Copiluti de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Am culcat-o pe Maya deja.... e tare bine de cand am intzarcat-o, adoarme mult mai devreme si asa avem si noi mai multa libertate. In ultimul timp ne-am luat obiceiul de a iesi la plimbare in fiecare seara, mai ales ca Maya doarme cu mama in camera de cele mai multe ori.

Ieri a facut din nou un spasm al hohotului de plans, de data asta la Dan in brate.Speram sa nu se mai intample. De data asta s-a impiedicat de covor si a cazut si chiar nu s-a lovit dar s-a speriat. Am inteles ca nu este ceva grav insa pe mine ma ingrozeste ideea ca se poate intampla cand nu suntem noi prezenti. Sambata a mers in parc cu bunicii si am stat cu inima cat un purice pana am vazut-o acasa.

Gusta, bine ai revenit! Astept sa ne povestesti cate ceva despre Mara ca nu ne-ai mai spus nimic de mult!

Androix, am vazut pozele voastre, arati super! Cum va mai simtiti? Saracul Filip nu scapa bine de una ca da de alta!

Mai am cateva restante la poze pe care vreau sa le recuperez acum si revin mai tarziu poate.

Tina 23+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

babygirl, astept mesaj pe privat sau mail ref. carucior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Saluuut, ma mai tineti minte? Unele fete cred ca nici nu au auzit de mine .

Am fost plecati destul de mult timp in concediu. Dupa ce ne-am intors de la Albena, am fost la noi, la Venus - unde fatza de Albena, a fost incomparabil....de nasol - dar Bia s-a simtit extraordinar. In timpul cat noi am fost la Venus, Alex a fost in tabara la Telega, langa Campina, si s-a distrat de minune.
Apoi de pe 7 pe 20 august am fost la Predeal, si uimitor nu m-am intalnit cu nici una dintre fetele care au povestit ca au fost pe-acolo. La munte lui Bia i-a mers, nu bine...ci super-bine. A mancat de-a rupt, a inceput sa manance de toate (absolut de toate), mananca nepasat - am scapat de blender -

Inainte sa plecam la Predeal, Bia a avut o enterocolita destul de nasoala, si am tratat-o cu Enetrol, Biotics, Elektrolite si un antibiotic - Ciprinol - pe care a reusit sa-l ia doar de doua ori, ca altfel il vomita absolut de fiecare data si cu tot ce mancase inainte. Dar cu regim si cu sarurile alea, in vreo 4-5 zile a fost ok.

Altfel, este o zapacita si jumatate, nu sta locului deloc, se "cearta" cu Alex in parte si face numai ce vrea ea.
A invatat la Predeal sa se urce singura pe tobogan si numai acolo statea. Acasa i-am cumparat cand a implinit 1 an, un tobogan de plastic, mic cu 3 trepte, si acum e distractia ei preferata.
Nu prea vorbeste....adik spune mama, tata, da, cand nu vrea ceva da din cap in semn ca NU, si cam atat. Daca vrea ceva, arata cu mana si scoate un "mmmmmm". Sunt alti copilasi in parc, care parca mai ingaima cate un cuvant, doua, dar ea deocamdata nimic.

Saptamana trecuta Alex a fost la Moeciu cu bunicii, si ieri am fost sa o luam, si am facut si acolo un gratar. Drumul de intoarcere a fost infiorator, pentru ca Bia, care era moarta de somn, nu a putut sa adoarma pentru ca era multa lume in masina, fiecare o mai jughinea, si eu fierbeam de nervi pentru ca pe mine ma calarea intr-una. In fine....
Daca o pun in fotoliul ei de masina, sta cuminte, nu avem treaba, dar ieri nu mai era loc si de scaun .

Aaaaa, mi-a dat o tipa din parc niste CD-uri pentru bebelusi si copii mici, de la BabyEinstein. Voi ati auzit de ele? Sunt special facute pentru a atrage atentia si a dezvolta diverse capacitati ale copiilor. Sta Bia nemiscata si se uita (cel putin deocamdata). Aveti idee daca la noi se gasesc, sau daca le pot downloada free de pe vreun site?

va pupic

Ruxel

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Lucas - marea e intr-adevar superba. Eu mai fusesem pe la 10 ani cu ai mei si nu eram sigura ca mai tin bine minte. Dar nu m-am inselat.
Acum am fost in Halkidiki, in peninsula Sithonia, in Metamorphosi. A fost super, adica fara discoteci, muzica pe plaja sau alte chestii. Golfuri aproape pustii, mare bleu, alge nema! Drumul a fost intr-adevar luuuung, am facut 15 ore cu Tico. Noroc ca Ericozaurul a bagat somn la greu. Mai ales la dus, ca avea si febra. Parinti nebuni, ce sa mai!
Am pus si eu cateva poze - uite http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreea4/album?.dir=/cf03re2&.view=t

Andutzy - bafta la examen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hei, Ruxi, ce plimbareti ati fost! Bravo! Bine ca Bibi a fost cumintica si s-a purtat bine. Sa ne arati poze de la munte.
Ce dor mi-e de munte. n-am apucat deloc in vara asta sa ne facem drum spre munte.

andreea.a, chiar ca frumos in Grecia, m-am uitat pe pozele voastre. Nu cumva tocmai acolo au fost incendiile acelea dezastruoase de curind?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Gabitzam - incendiile au fost in peninsula cealalta, Cassandra. dar destul de aproape.

Fetelor de la Constanta - noi acum plecam spre mare. Habar n-avem unde, dar va sun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la fete!

Florentina, da, pai numai asa pe dinafara am vizitat ca era mult inauntru si mai era si intrarea o caruta de bani pentru niste chestii vechi si antice si oricum am mai vazut cum este in castel... Afara peisajul era de vis si castelul era super de tot!

Andreea.a - super pozele din Grecia si tu arata bestial de bine!

Andra, tinem pumnii la examen.

Monu, musai vitamine... Incearca cu Sana-Sol. Asa a papat si Alex dupa el, de acuma m-ar manca si pe mine.. A facut niste falci si picioare de ne ajunge din urma... Si nu i-am administrat decat vreo 3 zile... Dar e bun... Ideea este ca da probleme digestive, adica caca mai moale, dar se rezolva si ala... Dar pe de alta parte nu toti copii fac la fel. Depinde!

Eu cu bubele sunt bine, in sensul ca doctorul a zis ca este alergie la ceva. Nu se stie la ce. M-a intrebat daca am caine, pisica s-au daca am pus mana pe ceva in parc. Acuma nu stiu exact, ca am pus mana pe toate alea in parc, ca il dadeam pe fi-miu. Dar nu stie sa zica ce? Si mi-a dat niste pastilute mici, minuscule, de alergie. A zis el ca mi-ar trece!
Daca as fi avut niste clorocalcin, ce bine era. Terminam balciul...

Noi duminica am fost in Suedia, la Malmo! a fost super fain. Am vizitat un muzeu tehnic cu fel de fel de chestii printre care si un submarin si am bagat-o pe bunica printr-o gaura de abia putea sa iasa. A fost distractiv mai ales ca n-am fost niciodata si plus ca te intrebai cum naibii incapeau atatia oameni intr-un loc stramt...

MALMO

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Andreea.a EXACT acolo am fost si noi in 2004. noi am stat la studiouri, am recunoscut terasa si portul., exact la masa aia am stat si noi, si tot multi am fost si noi. voi unde ati stat?
Bea multumim de poze, revad si eu locuri, la Helsingor mi-a placut la nebunie. eu am stat o zi intreaga. la Malmo ati fost cu barcutza nu? tin minte ca era o terasa misto la Malmo exact linga port.ma rog, nu chiar in barci da frumos. daca ai timp sa va duceti mai spre nord, mult, in sus. aproape de marea nordului este fantastic.

Adina
, arat .... dar multumesc, ma simt si eu mai bine.deja dai carutzul sport??? nici Matei nu mai sta, dar ne ajuta ca maia doarme in el si nu la noi in bratze.
Ruxel noi am stat la Ursuletul, si in general ne-am plimbat in sus spre cioplea, la telescaun si spre 3 brazi, noi am stat de joi pina duminica. voi unde ati stat? sunt in cautare de pensiuni ca aia la care am stat a fost super misto dar si preturile pe masura, dar nu am mai gasit locuri!!!

Andutzy
, cred deja ca ai luat carnetul!!!la ora asta!!
Gabitzam, actiunea olitza trebuie pusa in aplicare, cica ar trebui sa incepem sa-i obisnuim.

eu o sa incep sa ma plimb pe la gradinitze, ca cica trebuie inscris cu 1 an inainte, mi-e rau!!! frate da e mai rau decit la pensioanele elvetiene. ca preturile tot alea sunt.

RUGAMINTI:
-scrieti si voi ce le mai dati de mincare ca eu m-am saturat, nimic nu-i convine si a invatat sa de-a jos mincarea cind nu-i place ceva.
-a facut cineva renta pentru copii, sau bursa de studii sau cum s-o numi chestia aia? imi ziceti si mie unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Lucas, nu ne-am mai plimbat cu barcuta... Ca atunci cand ne-am gandit noi s-a pus ploaia si n-am mai avut timp... Ne-am plimbat mult prin parcuri, pe la castel, muzee si alte chestii mai scurte.. Este mult de vazut si de plimbat dar cand esti cu copil dupa tine, paraca nu mai este asa usor! Alex e copil cuminte si sta multe ore in carut, dar mie mila si de el ca il vad ca se agita si n-am unde sa-l scot sa se plimbe... Asa ne plimbam mai repejor!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Salut,

poze gasiti la semnatura mea....si de la mare si de la munte.

Lucas noi am stat la vila unor prieteni, pe strada Nicolae Balcescu, langa vila Roua (cea care are si parculetul ala), si chiar pe o strada langa noi (str. Rodna), este o tanti care inchiriaza cu 700 - 800 de mii camera / noapte. Este foarte frumoasa vila, camerele cu baie in camera, curte maaaare, cu leagan, are si iepurasi.....dar gazda este stresanta. Stiu pentru ca au venit niste prieteni si i-am trimis acolo. Doamna de-acolo statea numai in picioarele lor...si este f.f.f enervant. Dar daca nu te deranjeaza, sau daca ii spui sa-si vada de ale ei, e ok.

Am fost afara azi dimineata, in speranta ca poate doarme Bia in parc. Azi s-a trezit mai de dimineata si mi-am incercat norocul afara. Nimic frate......m-am umplut de nervi si pe la 11.30 am venit acasa si acum doarme linistita in patul ei. Copilasii vostrii mai dorm in carucior afara? Gabi al tau parca doarme, nu?
Azi dimineata la 5 s-a trezit si se tot maraia in pat si a trebuit sa-i fac laptele dupa care a adormit. Ieri toata ziua a fost mai agitata, ca altfel ea nu se trezeste noaptea...nu stiu ce o avea, sa vad si in noaptea asta.

La capitolul mancare....nu stiu ce sa spun, pentru ca nu ma omor asa de tare cu gatitul si nici nu ma pricep sa fac cine stie ce chestii. Bia mananca: supa, ciorba, tocanitza, mancare de fasole verde, friptura de pui, vesnicele fructe cu branza de vaci si iaurt, budinci, gris cu lapte, cartofi prajiti, paine la greu (sau orice produs de panificatie). Este extrem de pofticioasa, si cum vede pe cineva ca baga ceva in gura, vrea si ea....si uite asa descopar ca ii plac multe chestii.

Ruxel

Bianca

Mergi la inceput