CIRESE de mai-iunie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Luana

Ralucis Petra papa tzatza si la captolul asta nu am avut alte batai de cap. Afara am scos-o pe plaja de la 5.45 dimineata pana la 8.30-9 cand incepea soarele mai puternic si seara de la 18.30-21. Am scos-o doar in wrap si daca soarele era mai puternic o acopeream complet + ceva pe cap. Nu am folosit nici o crema pentru ca nu o expuneam la soare. Cum? Pai cu wrap-ul...vezi pozele. Cum spunea Carmina abia se vedea din wrap. In afara acestui interval stat doar in casa sau in restaurant dar sub nici o forma pe plaja. Ideea e ca sunt foarte mici si au pielea f subtire. De la soare puternic se pot crea leziuni ale pielii. Iar pe plaja chiar daca e la umbra soarele e reflectat si de nisip si de apa. Asa ca nu am iesit cu ea la plaja. Am avut la mine f f multe body-uri maieu pentru ca o schimbam imediat cum transpira si se umezea body-ul.
Asa ca pentru noi programul era: 5.30-8.30,9 pe plaja, apoi mers la masa Unul din noi mai ramanea la plaja, Apoi in camera pt nani pana la 16 cand ii dadeam papa si la 17.30 iar iesem si apoi iar pe faleza, plaja pana pe la 9 seara apoi la 10 mergeam la o terasa la papa . Cam tarziu dar voiam sa o lasam cat mai mult pe plaja pt aerosoli. Apoi in camera la nani.

A mancat foarte bine si a facut mult nani la mare! Vacanta placuta! Oricum in septembrie soarele nu e asa puternic ca in mijlocul lui august (am prins in mamaia 51 de grade!!! asa arata ceasul din statiune!)

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Diana si Alia pupici pe burticile mici. Frumosi bebei!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

amiss_zip si ! si eu ii dau numai san, deci cred ca e mai putin stresant asa. la acelasi program ma gandeam si eu, doar ca ilinca se scoala pe la 6 dimineata si mananca pana pe la 6.30, deci sa iesim atunci pana pe la 9. sper sa fie soarele mai putin rau cu noi, dar nici sa ploua nu as vrea, sa vedem. ma bucur ca mi-ai raspuns, m-a incurajat mesajul tau, multa lume mi-a zis ca am innebunit ca duc copilu la mare la varsta asta. dar am sunat si pediatrul acum si, in linii mari, mi-a zis sa fac cam ce ai facut si tu, deci ura, plecam la mare! by the way,mi se pare mie sau si tu ai nascut la cfr2 cam in aceeasi perioada cu mine? daca mai stateam un pic poate ne intalneam pe acolo...

ralucis si ilinca (7 iunie 2006)

ralucis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

da zau ca nu zice rau ramona-amonar!ca si eu azi am fost la doc sa ii fac vaccin!si doc mi-a spus ca desi e maricel-6.900kg la 3 luni si 1 sapt-ea tine neaparat sa il vaccinam la 4 luni!am vaccinul acasa cu mine dar nu a vrut sa il faca!tocmai din cauza asta-intoleranta la tot felul!asa ca azi am scapat nevaccinati!si inca una buna care mi-a zis doc-PANA LA & LUNI DOAR LAPTE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

chestia asta & e de fapt 6-sase!

Mergi la inceput

ralucis vacanta placuta! Sper sa mai fi ramas aerosoli p'acolo sa nu ii fi papat Petra pe toti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Ralucis , eu zic sa ai curaj cu marea si sa-i faci bai de aer , cat mai multa plimbare .Mai ales in septembrie, merge .
Amisssi la bebelusha ta , si noi v-am admirat pozele.
Ralucutza , flacaul tau e voinic , mey.Asta e p[rimul vaccin care-l face?
Carminutza, sunt de acord , soacrele sa taca , asta e menirea lor

ALIA si bb Maya

http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

adib, ia lasati... adica matale ne stii si zilele acelea, si cand ne-am epilat sau nu pe picioare si te intimidashi cand iti ceruram(ca banui ca mai sunt si alte fete curioase) o poz(n)a.. pai se poate?

carmina, greu capu', greu, greu!! delicios!

Ella, sa iasa frumos si sa fie sanatoasa si voioasa!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ce faci Luana prin bucuresti? Nu simti chemarea Albenei?????????? Ia auzi cum te striga: Luanaaaaaaaa, Luanaaaaaaaaaa, donde estas, mi querida????

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Seara buna si de la noi....ieri am reusit sa ajungem la cantar: 7,100 kg la 3 luni si 1 saptamana. Am mers la doctor nu neparat pentru cantarit cat pentru urlete.....vai viata. Urla ziua cat e treaza, adica mai tot timpul si mai nou incearca sa-si bage amandoi pumnisorii in gurita, iar in timpul somnului isi suge cel putin 2 degetele daca nu nimereste 4. Are fata mea umflate si gingia de jos si cea de sus....pe langa asta cate putina febra si kk mai des decat de obicei....de nervi nici nu mai vorbesc.
Partea care imi place cel mai mult e atunci cand se "converseaza" cu Rares, e cu ochii dupa el ca dupa butelie si cand in vede chiuie de bucurie....iar el o imita si o tin tot asa o bucata....sunt tare dulci.
Acum cred ca si stresul nostru ii influenteaza pe amandoi ca si Rares mi-e tare nervos in ultimul timp....dar, poate dupa ce ne mutam ne mai linistim si noi. Pe 15 septembrie trebuie sa eliberam apartamentul si zilele astea incepe distractia cu stransul lucrurilor.

Pupicesc toti puiutii cei frumosi si spor la papat bebei. Nu va doresc decat sa pape la fel de lacom ca matza mea.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput