CIRESE de mai-iunie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
gicutza spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Am si eu o intrebare: crema de galbenele este speciala pentru copii sau e una si aceiasi cu cea pe care o folosim si noi oamneii mari ? Intreb, pentru ca sambata am fost la farmacie am cerut o crema de galbenele si mi-a dat una de la Klorane, doar 260 000 leisi nici nu-i mare scofala...Va rog, un raspuns
!
Si gata, este ultimul mesaj pe ziua de azi ca se pare ca numai eu mai sunt pe aici.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carmina tu parca esti sotul meu
. Asa l-a imbarligat tipa de la farmacie ca a uitat complet ce ii spusesem eu sa cumpere.Ca sa-ti raspund la intrebare: crema de galbenele e aceeasi pt. oameni mari si pt. bebei. Doar ca aia de la Klorane e mult mai scumpa si nu as baga mana in foc ca e mai eficienta decat cea de 20 de mii de la Farmec. Dar de obicei farmacistele mizeaza pe slabiciunea mamelor (si tatilor) pt. bebeii lor si le baga sub nas produse mai scumpe... ca deh! au si ele un plan de indeplinit
Vlad si Ana
Sa traim bine!
carminabulina spune:
gicutza am banuit eu ca-i vrajeala din momentul in care am scos banii sa o platesc dar nu aveam pe nimeni langa mine sa intreb si am zis ca asta e nu o sa saracesc eu din asta...nici din aia cu specutza, nici cu bouncerul, dar sa nu -mi mai amintesc ca dau in depresie.
In alta ordine de idei, sotul tau seamana si cu sotul meu
si culmea tot cu sebamed s-a pacalit si el. Eram insarcinata si am avut pielea fff uscat iar dermatologul (era sa scriu dermatograful
) i-a dat 2 sapunuri care nu costau nici mai mult nici mai putin decat 180 000 lei bucata 
...el, sotul a spus ca a vazut pretul dar a crezut ca-i 18 000, de unde sa creada el ca un amarat de sapun poate costa atat.
NA ca tot am scris inca un mesaj...
[poze carmina
uite cum cresc
carminabulina spune:
Bravo Andreea, eu prin parc lungindu-mi gatul dupa tine si tu hop la mare
...asa fara sa anunti pe nimeni???? Foarte artistic facute pozele, intr-una cu sotul tau abia am regasit-o si pe petra in wrap. Initial credeam ca doar wrapul il are atarnat....sa te vedem maine cat esti bronzata, pardon, sunteti.
[poze carmina
uite cum cresc
virgi spune:
Salutare
Slaba activitatea pe aici, se pare ca gasca e inca in concediu...si nu-i rau deloc.
Alia - daca ai sa continui cu supe iuti..sau orice cu ardei iute n-ai sa mai racesti. Si noi iesim astazi la o supa iute..si un castronel de orez. Luana e tare happy cand o ducem la restaurantul korean..ca vede asa de multe castronele si mai toate in culori de rosu de la ardei...chiar o vad in elementul ei...mai mult de atat sta si ea pe jos...![]()
am mai pus cateva poze
http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/detail?.dir=d183scd&.dnm=1cfascd.jpg&.src=ph
Andreea - superbe pozele de la mare..asa m-a cuprins o nastalgie dupa vremurile din tinerete..of
Si noi avem probleme cu mancatul....putin putin...dar nu o fortez...o las sa pape cat vrea ea.
Carmina - astea pe aici nu alapteaza deloc..dar nu incep diverdificarea mai devreme de 6 luni...din ce scrii tu se pare ca pediatra lui Mihnea e ok...si ar fi bine sa-i urmezi sfaturile.
carminabulina spune:
DA, da, slaba activitate pe aici.
Cum, Virgi, nu alapteaza coreencele
? E o moda sau sunt bolnave
? Si eu sunt de acord cu diversificarea putin mai tarziu si chiar din 2 motive: pt. confortul meu si al lui bebe. Cand ii dau vigantolul cu linguritza vad ca inca nu e pregatit sa o apuce cum trebuie, desi de 2 zile parca parca e o schimbare.
Astept diversificarea ca m-am saturat de biberoane spalate sterilizate aruncate si bebe care nu vrea neam sa manance. Eu sper ca stie el ce face
.
[poze carmina
uite cum cresc
virgi spune:
Carmina - cred ca e legat de cultura lor...si sunt si foarte comozi..cel putin asa ii vad eu. La clinica nici nu m-au intrebat daca sunt de acord sa-i dau lapte praf sau nu...si au bagat-o in program cu ceilalti...pana cand m-a vazut lee ca ma chinuiam cu pompa si foarte mirat m-a intrebat..am de gand sa alaptez?? S-a uitat la laptele scos cu pompa...de parca era un OZN..si l-am rugat sa vorbeasca cu fetele sa mi-o aduca s-o hranesc eu.
Ei si la plaja fac baie imbracati...si ei si ele...nu vezi pe nimeni in costum de baie...nici nu-mi imaginez..cum ar fi sa vad vreo una alaptand pe undeva...In sala special amenajata de hranit bebelusii din market-uri....toate pregatesc lapte praf. Cu siguranta mai sunt dintre ele care si alapteaza..dar foarte putine..si alea stau cred numai in casa..eu n-am intalnit niciuna care sa-mi zica ca alapteaza.
carminabulina spune:
Virgi, este surprinzator. Ma gandeam ca acolo din contra alaptatul este lege, nu stiu de ce credeam asa...Dar la ei nu sunt campanii din astea agresive: ALAPTATI ALAPTATI ALAPTATI? Copii lor sunt obezi, mai bolnaviciosi si mai tampiti? Cam astea sunt motivele pentru care se recomanda alaptarea si nu formula. Eu sincer, sufar ca nu pot alapta, fiindu-mi orecum impusa alimentarea cu formula. Nu-mi pare rau, ca vorba dr, meu ginecolog "D-na Dobre laptele matern este ideal intr-adevar, dar atunci cand este, nu-i si cazul dvs."
Ma gandesc ca totusi se alapteaza si pe acolo dar poate in mediul rural sau nici asa?
[poze carmina
uite cum cresc
carminabulina spune:
...ah si bine ca am mancat inainte sa ma uit la pozele tale ca altfel inebuneam de pofta
. Vad ca Luana a inceput sa citeasca, ai grija sa nu te trezesti cu ea ca te intreaba ceva in coreeana
....

sa-ti traiasca!
[poze carmina
uite cum cresc
virgi spune:
Sunt de acord cu medicul tau " daca este e ok,,daca nu nu-i problema". Lee imi spunea ca laptele praf pe care mi l-a recomandat este aproape la fel de bun ca cel de mami..."mi-a fost greu sa accept asta'..dar Luana l-a aceeptat destul de bine...si nu a ingrasat-o..asa cum ma asteptam eu. Mai mult de atat...eu as putea sa-i dau cu putin efort numai lapte de la mine, insa n-o fac..ca mi-e teama....faptul ca papa si lapte praf...am eu sentimentul ala..ca e hranita bine....si nu ma strezez prea tare cu alimentatia mea.
De obezitate la koreeni nu poate fi vorba...astia-s trasi printr-un inel...aurelian nici nu-si gaseste haine aici pe masura burticii lui![]()

!
.