CIRESE de mai-iunie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 25
gicutza spune:
Mai mamici, da' ce se intampla cu noi? Copiii nostri nu papa, fac intoleranta la lactoza... noi suferim "accidente" fie prea fierbinti ca papa, fie prea reci ca mine...
Ieri am crezut ca mor!!! De cum m-am trezit m-am infipt intr-un pepene f. rosu, f. mare si f. reeeeeeece!!! Si da-i si lupta... la ora 4 au inceput durerile! Am nascut de 2 ori, dar niciodata nu am avut crampe cum aveam ieri. Mi se taia rasuflarea de durere! Peste o ora imi convoc sotul la domiciliu ca nu-i de joaca si nici sa hranesc fata nu puteam. La 5 s'un sfert sun la 112. Gata doamna! vine Salvarea.. si a venit! Peste 5 (cinciii!!!) ore!!! Si dupa inca un apel la acelasi 112 sa mai bage ceva combustibil in ambulanta poate prinde ceva viteza.
Diagnostic: colica biliara. 1 fiola de Piafen in vena si am revenit la dureri ceva mai suportabile. Azi e ceva mai bine dar tot ma uit cu jind la restul de pepene din frigider
!
carmina Mihnea se stramba din primul moment cand ii dai biberonul? Sau dupa ce incepe sa pape? Incearca sa-i "mozolesti" putin tetina cu lapte ca sa-l simta. Si eu patesc la fel cu Ana, 1 minut-2 scoate tetina cu limbuta din gura de parca-i dau pelin. Dupa ce da de gust se pune serios pe supt. Iar azi am mai descoperit o chestie! Intamplator i-am pus o tetina cu gaura putintel mai mare. Si a papat 120 de ml pe nerasuflate, de unde ea inainte papa 60-70, lua o pauza, iar 20-30 ml... Probabil obosea, isi pierdea si rabdarea si renunta sa mai pape... De multe ori chiar voia ceai in loc de lapte, ca ala curge mai repede
!
Mai scriu...
Vlad si Ana
Sa traim bine!
cypocs spune:
am incercat sa pun poze , sa vad daca am reusit.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2
ALIA si bb Maya
carminabulina spune:
gicutza, Mihnea in prima faza apuca biberonul cu manutzele apuca si tetina in gingii si o strange, trage de ea si cand da cu gustul de lapte incepa sa planga sau il scuipa si face si ceva de genul "ieac" ca si cum i-ar repugna ce este in gura lui. Nu plange tot timpul ci pur si simplu refuza sa suga. Mai nou, adica de ieri, il adorm cu suzi in gura si cand vad ca e adormit dar inca trage din suzi i-o scot cu mare greutate si-i bag biberonul si il accepta dupa cateva incercari. Chiar si acum dupa ce am scris mesajul anterior, m-am mai dus la el si a baut laptele si de unde spuneam ca nu bea 150 ml nici picat cu ceara a baut 160. OF OF OF. despre tetina nici nu poate fi vorba, tocmai i-am schimbat-o.
Ceai nu bea, nici apa. Asta mi-o fi crucea. VA spun ca daca as fi convinsa ca este normal m-as calma si eu dar mie sincer nu mi se pare sa bea 650 ml la 6,200 kg ale lyui cand aceiasi cantitate de lapte o bea si cand avea 3,300 kg. Nu-i asa?
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
virgi spune:
Alia - e superba Maya. M-au topit ochii ei.
E prima data cand vad poze cu ea.
Carmina - Am inceput si eu sa tin o evidenta la cantitatea de lapte, ca mananca foarte putin, in schimb apa bea la greu.
Astazi iar a fost foarte cald aici si am scos-o din casa pe la 8 seara...pana la ora aia mancase abia 250 ml. A mai papat in parc inca 100..acum e aproape 10 seara...si a papat toata ziua 350 ml. Sunt obligata sa mai intarzii putin cu baia in speranta ca mai papa putin pana se culca.
Diana79 spune:
Ildi, Virgi, Luana,Cypos va multumesc pt aprecierile la adresa bebelinei mele.
Luana stiu ca ai dreptate in privintza pozelor. Adevarul este ca si eu mai uit la toate dar vorbesc la general atunci cand laud totzi copiii, pt ca nu am timp sa spun de fiecare in parte.
Oricum avem cu ce ne mandri, avem niste bebelusi pe cinste.
Cypos am vazut poze cu bebelina ta. Ce scumpa este, cum se juca ea acolo in leagan. 
Papadie ai grija de tine. saraca, cred ca trebuie sa fie tare dureros.![]()
Virgi ai zis ca la voi e cald? Aici a inceput sa se raceasca si tare nu-mi place lucrul asta deloc. Pupicuri multe Luanei.
Va pup si avetzi grija de voi.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
carminabulina spune:
Alia, incantati de cunostinta. Dar ce ai tinut-a atat ascunsa pe Maya? E super superma cu okisorii ei care de-acum cred ca vor ramane albastri.
pe falcutzele ei frumoase.
Am pus si eu un filmuletz cu noua schema a lui Mihnea, care nu ma mai lasa noaptea sa dorm ca nu stie sa-si scoata manutza de sub el si trebuie sa fiu eu acolo sa-l ajut.
http://www.dropshots.com/day.php?userid=145257&cdate=20060823&ctime=041138
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
ama_kaly spune:
Carmina hahaha, ce tare-i Mihnea..asa face si Seby!
Lasa-l sa se chinuie ca pana la urma o sa-si scoata singur mana ai sa vezi!
Diana79 si eu am vazut pozele, e o scumpa printesa ta si parca seamana cu tine, asa-i?
Alia si Maya e o dulceata, de ce ai tinut-o ascunsa atata timp..credeai k ti-o fura vreun cavaler de aici de la noi?
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
cypocs spune:
Carminutza, Ama , Diana, Virgi , multimim frumos ca ne laudati , iaca ca ne topim la complimente.
Realitatea e ca nu seamana cu mine , cu taica-sau .Pacat ca nu prea o prind zambind sau razand .Faza cu manutza o face si Maya
ALIA si bb Maya
cypocs spune:
Carmina, Ama,
ziceti voi acum asa , dar sa va vad eu peste vreo cativa ani ce o sa mai ziceti (cand va cresc baietii), toate shleampate si urate si nu corespund , o sa vedeti voi.

Virgi,
eu inca astept sa zici cum ti-a spus doctorul ala sa faci supitza de orez pt Luana.Nu vreau sa te sacai dar ma intereseaza treaba cu diversificarea la ei.
ALIA si bb Maya
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by cypocs
Carmina, Ama,
ziceti voi acum asa , dar sa va vad eu peste vreo cativa ani ce o sa mai ziceti (cand va cresc baietii), toate shleampate si urate si nu corespund , o sa vedeti voi.
ALIA si bb Maya

cata dreptate ai dar SPER din tot sufletul sa nu fiu o astfel de soacra....sa iasa cu cine vrea sa se insoare cu oricine ii place si eu sa tac malc ca asa -i shade bine unei soacre
[poze carminawww.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc