CIRESE de mai-iunie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

magda , am primit si eu wrapul..maine ajung la oradea si abia astept sa-l probez

inaioana, sunt curioasa si eu cum ti-ai dat seama de intoleranta loctozei la serghei? ca eu am citit pe net mai multe articole cu privire la firicele de sange din kk lui fiu-mio si se zicea si despre asta, eu am intrebat medicul daca nu ar putea fi asta cauza dar mi-a spus ca nuuuu,n-are cum, ca daca nu tolera lactoza ea mai demult, nu apare asa peste noapte...

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Bine fetelor nimeni nu a vazut poze si cu bebelina mea.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Diana - eu le-am vazut de cum m-am trezit...dar nu m-a lasat asta mica sa scriu..ca vrea sa ma joc cu ea.
Sa-ti traiasca micuta crestina, e dulce tare..si mami la fel.

Mergi la inceput

Fete dragi va multumesc pentru cuvintele frumoase la adresa micutei mele.

Ildi - i l-am aratat Luanei pe David si dupa zambetul ei cred ca i-a placut pupicul.

Alia - orice se papa aici e impachetat in ardei..in forma naturala, in ciorba..important este sa nu lipseasca. Retete - greu de explicat....ca eu nu gatesc acasa..decat cand mi-e pofta de ceva romanesc..in rest noi papam out ca-i foarte ieftin si nu merita sa te chinui acasa..
Eu folosesc biberoane Dr. Brown's..pe care le-am vazut la CamiM..si le dau nota 10..sunt cele mai bune..sau asa mi se par mie. Eu initial cumparasem Avent...dar bb nu le poate folosi..se ineaca...cert este ca se vad bulele de aer cu ochiul liber cand suge bb din ele..si le-am aruncat direct la cos. Sa traiasca DR. Brown's si mii de multumiri lui CamiM...ca altfel nu le cumparam.
printesei dulci..si poate ne pui si tu niste poze.

Gicuta - pai eu mi-am adus aminte de vremurile alea..cand ma duceam la mare pe banii parintilor, iar rasaritul avea alta culoare.. OF..chiar vrei sa intru in detalii

Papa - si eu care stiam ca petreceti un concediu placut.

Ina - pupici lui bb Serghei..sa-i treaca repede.

Mergi la inceput

Arleena - multa sanatate micutului cu ochi albastri...Eu sper ca vara ta sa te ajute sa gasesti un medic bun, cu siguranta situatia e alta. Urasc categoria aia de medici care baga lumea in sperieti si uneori chiar nejustificat. Te asteptam cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna dimineata
imi pare rau pentru problemele voastre.
despre suptul degetelor pot sa spun ca la noi problema e si mai mare (daca ziceti ca e o problema) noi tinem in gurita cite 3-4 degete. la capacitate maxima. dar nu am considerat ca e o problema. avem vreo 5 suzete de diferite forme dar greu mai acceptam una singura, din latex de la nuk.
papadie
daca arsura e grava, un coleg de-al meu s-a tratat cu ceva crema de aloe vera.cica reface pielea in caz de arsuri grave. daca nu e grav stiu ca merge cu miere de albine sau ulei alimentar.

despre barbati la cumparaturi!!! v-ati gindit bine cu un curs de initiere. ieri am fost si eu la cumparaturi. citi bani am avut atit am cheltuit. si noroc ca la un "supermarchet" nu se putea plati cu card, ca ... deci concepeti o tematica de curs, ca ce mi-am capatat acasa ...

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Diana 79 m-am uitat si eu la poze sunt frumoase , ai o papusica dulcica.Uite sa nu mai fi suparata ca stiu cum e cand pui poze si nimeni nu te baga in seama ,dar sunt sigura ca lipsa timpului e motivul pt care uneori nu raspundem.

Virgi

Ildi si David ( 2mai 2006)

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Ioana insanatosire grabnica lui Serghei.

Arleena cum poti sa spui ca Alex nu se mai prea dezvolta psihic ,m-am uitat la poze si el e atat de vioi si zambaret si are o privire inteligenta poate ca numai gangureste asa mult pt ca si-a gasit alta preocupare acum e mai interesat sa priveasca ce e in jur sa descopere tot mai mult. Multa sanatate lui Alex ,sa se termine totul cu bine .

Ildi si David ( 2mai 2006)

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

boghi, nu-ti face probleme, trece, e o faza
diana, cred ca vorbesc in numele tuturor cand spun ca noi TOATE vedem TOATE pozele, insa nu mai apucam sa si scriem despre ele; asta nu inseamna ca nu ne ranjim la fiecare bebe si ca nu ne topesc!!
steluta, sa fie intr-un ceas bun!!
adib, uite, ma iau de tine! pai bine, nene, unde-s poze cu tine, ca pe Raluca o stim bine deja, da matale?? pai bine, mey, avem si noi una bucata mascul feroce p'acilisha si ala nu-l stim, de trecem pe strada pe langa?? pai se poate??! ntz ntz ntz.. ia baga la poze, ii musai!
arleena, o mie de pupici! nu iti mai face probleme acolo unde nu sunt! oricum, prioritatea nr unu e sa gasesti un medic "ne-idiot"!! asta da greutate!
in ceea ce priveste dezvoltarea psihica, termina cu prostiile!! copii nu sunt capabili sa se dezvolte multilateral simultan; de aceea, in fiecare noua etapa se focalizeaza pe altceva. cand descopera lumea din jur, vizual, e atat de concentrat incat nu mai gangureste, de exemplu. ai sa vezi, dupa o perioada de"absorbtie" va procesa informatiile si va mai face un salt! nu-ti mai face griji! pupaciuni. am primit minunea, de fapt asta stii, sarumana, insa nu mi-ai dat contu', ce ma fac??! oricum, tin sa-ti spun ca fundul meu e beneficiarul, ca e asa moaaaaleee... iar fi-mea e cu inotatele, nu mai are ea timp de zacut pe spate.. norocu' meu, ca tare comod ii!

mirage, amonar, andreea, andreea, ai neshte poze,....mama mama!! felicitari lui ciprian!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Arleena, ce face Alex fac toti bebeii la varsta asta. Nici Mihnea nu mai gangureste ci scoate sunete aaaa, iiiii (i de la inghetata) mai chiuie catodata in rest la fel, in brate sa vada el tot, se plictiseste repede de orice baga mainile pana la cot in gura si balashte mama mama, de asemenea face si ceva cu limbutza scoasa afara si baloane de saliva, ceva de genul brrrrr, aprox. Cand ai spus prima data ca face cu firicele de sange si eu m-am gandit la o intoleranta la lactoza dar daca facusesi analizele era normal sa astepti rezultatul. Cum spunea si Amonar, mie nu-mi scoate nimeni din cap ca intoleranta asta e din cauza vaccinului, clar. Adica facem vaccinul la ora 9 dimineata si la ora 13.00 face primul kka cu spuma cu grunji si mucus. La 3 ore altul si la alte 2 ore alt kka. Cu toate ca si medicul de familie si cele 2 pediatre mi-au spus ca nu are cum sa fie de la vaccin mai ales ca am facut Infarixul...ca e doar o coincidenta. MA lasi? coincidenta pe dracu. CA cica vaccinul asta nu da efectele astea adverse. Pai poate le da dar daca nu sunt in stare sa le accepte ca efecte adverse, normal. Adica ar trebui sa ia in considerare ce i s-a intamplat lui Mihnea si sa nu treaca cu vederea si sa nege cu desavarsire ca nu se poate sa fie de la vaccin.
Oricum am orare de faptul ca in 2 saptamani va trebui sa facem iar.

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput