Nasici de 2006 ! (2)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Nushulica si eu l-am pastrat pana acum. S-a uscat si nu-mi mai place la fel de mult. Dar... sa-l arunc ?... sa-l mai pastrez ?

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by dana_ene

Nushulica si eu l-am pastrat pana acum. S-a uscat si nu-mi mai place la fel de mult. Dar... sa-l arunc ?... sa-l mai pastrez ?

daca inca iti mai place cum arata poti face un aranjament floral intr-o vaza cu el frumos tare ...eu l-am aruncat ca eu nu prea tin la chestii din astea ,...nici pe ala de mireasa nu l-am pastrat ...si apoi am de gand sa cunun in fiecare an..ce ma fac cu atatea buchete??

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Buna! referitor la buchet, eu l-am aruncat la cateva zile dupa cand incepusera sa paleasca florile si am vrut sa raman cu amintirea lui asa, perfect, proaspat... si nu cu niste flori uscate si ingalbenite.

Si cred ca sunt pe cale sa va dau o veste MARE: asta seara sau maine dimineata vom stii si daca vom avea la vara un finutz sau o finutza mica... Ma bucr tare mult pentru ei si sper ca visul sa se implineasca cat mai curand!

Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Ce frumos! Treaba cu finutzul si finutza mica, bineinteles.
Buchetul de nasha il pastrez cu mare drag, s-a uscat foarte frumos, iar cand voi avea casuta mea, il voi pastra pana cand se dezintegra.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Claujro . Ce veste frumoasa !
Si eu imi doresc sa ajung la momentul botezului. Dar se pare ca finii mei isi doresc sa mai astepte.

Am citit ca totusi florile uscate aduc energii negative. Si mi-a intrat chestia asta in cap. Nu-s o superstitioasa de felul meu... dar... am cuiul asta in cap.
In plus buchetul nu-mi place mult asa... uscat.
De-asta v-am intrebat si pe voi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Buna Nasicilor,

Eu am multe flori uscate in casa printre care si buchetul de nasa , si buchetul de mireasa , acum am citit ca aduc energie negativa , cred ca o sa arunc pe toate , ca prea am avut multeeeeeeee probleme in uitimul timp. azi sigr fac curat si le arunc pe toate.

Pupici
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

zambesc ... imi aduc aminte ca am citit si eu undeva aceasta superstitie, ca nu e bine sa tii flori uscate si mai ales in dormitor; dar tot zambesc cand imi aduc aminte de o batranica de 70 ani, care are un tonus mult mai bun ca al meu de la 20 ani si are niste buchete imense de flori uscate pe care le tine de ani si ani ... sunt amintirile ei de-o viata! De altfel, mereu zambeste!
Deci faceti cum vreti, eu imi pastrez buchetul :)

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Eu l-am aruncat.
Gata... am scapat de-o dilema .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Vestea cea mare s-a confirmat! Sa dea D-zeu ca totul sa fie bine! Si sa ne intalnim la "nasici de botez 2007".

Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claujro

Vestea cea mare s-a confirmat! Sa dea D-zeu ca totul sa fie bine! Si sa ne intalnim la "nasici de botez 2007".

Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei

felicitari finilor sa lea dea Dzeu un copil sanatos si nasilor sa boteze cat mai multi

INGRID

Mergi la inceput