Copiluti de mai-iunie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 19
monu spune:
Ola,
am ajusn in pragul disperarii si al nervilor. Nu stiu ce sa mai fac. Alexia nu vrea sa manance decat laptele de dim si seara. In rest nimik. si nici intre mese nu ii dau mancare. Analizele de copro au iesit bune deci eu nu mai stiu ce sa ii fac. Si ca sa puna capac sotul refuza sa ii dam vitamine.

15+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
omustata spune:
monu- dece refuza mai, sotul tau vitaminele? Daca nu mananca nimic, nici nu are cum sa-si ia vitaminele care-i trebuie. Eu zic sa intrebi pediatra ce vitamine poti sa-i dai si sa i le dai pe furis, sa nu te vada sotul.
Adina-pai vad ca si Ema este avansata bine. Sa se ia de mana cu Tudora. Aveti niste copii foarte precoce, bravo voua!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
monu spune:
Olga, cate zile se da tri-vi-sol? pana termin sticla? se da cu apa sau asa direct?
De ce nu vrea? pt ca scumpa mea soacra i-a bagat in cap ca daca ii da vit fata devine obeza!

15+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Androix spune:
Scriu telegrafic...
ne-am intors aseara i nu am putut sa citesc nimic absolut
Litoralul romanesc nu se dezminte.
Dupa 5 ani de cand n-am mai calcat remarc ca nu s-a schimbat mai nimic. Ne-am intors vomitaciosi si kkciosi eu si Filip. A inceput el vineri dimineata de la putina crema de tiramisu pe care i-am dat-o. Am mers la spital si am inceput tratament cu antibiotic si enterol (poate ma lamuriti si pe mine daca astea doua se pupa in conditiile in care antibioticul ucide bacteriile, microbii, carcalacii) Si sambata inainte de plecare am mancat la o terasa o ciorba de vacuta si niste piept de pui si ne-am dat peste cap si eu si Filip. El s-a intors la diaree iar eu am luat-o metodic cu varsaturi si mai tarziu diaree. Cert e ca ma simt de kko, sunt ametita si deshidratata dar maine vrem sa plecam la munte ![]()
Uitati cateva fotografii www.dropshots.com/new.php?userid=156935&cdate=20060824&cimg=0" target="_blank">aici mare 2006, nu ma simt in stare sa descarc tot acum dar urmeaza. Citesc si revin... sper ![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
andutzy spune:
Buna seara!
Sunt tare necajita, pe DRagoselu au inceput sa se inmulteasca bubitele, lent, dar cam cate 3-4 pe zi. Daca ar fi mari, ar fi cred tare nasoale, dar asa trec usor cu vederea, sunt niste bubite mici, ascutite, cu cap lucios(nu lichid, cap lucios), putin rosu in jur si care il mananca. Ciudat este ca primele, aparute acum o saptamana sunt inca acolo, doar ca intre timp au mai aparut si in alte locuri pe picioruse si acum vreo 3 pe saculet. Nu stiu ce sa mai cred, ii dau Peritol de 3 zile dar fara un efect concret, o lingurita seara, as incerca si Zyrtec, dar cred ca mai bine il sun maine pe doctor.
Sigur toata treaba asta e accentuata si de prezenta viermisorilor pt care vroiam acum sa incepem tratamentul cu medicamentul cu care a deparazitat-o Loreen pe Delia, dar nu l-am inceput ca sa nu-l amestec cu Peritolul. Dar bietul copil se scarpina tot mai mult si tot mai nervos la nas, in seara asta avea si semne de la atata scarpinat.
Va tin la curent.
Androix, bine ati revenit, trecand peste problemele de sanatate, cum a fost in concediu, s-a mai indulcit relatia voastra de familie?
Loreen, unde ai disparut, iar nu mai stim nimic de tine?
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
omustata spune:
monu-scuze, nu am vazut mesajul tau in timp optim. Maya a luat luni intregi, deci aici se da pe termen lung. Se da fara apa, asa cum este. Nu mai stiu cat ii dadeam, dar banuiesc ca scrie in indicatii. Eu le-am intrerupt de la mine putere pe perioada verii pentru ca Maya mananca foarte bine, dar cred ca le reiau la toamna. Stiu ca asta este o idee preconceputa in Romania, ca daca ei vitamine te ingrasi, dar este o prostie. Nu are logica. Cel mult iti creste apetitul, ceea ce in cazul Alexiei cred ca este de dorit, nu? Eu zic sa faci ce-ti dicteaza tie instinctul sa faci si cum crezi ca este mai bine pentru copil. Succes si Alexiei pofta de lup!
.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
loreen spune:
Buna dimineatza...
In primul rand vreau sa felicit un baiat curajos care a inceput sa mearga,Dragoselul si apoi sa urez sarcina usoara si felicitari Aurasei pentru cel de-al doilea copil...
Am avut cateva tentative esuate de a ma apropia de calculator zilele astea ...acum profit ca e liniste de dimineatza la munca pana se trezeste seful din amorteala...
V-as spune multe dar nu am ce ...Delia este aceeasi si ca atare nu-i nimic de lauda.Citesc de Ema si Tudora si vreau sa nu ajung a-mi face mustrari de constiinta pentru comportamentul ei...vreau sa cred ca fiecare copil este unic in felul lui...
Florentina am notat reteta si-ti mersi mult de tot...saptamana asta ii fac felul ca mi se pare usor...si-asa vremea se anunta urata si va trebui sa stau in casa...
Denisa curaj in continuare...
Cuscra imi pare rau sa aud ca-i bai cu voi...las ca la munte nu exista pericolul enterovirusilor ca acolo nu se duce nimeni sa se spele...asa ca refacere rapida,drum bun si distractie placuta...sa-mi dai si mie detalii ce si cum ca la sfasitul lui septembrie cand ma intorcde la Sibiu vreau sa ma opresc la munte...
OlgaT, Elisor...?!
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
'neatza! Si o saptamana buna va doresc, la mamici si pitici!
Se pare ca am scapat de canicula, azi la Bucuresti se anunta doar 24 de grade.
Ieri am fost la farmacie sa mai iau un flacon de Ospamox, ca nu-mi ajungea primul si pentru a cincea zi. Farmacista de unde am luat mi-a recomandat o chestie de care nu stiam si nu auzisem. Niste pliculete numite Biotics Baby, facute de Ozone, care se dau in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice, si refac flora intestinala. Erau si in varianta pentru adulti. Scrie pe prospect ca se pot da la bebelusi in caz de diaree sau dimpotriva, de constipatie. Ca regleaza scaunele prea rare sau prea dese. Aici www.ozonelaboratories.ro/ro/product_details/70/Biotics-Baby.html" target="_blank">detalii
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
denisa73 spune:
Mamicutelor,sunt in ceata rau.Am fost aseara la eco si vreau sa va zic ca una din ele sigur a gresit ecografia.Vreau sa va spun ca ceeace imi masura la cabinet dr,era cica un chist pe dreapta,pe stanga este iar un chist,iar trompa este imflamata(asta de la metotrexatul de joi)dar nu se vede nimic pe trompa.Oricum toate dimensiunile nu depasesc 3,5 cm.Cert este ca nu mai am nimic de 5,67 de cm.Asta inseamna ca scade.Acum mi-a zis ca musai si chistul trebuie operat,dar asta e alta poveste.Eu stiu ca asa am patit mereu,am facut chist la extrauterina si la urmatorul ciclu s-a eliminat.Mi-a zis sa-mi fac programare la cel mai tare doctor,care face si microchirurgie asa ca ala trebuie sa ma lamureasca cum sta treaba, numai ca, obtii greu o programare(si peste luni de zile),poate acum ca e extra voi obtine mai repede.Va rog mult stie cineva cum se face ecografia vaginala,daca se duce cu sonda in stanga arata imaginea din dreapta si invers?
Va pupic pe toate!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze