Nasici de 2006 ! (2)
Raspunsuri - Pagina 23
ooana spune:
quote:
Originally posted by Camelia
Oana, multumim pentru urari!Asemenea iti dorim si tie!
Stiu ca esti din Tg Mures(ca si mine), am vazut si pozele de la nunta ta ca am urmarit si subiectul cu miresele din 2006.Ai fost o mireasa frumoasa si sunt convinsa ca ai avut o nunta super! La restaurantul Europa nu se poate altfel.
Unde anume esti in D si cum iti place pe aici?
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
...ai dreptate...la Europa nu exista decat "foarte bine"...si tot personalul e mai mult decat excelent...m-am asteptat sa fie bine, dar spre surprinderea mea restaurantul, servirea, mancare etc...au fost perfecte!
Sunt in Essen...imi place , dar parca nu e atmosfera de acasa!...si avand in vedere ca sunt singura aici...szotul e in Mures...am tendinta sa numar de fiecare data zilele pana ma reintorc acasa...in rest cred ca m-am adaptat destul de bine!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
dana_ene spune:
celor care azi isi serbeaza onomastica
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
dana_ene spune:
Nasicilor, v-au venit finii la masa de "lasata secului"?
dana_ene spune:
Marti. Adica cu o zi inainte de inceperea postului.
La noi asa este traditia: nasii sa le ofere o masa finilor in ultima zi in care se mai mananca "de dulce".
E de fapt un motiv sa se mai intalneasca finii si nasii. Eu cel putin asa il consider.
Din pacate finii nostri n-au putut veni, fiindca a fost in timpul saptamanii si finul lucreaza in alt oras.
Dar ii asteptam sambata.
lgireada spune:
Habar nu aveam de obicei, sincer! Oricum, ai mei is plecat in Belgia, iar al meu sotz in Finlanda. Asa ca is singurica in zona ...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Carmena spune:
Buna!
Ma delectez de doua ore cu subiectul acesta...Cum de nu l-am descoperit mai demult?! N-am muncit mai nimic azi la job...
Vreau si eu in clubul vostru. Noi religios vom cununa la anul, dar anu acesta pe 11 nov am fost nasi la cununie civila si apoi pe 12 am fost la Manastirea Pasarea unde s-au logodit finii nostrii.
Am sa pun fotografii cand am sa reusesc(deocamdata am vazut ca ati dat indicatii cum trebuie instalate, asa ca trebuie sa ma descurc).
Ma gandesc acum ca majoritatea dintre voi ati cununat deja, nu inchideti subiectul, nu? Ca poate va mai faceti nase sau cine stie, acum trebuie sa vina botezurile, nu?! Noi am fost nasi de botez acum 4 ani, avem un finut... Dar oricum, imi mai doresc, si fini de cununie si de botez.
Eu una desi nu a fost inca nunta, ci doar repetitia la cununie si apoi la logodna ne-am simtit foarte bine in postura de nasi. Sper sa fie multumiti si finii nostrii de noi pentru ca noua ne sunt dragi.
In rest o sa-mi permit sa va mai intreb ce si cum e cu obligatiile nasilor... E prima oara cand cununam.
Pupici,
Viitoarea nasica Carmena
http://community.webshots.com/user/carmena092003
dana_ene spune:
Carmena nu inchidem subiectul .
Asteptam pozele si intrebarile tale. Noi de-acum, cica, avem experienta .
dana_ene spune:
Nasicilor, ce-ati facut cu buchetele de nasa ? Le-ati pastrat ? Le-ati aruncat ?