Copiluti de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Buna!

Va scriu in graba cateva idei pt ca trebuie sa fac supa pt Ema si sa adun de prin casa cat doarme.

Andutzy, cum a fost examenul?

Lucas, au ramas 8000 de copii fara locuri la gradinitele de stat.Cred ca va fi greu de gasit un loc si la cele particulare,mai ales ca multe iau copii peste 3 ani.Am primit in parc un fluturas de la gradinita Discover Me.Suuuper!DAR ii ia doar de la 3 ani.Eu vreau sa o dau de la toamna viitoare,cred ca nu va fi usor..
Da,vreau sa vand caruciorul pt ca nu-l folosim. Am dat toate lucrusoarele Emei,dar pe asta parca l-as vinde la cati bani am dat pe el.Il plimbam de luni bune in masina, ca nu-i chip sa stea sfarleaza in el.Pt bursa de studii vezi ING.Daca vrei mai multe detalii intreaba-ma si-ti dau un nr de contact a unei tipe de la ei care vine la tine acasa si te lamureste.

Olita.
Gabi,felicitari pt progrese!Chiar vroiam sa va mai intreb o data,mamicilor,ce si cum si cand si unde..:)
La noi situatia sta cam asa:pana acum n-am insistat.Am cumparat olita cand avea 8luni,dar era departe de a pricepe ce se intampla,si cum o stiti pe Ema, n-avea stare.Acum o luna am incercat sa o pun pe olita.Operatiunea s-a incheiat cu kk pe parchet.Cand ne-am intors noi de la munte am hotarat sa incercam,de data asta mai insistent,cu mai multe explicatii. Cred ca deja pricepe cum sta treaba,dar tot nu-i chip sa o tin pe oala prea mult.Si asta imbracata.Am zis ca macar imbracata sa faca in prima faza.Adica sa stea macar 1 minut pana termina.Ea stie ca dupa ce face caca trebuie sa o spal si fuge la usa de la baie,azi insa m-a surprins pt ca se juca si a spus pt prima data in momentul "x",a spus"caca".I-am spus atunci"haide sa faci caca la olita",iar ea a fugit la baie.Buuuun, zic fericita,dar pe olita credeti ca a stat mai mult de 10sec.?In fine,bine ca deja stie ca daca simte ca face caca, spune si mai stie si ca trebuie sa mearga la baie si sa se aseze pe oala.De fapt nu se stie aseza singura.Ea-si baga direct picioarele in oala.La voi cum este?Stiu ca v-am mai intrebat...:)

Jucariile
Acum cateva luni va propuneam sa ne anuntam cand descoperim cate o jucarie interesanta,care starneste interesul.Ema in sfarsit se joaca cu jucariile.Ultima investitie a fost o jucarie Disney,cu Mega Blocks.Este o casuta cu Pooh&friends.Toata ziua se joaca.Muta figurinele,asambleaza si reasambleaza.Nici nu-mi vine sa cred.Nu am cumparat-o din Romania,dar daca va arat o poza,prindeti ideea si sigur gasiti produse asemanatoare si aici.Vedeti jucaria www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3483208/Trail/C$cip%3D43463.Toys and baby%3EC$cip%3D43506.Pre-school toys%3EC$cip%3D43509.Winnie the Pooh.htm" target="_blank">AICI

Gabi,cum este Heritage? Merita? Ajuta?

Intrebare: Ati cumpara un topogan micut pt casa? Ema e innebunita dupa topogane si i-as lua unul mic, de 1m.Are cineva?Merita sau nu?PArca in pozele lui Ruxel am vazut unul.Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Mamicutelor,sunt pe drumul cel bun.Beta a scazut la 17 si sacul la 1,15.Ce imi masura dr la cabinet era chistul dupa stanga,nicidecum extrauterina.Si pe dreapta este un chist.Aici s-a vazut extrauterina si chistul separat pe dreapta.Mi-a luat din nou sange si miercurea viitoare ma duc din nou la eco.Deci in final am 2 chisturi si extrauterina.Astia nu au pomenit nimic de scos trompa si nici macar de operatie.Nici nu imi vine sa cred.Va pupic dulce!

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
nu prea am scris pentru ca zilele acestea au fost un cosmar pentru mine. Si totul a inceput de vineri seara. Am fost la o petrecere unde Alexia a fost cuminte dar la intoarcere, in masina, a inceput sa urle (nu sa tipe) de m-am speriat. Ok. Am sunat nasa - era deocheata, s-a calmat fata si am dormit si noi dupa 2 saptamani de nesomn. Sambata fiind obosita a stat cuminte. Duminica iar a inceput cu figuri ca nu vrea la culcare seara si tipete si mofturi. Si de atunci cand vine seara incepe cosmarul si se culca cu scandal pe la 12 noaptea. Asta nu e Alexia mea! Ea nu avea probleme de genul asta. Insa se pare ca au aparut acum. Si este f agitata si mare parte din vina o poarta mama mea. De fiecare data dupa ce o vede Alexia se schimba. Este agitata, nervoasa, tipa, arunca cu obiecte si nu te intelegi cu ea. Si culmea ca in general este un copil cuminte si intelegator (cand nu se vede cu bunica-sa!)

In plus mancarea este o alta problema. Am inceput sa ii dau vit dara fara efect pana acum. Cert este ca isi pune mancarea in cap si o arunca pe jos. Nu vrea decat 2-3 lingurite si gata. Este un adevarat razboi. Ieri am lasat-o in pace sa vedem ce face. Si-a turnat mancarea pe ea, a lins bine parul si scaunul cu ciorba.... Sa mor nu alta! Acum astept sa vad efectul vitaminelor - cam peste o sapt.

Mancare - ii mai fac si mancare pentru copilasi din cartea aceea de bucate dar ii mai dau si de la noi. Oricum fara efect
Olita - face la olitza cand o pun dar nu se cere niciodata. Nici macar kk nu vrea sa spuna.
Dormit in carucior - nu vrea!

Andutzy - bafta la examen
Gusta - bine ati venit acasa. cum va simtiti?
Loreen - ce mai faceti?
Bea - se vede ca Alex e mai grasunel. Bravo! Iar pozele sunt faine. Ce imi place la nordici ca au tot felul de statui hazlii pe strada.
Denisa - multa sanatate si rabdare ca se rezolva toate.
pup

15+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Adina, mercic de mesaj. eu am asigurare de viata si pensie suplimentara la ING, o sa o sun pe aia, ma gindeam sa culeg informatii despre mai multe, sa vedem care e mai avantajoasa. OLitza: nu o mai pune imbracata, ci numai dezbracata, pentru ca altfel nu percepe foarte bine, cel putin asa am invatat din Spock.
Jucaria e super, dar cred ca Matei in 3 ore ar raspindi prin casa toate piesele, deocamdata este fascinat de roti, de la carutz, de la un camion de plastic, etc.
Topoganul - ma batea gindul dar am renuntat, nu am unde sa-l mai pun si pe ala si in al doilea rind, si asa sare in pat de m-a innebunit, pe ala se va urca non stop si va trebui sa-l pazesc, vezi ca se vinde unul pe publicitate DC.
eu iau BIO CLA si sunt foarte multumita, chiar foarte, nu am dat f. mult in greutate insa la cm se vede. nu-mi vine sa cred, imi sunt largi pantalonii dinainte de a ramine insarcinata,

Monu, cred ca au perioade si perioade. ieri seara cind am iesit in parc, l-am urcat in masina in scaunel si cind sa plecam a inceput sa urle instantaneu de ne-am speriat ca nu stiam ce a patit.

Ruxel
, Matei nu a dormit in carucior nici cind era mic, cred ca iti aduci aminte din parc. acum adoarme mai mult fortzat cind mai stam seara pe la o terasa, adica in concediu!

Denisa, da-i inainte!!! cu tupeu! iese el soarele si pe strada ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Gagici, saru mana de urari, acum am ajuns acasa invingatoare!!! revin cu amanunte, ziua mea inca e agitata deoarece astept sa se trezeasca Dragos sa merg cu el la doctor pt bubitele de care va povesteam! Pupam!!!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! BRavo Andutzy!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Andra, felicitariiiiii. Bravo mai, esti tare!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Andra FELICITARI!ESTI TARE! SANATATE LUI DRAGOSELU!

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

lucas,zi-mi,te rog,mai multe despre BIO CLA.Cat se ia,din ce este facut,cat costa?

am incercat iar olita.a facut o boaba si s-a inhibat.restul in pampers imediat dupa,bineinteles..:(

andra,felicitari,soferitooo!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo Andutzy soferita!

Adina, ma intrebai de Heritaje. Am scazut initial aproape 3kg dupa care sint in stationare, nu mai misca nimic. Si iau 3 pastile pe zi.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput