la munte. Am plecat printre varsaturi si cat pe ce sa nu mai mergem nicaieri. Pana la urma parca imi parea rau sa stau in Bucuresti, ca cele 2 saptamani de concediu se duc vazand cu okii... Asa ca pana la urma am luat-o din loc cu copilul vomitacios si cu diaree, si fara cazare, am plecat asa ca fii ploii...
Am ajuns in Cheia si ne-am gasit o pensiune dragutza, pe care noi am numit-o "la mama chirnogilor" unde chirnog inseamna super super super zgarcit.
Ne-am dat in sus si-n jos la manastirea cheia, la muntele rosu, la manastirea suzana si am cam epuizat obiectivele turistice din zona
asa ca azi ne-am luat talpasita catre casa, prin brasov ca sa mancam niste papanasi buni la roata norocului.
Si tot azi Filip ne-a bucurat cu primul kk inchegat de joia trecuta. Atata l-am doftoricit incat in ultimele zile cand ma vedea cu seringa se punea pe un urlet si nu mai vroia sa deschida gura. Asa ca ieri si azi cate un plic de smecta baute in reprize pe parcursul catorva ore au fost o mare izbanda. Si de la ele si-a si revenit.
Nu am venit deloc mai odihniti din concediu, dimpotriva, poate doar mai putin stresati. Dar de maine pana duminica ducem copilul in berceni si ne luam si noi concediu cu adevarat. 
Si acum sa va povestesc de "mama chirnogilor"": am mers intai la o pensiune sa vedem daca au camere dar ne dadea la etaj si scara era foarte abrupta si incepe exact de la usa camerei, parca ma suiam in pod, si nu in ultimul rand nu prea era curte asa ca ne-am decis sa mai cautam. Mai incolo gasim o pensiune aratoasa de 3 margarete. Intrebam aveau camere, 700 de mii intram, curtea super, cu iarba, putin cam in panta pe margine trebuia sa stai cu okii pe Filipete dar era ok, aveau foisor cu gratar, camerele la prima vedere super ok. Boooon, zicem ramanem aici. Cate nopti? Pai sa vedem: Filip e bolnav, afara ploua: o noapte, maxim doua. Aaaa pai macar 2 nopti ca la pretul asta nu merita sa stric si eu curatenia in camere doar pentru o noapte. Bine, doua si mai vedem... Am platit inainte ca la tarfe.
Cand ne-am instalat in camera ne-a prezentat-o: televizor, radio-casetofon, baie, veioze pe noptiere, pat dublu, lat de 2 m cu saltea relaxa si saltea de lana peste. Problema e ca erau doua saltele una langa alta si in mijloc o super gaura... in care Filip s-a integrat destul de bine, tre sa recunosc...
Eiii, primul lucru pe care l-a facut gazda a fost sa culeaga veiozele si casetofonul si sa le bage in debara de frica sa nu i le devalizeze fi-miu. Apoi ne-am instalat si am remarcat ca toate becurile din casa aveau maxim 40 de watti de ne scoteam okii. Dau sa aprind televizorul nu mergea decat pe un canal: national tv. Iacs, lasa ca poate trebuie cautate si nu ma pricep se ocupa Mihai mai tarziu. Plecam intr-o plimbarica, la intoarcere tot un canal: antena 1. Mai bine dar oricum care e duda? Misterul este elucidat: nu mergea decat pe un singur canal o data si asta nu la alegerea noastra ci a gazdelor ca era prin satelit si ei aveau receiverul si pe ce canal se uitau ei pe aia se uita toata lumea. Am rugat sa dea macar pe pro tv sa vedem si noi o stire ceva.
Cand sa ma bag in pat zic sa ma toaletez inainte. Atunci am vazut ca si curatenia care risca sa fie "stricata" nu mai fusese facuta de cateva generatii de turisti. Asa ca m-am spalat pe dinti si nu m-am riscat sa fac un dus, nu de alta dar nu vroiam sa culeg si vreo ciuperca ceva...
Am fi trecut aceste aspecte daca nu s-ar fi pus capacul cu altele. Cea mai tare a fost cu axionul care aparea si disparea din bucatarie odata cu gazda. Daca pentru o salata de rosii a trebuit sa cer putin ulei am inteles, ca nu erau obligati sa-mi puna la dispozitie, desi nu ma puneam pe gatit cazane cu cartofi prajiti, dar oricum, insa faza cu axionul a fost de departe cea mai distractiva. As fi putut sa las si farfuriile nespalate in chiuveta ca daca se lua de mine puteam sa zic ca nu am avut cu ce le spala. Le-am clatit totusi cu apa chioara si le-am pus la locurile lor. Asa mi-am explicat insa de ce mare parte din vesela nu era in cea mai buna "forma"
Probabil majoritatea turistilor le clatisera cu apa chioara.
Asta a fost aventura noastra la munte... Am luat-o in ordine inversa, in episodul urmator detaliez marea, care si ea a fost plina de neprevazut ![]()
Antuzy,
foarte tare! Felicitari si vorba Laurei acum da-i tare cu masina sa nu-ti pierzi curajul ca barbate-miu ca azi in picau okii in gura la volan si iar l-am taxat ca nu conduce si in loc sa ma consoleze cica "da, dar si eu stau cu okii cat cepele sa fiu un copilot bun!"
Ihi, ma descurcam mai bine cu inca un sofer!
Lucas, am vazut si eu o parte din poze. Foarte frumoase. Cred ca v-ati simtit bestial la bulgari. La anul poate mergem si noi ca eu una m-am jurat (iar
) ca nu mai calc pe litoralul romanesc.
Vad ca incepeti ciat dar nu pot sa ma bag ca intru si eu la un dush ca omu' ca se impune, p-orma vine o pizza (paranteza: am mancat ca vaca si nu m-am ingrasat un gram
) asa ca poate va prind cu alta ocazie.
Pupici, acum o sa tot intru dar sincer cred ca mai mult de luni ca ma asteapta Mihai zilele astea fara de copil ca pe painea calda 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
gabitzam spune:
Dumnezeule, imi este atit de somn si-s obosita de-mi vine sa vomit!
Daca ar vrea cineva sa-mi faca un cadou, sa-mi dea o noapte de somn neintors, intr-un pat adevarat!!
monu spune:
Daca s-ar putea as vrea sa imi primesc inapoi copilul! Alexia de acum nu este copilul meu. Tipa ca isterica la orice chestie. Daca o pun in patut urla. Daca o pun la noi in pat urla. Daca o duc la culcare urla. Daca o imbrac urla. Altceva nu face! Nu fac eun pas in casa fara sa ma tina de mana si sa urle.
Eu nu mai rezist.

15+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
ChrisDun spune:
Monule, pai urla de ceva durere sau tipa ca sa se auda ?!
A mea tipa din toti rarunchii, din ce in ce mai des. Nu mai poti s-o chemi pe nasa? Ce face bb din burtica?
Pe unde misunati ? Unde esti, Laura? Eli?
Loreen si Monu casa de piatra!
Fran, nasoala chestie cu joburile. Fii sigura ca ai luat cea mai buna decizie ![]()
Vreau acasaaaaaaaa! Bucurati-va care n-ati inceput inca lucrul. Ufff, na! ca am zis-o! ![]()
monu spune:
Azi am implinit 4 luni si bb2 saracutza, e cuminte. Nu zice nici pis si nici nu prea misca sau nu o simt eu. O fi speriat-o Alexia la cat urla.
Alexia nu tipa. Urla de zici ca o musca careva de fund. Si cu lacrimi de sa lesine. Nu stiu daca o doare ceva ca daca o lasi in legea ei nu mai urla. Asta inseamna fara somn si fara mancare si cu mine de mana peste tot. Chiar si in casa si chiar daca sunt la 2 pasi langa ea. Vine si ma ia de mana si ma trage unde vrea ea. Nu ma enerveaza ca urla. Ma enerveaza faptul ca nu stiu ce are.

16+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
gusta spune:
Buna si de la noi.
Copii care urla intram si noi in club si a mamicilor nedormite si acolo vreau si as mai vrea si in alte cluburi dar nu vreau sa le enumar.
De cand am venit acasa sunt intr-o continua nebuneala si parca prevad ca toata luna urmatoare va fi la fel.Ii renovam camera marei nu ca ar fi stat acolo dar i-am luat un pat mai mare
si un dulap ca atata a intrat si acuma trebuie sa schimbam tot numai zic ca ar trebui si in alte camere sa facem cate ceva dar poate daca imi mai da unul vreo viata sau sa faca ziua de 30 de ore poate asa mai reusesc si eu cate ceva.
Mara este demontatoare altfel nu ii pot spune.Vizita in romania mai bine nu era si tot asa.Eu deja imi pun intrebari daca am fost normala sa fac un copil si de unde are atata energie de ma omoara .
trebuie sa inchid ca deja demonteaza ceva in bucatarie .nu va mai spun ca am lacat la un dulap cu substante de spalat si alte lucruri si mai umblu si cu cheia in gat ca de uit de la mana pana la gura unde o las

.Viata super mai am .
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
loreen spune:
Buna dimineata...
Saru'mana pentru urari...sa ajungeti si voi la anii astia si sa ne depasiti ...
AM vrut si noi sa facem o mica betivaneala si dup ao zi in care Delia si-a incercat norocul cu noi,seara cand am ajuns la gratar l-a chemat pe barbate-miu la munca si uite asa s-a dus naibii toata pregateala si cheful meu...nu-i nimic ...ramane pentru la anu'...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
corail spune:
si noi intram in clubul copiilor care s-au dereglat dupa concediul din Romania!
Dupa atata rasfat de la bunicii din Romania, nu mai vrea Sophia decat sa faca ce vrea!Plus ca bunicii au tinut-o numai in brate!
A inceput iarasi sa ii iasa masele si se trezeste destul de des noaptea, asa ca avem o perioada destul de agitata!
Sa mai adaug ca mai face si fite la mancare, ca nu mai stiu ce sa ii dau de mancare!
Dar eu sper sa ii treaca fitele si sa se cuminteasca un pic!S-a bucurat enorm cand si-a vazut camera si patutul ei, semn ca , in sfarsit sunt la casa mea!