Copiluti de mai-iunie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 24
gabitzam spune:
La multi ani pentru Alexandra Elena(mygirl), Alexia Ioana(monu),Alex(beatrice), Dragos Alexandru(andutzy),Alexandra Sophia(corail), Alesia Claudia(stefania),Alexia(dana-alexia),Aidan Alexander(blackpanterro),Alexander Paul(mariamunteanu), Mihai Alexandru(ICorina) 

Si La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei din familiile noastre!
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
andutzy spune:
La multi ani Alexandrilor, inclusiv mie, ca si eu tot cu numele asta ma mandresc in buletin ![]()
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
loreen spune:
Buna dimineatza...
LA MULTI ANI ALEXANDRELOR SI ALEXANDRILOR...SA CREASCA MARI SI SANATOSI CA FRUMOSI SUNT...
Ma chinui de ceva timp efectiv sa ma mai apropii de voi si nu mai reusesc...Mi s-au aglomerat lucrarile la birou si ideeile in cap la mine iar viata mea s-a bulversat intr-un hal incat o sa ma declar multumita daca scap cu bine cand oi scapa...
Andra sa stapanesti sanatoasa carnetul si pune mama pe masina acuma cat mai ai curaj si e mirajul inceputului ...sa nu ai parte de nici un incident 50 de ani de-aici incolo...
Ioana bafta la noul job...si cu depresiile ai grija ...daca simti ca-ti fuge pamantul de sub picioare fa ceva repede...nu-i de glumit...ca vorba aia urla experienta pe mine...
Iar cu Mogaldea stai linistita cu vorbitul ca una mai ingramadita ca a mea nu cred ca mai exista in grupa lor...
Florentina saru'mana pentru reteta ...am vrut sa-mi iau forma si m-am tot invartit ca mi se parea cam scumpa ...si m-am gandit sa-l fac,blatul, in forma de chec si atunci tortul sa fie dreptunghiular...
Adina da ce-mi place jucaria Emei...as fi vrut si eu da-mi trece...pentru ca nu am de unde...
Cu oala nici Delia nu sta numai ca pe tema asta voi adopta direct metoda wc cu capac adaptor...macar asa nu are cum sa se ridice...si va sta ca nu are incotro,si lucrul asta il voi face cand va implini un an jumatate...si va trebui sa-mi iau co ca sa ma ocup eu personal ca in baza femeii...
Denisa tin pumnii sa iasa asa cum vrei tu...
Monu nu te mai stresa mama draga cu Alexia...mai bine ca mine nu cred ca stie cineva cum e sa nu-ti manance copilul...nici acuma nu exceleaza Delia dar am invatat sa nu ma mai consum prea mult...Mi-a spus ieri cineva de niste vitamine pentru imunizare numite NONY de la Calivita...cica ar fi foarte bune...
Nelia ma uimesc pozele voastre si cu cat citesc si ma uit la voi cu atata ma apuca mai tare mustrarile de constiita...adica tot ceea ce nu-mi lipseste insa nu ma pot abtine sa nu ma gandesc ca poate am gresit undeva ...
Lucas si eu continui cu Biocla-ul ...sa ma masor si eu ca nu am bagat de seama ...da nu-ti zic ca uitandu-ma la poze asteptam sa vad farfuria cu clatite de care ai povestit...![]()
Gata deocamdata...vai deja s-a dus o ora de munca...poate mai revin
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
mygirl spune:
LA MULTI ANI DE SF. ALEXANDRU tuturor celor care sarbatorec azi, inclusiv piticei mele! Ii pup
pe toti sarbatoritii!!!
Multumim mult de urari.
Zilele astea v-am urmarit dar n-am scris nimic, pur si simplu n-am avut chef de nimic. Alex e plina de nervisori, ma stoarce pur si simplu de energie si cu greu ma stapanesc sa nu-mi pierd rabdarea. Chiar acum urla si se tavaleste la picioarele mele. Duminica am zis ca plec de acasa, pur si simplu nu mai suportam. Va pup, se agata de mine si nu mai pot sa scriu
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
loreen spune:
Am uitat...
Bun venit Gusta acasa la tine...lasa in urma tot si hai inainte...cum l-ai gasit pe olandez?!Ti-a dus dorul?!Dar Marutului?!
Olguta din Canada,Elisor,Stefania...unde ati disparut fetelor?!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
ChrisDun spune:
'Neata si LMA tuturor celor care isi serbeaza astazi onomastica!
Carinei i-a mai iesit un dinte - al saptelea
, dar nu pare prea nervoasa. Acum are o noua manie - tzipa. De cele mai multe ori cand i se ia o jucarie din mana, dar uneori si de bucurie sau ca sa atraga atentia asupra ei.
Luni am fost la prima proba pentru rochita - si se pare ca va iesi exact cum imi doream. De-abia astept sa v-o arat ![]()
In rest, nimic nou. Am fost in we la munte (tot la Obarsia Lotrului), fara Carina. Am explorat oleaca si Cataractele Lotrului si am dat peste o exploatare de mica. Super peisajele, o sa incerc sa incarc maine ceva poze.
Sa aveti o zi frumoasa!
monu spune:

DE SF ALEXANDRU!!! SA FITI FERICITI SI IUBITI.
va oferim o felie mare de prajitura si un pahar cu vin/suc in cinstea sarbatoritei noastre Alexia Ioana.... si pentru inca un eveniment frumos din viata noastra. Azi facem 4 ani de casnicie. (Habar nu aveam, cand ne-am casatorit, ca e ziua sf. Alexandru! Cred ca ne-a protejat si ne-a purtat noroc si ne-a dat bucuria de a o avea pe Alexia).
Si dupa ce am laudat fata sa va zic ca aseara ne-a mancat nervii. la 1 noaptea avea chef de joaca. cu parere de rau i-am tras la fund vreo 2 palme ca urla ca zuzu de a trezit tot blocul. e ceva ciudat in faza cu dormitul noaptea ca numai atunci o apuca batzu.

15+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
gabitzam spune:
Monu draga noastra, Casa de piatra in continuare! Sa va bucurati si sa sarbatoriti frumos ziua de azi daca este asa de speciala! Un pupic pe degetel Alexiei. Il mai tine asa haios in sus? ![]()
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
monu spune:
gabitza, merci mult. tot asa stramba din nas cand o intrebi unde e. vad ca daca i-am schimbat ora de masa are efect. la 10 a mancat un castron de mancare.

15+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Mercedes spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi !!!
Casa de piatra monu sa traiti in armonie si fericire alaturi de copilasii vostri!!!