Nasici de 2006 ! (2)
Raspunsuri - Pagina 25
dana_ene spune:
Claujro ma bucur pentru voi si pentru viitorii parinti.
Gata, doamna, de-acum te pregatesti pentru botez. Ce frumoooos ! Felicitari !
Sa nu ne uiti si sa ne spui ce si cum.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
claujro spune:
Multumesc!
Va tin la curent! O sa fie primul bb botezat de mine...Deja imi fac planuri si visez cu ochii deschisi! Finele voastre nu au de gand inca?
Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei
carmen e spune:
FELICITARIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!
Sa fie sanatos finutul / finuta sa va bucurati de ei.
Noi nu o sa fim curand nasii de bb pt ca finul nostru drag si scump pleaca in Cipru sa muncesca un an, asa ca mai avem de asteptat.
Carmen
Carmena spune:
Felicitari Claudia, sa fie intr-un ceas bun!
Sa fiti sanatosi si voi si finii vostrii si binenteles cel mic! Super, ai sa fii si nasica de botez... Pentru mine experienta de nasa de botez m-a marcat f mult, adica mi-a placut la nebunie. Am o amintire foarte frumoasa mai ales ca in dimineata cand eram nasi de botez mi-am facut testul de sarcina cu Stefi si am aflat ca voi avea si eu bb. Nu zic cum am stat in biserica nu bb in brate si imi inchipuiam cum voi fi si eu cu printul meu...(il asteptam de 1 an di ceva asa ca a fost o bucurie... O sa-mi amintesc mereu si poate si din cauza aceasta primul meu finut e ca al doilea copil al meu!(ce ma fac de il fac pe al doilea de-adevaratelea?!
Eu finilor mei le-am spus inca de pe acum sa se gandeasca si la bb, ca timpul nu sta in loc(sper sa tina cont de sfatul meu de nasa respectabila.
Nu am reusit inca sa pun fotografii dar poate reusesc zilele astea(mai ales vineri, d-oi fi libera desi mai curand cred ca le instalez de la birou ca acasa Stefi imi cam mananca tot timpul).
Acum ca am ratat lasatul secului i-a spune-ti-mi de sarbatori cum procedati cu finii? Ii chemati pe la voi, iesiti impreuna pe undeva? Si cand, de Craciun, dupa Anul Nou? Si cadouri de mos ce le luati?
Pupici,
Carmen
http://community.webshots.com/user/carmena092003
elyanne spune:
Felicitari Claudia. Multa sanatate mamicii, sarcina usoara!
Noi cred n-avem sanse sa botezam la anu' pt. ca finii nostri mai vor sa astepte. Cand o fi sa fie, abia asteptam. ... Bine, nici n-am intrebat daca vor sa le botezam noi bb-ii Ramane de vazut...
S-a mai nascut o stea
Kamy13 spune:
Buna, si eu am fost nasica in 19 August
Cum ma pot inscrie pe lista voastra, iar daca vreau sa pun si niste poze ?...
Multumesc.
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e"
dana_ene spune:
Claudia, cum am mai spus, nici finii nostri nu se gandesc deocamdata la bebe, cu toate ca si eu i-am sfatuit sa nu astepte prea mult (Carmena ).
Pe noi ne-au anuntat deja ca tot noi le vom boteza bebeii si m-am bucurat teribil, dar mai avem de asteptat 1 sau chiar 2 ani dupa cum ne-au spus ei.
Kamy, unde ai fost nasa. In Romania?
Poze pune intr-un album fie pe Yahoo, fie pe Webshots. Daca ai cont pe Yahoo, de exemplu, mergi pe photos.yahoo.com si acolo pas cu pas iti creezi un album (daca nu cumva ai deja unul), apoi ne dai si noua linkul catre album sa vedem pozele .
Kamy13 spune:
Multumesc Dana pt. info. Da, in Romania, Alba Iulia s-a tinut nunta.
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e"
claujro spune:
Am fost aseara la eco cu ea si am vazut...bobitza de 5 saptamani!!!! Mi s-a facut doooooor. Ma intelegeti, nu?! Eu cred ca va fi baietel, dar mai avem de asteptat pana vom fi sigure. Am s-o indrum sa se inscrie la Odisee la mamicile "colege". Si deja imi fac planuri pentru trusoul de botez si cred ca o sa mor cand il/o voi auzi spunandu-mi "nasa"....
Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei
dana_ene spune:
Kamy, gata. Esti pe listutza. Acum asteptam pozele .
Claudia... fericito !