Copiluti de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Monu aniversare placuta si anii multi de sa le pierdeti sirul de azi inainte...

Am vrut si noi sa sarbatorim sambata 11 ani dar a fost un fiasco total asa ca mi s-a luat...dar o felie de pitza de la voi primesc cu toate riscurile calorice...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Loreen, CASA DE PIATRA!!!! Si sa ai parte de multa liniste si iubire.

15+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... n-am mai trecut pe aici saptamina asta, recunosc cu... ... am fost si sint in febra pregatirilor.

Auras felicitari pentru bebelush
Andutzy felicitari pentru carnet
Monu, Loreen felicitari si casa de piatra in continuare.
Felicitari la totzi mergaretii

Dispar sa mai vad ce mai fac prin casa, am emotii pentru Isabella, nu stiu cum o sa se prezinte in avion, ca la ce energie are in ea . Am terminat de pregatit valiza , asha ca miine dimineatza plecam spre Iasi, ne auzim dupa 16 septembrie.
Va pup pe toate , sanatate la copilashi si la mamici si sa auzim de bine.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

LA multi ani!!!
si CASE DE PIATRA!!!

Danelutza drum bun! si sa va intoarceti sanatoase
Loreen, am vrut sa fotez si clatitele dar a zis taticul pe post de sotz ca e prea de tot, ne facem de ris!!!! si e jenant pentru ei!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Gabitza,imi cer scuze ca nu am raspuns mai devreme, la sala a fost destul de dificil, problabil am nimerit un chestionar mai greoi, dar am facut fata, am luat 23 de puncte, probabil si-a spus cuvantul faptul ca am trecut prin testele din carte de 3 ori. La traseu emotiile au fost mari, cred insa ca i-a placut politistului de mine ca era tot un zambet si o dulceata, ce mai, am avut noroc !!!
Loreen, cum se numea medicamentul cu care ai deparazitat-o pe Delia? Continea metronidazol? Era toxic pt ficat? In ce cantitate si cata vreme i-ai dat? Te rog, ajuta-ma cu niste raspunsuri....
A dat cineva la copii Zentel? Rezultate? Efecte adverse?

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Andutzy-bravooooo!Felicitari!

Ruxel-Maya inca doarme in carucior, dar nu vreau eu sa o las. Mai scapa cateodata. Motivul este ca daca doarme afara doarme foarte putin (maxim o jumatate de ora) si interesul meu este sa doarma in casa ca sa mai pot face si eu una alta. Si de poftcioasa, si Maya este extrem de pofticioasa. Trebuie efectiv sa ne ferim de ea cand mancam. II plac foarte multe mancaruri, dar nu chiar orice. Nu ar pune gura pe fructe nici sa o bati. II mai placea banana, dar acum a inceput sa o refuze si pe aia.

monu-imi pare rau ca ai probleme cu dulcica mica. Chiar nu stiu ce sa zic pentru ca nu m-am confruntat niciodata cu asa ceva. Noi suntem la polul opus.

olita-niic macar nu i-am facut cunostinta cu ea. Este prea in urma la alte capitole ca sa o mai innebunesc si cu olita. Apoi am tot schimbat casele si le mai schimbam. Cand ne intoarcem din nou aici in decembrie am de gand sa incep serios si chestia asta. Pana atunci poate face si ea progresele mult asteptate.

jucarii-pe Maya nu o mai intereseaza nimic in afara de mers. Nu se mai joaca mai deloc cu jucariile. Doar cand mananca mai are rabdare sa ne uitam pe cate o carte. In rest ii plac jucariile pe care le poti impinge. Si nu se joaca singura deloc!!!Simt ca innebunesc.

Eu cu Maya nu am probleme cu somnul in general, dar si vineri si ieri a adormit deevreme (a se citi 21.30) s-a trezit dupa jumatate de ora si apoi nu a mai dormit 3 ore. Era foarte agitata. II si ies niste dinti, dar joaca si teatru ceva de speriat. Iar eu am de facut bagaje pentru ca maine sotul meu pleaca cu masina catre New Jersey unde stam 3 luni de zile. Si el va lua majoritatea bagajelor. Dar cand sa le fac daca Maya a adormit azi noapte la ora 1 si ziua doarme maxim 1 ora, 1 1/2?

Hai ca va las pentru ca, asa cum va spuneam, nu-mi vad capul de treaba.

O zi buna!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
La Multi Ani si pupici de la noi pentru toti sarbatoritii zilei de astazi
Ioana-hai mey las-o balta cu depresia ca nu e cazul. Eu zic ca esti doar foarte obosita.

Am lipsit zilele astea pentru ca am incercat sa-mi schimb job-ul. Ala de la Ploiesti. Pentru altul tot in Ploiesti, da' mult mai bine platit. Si cica am reusit, da' firma asta la care am vrut sa ma mut are o intelegere ca astia la care lucrez sa nu le ia angajatii. Asa ca cica ma angajeaza, da' sa-mi dau eu demisia, stau acasa cateva luni fara serviciu si apoi ma angajeaza ei. Am intors oferta pe toate partile si in final am refuzat. Recruiter-ul pt. Europa s-a schimbat de 3 ori in ultimul an, managerul pt. divizia la care urma sa lucrez eu are statut de international -asta inseamna ca il pot muta oricat la naiba in 2 saptamani...pai daca eu imi dau demisia si cat stau acasa astia dispar in Honolulu eu ce naiba fac? Sunt cam intoarsa pe dos...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

apropo de diete:
Dieta saptamânala pentru cei care doresc sa-si pastreze linia:
>>
>> Luni
>>
>> Dimineata: coaja a doua oua
>> 5 firimituri mari de pâine
>> Prânz: 4 shunci de albina în foietaj
>> 1 cotor de mar
>> Cina: 1 ora de jogging
>>
>> Marti
>>
>> Dimineata: o firimitura de ou prajit
>> Prânz: doua boabe de mazare si o fasole
>> 1 sâmbure de pruna
>> Cina: 20 de flotari
>>
>> Miercuri
>>
>> Dimineata: 2 fulgi de porumb
>> Prânz: inspirând nu prea adânc, miros de friptura coaja unui cartof mic 1
>> lingurita de iaurt
>> Cina: 1 ora de urcat pe trepte
>>
>> Joi
>>
>> Dimineata: lapte degresat 1/8 litri
>> Prânz: 1 frunza de spanac cu doua oua de musca sucul unei cirese
>> Cina: 23 de flotari
>>
>> Vineri
>>
>> Dimineata: 1 lingurita de miere de albine
>> Prânz: 3 oase de pastrav
>> 2 coji de cartofi fierte cu sare
>> 3 afine proaspete
>> Cina: 1 gura de aer de munte sau de mare
>>
>> Sâmbata
>> zi de post
>> 1 lingurita de pesmet
>>
>> Duminica
>>
>> Dimineata: 6,75 seminte de floarea soarelui sau dovleac
>> Prânz: tocanita din palaria unei ciuperci
>> Cina: se sare...
>>
>>
>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Haide, mai, Raluca, ca era sa ma pacalesti. Pentru citeva momente am crezut ca e pe bune Dar dupa citeva randuri mi-a dat eroare la compilare si m-am oprit sa citesc mai bine

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

monu-casa de piatra si La multi ani! Sa-ti traiasca Alexia si va bucurati de ea, ca si de Iulia, acum in burtica.

Habar nu am avut ca azi este Sf. Alexandru, asa ca urez si eu sarbatoritelor si sarbatoritilor La multi ani!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput