CIRESE de mai-iunie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

camelia.t - unde ai gasit suzeta minune ? ca-l trimit si eu pe sot sa caute

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Eu am luat de la HelpNet din Baia Mare.....precis gasesti si la Sensiblue.Sunt multe modele la Babynova, asta e mai nou....sa se uite dupa Dentistar, au un ambalaj dreptunghiular, mai mare decat cele obisnuite.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Am vazut si eu poze cu copilasii sunt atat de dragalasi si frumosi. Sa va traiasca si sa va bucurati de el.
Nicole a facut si ea vaccinul marti si a plans destul de mult dupa. Mi-a fost o mila de ea nu stiam ce sa-i mai fac,noroc ca si-a revenit pana seara si acum e din nou vesela si scumpa.
Bogdanai si fata mea isi suge degetele dar primeste si suzeta mai ales cand vrea sa doarma.
Neda, Virgi, CamiM, Ama, Luana, Ralucis, Papadie, si la toata lumea vreau sa transmit multe salutari.
Mi-e cam dor sa stau la povesti cu voi dar din pacate nu prea am timp acum. Mai am o gramada de pus la punct in noua casa.
La 2 luni si jum declaram 58 de cm si 5.460 gr.
AM pus si eu POZE cu Nicole aici de la botez si nu numai.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/album?.dir=/7b7dre2

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Bogdanai,si Maya a acceptat greu suzeta , nu o voia si pace , isi facea greata cu ea si dadea sa vomite .A stat taica-sau o dupa-amiaza ci ea si a vorbit cu ea , a gangurit , ii dadea suzeta , ea o scuipa si tot asa , pana a reusit .Acum a prins de gust si nu adoarme fara ea.

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Si noi am stat cu ea, dar nu numai ca o scuipa, dar incepe sa planga ! Nenorocirea e ca ea vrea degetele, si daca n-o lasi sa le bage-n gura, degeaba-i dai suzeta, ca nu vrea si pace !

culmea e ca la inceput parea sa mearga cat de cat, dar n-a tinut decat vreo 2 zile, pana s-a dumirit ce-i cu ea, dupa care urla ca din gura de sarpe cand ii scot degetele sa-i bag suzeta !

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Sa va scriu si eu doua vorbe din mijlokul balciului. Duminica am fost la un grill si Mielu a apucat sa bage un desht in maioneza. Daca nu-i facuta de mine inc asa nu-i dau voie. In fine si-a lins dehtu si a tecut la carnati. Seara ajungem acasa al meu ca-i e rau si rau. In fien am zis ca-i p-aranoid ca o tot tinea ca nu mai minca in viata lui la zgarciti ca astia dau banii de pe mincare de la reduceri care are termenu de garantie intr-o dunga. Isi ia Catri laptele regulamentar si pleca la somn. Ma duc in camera intr-un tarziu dormea copilu saracu intr-o balta de voma:((( Numa ea si sota au atins maioneza aia. In fien am urmatorit-o a doua zi totul ok. Ieri am zi s ca ne-am revenit. manca seara regulamentar Pescarushu si mi se pare cam calduta. O duc in patut la somnik frigea. 39.5 temperatura. I-am bagat repede un supozitor , i-a scazut imediat febra da tot a fost maraita si-a adormit greu. Nu are semne de raceala sau de altceva. Azi sun la pediatra. Raspunsul la care ma asteptam deja...daca i-a trecut si nu are alte semne nu aveti la ce veni. Mersi bocu madam! Si iaka stau acu sa pandesc alte semne..............:( E drept are gingia umflatioca dar dintii nu dau in nici un caz canicule d-astea:(

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

aaaaaaaaa alaltaieri daca crezurati ca n-avusai nici o treaba va inselati. am pus toata paklma dreapta pe okiul de argaz (de ceramika) care fusese la 250 ca fiersesem perisoarele inca mai am o mina stanga si-o basica dreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Aoleu, Papa, micii de voooi!
Si io care credeam ca numa' io am vesti proaste
Cupilu meu a facut intoleranta la lactoza..io-te asa din senin, din iarba verde Bine, in urma unei oarecari raceli aduse cu mult drag de sora-sa de la gradi..s-a trezit el ca nu mai tolereaza, ma-ntelegi, si anume, lactoza. (Katja a auzit discutia in casa si l-a denumit scurt "Bai Lactozule!")
Totul este un chin pentru ca el detesta cu virulenta biberonul , iar eu lapte fara lactoza nu stiu sa dau asa ca...e infernal. Intre timp tre' sa ma si mulg si sa arunc la chiuveta ca sa nu pierd laptele ca cica e intoleranta asta e reversibila. Teoretic ar trebui sa ii dau o sapt numai fara lactoza si apoi , treptat, sa reintroduc sanul. Doar ca el mititelul nu vrea bibe si pace. A acceptat suzi ca era disperat dar, atat. Mi se rupe sufletul de el.
Asa ca aseara i-am dat lapte fara lactoza si a baut vreo 60 ml. Azi dimineata a fcut kk normal (aprox), m-a disperat intr-atat incat i-am dat san..s-a kk de trei ori apa chioara...i-am bagat pe gat lapte fara lactoza (60ml in mai multe transe)...s-a kk dupa cateva ore, aproape normal...acum i-am dat in somn 50ml pana s-a prins si s-a pus pe urlat...un cosmar.
Am incercat sa-i bag tzatza in gura si sa o inlocuiesc rapid cu bibele..nu merge!
Problema mea e ca n-u m-a-n-a-n-c-a!
Cred ca e ceva in zodii, frate, ca prea e o perioada proasta...

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna,

Intru repede doar cat sa va spun noutatile de la noi.

I-am scos azi firele de la operatie. A fost tare cumintica si nu a plans deloc. De la spital ne-am dus la Medlife, pentru vaccin si consultatie la dr. Marcu. Pana una alta, am ajuns la parerea Carminei, asa ca ii dau dr. Marcu una bila neagra. Cred ca am avut parte de cea mai scurta consultatie posibila. Mai repede imbracam eu copilul.... A fost atat de "atenta", incat nici nu a bagat de seama ca fata mai are pansamente la gatut de la operatie.

La vaccin a plans un pic cat a avut acul in piciorus, dar apoi s-a linistit. Vad ca deocamdata nu are reactii adverse. I-am dat si 2 ml de Calpol, ca asa mi s-a spus. Ah, am platit vaccinul Infanrix Hexa 2.600.000 de lei, care avea deja inclusa o reducere de 600.000 de lei pentru ca am optat si pentru consultatie la dr. (in valoare de 650.000 de lei). Ah, la final nu au gasit parafa dr. Marcu pentru a o pune pe carnetul de vaccinari. A ramas pe data viitoare, la cel de 4 luni. Am spus ca vom merge la urmatorul vaccin tot acolo, ca poate a fost dr. Marcu intr-o zi mai proasta.

Cam atat deocamdata de la noi.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

stai ca nu-i tot. acu fro saptamina a plecat tacsu la dr cu sofia la consult. eu am ram,as cu catri acasa ca ploua in draci si era numa 7 juma dimineata. vine asta acasa si cica gata vaccinu. pai ce vaccin???
mei i-a facut infanrix si prevenar (asta e de plamani se face la bebelashii prematuri) la 2 luni, 3 luni si 4 luni. ati mai auzit asa skema de vaccinare???!!! evident ca iar are un gugloi in piciorul stang de la vaccin. febra aia poa sa fie o reactie tarzie de la vaccin???
steluta pupam noi gatutul miku
ioana pupam serghei lactosanu si sa-si vina repede intr-ale lui.

Mergi la inceput