Copiluti de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Corail, am inceput sa iau thromboass cu vreo 3 luni inainte. iar din ianuarie iau si tanakan - la recomandarea dr de la Fundeni.

15+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna fetele.

Noi am ajuns acasa,niciodata nu as fi crezut ca am sa ma bucur asa mult ca vin in Olanda,dar uite ca asa s-a intamplat.A fost o vacanta de neuitat numai cu probleme si suparari dar bine ca a trecut chiar daca eu am ramas cu un gust amar.De ieri incerc sa imi intru in normal si sa incerc sa aranjez cate ceva ca tare sunt multe .

Cu cititul sunt la zi cu scrisul stau tare prost dar sper sa recuperez pe parcurs.

Pup copilasi si mamicile si sper sa scriu mai multe.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gusta, bine ai revenit!

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Buna ziua!!

Sper ca nu ne-ati uitat de tot. Am avut o perioada mai ocupata, dupa care nu stiu ce s-a intamplat, ca nu mai puteam sa ma loghez. Acum vad ca s-a rezolvat problema, mi-am schimbat parola si e ok. Ieeee!!!
Am fost si noi in vacanta, a fost superb! Abia astept anul viitor cand sper sa mergem din nou si daca se poate, sa stam mai mult!
Eric a avut temperatura si cand am plecat in Grecia, si acum cateva zile, dar am avut (intr-un fel) noroc ca nu l-a tinut decat cate 2 zile.

Mi-a fost dor de voi!
Citesc, ma pun in tema si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

buna dimineata, mai spre prinz ca de obicei,

Gusta
bine ai ajuns acasa!!
Denisa, eu am facut eco vaginala, dar sincera nu am fost atenta in ce parte a stat instrumentul si in ce parte a citit dar s-ar putea sa fie precum spui. programeaza-te la celebrul doctor chiar daca zice la inceput ca e aglomerat zi-i sa te puna pe lista de asteptare daca intre timp renunta altcineva. bine ca esti bine!
Androix nashpa rau, da poti sa iei si tu Debridat cica e f. bun si pentru adulti.
Nelia si Adina ca sa nu repet ce a zis LOreen, a zis tare bine in concluzie. felicitari!!!
Andreea.a, Grecia e superba, eu an de an m-as duce, mare ca acolo nu prea am vazut!! voi unde ati fost? in ce zona ma refer. a venit cineva din Thasoss acum si mi-a dat o vila pensiune superba, cred ca la anul ... ma cam bate gindul.drumul cu masina e cam lung pentru Matei dar vom vedea. Andrei telenovela ceva??
Monu poti sa ii dai si peritol si ala da pofta de mincare.

si eu ma laud: sunt cu nervii la pamint. micul terorist nu doarme noaptea, miirie, ne trezeste de n-spe ori, ba maninca ba miriie. nu prea mai bea lapte, azi noapte eram amindoi cu nervii prastie si cred ca era la un pas tinarul domn sa urle in patutz singur toata noaptea. ce-i pasa acu doarme! cica de la 10.30 doarme!! si IOOOOOOOOOO!!!!

mai jos am pus o parte din poze, lipsesc cele de la munte:
http://www.dropshots.com/matei2005

iar am uitat cum se ascunde sub un cuvint ( la word e mai simplu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Androix,lucas,aratati minunat in poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Ma primeste maine de dimineata.Oricum nu ma operez,mai ales acum cand am vazut cum chistul scade.Sa vedem ce zice si nea profesor-doctor maine.Intre timp m-am lamurit cum sta treaba cu eco,este in functie de cum e reglat ecograful si cele vechi sunt reglate pe invers.

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

BUna seara, intru doar sa va salut, deaorece maine am examenul auto si am niste emotii de nu mai pot. Nu stiu decat chestionare si legi, asa ca revin maine cu rezultatele! Tineti-mi pumnii, va rog frumos!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Andra bafta,stiu ca esti tare si vei reusi,dai de baut virtual!Iti tin pumnii!

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andra, tinem pumnii! Bafta multa!

A dat Dumnezeu sa faca si Andrei azi un kk la olita. Mi-a zis Dora, bona noastra, ca l-a vazut cind se scremea si i-a dat repede pampersul jos si a facut in sfarsit la olita. Nu prea s-a prins el care e miscarea, poate daca ii reuseste miscarea de mai multe ori.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput