Nasici de 2006 ! (2)
Raspunsuri - Pagina 21
carmen e spune:
Te rog daca poti sa imi schimbi si mie poza cu asta
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carmen_ungureanu2002/detail?.dir=/ef2dre2&.dnm=fb87re2.jpg&.src=ph
Mersi mult
Pupici
dana_ene spune:
Carmen, gata !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
dana_ene spune:
Cum deranj, Carmen ? Fii serioasa.
Cu ocazia asta m-am mai delectat iarasi cu pozele voastre.
Mai, frumoasa ai fost. Iar rochitza a fost superba !
Finii vostri au fost in luna de miere ?
Ai mei fini inca n-au plecat nicaieri din cauza joburilor si pana in primavara sunt mult prea ocupati ca sa ajunga undeva.
Eu i-am tot indemnat sa nu rateze o iesire undeva in afara tarii. Asa mi se pare mie ca vor avea niste amintiri speciale.
carmen e spune:
Mersi frumos ,
Da au fost plecati la Paris , duminica au venit ffffffffffff incantati , chiar au niste amintiri deosebite,a fost super, si noi i-am indemnat sa plece, chiar era pacat sa nu plece undeva. Ai nostri au avut concediu si l-au programat in asa fel incat sa poata avea si dupa cateva zile libere.
Acum ne pregatim sa ii scoatem la biserica dar sa vedem ori duminica asta ori viitoare si nici nu stim unde sa mergem, sa vedem
daca nu ne hotaram unde o sa stam acasa, avem si musafiri destui.
Voi v-ati scos finutzi la biserica????? Unde ati fost dupa?
Pe mine ma bate gandul sa mergem la munte, dar daca terminam tarziu la biserica nu mai avem timp de mers la munte, sa vb si cu finii.
Pupici
dana_ene spune:
Finii mei lucreaza amandoi in companii de telefonie mobila si sfarsitul anului este o perioada plina pentru ei, de aceea nu-si pot lua multe zile libere.
Sper ca in primavara sa reuseasca sa-si faca un concediu frumos.
Noi i-am scos la biserica la 2 saptamani dupa nunta.
La biserica a durat foarte putin, dar problema a fost ca fiind duminica totul s-a petrecut dupa terminarea slujbei si asta a insemnat deja ora pranzului.
Dupa aceea am mers la un restaurant mai deosebit si acolo am stat vreo 4 ore.
Ne-am simtit bine.
zidulet spune:
Poate ca nu e f. la subiect, dar oricum e pe aproape:) - uitati aici, am pus poze de la nunta noastra:
http://new.photos.yahoo.com/diami005/albums. Enjoy!
blanca000 spune:
Buna fete, si mie mi se pare excelenta ideea cu pozele grupate...o astept insa si pe Alinus cu pozele ei.
Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
Nasi de botez 2006
Nasi de cununie 2006
dana_ene spune:
Zidulet ai fost o mireasa SU-PER-BA !!!
Mi-a placut tot ce-am vazut in poze: in primul rand mireasa , rochita ta, buchetul, sala, tot !
Multumim pentru poze .
Blanca, asteptam si pozele de la Alinush si de la celelalte nasici care nu au mai intrat de multa vreme aici.
Camelia spune:
Dragi nasici, vreau si eu in clubul vostru, al nasicilor de 2006. .Am fost si noi nasi anul acesta, pe 19 august, chiar la nunta surorii mele. Am pus cateva poze aici. Trebuie sa va marturisesc faptul ca urmaresc acest subiect de cand a aparut.Mi-a facut placere sa va citesc mesajele si sa vad fotografiile cu voi .Ati fost toate foarte frumoase!
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.