CIRESE de mai-iunie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Carmina saru-mana pt filmulet!! L-am pus si eu pe fi-miu cum trebuie in wrap si a stat si a dormit continuu! Eu nu i-l puneam si pe picioare, il spanzuram cu el doar intre picioare (statea practic ca in marsupiu) si de aia nu avea efectul miraculos de a adormi instantaneu..dar acum mi-a reusit si am putut sa merg, sa stau si sa mananc cu el asa la terasa!Luana si ai intrat in vorba cu el? Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

La mine ca la nebuni asa ca va rog sa scuzati absentele nemotivate.
M-am indragostit iremediabil de niste bebici frumosi si inteligenti ca mamicile lor (cred ca doar asta a mostenit fata mea de la mine ca restul e leita taica-su).....am tot citit dar nu am mai ajuns sa si raspund.
Azi am stat pe la primarie, agentie, notaria si banca....vreo 5 ore cu copii nemancati si nedormiti....dar in final am reusit sa vindem apartamentul, asa ca in 2-3 saptamani trebuie sa il eliberam....si ducem bagaje pe la casa, pe la mama si noi tot asa imprastiati.....pentru ca, casuta inca nu e gata cu interioarele.
Dodolina mea e cu nervii cat casa pe ea, zilele astea sta sa ii plezneasca gingia de jos pentru primul dinte (vad ca ii iese exact ca si lui Rares, tot jos stanga si tot la aproape 3 luni si jumatate).
Acum am si eu o intrebare pentru o prietena care a nascut in aceeasi zi cu mine....nu mai are laptic de la 1 luna, deci a hranit fetita artificial.....vorba vine hranit ca fata ei mananca cateva zile un tip de lapte praf dupa care nu mai vrea si pace....si uite asa a tot luat vreo 4 tipuri diferite si nimic, inclusiv a incercat cel fara lactoza, la recomandarea medicului (pe asta nu l-a acceptat de loc....e innebunita saraca si nu stie ce sa mai faca. Acum mai e ca fata poate sta si 5-6-7 ore fara sa strige de foame si atunci cand ii da tot isi face greata. Daca a patit careva asa ceva, sau ati auzit....dati-mi o idee, un sfat....ca nu stiu cum sa o ajut.....VA ROG!

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Adelapop, fetita ta a luat super- bine in greutate, in prima luna ei trebuie sa ia peste 700grame (de la greutatea cu care a plecat din materinitate)din motive de icter, acomodare cu suptul, etc... Eu am citit undeva ca poti sa ii lasi cam 5 ore noaptea la inceput, dar doctorita mea mi-a zis sa nu-l trezesc sa manance dc doarme mult... la noi nu afost cazul ca al meu se trezeste la la 3- ore ca ceasul si chiar mai repede ... Acum, la 2 luni si 5 kg ne-a zis doctorita ca putem sa incercam sa-l lasam cam 7 ore fara papa noaptea, dar o sa fie un scandal groaznic ... tu esti foarte norocoasa ca ai o bebita somnoroasa...

mamica de bb David (18 iun 2006)
pozici [ url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriantugui/album?.dir=a96cre2" ]foto[ /url ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

In ordine, frumos, sa raspund la niste chestii :

Ama, caruselul l-a cumparat sotul meu din magazinul Bucur Obor si a dat pe el 150 000. Singurul inconvenient este faptul ca nu canta decat 3 minute maxim dupa care trebuie sa-l intorci cu cheita. Am inteles ca alea de 2 milioane ar canta non-stop dar nu stiu sigur.

Luana, multumesc frumos pt. link, citisem anuntul dar nu-mi place pretul. Adica o fi el bun dar nu pentru mine .

Amonar, multumesc frumos pentru informatii. Saptamana viitoare facem o luna de lapte fara lactoza, si vom merge la control. Am inteles de la dr. ca vom face niste teste sa vedem daca a scapat de aceasta intoleranta...mai multe nu stiu in acest moment. DAr am inteles ca aceasta intoleranta tine intre 2 saptamani si 4 luni . Sper sa fiu in prima varianta. Oricum mai avem putin si incepem diversificarea, desi am inteles ca D-na MArcu recomanda diversificarea de la 5 luni, ceea ce me mine nu ma deranjeaza si am inteles de-asemenea ca iti da o lista cu ce alimente sa introduci, cand si cum.,,iar asta e super ca eu asa am nevoie sa-mi spuna cineva mura in gura cum sa fac.

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

www.youngnutrition.net/member/tickers/38751/ticker1.png" target="_blank">Uite cum cresc

www.youngnutrition.net/member/tickers/38753/ticker4.png" target="_blank">Sau asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Gabi, ceva in genul asta am patit eu cu Mihnea. Pana la 2 luni i-am dat Humana dar mesele lui erau un adevarat calvar pt. mine. Se vedea de la o posta ca nu are bucuria de a manca, si treceau si cate 6 ore fara ca el sa ceara de mancare, ii dadeam eu ca stiam ca trebuie sa manance si linciurit si scalndiv asa de-abia manca. Dupa ce m-am saturat de atata chin i-am dat Milumil. Primele zile paradis dupa care iar a inceput cosmarul. Intre timp a facut o diaree si i-am dat Milupa hn 25, lapte pe care l-a baut primele zile de ziceai ca-i nemancat cu lunile. Dar dupa 3 zile nu i-a mai placut nici asta. Am mers la medic si i-a schimbat laptele dasndu-i Nan fara lactoza. Pe asta l-a acceptat mai greu pe urma l-a baut cu placere chiar urla de foame, insa de vreo saptamana m-a cuprins pur sis implu disperarea. Astept saptamana viitoare vizita la medic sa vedem ce spune si poate ne diversificam si gata, scapa de mancat acelasi lucru in fiecare zi de 5 ori. Acum eu nu stiu ce sa spun. Am mai intalnit o mamaica in parc care a avut aceiasi problema cu bebe, tot humana ii da dar ea nu i-a schimbat laptele. A spus ca bebe lua in greutate si nu avea de ce sa se ingrijoreze in privinta asta doar ca era stresata de modul in care manca. De 2 saptamani a inceput diversificarea si a spus ca nu mai are probleme cu bebe care sa refuze mancarea. Cam atat iti pot spune despre asta.

Adi si Mihnea se trezeste urland pur si simplu, zici ca l-a muscat ceva...azi nu a reusit sa se calmeze cel putin 15 minute desi era evident ca-i era foame insa era atat de nervos incat nu se putea opri din plans. Eu asta cred, ca dorm pana in ultima clipa si se trezesc teribil de infometati...se mai poate sa viseze si urat, sa fie o crampa acolo, dar totusi...atatea cosmaruri sa aiba bebe al meu? nu cred.

Magda, nevoia te face sa cauti solutii...azi dupa 3 ore de veghe Mihnea era pur si simplu extenuat dar nu reausea sa adoarma. Noroc ca am avut eu inspiratia dimineata sa ma joc un pic cu wrapul ca altfel nu stiu cum l-as fi impacat in dupa amiaza asta. Cum l-am pus in wrap s-a calmat iar cam in 3 minute a adormit. Nu a dormit mult dar cel putin s-a linistit si nu mai urla atat....Greu cu bebelushii astia .

CameliaT, multumesc!!! O sa caut ceai de la MILUPA. Eu m-am uitat si am vazut doar de la Humana si Hipp de la milupa. primul are lactoza deci nu este bun iar al doilea se recomanda dupa 4 luni.

...mai e cineva??? recitesc si revin

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

www.youngnutrition.net/member/tickers/38751/ticker1.png" target="_blank">Uite cum cresc

www.youngnutrition.net/member/tickers/38753/ticker4.png" target="_blank">Sau asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Carmina HIPP nu e de la Milupa, sunt firme diferite. Milupa are propriile ei ceaiuri. Vezi ca si Humana si HIPP si Milupa au ceaiuri fara lactoza. Dar incearca sa-i iei ceai la pliculete.. Baby Calm parca se cheama... si nu il indulcesti cu nimic... poate il primeste asa. De ex. si eu am fost tentata la un moment dat sa-i schimb laptele Anei (Humana 1), pt. ca aveam senzatia ca nu-i place. Si de fapt in timpul zilei raaaaar cand mananca ratia de 120 de ml intr-o singura transa. Mananca 60 de ml.. dupa care refuza pur si simplu sa mai primeasca biberonul... chiar se enerveaza.. o iau in brate, mai scoate ceva gaze pe acolo... si iar mai papa 10-20 ml.. si tot asa. Mai nou am descoperit ca papa mult mai bine daca o pun pe pat si-i ridic putin capusorul cu o pernuta. Ce m-a convins sa nu-i schimb laptele a fost faptul ca noaptea topeste 120 ml fara sa rasufle aproape. Deci nu e vorba ca nu-i place... Ma gandesc ca si caldura asta idioata a fost de vina.

Bebe al tau nu cred ca are deocamdata cosmaruri . Desi sotul meu ii spunea lui Vlad, cand se trezea urland pur si simplu, ca a visat "biberonul malefic" . Dar gandeste-te ca ei au de asimilat acum o serie intreaga de lucruri. Si uneori asta poate fi o chestie f. obositoare pt. ei. Si daca, vorba ta, mai prind o cramputa pe ici pe colo, un carcel ceva, urletul e ca si sigur .

Eu nu pot decat sa-ti doresc multa, multa rabdare... si sa nu te grabesti cu diversificarea .

Vlad si Ana
Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Alia - multumim frumos pentru aprecieri
Foarte interesanta faza cu cei 2. Daca au pronuntat numele nostru..cu siguranta ca erau cunoscuti de-ai nostri sau prieteni...si asta e un lucru bun, insemana ca lumea nu ne-a uitat. Insa daca nu ai auzit numele nostru probabilitatea scade, ca au mai venit aici doua galatence acum 2 saptamani. Dar prefer sa sper ca nu ne-au uitat cei de acasa..Chiar vorbeam cu sotul meu ieri sa ne facem rezervari si pentru sarbatorile de iarna in romania, si am contatat ca mai toata "gasca " noastra nu mai e acolo. Asa ca vom aplica planul B..si vom schimba destinatia in cautate de vechi prieteni. Iar acum trebuie sa dam cu banul..ca eu vreau USA si sotul vrea Australia....dar el nu stie un lucru..eu sunt cea care organizez vacantele si fac rezervarile..si ma ocup si de obtinerea vizei
Pupici micutei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna dimineata
ma gindeam sa deschid un nou topic. "lista cu persoane care vind medicina".
ieri am fost la ETF (Eco transfontanela). totul a durat 13 minute. in 3 minute dr ne-a spus verzi si uscate despre un torticolis dreapta (motivul pentru care Raluca prefera partea dreapta) iar restul de 10 minute ne-a povestit despre tratamente homeopate pe care ea le poate prescrie, rezolva problemele fff rapid, ...
am platit, ca de ..., si mergem in alta parte...
azi imi caut pusca. iar de miine umblu cu ea pe umar.incarcata!!! asa ca pazea!!!

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Stela - v-am admirat in toate fotografiile. Sunteti o familie super Cel mic e un scump si seamana perfect cu tati.

Luana- wow. tot Hora a facut sa-ti intlanesti prima iubire, ca altfel nu stateai tu pe DC.

Adib - am asa un feeling ca Raluca nu are nimic. Eu chiar nu inteleg..de ce va tot plimba atat pe drumuri. Deja situatia s-a transformat intr-o problema neclara. Doar nu e singurul copil care prefera sa-si tina capul mai mult pe o parte, parca asta era problema de la care ati plecat??? Nu vi s-a spus nimic concret??? Oare chiar nu gasiti un medic sa va linisteasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

[red]adib/red] si david al meu se trezea dimineata urland dupa vaccin cam doua saptamani la rand ,probabil isi amintea durerea,cu ochi inchisi si urla cat il tinea tareeeeeeeee il trezeam il strigam pe nume pana deschidea ochisorii apoi radea cand ma vedea ,ii ardea de glume si eu tremuram,asta se intampla la ora 6 dimineata,acum cred ca i-a trecut s-a facut mai mare.
apa plata am fiert-o si noi si ne-am speriat de sarurile de pe oala pana am intrebat pe forum si mi sa raspuns ca nu se ferbe.

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445

Mergi la inceput