CIRESE de mai-iunie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
gicutza spune:
amiss absolut superbe pozicile de la mare. Imi place la nebunie cum o tine sotul tau pe Petra in wrap. Iar voi trei sunteti o familie tanara si frumoasa.
carmina eu zic sa organizam niste cursuri de preturi pt. sotii nostri, cu tabele frumos colorate si domenii acceptate de preturi pt. produse de interese vital ![]()
virgi ia da mata buletinul la control sa vad de ce esti asa nostalgica dupa tinerete??? Ca din poze nu-mi pari asa departe de ea. Si-ti garantez eu ca te bat detasat la "numarul de trandafiri din buchetul vietii"
. Si daca o "babuta" ca mine, cu 2 copii mici, inca pleaca cu ei in spinare la munte si la mare si se simte la fel de bine ca in tineretea ei tumultoasa, nu vad ce te-ar impiedica pe tine sa o faci
.
Vlad si Ana
Sa traim bine!
ama_kaly spune:
amis superbe pozele de la mare, iar voi sunteti niste frumosi toti trei!
virgi Luana e o dulceata, sa va traiasca!
am falcutele!Carmina bag de seama k Mihnea al tau e un cumintel de iti lasa atat de mult timp liber sa stai pe forum!
Nu vrei sa ti-l dau si pe Seby sa-l educi asa? Ca eu am timp numai cand doarme el!
Asa..in alta ordine de idei, am intrat pe forum sa ma plang!
Al meu cupil de ceva timp incoa' se trezeste de cate 3 ori pe noapte sa manance si eu sunt cheauna de somn! Am pus pe baza dintilor care stau sa iasa, dar incerc sa ii dau ceai, bea putin si tipa iar.In fine, nu pot sa-l adorm decat daca ii dau san.Pe langa asta, am observat si ziua ca mananca din ce in ce mai des..se intampla sa ii fie foame si dupa o ora
Intrebarea mea este: nu se mai satura doar cu san??
Mai bea si 100ml ceai pe zi..
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
carminabulina spune:
Ama, daaaaaaaa, Mihnea e atat de cuminte ca nu face nimik, nici nu face pipi nici kka nici nu mananca, ma scoate din toate alea...dar cum am mai spus, o stii el ce face de mananca atat de putin
.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
camelia.t spune:
Adi, uitasem sa te intreb: ti-ai luat pusca?
Noroc ca nu stau in Timisoara....poate te prindeam cu ea in spate prin oras!
Da sa ne anunti.....just in case!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
adib spune:
camelia
inca mai caut.dar am uitat sa mentionez ca sufar de miopie si daca tintesc la picioare s-ar putea ca glontul sa mearga spre baza nasului.
tocmai m-am certat cu un service pentru un cintar electronic. tipul de acolo ma poarta de vreo doua saptamini, iar acum se ia de mine ca il sun prea des.
cintarul e in garantie la ei. deci nu pot merge in alta parte. si ce sa mai fac cu el peste un an (cit le trebuie sa-l repare probabil) cind se pot cintari pina la 15 kg iar Raluca va creste in aces timp. sper sa nu ajung sa ma pot cintari eu.
tara, tara....
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze
adib spune:
PS. eu cred ca daca ar aparea un "tepes" in tara asta s-ar dablagi de stresar ce ar fi la cit ar avea de lucru. sau de frica asta nu apare.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze
cypocs spune:
VIRGI,
Eu racesc de cand ma stiu , sunt obisnuiti cei din jurul meu cu asta , chiar plictisiti si asta (zic eu)pt ca fumez .Eu am papat ciorba normala cu mult ardei iute .Ei fac direct supe iuti?sau papa ca si mine ardeiul separat ?poate imi dai o reteta din aia de supa iute.Am vazut pozele .Luana arata foarte foarte bine .Dar ce de mancaruri ii dai sa pape sau ai pus-o acolo doar sa-i faci pofta .Ce biberon e ala de pe masa ca arata foarte bine.Aaa, si nu mai pune mama cupilul pe jos
Nici eu n-am inteles de ce nu alapteaza coreencele .
Andreea, sunteti o familie foarte frumoasa .Sa va fie de bine marea .
ALIA si bb Maya
cypocs spune:
Carminutza,
Si Mihnea al meu la fel manca cand era mic .Adica mai nimic .Era totusi in grafic .Am incercat toate marcile de lapte praf si toate erau kk.Cand am luat-o pe papica a fost mult mai bine.Chiar asa , stie cineva vreo barfa serioasa despre borcanelele alea de papa pt bebei din farmacii?Fratele meu i-a dat nepotelului meu din alea pana la 1 an .Asa ii recomandase doctoritza lui si chiar insistase sa-i dea numai din alea ca sunt ecologic facute (gaina , planta etc).El are mare incredere in doctoritza asta zice ca-i tanara , desteapta , nu da niciodata antibiotic si are doctoratul in Franta.Voi ce stiti?
ALIA si bb Maya
carminabulina spune:
Alia, multumesc pentru incurajari. Si al meu este in grafic tot ce trebuie, vesel, frumos, dar nu prea ii place mancarea. O fi numele de vina? (Mihnea)
.
Despre borcanele nu stiu nimik decat ca sunt scumpe
. Cica daca il obisnuiesti cu ele nu mai poti sa ii dai si altceva asa ca e bine sa incepi cu astea gatite in casa si pe urma borcanele desi recunosc ca ar fi mai comod cu ele.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
cypocs spune:
Mai fetelor, cupilul meu se intoarce din orice pozitie o pui pe burta , acum face schema asta chiar si in patut .Doar seara cand stie ca urmeaza sa adoarma sta nemiscta , linistita si cu ochii deschisi .In rest agitatie mare.
ALIA si bb Maya