CIRESE de mai-iunie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 24
adib spune:
26 octombrie
m-ai facut sa ![]()
sint cam lung si subtire. daca fac o poza sa-mi incapa lungimea nu ma mai vas din cauza ca sint subtire. deci...
dar sa vedem ce pot face.
oricum importante sint pozele cu Raluca.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze
adib spune:
si apropo de gingureala. si noi sintem cam tacuti in ultima vreme. totusi am descoperit ca putem tipa. si o facem cu simt de raspundere. la orice ora. tipete de veselie.
cred ca asa cum zieai (26oct) trecem prin diferite stadii. l-am descoperit pe batrinul "marulica", marul nostru din gradina, care isi flutura frunzele foarte interesant. zilnic il privim citeva minute bune.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze
EllaX spune:
Salutare, mamici, tatic si ciresici!
Eu sunt in f mare viteza, maine e botezul Anei. Saptamana viitoare imi fac timp sa mai si scriu cate ceva pe aici. intre timp, doar am citit (tot) ce ati scris.
Asadar, pentru ce am intrat:
Papa, daca ti-ai cumpara de la farmacie Dermazin (tub cu crema) si te-ai unge cu el pe mana bashicata de 2 ori pe zi, dimineata si seara, garantam noi (eu si barbatu') ca ti-ar trece mai repede si mai bine buba. Si, pe deasupra, te-ar feri si de infectarea arsurii, care nu te omoara, dar te chinuie. Se face asa: te speli bine cu apa cu sapun in ea (clabucit, sa nu ramana sapun pe mana; poate fi gel de dush), te usuci bine si te dai cu crema. Dupa aia poti sa faci si un bandaj, sa nu ramana crema pe toate cele. Daca ti-s arse si spatiile dintre degete, e mai bine sa bandajezi (cu comprese puse intre degete si fasha trecuta peste toata mana), ca sa nu se infecteze. Asta e ce am face noi.
Si pupici si Mielului si Pescarushului!
Arleena, bine ar fi sa cauti un alt doctor! Intoleranta la lactoza se poate dezvolta si brusc (cel mai des e observata asa), ca urmare a unei infectii sau pentru ca asa sunt programate genele din dotarea fiecaruia. Poate ca nu e intoleranta la lactoza, dar nu aparitia brusca e criteriul de excludere! Sa auzim vesti bune!
Si noi am avut probleme cu Ana cu papatul, am ajuns si la doctor. Va povestesc eu saptamana viitoare. Acum fug!
EllaX cu Ana (8 saptamani!) si tati Andrei
carminabulina spune:
EllaX, nu ne lasa asa!!!! Povesteste acum, ai reusit sa o faci sa manance? CA eu sunt disperata, nu alta. 
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
EllaX spune:
![]()
Imediat intarzii la coafor, unde n-am mai fost de... 4 luni. da' tot va spun!
Carminutza, noi am ajuns cu copila blegita deja la o tatnti doctor care a tot examinat-o (binisor, din cate ne-am dat noi seama) si a concluzionat: "copila este flamanda si deshidratata". Stiam si noi ca e flamanda, dar daca nu manca?! Ne-a spu sa o hidratam mai intai si sa-i stimulam pofta de mancare (si aciditatea gastrica) cu ceai slab (noi folosim Babycalm, 1 plic/200 ml apa, din plafar sau farmacii), indulcit - in cazul ei, pt ca e subtirica - si cu zeama de lamaie pusa cat sa-mi fie mie bun la gust ceaiul. Deci fierb 200 ml apa de la robinet, las 1 plic la infuzat timp de 10 - 15 min, adaug zaharul, mai fierb cateva minute apa, completez cu apa (plata, nefiarta) daca s-a evaporat ceva, iar cand se mai raceste pun sucul de lamaie. A baut fata mea la ceai!... La juma' de ora ii era si foame, si a mancat progresiv mai bine, Nu a ajuns la volume impresionante, dar mananca la 2 ore jumate - 3 jumate si a papat si 150 ml o data, ceea ce nu am mai patit! Si a luat aproximativ 300 g intr-o saptamana, si ne-au venit si noua inimile la loc! A, ceai ii dam sa bea intre mese, cat vrea - se opreste singura, cand nu-i mai trebuie!
Gata, fug!
EllaX
carminabulina spune:
EllaX, multumesc
.
de fericire...o sa incerc si eu si sper sa manace coiplul asta al meu care la fel este si deshidratat, normal daca nu mananca...acum dupa 4 ore de la ultima masa se matzaia intr-una, fug ii fac laptele si el prefera sa doarma
si sa suga din suzeta. Am incercat sa-i scot suzeta si sa-i pun bibe, mai si s-a pus pe un urlat de am crezut ca-i laptele fiebinte sau sunt ace in el. Acum doarme, va manca el ceva cand se va trezi dar asa lingav. El nu ajunge la 150 ml si are 3 luni si 10 zile.
Eu m-am tot plans pe la dr. ca nu manaca dar degeaba.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
papadie spune:
sarumina de sfaturi:-)) pun in aplicare toate alifiile. oricum is basicata ca o gogoasa infuriata:-)
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
ralucis spune:
amis_zip, cum ai facut cu petra la mare? si noi vrem sa mergem pe 4 sept si nu stiu daca sa o las mai dezbrcata sau total acoperita, tu ai dat-o si cu crema de protectie solara? si daca da, de care? cine a mai fost la mare sa ma ajute cu un sfat, doua, multam.
cypocs spune:
Diana , noi ti-am admirat pozele dar era foarte tarziu aseara ca sa mai scriem ceva .
ALIA si bb Maya