CIRESE de mai-iunie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

virgi
Acum cand mi-ai spus ca au mai plecat 2 familii in Coreea ma gandesc ca poate nu vorbeau de tine , dar atunci mi s-a parut putin probabil sa mai fi plecat cineva tot din Galati acolo.Pleci in vacantza si cu Luana mica?pupici pt bebelusha.
AAA, ce voiam sa mai spun .Am racit tare tare si am dat-o pe ciorbe cu ardei iuti .Acum mie mi se pare ca a avut efect rapid .Pe loc oricum ma simtem mult mai bine si m-a tinut doar 3 zile .

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Vad ca mai toti bebelasii trec printr-o perioada cand mananca mai greu... nu numai a mea.
Luna asta a fost una proasta rau, n-a luat decat 550 grame, asa ca la 3 luni avem 5320 grame si 60 cm.

Carmina, super filmuletul cu wrap-ul, am reusit s-o pun si eu calumea in el dar tot nu se da pe spate. Sta maxim 5 min, si cand i se face somn urla sa o pun in pat sa doarma. Cred ca nu sunt facute ptr. bebelusi cumintei ca a mea, ea nu se supara sa stea cuminte in patut sau in bouncer vrea in brate doar cand are de ragait sau bineinteles cand ii e foame. Probabil la Vladut mi-ar fi fost de mare folos.

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopuscasu spune:

Nici fata mea nu ia in greut, nu vrea sa pape, asa ca ma gandesc ca ar fi bine sa deschidem un club al mamelor disperate.
Voi tineti laptele la frigider, adica il reincalziti daca bebe nu mananca tot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopuscasu spune:

Gabi 25, nici fetei mele cred ca nu-i mai place laptele, dr ped. mi-a zis sa-i pun o lingurita de faina de orez de la Nestle in biberon. Faina asta e recomandata de la 4 luni, dar o lgt, pe biberon e ok. Poate incerci si varianta asta ca sa vezi daca e de la lapte sau de la faptul ca nu vrea sa manince. Faina asta cica, ii schimba gustul laptelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

In sfarsit, AM MODIFICAT LISTUTA!!! Verificati daca sunt date incorecte/incomplete/lipsa!!! Eventualele greseli nu le-am facut din rea vointa!

Noi maine mergem la spital sa ne scoata firele de la operatie, iar apoi la vaccin. Am decis sa-i fac Infanrix Hexa, fiind doar o singura intepatura. Va avea si-asa o zi grea, incat sa o mai chinuiesc cu inca o intepatura.

Multumim tuturor pentru aprecierile frumoase asupra "bulgarasului de aur"!!! Avem intr-adevar niste ciresele tare deosebite!!!

Carmina, multumesc pentru compliment. Si eu ma simt mai bine in pielea mea cu aceasta tunsoare. Doar sotul inca mai jinduieste dupa parul meu lung...

Magg, intr-adevar wrap-ul a avut nevoie de o saptamana sa strabata un sector. Deocamdata Andrada nu pare prea incantata de el. Trebuie sa mai fac ceva incercari cu diverse pozitii.

Nico, bine ai venit in randul mamicilor de ciresele. Te-am trecut pe listuta!!

Iata ca am mai capatat o STELUTA... Nici nu mi-am dat seama...

Apropo, inca nimeni nu a depus acel dosar pentru CIC?? Eu mi-am facut azi cerere pentru card la BCR, pentru a mi se trimite direct pe card. Eram curioasa daca mai este nevoie sa ajung pe str. Venerei sau la depunere trec codul IBAN si atat.

Am intrebat si pe la Legislative, dar nu am primit raspuns. In ce consta acea deducere de impozit, respectiv trecerea copilului la unul dintre parinti???

Deocamdata atat, ca se foieste Andrada si este timpul pentru papica!!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Steluta, multumim pt listuta!Apreciem ca printre atatea probleme cate ai mai ai vreme si pt detaliile astea. O mica observatie la noi: in loc de 600gr la 3 luni mai pune un zero sa fie 6000gr si e perfect. Multumim .
Mult succes maine la vaccin si la scos firele.

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Steluta, multumim frumos pt. modificari...foarte frumos din partea ta ca la greutatea lui Mihnea ai ales calea de mijloc; nici 63 nici 65 cm ci 64 cm..

Azi a fost cam pustiu pe aici de altfel si ieri, ce faceti fetelor? V-ati retras la umbra?

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

www.youngnutrition.net/member/tickers/38751/ticker1.png" target="_blank">Uite cum cresc

www.youngnutrition.net/member/tickers/38753/ticker4.png" target="_blank">Sau asa...

Mergi la inceput

Arleena, nu ai mai scris sa ne spui ce face Alex, sper sa fie doar lipsa de timp si nu ceva grav cu bebe mik. Stiu ca luni trebuia sa iei niste rezultate... Ateptam vesti bune de la tine si multa multa multa sanatate lui Alex .

[poze carmina

www.youngnutrition.net/member/tickers/38751/ticker1.png" target="_blank">Uite cum cresc

www.youngnutrition.net/member/tickers/38753/ticker4.png" target="_blank">Sau asa...

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare: crema de galbenele este speciala pentru copii sau e una si aceiasi cu cea pe care o folosim si noi oamneii mari ? Intreb, pentru ca sambata am fost la farmacie am cerut o crema de galbenele si mi-a dat una de la Klorane, doar 260 000 lei si nici nu-i mare scofala...Va rog, un raspuns !

Si gata, este ultimul mesaj pe ziua de azi ca se pare ca numai eu mai sunt pe aici .

[poze carmina

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Salut mamici!
Am revenit si noi dupa o frumoasa vacanta la mare. Si drept dovada am adus aceasta poza : http://www.flickr.com/photos/84539179@N00/222880646/in/set-72157594248395837/

www.flickr.com/photos/84539179@N00/205477040/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput