Nasici de 2006 ! (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Noi am fost in luna de miere cu ei. Nu au vrut sa mearga singuri asa ca am plecat toti 4 la Istanbul pt 6 zile (avem jos si poze). A fost foarte frumos si ne-am simtit minunat impreuna.

Saptamana urmatoare i-am scos la biserica si dupa slujba, i-am invitat la Taverna Sarbului.

Claudia, mamica de baietel 2,10 ani si de fetita 1,2 ani
Poze parinti
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Camelia, bine ai venit in club .
Te-am adaugat si in listuta de la inceput si am pus si poze in albumul comun.

Ai fost o nasa foarte frumoasa si stilata. Mi-a placut mult rochitza si faptul ca poseta a fost identica cu corsetul. Foarte frumos !
Mi-a mai placut de micuta voastra printesa. Ce toaleta deosebita a avut si ea .
Si n-am putut sa nu remarc cat de bine semanati tu si sora ta.
Ah ! Iar mireasa a vut un buchet splendid.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zidulet spune:

Dana, multumesc.. toate miresele sunt frumoase, e ceva dumnezeiesc la mijloc cred:). Si dupa ele, bineinteles, nasele..
Noi n-am mai facut nimic special ca nasi, la noi nu e nici un obicei, ma rog, ne-am mai intalnit, am iesit in oras, au fost in vizita la noi, le-am dat o iconita mica cu Sf. Paraschiva (14 octombrie, ziua nuntii lor) sa le poarte noroc.. dar nu ceva "oficial" ca la voi.
Ei cica nu fac bebe inca, doar peste 2 ani, dar eu sper sa se razgandeasca :).
Sa ne revedem cu bine la nasici de notez si de ce nu, poate la mamici .
V-am pupat! Weekend frumos sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Daniela, multumesc pentru primire si pentru aprecieri!
Ma bucur sa aud ca eu si sora mea semanam! Sunt putine persoanele care spun asta.Si eu cred ca semanam.Suntem, totusi, surori.

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Camelia f.f. frumoasa rochita... Mie imi place mult verdele... tie iti sta foarte bine

Eliana (19 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Si mie mi-ai placut Camelia :), mult mi-a placut si buchetul miresei, ala cu trandafiri grena si cu perlute albe; desi eu l-as fi preferat pt un buchet de nasha si nu de mireasa :), dar in fine, asta e doar parerea mea.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Camelia

Dragi nasici, vreau si eu in clubul vostru, al nasicilor de 2006. .Am fost si noi nasi anul acesta, pe 19 august, chiar la nunta surorii mele. Am pus cateva poze aici. Trebuie sa va marturisesc faptul ca urmaresc acest subiect de cand a aparut.Mi-a facut placere sa va citesc mesajele si sa vad fotografiile cu voi .Ati fost toate foarte frumoase!

Camelia...am inceput sa ma uit la pozele in care ai fost nasa la nunta surorii tale...foarte frumoase poze...dar prima mea uimire a fost sa vad mirii intrand la Starea Civila....in Tg-Mures ...apoi uimirea mea si mai mare cand am vazut ca nunta a avut loc la Restaurantul Europa...pentru ca si eu am avut nunta in vara care a trecut...iar petrecerea a fost chiar la Restaurantul Europa...multa fericire surorii tale, Casa de Piatra...nu iti dai seama ce m-am bucurat uitandu-ma la pozele tale care m-au facut sa zambesc si sa ma gandesc cu nostalgie la nunta mea!...iar in final am observat ca si tu locuiesti in Germania ca si mine de altfel ...o gramada de coincidente sau asemanari!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Zidulet, iti doresc sa treci curand la ODISEE daca iti doresti un bebe.
Pe mine nu ma mai veti gasi acolo, gata , mi-ajung 2 fete .

Dar deja sunt nasici gravidute : Elyanne, Alinush.

Camelia, mie mi s-a parut ca tu si sora ta semanati bine chiar.

Eu sunt pe fuga, fetele mele imi ocupa mult timp, iar azi a fost o zi stresanta fiindca din pricina frigului nu le-am scos din casa ca-s amandoua racite. Asa ca ne-au capiat .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Buna seara, nasici
N-am mai intrat de ffff mult timp pe forum si acum am reusit sa citesc tot ce ati mai scris.
O felicit pe Dana pentru initiativa avuta.
Noi ne-am apucat de alt "proiect". Trebuie sa ne amenajam apartamentul. O sa avem de lucru 5-6 luni de acum incolo. Dupa aia poate sa ne apucam iar de nasit, cine stie.
Hai ca va las.
O saptamana usoara (pentru cine se duce la munca):)
Bye

http://photos.yahoo.com/ph/oprea_kata/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Oana, multumim pentru urari!Asemenea iti dorim si tie!
Stiu ca esti din Tg Mures(ca si mine), am vazut si pozele de la nunta ta ca am urmarit si subiectul cu miresele din 2006.Ai fost o mireasa frumoasa si sunt convinsa ca ai avut o nunta super! La restaurantul Europa nu se poate altfel.
Unde anume esti in D si cum iti place pe aici?
Liliana, sora-mea a avut o fixatie cu visiniul la nunta ei.A fost musai sa aiba un buchet de trandifiri visinii.Si pana la urma, cred ca a ales bine.Eu cred ca i s-a potrivit perfect.
Dana, e frumos albumul nasicilor facut de tine.Felicitari pt rabdare! Mie mi-a luat o groaza de timp si sa pun cateva poze de la nunta unde am fost eu nasa....

Mergi la inceput