Prichindei martie - aprilie 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 27
zuzunaki spune:
pisi,
vai,dar asta cu mar si biscuite mi-o "recomanda" mama cand am fost in Ro si avea Bubu 5 luni
SI mai imi zicea ca "vai,dar tie iti dadea mamaia(Dumnezeu s-o ierte)sos si uite ce sanatoasa esti"
(fizic da,dar la cap![]()
....)
ligia,
seara aia incepuse sa erupa niste bubulite care pareau aiurea si m-am speriat,de unde si concluzia
(sa nu radeti de mine).Avea una si pe capsor ,una pe urechiusa...In fine,cica au fost intepaturi d einsecte-la cat sta el cu bunica-su prin gradina...
mamacita,
bona aia m-a enervat rau cand am citit
Gizääässssssss
Eu in locul tau n-as pastra-o,sincer
Dar tu stii mai bine si sper sa iei solutia cea mai inteleapta
Am ramas datoare cu tendintele:
Din ce m-am documentat(printre picaturi cand mai prind si eu cate juma de h):se poarta lacul mult(mie nu-mi place si ca atare nu adopt)-de la trenciuri la accesorii;revine in forta lila-ul,un must have al sezonului;stilul grunge iar este agreat(nu si de mine
);apoi combinatii retro-clasic;blugii skinny(stransi pe corp,pana la gamba)-dar mie una nu mi se potrivesc![]()
.Si griu-ul face parte din ultimele tendinte si se poate asorta la multe culori;alaturi de culorile pamantii...Poate mai vii si tu cu vreo completare.
Hai ca nu stoiu cat de coerenta am fost ...stau cu stres ca nu doarme inca Beba.
Fug la ea
Eu si gashca
mamacita spune:
quote:
Originally posted by ligia13
Hop si eu! Hai ca incep prin a ma plinge. Iar m-am pricopsit cu o infectie urinara, ca trebuia sa adus si eu ceva de la Albena nu?!
SANATATE!
Radu e ok, nu mai are muci, nu mai tuseste, cred ca am scapat. CAnd ma gandesc ca maine poimaine vine iarna.
Intrebare: va ganditi sa dati ceva "leacuri"![]()
preventiv pe timpul iernii ca sa nu ma raceasca (gen oscilococcinum, vaccin antigripal, siropuri cu echinaceea, propolis, altceva?)
DA,DAR SINCER N-AM AVUT TIMP SA MA DOCUMENTEZ.ANUL TRECUT CITISEM CA AMERICANII DADEAU DE RUTINA VACCIN ANTIGRIPAL DE LA 6 LUNI IN SUS,IAR PE PIELEA PROPRIE POT SA VA SPUN CA,BAZANDU-MA PE O CURA COMPLETA DE OSCILLOCOCCINUM,INTR-UN AN AM FACUT O GRIPA DE M-A ZGUDUIT 3 LUNI!SI DE ATUNCI N-AM MAI OMIS VACCINUL ANUAL PE CARE MI-L FAC.
Cat despre participarea la forum, m-am hotarat. Raman aceeasi , scriu cat pot si cat imi permite timpul, ma straduiesc in continuare sa fiu de bun simt, mai arunc un ochi si la fetele din tabara prietena. Rog deasemenea toate fetele, carora li s-a parut ca's ironica, sau fata de care am spus ceva gresit, dau care sunt suparate pe mine din stiu eu ce motive sa-mi spuna. Nu vreau sa pretind ca merit sa fiu prietena cu toata lumea, dar nu vreau sa supar pe nimeni, mai ales cand o fac neintentionat.
INTELEAPTA HOTARARE SI NU POT DECAT SA MA BUCUR!
Azi socrii au fost la doc si eu a trebuit sa iau copilul pe la ora 4. Asha ca l-am dus la serviciu. F bine ca ma cautase seful si a trebuit sa fug la o sedintza. El a stat cuminte cu fetele si baietii din birou (2 fete si 2 baieti) fara sa-mi simta lipsa. Apoi l-a luat somnul si la 5 si ceva l-am culcat in carucior si a dosrmit langa mami carea a programat pana la ora 7:30 cand l-am trezit ca mi se terminase programul de la 6.
Revin dupa ce culc rasfatelul!
PUPICI PROGRAMATORULUI NEOBOSIT!
Eusi Raducu
(22.04.2005)
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
quote:
Originally posted by ligia13
mamacita, ce sa zic de bona ceea?! MAi e ceva de spus? Din pacate, se parea ca asta-i grusu, femei de varsta 50-60 ani, care vor un ban, dar nu prea stiu ce sa faca cu un copil.Ce nu inteleg , cum naiba sa se plictiseasca? In loc sa se bucure ca o dadacesti, ea vrea sa calce, spele. etc?
ASTA NU PRICEP NICI EU!
Colegul meu de birou are 2 baieti de gradi si mereu e in cautare de bone, nu prea are noroc. Ce spunea el e ca ei printre intrebari la bone pun si intrebarea: de ce sunteti bona? 90% raspund: ca sa mai fac si eu un ban!
DACA ITI AMINTESTI SI EU AM AVUT INTREBAREA RESPECTIVA IN CHESTIONAR SI RASPUNSUL A FOST ACELASI,AMBALAT CUMVA IN PROPOZITIA"MI-S DRAGI COPIII"
Eusi Raducu
(22.04.2005)
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
quote:
Originally posted by zuzunaki
Am ramas datoare cu tendintele:Din ce m-am documentat(printre picaturi cand mai prind si eu cate juma de h):se poarta lacul mult(mie nu-mi place si ca atare nu adopt)-de la trenciuri la accesorii;revine in forta lila-ul,un must have al sezonului;stilul grunge iar este agreat(nu si de mine
);apoi combinatii retro-clasic;blugii skinny(stransi pe corp,pana la gamba)-dar mie una nu mi se potrivesc
.Si griu-ul face parte din ultimele tendinte si se poate asorta la multe culori;alaturi de culorile pamantii...Poate mai vii si tu cu vreo completare.
Eu si gashca
MULTU FRUMOS.LILA,MOV VANATA=AUBERGINE SI GRIS DEJA MI-AM ACHIZITIONAT,MAI VREAU O PERECHE DE CIZME DE CALARIE.LA CE SE REFERA STILUL GRUNGE?
Alexandru,soarele nostru
raresionut spune:

Of, Ligia, sincer imi pare rau ca te-ai pricopsit cu o asemenea "amintire" de la Albena, ca tare-s uracioase ....bine ca Radu e ok.
Eu ma gandesc sa-i dau lui Rares un siropel- Imuno Royal Junior.( ecninaceea si produse apicole).
Ma bucura decizia ta si sunt convinsa ca vei ramane aceeasi persoana...pe care am indragit-o.

Pentru mine veti ramane mereu acelasi grup
pe care l-am descoperit acum cateva luni , indiferent unde veti posta.
Andira, simpatica mama ta. Si noi ( dupa cum stiti) suntem victima hemangioamelor, caci noi am avut unul in relif , langa nasuc( slava Domnului ca s-a putut trata) si unul plan( la ceafa) asemanator la ceea ce-ai spus de Nati. Nu-ti fa griji, va ramane cu semn si-atat, nu e nociv.

Si ca o vorba de-a lui Creanga....nu stiu altii cum sunt...dar al meu a distrus 2 case, aseara: a spart farfuriile surorii mele ,
a terorizat pisica si a murdarit cu mancare toata casa cea noua a cumnatului. 
Si cireasa de pe tort e ca si mama lui Rares si-a luat papara de la sot
ca a condus , gen fraza, " ca o ciubota"
si am luat toate gropile .
Asa ca azi , promitem sa fim mai cerebrali. 
la toti copii si mamicile lor.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
Si ca o dovada a simpatiei mele necinditionate, urez si pe acest topic 

La multi ani, o viata plina de impliniri frumoase , Dannei J!
Alina si printul Rares
Pozele noastre
connie1974 spune:
Mamacita, imi pare rau ca ai probleme in a gasi o bona buna. Ti-as spune sa cauti prin agentii, dar eu am inceput asa si mi-a aratat doua doamne, dintre care una era bolnava la plamani, destul de grav, Doamne iarta-ma dar cum sa primesc in casa, la un copil mic o persoana cu asa probleme? Iar cealalta cu niste pretentii financiare exagerate, pentru ce ar fi trebuit sa faca atunci (Calin avea vreo 9-10 luni). Iar pe parcurs, tot vorbind cu diverse cunostinte, am gasit pe doamna cu care sta acum, la nevoie, si care zic eu ca si atunci cand voi merge la serviciu, cu care se impaca. Parerea mea e ca tot mai bine la cunoscuti sa apelezi, chiar daca trebuie sa bati la cap mai multe persoane, te vor intelege. Stiu ca e greu sa nu ai parintii aproape, ca tot mai mare e increderea cu ei, dar mergem inainte pana vine gradinita. Noi deja am vorbit, in familie, sa-l dam la toamna viitoare. Asa ca trebuie sa cautam gradinita de pe acum ca cica si la noi e greu sa gasesti una buna
Alessia, cred ca nu ti-am spus un mare bravo pentru Benny, cat de ordonat este, s-o tina tot asa. Cred ca daca invata de pe acum sa fie ordonati, nu vom avea mari probleme mai incolo, ca de sunt baieti si e mai greu la ei cu ordinea.
Zuzule, sa-ti traiasca mica minune si sa fiti sanatosi sa puteti avea grija de amandoi. Am vazut filmuletele cu Bubu si cel cu legumele, bine ca intre timp a inceput sa pape legumele bine. Bravo lui.
Sa va zic meniul de ieri si de azi.
Ieri: lapte (250 ml) cu 3 masuri de cereale la 8.30-9, supa crema de pui, friptura de pui cu sos si paste, cateva bucatele de nectarine la 14.00, iaurt Cremoso cu un pic de branza Milli si banana, lapte cu cereale ca dimineata la 21.30. Printre picaturi a mai papat niste biscuiti Hipp, sticksuri, bea apa si mai papa paine prajita de la noi. Mananca paine prajita ca haplea, fie cu unt, dar mai ales goala. Cand aude prajitorul pacanind, e prezent cu mana intinsa la cerut.
Azi: acelasi meniu e dimineata, un biscuite Hipp mai inainte, la amiaza supa crema de pui, omletica facuta in unt (sa vad daca vrea, e prima data cand incerc sa-i dau, ou, cu lapte, cu verdeata), si seara la fel.
Ligia, noi incepem un tratament cu bronhovaxom, ca prea multe raceli pe asta micu’, si doct. ne-a spus ca neaparat pe la sfarsitul lui septembrie vaccin antigripal. Si felicitari Raducului dansator. Beton! Noi am fost undeva intre Mamaia si Navodari, unde e un loc mai “salbatic” dar bun pentru ca e liber.
Ati inceput sa puneti sare in mancarea copiilor? Nu multa, dar asa un pic. de gust. Am inceput sa fac mancarea la comun, fara prajeli, dar in asa fel incat sa pape si el din aceeasi mancare si pun putina sare. Iar acu a descoperit sticksurile si nu ma lasa pana nu-i dau si lui. Credeti ca or fi prea sarate pentru el?
Va las acu ca nu mai are rabdare, e cam somnoros, ca la 7.30 s-a dat jos din pat, si-a luat papucii si da-i bataie.
Pupici.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
andira spune:
Ligia - eu intentionez sa-i dau la iarna Irinei Pikovit, si lui Nati vitamine pt varsta ei. Irinei i-a facut f bine pikovit-ul asta toamna-iarna, a racit o singura data toata iarna, si asta pe la mijl lui feb. Pikovit sau altceva, ce ne-o recomanda dr.
Si sa stii ca si eu m-am intrebat cum naiba au reusit sa manance inghetata, fara sa-i vada nimeni. Explicatia cred eu ca e numai una - e unul din angajati (sau mai multi
). Se vedea clar ca e luat cu lingura / lingurita, si asta nu se putea face in vazul tuturor.
Ce cuminte a stat Raducu... Si n-a vrut sa inspecteze nimic pe acolo? Un fir, o priza ceva? sa dezvolte si el o aplicatie? ![]()
pt un Raduc cuminte!
Pisicuta - si soacra-mea e de nota 20, si in ultima vreme (va puteti si imagina de ce
) ma inteleg mai bine cu ea decata cu mama.
Si sa stii ca asa e, nu-si poate teroriza baietii ( ca are 2), si e super de treaba.![]()
Zuzule - stiu ca nu suntem in asentimentul tau, dar o dam noi pe brazda si pe a ta ![]()

Rares - n-am stiut ca si voi aveti hemangiom... Ma bucur ca cel de langa nasuc s-a putut trata.
Irina si Nati au amandoua, exact in aceleasi locuri: la ceafa, dar acoperit de par, si unde incepe funduletul. Irina mai are vreo 2 pete mici si pe spate. Si eu stiu ca nu e nici o problema, si ca e posibil sa dispara pana la 10 ani.
Si stai linistita cu condusul: al meu sot e absolut terorizat ca voi lua masina cand incep serviciul. Ieri doar am atins nitel gardul cand m-am dat jos din masina (nu-i vina mea, el a parcat-o de trebuia sa fiu sarpe sa ies din masina), si a dat ochii peste cap si a zis ca ma trimite cu metroul...
Ca sa-l linistesc, si de altfel sa-mi fac si eu curaj sa ma sui in masina, ca n-am condus de aproape 1 an, mi-am luat niste lectii suplimentare. Maine am iar ora, sa vedem cum ma descurc.
Iri si Nati
danna_J spune:
quote:gand la gand cu bucurie! Ieri citeam pe la voi si nu am putut sa nu ma gandesc la tine andira, iti multumesc pentru urari, esti o mamica fericita dublu, te felicit pentru asta si ma bucur pentru ca esti asa de deosebita, imi face placere sa mai citesc despre voi! Pupicei fetitelor tale dulci!
Originally posted by andira
La Multi Ani, DanutaJ, sa fii fericita!!!Iri si Nati

si Raducu
(22.04.2005)