CIRESE de mai-iunie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 27
gabi25 spune:
Apropo de greutatea Dariei, iar m-a intrebat doctorita daca ii dau numai san....ca parca nu ii vine a crede ca creste asa de bine....si mai ales la cat sunt eu de slaba
Bebelasii vostri se uita pe masa cand mancati voi....sau tentativa de a intinde mana au??? ca a mea se uita in farfurie si mai ales la Rares cand mananca si se intinde inspre el si tocaie din gura
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
carminabulina spune:
Gabi, si pana la urma de ce urla? Din cauza gingiilor umflate? Super tare Daria in pozaele in care se incrunta si se uita asaaaa....sunt niste scumpi cand fac asa. Si mihnea are astfel de momente se incrunta si strange si pumnishorii cu minile incordate pe langa el, zici ca e si el om nu bebelush
. Eu pentru momente ca astea, ca zambetul de satisfactie din somn si cel de veselie cand sunt treji asa face tot timpul copii, pentru restul timpului mai bine as merge in Africa
.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
gabi25 spune:
Da Carmina, gingiile sunt...ideea e ca o dor tare, mai a;es ca jos sta sa ii plezneasca si baga mana in gurita si in loc sa-si aline durerea se pune pe tipat ca se atinge si o starneste mai rau. Am niste zile....noroc de wrap, ca o pun cu spatele la mine si asa mai sta cuminte cate un pic si mai pot face si eu treaba. IOANA mii de pupici pentru wrap, ca uitasem sa iti multumesc....chiar ma ajuta si nu mai imi nenorocesc coloana.
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
nastad spune:
Buna dragelor!
Noi trecem mai rar pe aici, sper sa ne intelegeti si sa nu va suparati!
La noi in casa....HAOS TOTAL!
Abia astept sa inceapa Oana gradinitza ca nu stiu cat mai suport .
Am terminat cu depresia, salvarea mea a fost laptele praf.Nu mai aveam lapte si Doruletz plangea intruna, bineanteles ca se punea si Oana pe plans, probabil si-a dat ea seama ca daca plange sare toata lumea in ajutor.
Duminica l-am botezat pe Doruletz, a plans foarte putzin si dupa aia am avut o petrecere pe cinste.
Miercuri am fost la control si vaccin.In prima zi a plans si a fost agitat si a facut un pic de febra, apoi s-a linistit si am un baiat foarte cuminte .La 2 luni are 5,600kg si 57 cm.
Cam atat despre noi.Promit, cand s-or mai linisti apele, ca o sa fiu mai activa!Am citit din urma , am primit raspuns la intrebari care ma framantau, am invatat multe lucruri de la voi si as avea multe de spus dar stiu ca aici sunt mamici intelegatoare care trec prin ce trec si eu.
va 
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
26octombrie spune:
gabi,parca povestesti de la mine din casa.. si hora a luat-o cu nervii pe aratura, are niste accese de nu te mai intelegi cu dansa (nici intre noi, ca are un sonor..) ma simt mai bine ca citesc, bine ca are o explicatie. da cum stiu daca sunt gingiile umflate??
carmina,mamico,noi pe 4 septembrie plecam. da ce, vrei sa scapi de noi mai repede? de ce, ca de vazut tot nu ne vedem, cu ce te deranjam, ha?! si, sa-ti spui drept, daca as sti ca ne intampina aia de acolo intr=un placut grai iberic ne-am duce mai devreme, da ne asteapta leka noci detza, sau cum s-o mai vorbi p'acolo, ca asta-i tot ce stiu io...
ia uitati de am primit pe mail, bestial:
Cum te strici de ras pe Internet: 1. Intra pe Google (orice limba, inclusiv RO): http://www.Google.com 2. Scrie exact cuvantul "Failure" (fara ghilimele) 3. In loc as apesi pe butonul de Search (ASA cum AI if tentat), apasa pe butonul "I'm Feeling Lucky." (sau "Ma simt norocos" pentru cei ce au Google-ul in romana) 4. ??? Ce apare ? Spuneti tuturor (cel putin pana cand nu se prind cei de la Google
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
carminabulina spune:
Tare
, de unde o stii?
Si sa te anunt ca am facut IOR-eul toata saptamana? Si sa-ti amintesc ca m-ai amenintat ca apari pe acolo? 
Cat priveste "limbile"...poate mai inveti si tu ceva in lb. slava (bulgara) in afara de leganosnitza...
, ca eu asa auzeam si eu daca asa se pronunta asa scriu, clar.
[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
arleena spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
[br
ia uitati de am primit pe mail, bestial:
Cum te strici de ras pe Internet: 1. Intra pe Google (orice limba, inclusiv RO): http://www.Google.com 2. Scrie exact cuvantul "Failure" (fara ghilimele) 3. In loc as apesi pe butonul de Search (ASA cum AI if tentat), apasa pe butonul "I'm Feeling Lucky." (sau "Ma simt norocos" pentru cei ce au Google-ul in romana) 4. ??? Ce apare ? Spuneti tuturor (cel putin pana cand nu se prind cei de la Google
Luana siHora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

tare faza de tot!!!am ajuns si noi la oradea la ai mei si am probat wrapul....dupa cum se vede am putut manca cu copilu in brate
chiar daca nu era pus f bine (ca ma cam incurc in el de ce lung e)i-a placut la copil si i s-a parut f interesant sa stea la masa cu toata lumea....in poza poate pare ca vrea sa planga dar defapt tot comenta si ar fi vrut sa ma ridic sa mai dam o tura prin casa...curte...sa vada catelu' 
magda, inaioana
si multumim....chiar ca e muuuuuult mai comod decat in marsupiu.....cel putin pt mine, nu stiu pt el
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea
adelapop spune:
magghy si inaioana
fetele
am primit wrapul dar eu zic ca ar trebui sa il si platesc![]()
v-am intrebat in urma cu multe pagini sau alt capitol contul unde trebuie sa fac plata si nu am primit nici pana azi nr de cont
va rog mult sa il trimiteti pe PM sau macar aici ca intru eu sa caut.....trebe sa-l platesc na!!!
eu pe bebelina pot sa o pun in wrap abia cand o sa isi tina capul bine nu???? ca acum parca e o gelatina saracutza...i se duce cand pe dreapta cand pe stanga ![]()
inaioana fff frumos wrapul....ma refer la calitatea materialului...super!!!!
inca o intrebare: ce trebe sa fac cu copilul dupa ce mananca? o bat pe spate si o pun in pat ca mi se pare ca a adormit
cum am pus-o in pat incepe sa se maraie pana ajunge la plansete...in concluzie nu adoarme decat in brate si daca amnoroc ramaneasa si in pat
voi cum procedati???? si ar trebui sa doarma continuu adica mananca doarme???? ooooffff ce intrebari de mama tampita ![]()
si cu albena ce se aude? ati fost plecate la albena? 

hai va pup si mai intru sa va cetesc
pe adib vreau sa il vad si io , dar ela de ce nu intra?
gabi25 spune:
LUANA in legatura cu gingiile, de obicei bebelasii au gingiile putin ascutite, la Daria, gingia de jos e plata si are doua adancituri pe locul unde vor iesi dintii iar daca ii trab buza in jos se vede prin gingie forma dintisorilor si la ea au cam ajuns sus si dau sa iasa, cel putin unul. Sper ca ai inteles ceva
Si in legatura cu nervii si plansul, are momente cand tipa si altele cand plange cu lacrimi (ceea ce m-a mirat ca eu stiam ca asta fac mai incolo).
Ieri cand veneam de la casuta ne-am oprit si noi sa mancam undeva, ca am dus toata mancarea de acasa la muncitori (cu asta mi-am nenorocit carutul-s-a saturat sa care mancare in fiecare zi- deci sunt in cautari de un alt carut la second ca nou nu mai pot)....credeti ca am stat linistiti, cat a mancat sotul eu m-am plimbat cu ea in brate pe la flori, pe la copacei si apoi am facut schimb ca sa pot manca si eu....ca doar stiti ca e bine in brate dar frige daca se sta jos
Poze
26octombrie spune:
quote:
Originally posted by adelapop
eu pe bebelina pot sa o pun in wrap abia cand o sa isi tina capul bine nu???? ca acum parca e o gelatina saracutza...i se duce cand pe dreapta cand pe stanga
inca o intrebare: ce trebe sa fac cu copilul dupa ce mananca? o bat pe spate si o pun in pat ca mi se pare ca a adormit
cum am pus-o in pat incepe sa se maraie pana ajunge la plansete...in concluzie nu adoarme decat in brate si daca amnoroc ramaneasa si in pat
voi cum procedati???? si ar trebui sa doarma continuu adica mananca doarme???? ooooffff ce intrebari de mama tampita
si cu albena ce se aude? ati fost plecate la albena?
poti linistita sa o pui in wrap, tot ce trebe sa faci e sa ii tragi peste capshor una dintre aripile wrapului, sau, ma rog, una din bretele! asta e tot, ii va tine capshorul lipit de tine.
cand termina de mancat ai doua variante:
fie stai pana adoarme TUN, adica fo 10 minute si apoi o versi in pat, fara temeri ca s-ar trezi; daca faci operatiunea prea iute se trezeste si o luati da capo;
fie o pui, pur si simplu in pat, o lasi cateva minute, chiar daca scartzaie si ..gata. asta e si sfatul meu, mai tarziu, cand nu va mai dormi ziua aproape deloc, imi vei multumi, caci nu vad de ce sa
obisnuiesti cupilu sa nu stea/doarma fara tine. bafta multa si pupici!
la albena plecam noi, ne ducem pe 4 si ne intoarcem pe 8. SA NU SCRIETI MULT IN PERIOADA ACEEA!!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006Hora Lucia
io tot cresc