CIRESE de mai-iunie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
adib spune:
virgi
era un banc cu cetatenii dintr-o anumita zona a tarii: cind nu au ce face se dezbraca si isi pazesc hainele. cam asta cred ca am facut noi acum.
am gasit inclusiv pe acest forum referiri la torticollis, forme foarte usoare sau mai grave. se pot reface muschii prin exercitiu, masaj, ...
faptul ca multi copii prefera o parte pentru perioada de somn sau nu numai este iar adevarat.
dar cred ca noi ne-am grabit putin, am plecat de la o problema relativ marunta si acum e ca bulgarele la vale, creste si sintem tot mai confuzi.
cred ca avem acelasi "feeling". deja a inceput sa se dezobisnuiasca de insistenta de a sta cu capul pe dreapta.
nu am povestit ce manevre a facut ieri dr cu ea.
lasat sa stea in fund, intors pe burtica cu minutele pe linga corp.
am vrut s-o iau si sa plecam. probabil ca sintem niste parintii speriati ca vai de noi. dar ...
concluzie: sa fim veseli, timpul rezolva orice.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze
nikolett2445 spune:
avem poze noi de la botez care a fost duminica ,nici o schimbare bb meu e la fel tot putin doarme ,dupa botez a dormit o ora ,a stat treaz trei a mai dormit o jumate de ora si apoi seara dupa 22 a adormit pana la 3 cum ne era programul.de obicei dormea f putin cam trei ore in cursul zilei apoi de la 21 la 9 dimineata cu pauza la 3 si 6.
in greutate am inceput sa luam putin ,am trecut de cele trei luni cand am luat rapid kg acum avem 6 600g si papam putinel ,dar nu imi mai fac probleme,atat are nevoie copilul,120*4 si 90*2 pe zi660ml .ceiulet nu mai bem deloc ne potolim setea cu laptic.
joi o sa plecam intr-un concediu f lung ,ne intoarcem in decembrie pe 20 si internet o sa avem intr-o luna de zile,probabil ,asa ca as avea o rugaminte ,daca am putea discuta despre diversificare,adica in ce sens,sucul de morcovi concentrat sau il mai diluam un pic cate o lingurita incepand cu patru luni fix apoi doua lingurite ,a doua zi doua ling... si asteptam o saptamana sa vedem cum reacctioneaza merele coapte ,cerealele in biberonul de seara si orezul ,eventual sa alcatuim un meniu incepand de dimineata ,cu ce sa incepem ,supa de legume facuta doar dintr-o leguma apoi din toate,sau e o prostie si am eu emotii ca o sa plec si nu stiu cu ce sa incep.
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445
carminabulina spune:
gicutza
pentru lamurirea cu ceiaurile si firmele lor
. FAra lactoza nu am gasit la Humana si inseamna ca Milupa nu mi-a sarit in oki pana acum. CAt priveste diversificarea nu ma grabesc ci de-abia o astept
. Bebe Mihnea este hranit artificial din prima zi de viata si am inteles ca astia hraniti artificial incep mai devreme, adik pe la 4 luni. Eu mi-am pus ca data de inceput 15 septembrie (ha ha ha cand incepe scoala) adica fix la 4 luni dar sa vedem ce spune si doctorul.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
www.youngnutrition.net/member/tickers/38751/ticker1.png" target="_blank">Uite cum cresc
www.youngnutrition.net/member/tickers/38753/ticker4.png" target="_blank">Sau asa...
virgi spune:
Carmina - si Luana plangea la fel de tare cand se trezea si nu era nimeni langa ea, asta a fost motivul pentru care am luat-o in pat cu noi noaptea......iar ziua cand doarme am grija sa stau numai langa ea....sa nu se trezeasca fara sa vada pe cineva. Cand e treaza nu-i problema daca o las singura...o tin mereu ocupata..si pot sa fac si eu una alta...
Luana de la 3 sapt. nu s-a mai atins de patut. Cum o apropii de el..se pune pe plans. Ii facem in continuare pe plac..ca s-o vad happy.
adib spune:
nikolett2445
faza cu risul dupa plins in somn e tare. am patit-o si noi.
Varsta Raluca
Poze
carminabulina spune:
Virgi, al meu plange si daca e si daca nu e cineva langa el atunci cand se trezeste dupa un somn lung. Mie mi-e calr ca de foame sau un anume disconfort il face sa planga asa. Pt. ca atunci cand mananca si atipeste 30 minute cand se trezeste e atat de frumos cu ochisorii aia ai lui somnorosi si intrebatori ....(dragul meu
, scuze m-a apucat iubirea de fi-miu
)si nu plange neam. Daca nu as mai trece eu prin zona la control nici nu as sti ca s-a trezit. DAr daca doarme 2 ore si se trezeste la fix cand trebuie sa manance, aoleu, zici ca e sirena asa incepe si ajunge la niste suntene, mama mama. Ziua nici eu nu-l pun in patutz ca mi-e mie mai bine sa-l pun in patul mare. Cat e treaz sta in bouncer dar de dormit nu doarme decat in pat...sau ma rog pe ceva tare, plan, drept.
[poze carmina
www.youngnutrition.net/member/tickers/38751/ticker1.png" target="_blank">Uite cum cresc
www.youngnutrition.net/member/tickers/38753/ticker4.png" target="_blank">Sau asa...
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by adib
nikolett2445
faza cu risul dupa plins in somn e tare. am patit-o si noi.
Varsta Raluca
Poze
...si noi, si noi.
[poze carminawww.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
camelia.t spune:
Carmina uite ceaiul de care ziceam : http://www2.chicbe be.ro/product/details/142
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
nikolett2445 spune:
problema noastra cu statul capusorului intr-o parte am rezolvat-o cu masaj dupa baita,cele mai importante zone de masat dupa baita sunt spatele gatului si talpile apoi incheieturile,si am mai avut o problema la ochisor ,aveam ochisorul mereu inlacrimat ,canalul lacrimal nu era desfundat ,se pare ca am rezolvat-o tot cu masaj in dreptul ochisorilor la nasuc.
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445
carminabulina spune:
Saru'mana Camelia, intr-adevar nu il vazusem pana acum. E adevarat ca doar in Cora l-am cautat
si nu la-m vazut.
[poze carmina