CIRESE de mai-iunie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 22
ama_kaly spune:
Ioana si Papa sper sa va depaseasca ghinioanele repede si sa se faca cupii sanatosi! 
Am auzit pe multe mamici care se plang ca bebeii lor au facut intoleranta la lactoza..cum se manifesta asta? Adik kum stii ca are copilu' intoleranta la lactoza? Sa ma prind si eu in caz k face si al meu..
Daca ai vostri nu mananca, problema mea e ca al meu mananca prea des..si mi-e ca nu-i mai ajunge laptele meu.
De vreo 2 saptamani se trezeste de 3 ori pe noapte sa manance (dupa ce renuntase la mesele de noapte) si ziua sunt dati cand vrea sa manane si dupa o ora..
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
cypocs spune:
AMA,
si amea s-a apucat sa pape acum din 2 in 2 ore.O fi productia mai slaba azi sau are o zi mai proasta.Si asta noapte a papat la fel de 3 ori , iar ea nu papa deloc.
STELUTA,
mie personal nu mi-a placut dr Marcu desi parca s-a straduit ea intr-un fel mi s-a parut ca nu prea le are , era depasita de situatie .Acum sper sa nu supar pe cineva , asa mi s-a parut mie .Sicoe , dr de la CFR2mi s-a parut intr-adevar isteat5a foc.
Ioana,
nasoala faza de tot sper sa va reglati intr-o saptamana.
Papadioara
ALIA si bb Maya
nicopuscasu spune:
- Stelutza, ma bucur pt minunea ta ca e bine. Multumim pt listutza.
- Bogdanai, si Mara mea toata ziua sta cu mana in gura, deci nu cu degetu, cu toata mana, si are si suzeta din prima sapt. E plina de buburuze rosii pe la gura, da ce sa-i fac? Mananca manuta, asta-i place...de ce oare n-o manca cu asa pofta si laptele, nu stiu...
- Diana 79, bine ca te-am vazut...ufff, credeam ca noi suntem cei mai mici la varsta asta...adica la 2 luni+3 sapt 5500g si 58 cm. Macar suntem 2...
- Inaioana, cum e maica cu intoleranta asta la lactoza, ca nici eu nu stiu cum se manifesta? Sper ca bebe tau e mai bine acum.
Nico si BB Mara( 2 luni si 3 sapt).
mirage spune:
Offf, sa stiti ca e ceva in zodii, zau asa.
De vreo 3 zile Calina mea ma URLA cand o pun la san. Pur si simplu. In prima zi, am dat vina pe laptele meu, ca oi fi mancat ceva ce nu i-a convenit. Da' pe urma s-a ingrosat treaba. Cu siguranta ca nu e de vina laptele meu, pentru ca ... surpriza ... din biberon accepta mult mai usor decat de la san. De unde am dedus io ca donshoarei mele ii place biberonu' si nu tzatza. Unde mai pui ca in disperare de cauza am incercat-o si cu lapte Humana, si numa' nu s-a lins pe buze de cat de bun i s-a parut. In ziua aia am plans, pentru ca eu aveam lapte de-al meu in frigider si in tzatze, iar fata mea manca lapte de la cutie ...
Asa ca io zic sa pun pe Calina mea sa vorbeasca cu Serghei despre placerile oferite de biberon si laptele din cutie, si vice-versa. Sa-i tina dom'le Serghei o teorie despre tzatza de mama cu laptele aferent.
Of, e foarte deprimant sa-ti planga cupilu' la san ...
Dana cu Codrin
29 aprilie 1999 si Calina
12 iunie 2006
Calina
Vrei sa vezi ce mare sunt?
cypocs spune:
Calina, am patit si eu asa cu Maya si i-am scos biberonul cu lapte din acel moment .Ii dadeam doar apa plata cu el si lapte cu linguritza .Era cam nervoasa dar a mers.Plus ca am trecut si la pompa pt stimularea lactatiei ca sa cresc productia de lapte pt ca bebe cica nu ar refuza sanul daca lapte ar fi suficent .Eu initial m-am suparat ca nici apa sau ceai nu-i mai dadeam la biberon.Apoi am revenit si-i dau apa cu bibe.Plus ca ii dadeam noaptea sa pape pt ca adormita fiind nu refuza plus ca asa mai cresti lactatia.
ALIA si bb Maya
Amonar spune:
INAIOANA
E chestie serioasa cu intoleranta asta si nu iti chinui copilasul, te rog!!! Al meu are de vreo luna jumate intoleranta si pe deasupra alergie la laptele de vaca. Sa sti ca chestile astea sant urmarile vaccinului, nu e de glumit. Intoleranta asta provoaca dureri abdominale puternice si este constanta. Nu numai o parte a zilei, deci nu stiu de ce incerci sa-i mai dai laptele tau??? Si nu este adevarat ca intoleranta aceasta trece singura si in scurt timp!
Industria farmaceutica are interese de a-si vinde productia de vaccinuri dar medicii antroposofi si cei alternativi sfatuiesc mamele sa intarzie vaccinurile. Eu pe al doilea nu-l mai dau. Astept pana Kailan mai creste si devina mai puternic pt a lupta cu vaccinul. Medicii antroposofi spun ca primul vaccin de fapt de abia pe la 6 luni ar trebui facut.
Am fost ieri la un doctor, care a studiat medicina si a functionat multi ani in medicina alopatica, care se ocupa acum cu bioenergia/biomagnetism. Pt ca el a avut la el in cabinet multi copii care se chinuiau cu alergii si alte chestii care medicina alopatica nu putea sa vindece s-a "reformat" si a studiat bioenergia. Are un aparat inventat de un doctor German cu care masoara orice alergie sau anomalie din corp.I-a gasit lui Kailan 3 chestii si anume: alergie la proteina din laptele de vaca, candida si alergie la vaccinul pe care l-a primit. Tot cu acel aparat il va vindeca pa Kailan in 3 sedinte. In cabinetul lui vin mii de mame cu copii care au dezvoltat alergia la laptele de vaca si intoleranta la lactoza sau alte alergii. Pacientii stau pe o lista de asteptare cate 10 luni pana ajung la rand la o consultatie. Pt bebelasi face exceptii si ii primeste imediat.Ce vreau sa spun e ca lumea nu este bine informata chiar dezinformata in ceea ce priveste urmarile vaccinului. Interesele industriei farmaceutice cam put, ca sa zic asa....
(pozeKailan)
amiss_zip spune:
salutari!
Multumim foarte frumos de aprecieri
. M-ati facut sa
.
La mare a fost foarte frumos, am stat 4 zile, iar eu m-am intors cu o frumoasa insolatie care m-a tinut 2 zile
.
Steluta refacere rapida la bebe si ma bucur ca s-a terminat totul cu bine!
Ama de ce sa ii dai formula? Ii dai sa pape la cerere si sanul se va regla singur. Ceva bataie de cap va fi sunt sigura. Si Petra a inceput sa vrea papa din ce in ce mai des dar se pare ca acum incepe sa revina la proramul normal.
Bogdanai lasa copilu' sa suga dgetele. Nu e semn ca va iubi mereu degetul. Daca ii vei da jucaria potrivita la timpul potrivit si ii vei fi aproape nu are de e sa isi suga degetul. Suzeta nu e foarte buna totusi pentru urechiusele lui bebe daca este folosita des.
inaioana uf! ce pozna ti-a facut Serghei! Multa sanatate si sa treceti repede repede peste aceste neplaceri!
Magg ce mai face bebe?
www.flickr.com/photos/84539179@N00/205477040/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
26octombrie spune:
am citit in mare grabasi promit sa raspund si sa dau pupici la toata lumea maine, acum doar pentru ioana, un pupic si o sugestie traznita: stii ce as incerca io, tinand cont ca problema pe care o ai e una "de atitudine" din partea lactosanului? tine lipite de corp tetinele de la bibe, nu stiu cat, o ora. ma gandesc io ca ar prinde mirosul tau si poate poate il pacalesti. incearca, n-ai ce pierde, daca ai incercat leapsa cu tzatza si bibe asta e mai lejer. eventual tetine de latez, pun ramasag ca prind mirosul mai iute decat siliconul. bafta multa! 
virgi, andreea, diana, papa ce bashicoasa, o mie de pupe!
papa, cand mai faci bube de-astea, baga membru sub apa, sa-l uzi si toarna sare (nu doare), pe care o tii fo juma de ceas, pana se scurge dansa de pe tine. garantez cu capul ca nu mai faci nici umbra de bashica!! 
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
26octombrie spune:
papa!! de ce vrea joker sa plece, am vazut ca a cerut sa-i fie inchis contu!!!??
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
arleena spune:
carmina draga, lipsa timpului m-a impiedicat sa va raspund ......
deci referitor la analizele primite pana la urma marti....cica are rahitism florid....am cautat pe net sa vad ce si cum si cica e o boala ff rara si am vazut si poze...nici nu se poate pune problema sa fie asta.....anyway, mi-a zis sa-i cresc doza de vigantol la 8 pic/zi.....eu ma dusesem la spital ca avea copilu firicele de sange in kk si aia imi zice ca are rahitism 
nu stiu ce sa cred....maine mergem la oradea si ma duc cu copilu la vara-mea sa-l vada ca e medic neonatolog si na.....si eventual mergem acolo la un pediatru bun care il stie ea.....cat priveste firicele de sange din kk am primit urmatoarea explicatie....pt ca el se chinuie sa faca kk, si face si acum din ala exploziv are probabil o fisura anala.....si ca nu am ce sa-i fac pana crese mai mare....
adica mi-a spus sa incep sa-i dau cate o lingurita de suc de morcov/zi timp de o sapt si apoi sa cresc la 2 lingurite pana ajung la 10lingurite/zi ca asa cica ii mai regleaza tranzitul si il ajuta la eliminarea kkutzei.
io nu stiu ce sa zic, dar nu am fost incantata de explicatiile care mi le-a dat medicul.......
deci fusesem joi si vineri cu el la spital..sambata si duminica nu a avut deloc firicele de sange in kk si de marti iar a inceput sa aiba....daca pana atunci facea kk destul de normal, acum a inceput sa nu poata sa faca...(i-am pus supozitor cu glicerina sau il ajutam c termometrul ca plangea copilu de mama mama, tipa saracu' minute in sir)si nu e constipat, adica kk e f lichid
offff, nu stiu ce e cu el saracu'.....
ahhh, si inca o chestie....mi se pare ca nu se mai prea dezvolta psihic...adica daca inainte zicea inga, inchi, chi, agha, la, lu, blu, etc acum numai zice deloc, face numai din gat un sunet "ahh" si cu buzele "brrr" si baloseaza la greu.....e normal sa nu mai scoata sunetele alea care le scotea maidemult??eu vb ff mult cu el, si tacsu, si ii pun muzica(tot timpul avem pocket pc-ul cu noi cu mp3uri muuulte de la cutiuta muzicala la Beatles), nu prea il atrag jucariile....mai mult vrea in brate si sa vada cat mai mult in jurul lui.....si el e tot cu degetutele in gurita....am reusit sa-l prostesc acu cateva zile sa ia si el suzeta si l-am si www.dropshots.com/day.php?userid=125309&cdate=20060819&ctime=163802" target="_blank">filmat ca mi s-a parut o realizare(desi unii condamna folosirea ei) si cand s-a trezit a inceput sa planga ca s-a speriat de ce avea in gurita
am mai incarcat apoi sa-i dau suzeta dar fara nici un rezultat.....parca isi face greata cand o simte in gura.
am mai pus si ceva poze noi....
inca ceva.....angelica daca te-ai intors din vacanta...mare noroc ai avut ca n-ai mai mers la Halkidiki....vazura-ti ce dezastru p-acolo?
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea