CIRESE de mai-iunie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

AMISS frumoase pozele, mai bine zis voi.

VIRGI m-am uitat si la pozele voasre Luana e o dulce . de la David.

AmaSebi in curand face 4 luni si s-ar putea ca laptele tau sa nu-i mai ajunga ,vezi cum va fi si-n zilele urmatoare si daca tot asa la o ora cere de mancare poate ar trebiu sa vorbesti cu pediatrul sa vezi ce zice poate iti spune sa-i dai completare formula.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pityu_ildi/album?.dir=/561cre2&.src=ph

ILDI si David(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

quote:
Originally posted by cypocs

Mai fetelor, cupilul meu se intoarce din orice pozitie o pui pe burta , acum face schema asta chiar si in patut .Doar seara cand stie ca urmeaza sa adoarma sta nemiscta , linistita si cu ochii deschisi .In rest agitatie mare.ALIA si bb Maya

Alia exact asa face si al meu, se intoarce si in patut pe burta..Eu il pun sa doarma pe spate si il gasesc pe burta..Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Carminastiu si eu pe cineva care tot problema ta o avea cu mancatul si cand a inceput sa-i dea altceva inafara de lapte ,a zis ca-i da mancarica de la borcan si intr-adevar i-a placut copilului dar asa s-a smecherit ca acum nu vrea decat mancare de la borcan si ce s-a gandit ea , i-a facut intr-o zi ea ceva mancarica si a bagat-o in borcan si sa vezi cea mancat copilul ca doar era din borcan. Asa e cu copilasii astia sunt cam smecheri .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pityu_ildi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Ildi da, face 4luni duminica si tare mi-e frica ca nu se mai satura doar cu laptele meu ca nu as vrea sa ii dau formula.El mananca numai san de cand l-am adus din maternitate.Cateodata sta si 2hjumate cand mergem pe afara(pana acum a avut un program fix si a mancat la 2h) , dar renuntase sa manance noaptea..si de vreo 2 saptamani se trezeste mereu sa manance.Plus ca si ziua, ti-am zis, mananca haotic..adica nu mai are un program fix. Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Ama, probabil Sebi e intr-o perioada de crestere.Ti se va regla cantitatea de lapte intr-o zi sau 2 (sau poate mai mult) si se va termina cu agitatia asta.Am trecut si eu prin asta.

Virgi, Amiss, frumoase fetite.Sa va traiasca si sa puna o vorba buna berzei sa-mi aduca si mie una cand o fi vremea.

Steluta, multumim ca te ocupi de tabel si date.Eu inca ma lupt sa o gasesc pe individa care se ocupa de cic la noi, ca-i cam plimbareata.Nu cred ca va scapa fara reclamatie.

Am fost astazi la constanta cu treaba,Era asa de frumoasa marea si eu alergam dupa hartii.Bine macar ca am vazut-o ca nu am apucat anul asta sa fac vreo baie.

Gabi25, poate ne vedem intr-o saptamana la Dorna, ca ma tot ameninta Dragos ca isi ia concediu si sper de data asta sa fie adevarat.

Si sotul meu seama la facutul cumparaturilor cu sotii Carminei si Gicutzei.Oare asa sunt toti? Cu exceptia cumparaturilor pt masina, ca de , colegii lui ii spun ca amanta lui.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

ILDI, mama ce flacau ai si ce freza are .Are par si pt Maya.Arata dolofanel El ce papa?

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

AMA , am patit si eu asa , intr-o zi doua te reglezi cu laptele .La mine a durat o saptamana reglatul.Acum insa e ok.

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Chiar nu mai e nici un bebe care-si suge degetele ?!! Ca eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Goanga ... Daca incerc sa i le scot din gura plange rau de tot, si le baga si cand ii e foame, si cand o culc, oricat de adormita ar fi nu adoarme fara sa-si suga degetele cateva minute ... Am incercat sa-i bag suzeta, dar am ajuns prea tarziu, nu-i mai place, deja s-a obisnuit cu gustul degetelor si nu-i place siliconul ... O sa incerc si cu una din latex, dar sunt slabe sperante ...

Cat e de grava problema ? Cand trebuie sa incep sa-mi fac probleme si cum pot s-o dezvat ? HELP !!!

Toata lumea, inclusiv Capraru, zice ca suptul degetlor e normal in primul an de viata, ca sa nu-i dai suzeta in scop preventiv, dar ca daca-si suge prea mult degetele exista riscul deformarii boltei palatine si atunci mai bine suzeta ! Pe care n-o mai vrea pt ca si-a supt degetele pana acum !
Ce sa fac ? Am auzit destule povesti de groaza cu copii care-si sug degetul pana la scoala si au probleme mari cu dintii ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

hello! revin cu vesti noi, suntem si crestinati si vaccinati. nu am plans aproape deloc la vaccin, doar 5 secunde cat am avut acul in picior, dar gata. pe urma am facut putina febra, tinuta sub control cu paracetamol supozitoare. ce a fost ciudat e ca in ziua vaccinului ilinca mea a dormit aproape non-stop, cred ca a fost o reactie fireasca. la 2 luni si 9 zile, cat aveam pe 16 cand am fost la dr, aveam 5300 de gr si 59 de cm, deci f bine, ni s-a zis. botezul a iesit si el super, facand abstractie de cele 40 de grade de afatra, ne-am topit in biserica, am plans f putin, la sfarsit, dar la restaurant a fost foarte racoare de le aerul conditionat. am pus cateva poze de la botez aici http://community.webshots.com/user/ralucis si o sa mai pun si altele cand ni le da nenea fotograful. tanti in bej sunt eu. a, am primit de la nasi, printre altele, un scaun auto grand prix de la brevi, ce stiti de el, e bun? si inca ceva, sunt reduceri la haine la mini-blu, parca pana pe 31, am luat o multime de lucruri dragute, unele chiar si pt vara viitoare, ca sa fiu prevazatoare. va pup, revin later.

ralucis si ilinca (7 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Bogdanai si noi sugem degetele de zor!!! Suzeta nu prea vrea de la inceput....totusi am descoperit una pe care parca incepe sa o accepte.Am incercat cu din alea de silikon de la NUK, Babynova....no chance. I-am luat de 2 zile una de latex de la Babynova, un model nou Dentistar se numeste.Arata cam asa : http://www.yatego.com/baby-weingart/p,446b36f99e99c,3f8fe3d58d9119_7,baby-nova-dentimaxx-dentistar-gr--1?sid=03Y1156422213Yb7510fabe4899e47cb
Partea aia de latex e foarte subtite, nu ii tine gura umflata, e chiar un model fiziologic (ca o limbutza). Poate ai noroc si tu ca mie vad ca-mi prinde bine.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput