Prichindei martie - aprilie 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Pisicuta, Alessia, Connie, Laura - multumesc pt raspunsuri!

Nati sta cuminte in patutul ei, SINGURA , Irina doarme langa mine si eu va mai scriu nitel.
Azi am avut iar confirmarea ca Irina, langa Nati, nu poate fi scapata din ochi nici o clipa.
Ne-am dus cu amandoua la cumparaturi, la Cora. Eu impingeam carutul cu fetele, Irina cocotata la etaj, Nati in scoica in carutul de cumparaturi, cumva sub Irina. O clipa doar am lasat carutul in spate si m-am dus la Ionut care era la un metru mai in fata, si imi arata niste tavi, si cand am aruncat o privire in spate m-am facut alba. Irina se intorsese si-si baga manuta printre rafturi, si se pregatea sa traga de niste funduri de lemn. Care drept peste Nati cadeau. M-am repezit sa o trag mai incolo, cum v-am spus, noroc ca erau la un metru inapoi. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla.... imi si imaginez fuga la spital, of, nici nu vreau sa ma gandesc...Oricum, in orice situatie, vina e numai a noastra. Irina e mult prea mica sa-si dea seama, si noi trebuie sa fim super-atenti.

Am uitat sa spun: Daria, am vazut filmuletele cu Brien, m-au incantat, in special cel in care se joaca cu Mircea. E atata dragoste in gesturile lui... Si Brien este o placere, iti spun ca m-am uitat la filmulete unul dupa altul...
Ligia - am vazut cand ai postat si pozele tale din vacanta, mi-au placut tare mult. Am vazut ca Raducu a avut ceva activitate si a profitat de excursie Filmuletul n-am apucat sa-l vad, dar ma uit in spate sa-l gasesc.

Zuzu - eu am ratat paginile 10-11, acum am vazut, bine ca mi-a zis Gudinde, multumesc ca ai intrebat de noi!
Apropo, mai zi si tu ceva

Iri si Nati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Acum citind postarea Andirei mi-am amintit ca am fost la cumparaturi cu George ,l-am lasat la capatul raftului,ca era loc strimt si agomerat.cand m-am intors se ridicase in picioare pe cauciucul de care se sprijina picioarele si isi luase o punga de cipsuri.asta era pe raft unde ajungea el.s-a trezit si trebuie schimbat revin

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Mamacita - nu pot sa cred (vorba vine, normal ca te cred ), nu stia cum se numesc figurile?? Chiar ca ce pretentii sa mai ai... Te intreb ceva: la agentii ai incercat?
Mama imi gasise la un mom dat o dna pe la vreo 50 ani, fosta invatatoare, si desi ea e super ciufuta, pe-asta chiar o placuse la maxim. Deci, exista potential la agentii.
Ma gandesc ca poate ai mai multe optiuni asa.

Ce-o fi facand Rrox acum? cred ca sta cu burta la soare... Ba nu, m-am prostit, e seara, probabil o fi la terasa pe malul marii... vreau si euuuuu!!

Iri si Nati

Mergi la inceput

Apropo de mame ciufute, si stiu ca chiar vorbeati la un mom dat. Sa va spun ce perla mi-a trantit mama la botez, de m-a amuzat dar si enervat.
Nati era in bratele nasei, intrasera deja in biserica, si vine mama si-mi sopteste foarte ingrijorata, si cu o unda de repros in voce: "draga, vezi ca Nati are o rana la ceafa, e sangeranda". Eu, sa paralizez, normal, ce are copilul?!?! Dau navala in biserica dupa prietena mea, ma uit repede la Nati, si-mi dau seama: era semnul din nastere pe care il are de altfel si Irina, pete mici rosii (dr a zis ca e hemangiom desi nu cred, o sa mai intreb), si care la Nati nu sunt ca o sfera ca la Irina, ci are cateva in linie de-a lungul cefei, pe o lungime de vreo 2 cm. Asta era rana .
Ma linistesc si ma duc inapoi la mama si-i explic "nu e rana, e un semn din nastere". Se uita la mine dezaprobator si ma expediaza, ca incepea slujba.
Dupa care, vazand ca la mine nu are succes, s-a dus la Ionut si i-a spus inca o data ca Nati e "sangeranda" (auzi frate exprimare!!!). I-a explicat si Ionut, tot degeaba, n-a vrut sa inteleaga. Am trimis-o sa se uite singura, pana acum inca nu mi-a zis daca a gasit o rana sau nu la ceafa lui Nati .

Iri si Nati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

quote:
Originally posted by andira

Apropo de mame ciufute, si stiu ca chiar vorbeati la un mom dat. Sa va spun ce perla mi-a trantit mama la botez, de m-a amuzat dar si enervat.
Nati era in bratele nasei, intrasera deja in biserica, si vine mama si-mi sopteste foarte ingrijorata, si cu o unda de repros in voce: "draga, vezi ca Nati are o rana la ceafa, e sangeranda". Eu, sa paralizez, normal, ce are copilul?!?! Dau navala in biserica dupa prietena mea, ma uit repede la Nati, si-mi dau seama: era semnul din nastere pe care il are de altfel si Irina, pete mici rosii (dr a zis ca e hemangiom desi nu cred, o sa mai intreb), si care la Nati nu sunt ca o sfera ca la Irina, ci are cateva in linie de-a lungul cefei, pe o lungime de vreo 2 cm. Asta era rana .
Ma linistesc si ma duc inapoi la mama si-i explic "nu e rana, e un semn din nastere". Se uita la mine dezaprobator si ma expediaza, ca incepea slujba.
Dupa care, vazand ca la mine nu are succes, s-a dus la Ionut si i-a spus inca o data ca Nati e "sangeranda" (auzi frate exprimare!!!). I-a explicat si Ionut, tot degeaba, n-a vrut sa inteleaga. Am trimis-o sa se uite singura, pana acum inca nu mi-a zis daca a gasit o rana sau nu la ceafa lui Nati .

Iri si Nati

Scuza-ma,dar nu ma pot abtine
Gizääässss
Daca m-apuc si eu sa va povestesc de mama...care de la telefon stie ca eu"nu l-am obisnuit pe Bubu cu mancare gatita si de-aia am pb acum cu el",etc etc nu mai pot povesti acum ca nu ma lasa mâtza
Va pup

Eu si gashca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Hop si eu! Hai ca incep prin a ma plinge. Iar m-am pricopsit cu o infectie urinara, ca trebuia sa adus si eu ceva de la Albena nu?!
Radu e ok, nu mai are muci, nu mai tuseste, cred ca am scapat. CAnd ma gandesc ca maine poimaine vine iarna.
Intrebare: va ganditi sa dati ceva "leacuri" preventiv pe timpul iernii ca sa nu ma raceasca (gen oscilococcinum, vaccin antigripal, siropuri cu echinaceea, propolis, altceva?)

Cat despre participarea la forum, m-am hotarat. Raman aceeasi , scriu cat pot si cat imi permite timpul, ma straduiesc in continuare sa fiu de bun simt, mai arunc un ochi si la fetele din tabara prietena. Rog deasemenea toate fetele, carora li s-a parut ca's ironica, sau fata de care am spus ceva gresit, dau care sunt suparate pe mine din stiu eu ce motive sa-mi spuna. Nu vreau sa pretind ca merit sa fiu prietena cu toata lumea, dar nu vreau sa supar pe nimeni, mai ales cand o fac neintentionat.

Azi socrii au fost la doc si eu a trebuit sa iau copilul pe la ora 4. Asha ca l-am dus la serviciu. F bine ca ma cautase seful si a trebuit sa fug la o sedintza. El a stat cuminte cu fetele si baietii din birou (2 fete si 2 baieti) fara sa-mi simta lipsa. Apoi l-a luat somnul si la 5 si ceva l-am culcat in carucior si a dosrmit langa mami carea a programat pana la ora 7:30 cand l-am trezit ca mi se terminase programul de la 6.

Revin dupa ce culc rasfatelul!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

quote:
Originally posted by ligia13

Cat despre participarea la forum, m-am hotarat. Raman aceeasi , scriu cat pot si cat imi permite timpul, ma straduiesc in continuare sa fiu de bun simt, mai arunc un ochi si la fetele din tabara prietena. [

Io una ma bucur!Imi face placere sa te citesc

Sa-ti raspund si la intrebare:eu nu-i dau nimic lui Bubu.Nici iarna trecuta nu i-am dat nimic preventiv.Prefer sa-l previn pe cai mai naturale decat cu altceva.Doamne-ajuta sa nu se imbolnaveasca!Pana acum,slava Domnului noi n-am avut dect o raceala f usoara.
Raducului!

Eu si gashca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zuzunaki

quote:
Originally posted by ligia13

Cat despre participarea la forum, m-am hotarat. Raman aceeasi , scriu cat pot si cat imi permite timpul, ma straduiesc in continuare sa fiu de bun simt, mai arunc un ochi si la fetele din tabara prietena. [

Io una ma bucur!Imi face placere sa te citesc

Subscriu!

Iri si Nati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

andira, zuzunachi

andira, mi-ar fi placut sa ne vedem, dar poate tot reusim. Cum v-ati distrat la Sinaia? A fost cuminte Nati? Dar Irina?
Faza cu mama ta si semnul lui Nati . Da e insitenta....
Lu Radu pare ca i-a trecut faza cu tipatul. Dar faza cu muscatul nu stiu cat il mai tine, ca suntem insemnati toti de dintii lui.
Daca stateai in america cu tipatoarele tale, pana acu erai raportata la protectia copilului
Ceva nu pricep, legat de intimplarea cu inghetata. Cum naiba poate cineva sta in magazin si manca linistit dintr-o inghetata fara sa-l vada nimeni?

mamacita, ce sa zic de bona ceea?! MAi e ceva de spus? Din pacate, se parea ca asta-i grusu, femei de varsta 50-60 ani, care vor un ban, dar nu prea stiu ce sa faca cu un copil.Ce nu inteleg , cum naiba sa se plictiseasca? In loc sa se bucure ca o dadacesti, ea vrea sa calce, spele. etc?
Colegul meu de birou are 2 baieti de gradi si mereu e in cautare de bone, nu prea are noroc. Ce spunea el e ca ei printre intrebari la bone pun si intrebarea: de ce sunteti bona? 90% raspund: ca sa mai fac si eu un ban!

AncaMicaela, am mai admirat ceva poze cu Ema dragalasha. E tare finutza. M-am bucurat ca ai scris in zilele astea de concediu!

connie, bine ai revenit, imi pare rau ca a fost atata racit Calin. Si eu in primavara cam tot asha am tinut-o cu Radu, dar eu am fost capcauna tare si nu i-am dat decat o tura de antibiotice, in rest oscilococcinum, sirop de echinaceea si propolis, ceai de echinaceea. I-a trecut bine atunci si pana la mucisorii astia adusi de la mare nu a mai avut probleme.
Am admirat si pozele. SUnteti niste frumosi toti. Ce plaja este? (e f libera)

simonela, cum sunteti, ce a spus doctorul?

pisicuta, tinem pumnii in continuare pt gasirea unui job si apoi pt gasirea unei bone.

alesia, povestea ta cu Jerry imi aduce aminte de copilarie, cand toamna la tara mai scapa si cate un soricel in casa. Eram terorizata.... Si acum mi-e frica de soareci! Dac pui otrava numai dupa dulapuri oare nu ai succes?
exterminatorul de pisici

Daria, voi ce mai faceti?

zuzu, da ce ti-a venit sa zici ca Bubu face varicela? facuse o bubita sau statuse langa cineva cu varicela?
VAzut filmuletele cu Bubu. Super

Marox am citit despre concediul vostru. Eu intelessem initial ca mergeti fara copii. Zona unde ati fost amn vazut-o si eu partial, prietena mea sta chiar pe lacul Konstanz, la Frederichffen (nu am scris corect)

laura, am vazut si pozele voastre, cu micul catarator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Traiasca netul gratis De 1h si 30 min ma chuinui sa citesc ce s-a mai scris,si cine stie cat mai imi trebuie ca sa si trimit aceste randuri

Multumesc Ligia.Decizia ta legata de scrisul pe aici nu poate decat sa ma bucure.Nici eu nu ii dau nimic preventiv lu Matei.Cum se mai simte Raducu,mai este mucos?Poate se face si el programator daca ii place de mic
Off Mamacita prin cate trebuie sa treci,si cred ca pana la urma cel mai rau este ca Alexutul s-a atasat oarecum de ea.Poate totusi se rezolva.Succes!
Andira tare faza cu mama ta..Eu il spalam nitel pe Matei si sotul meu imi citea ce s-a mai scris pe forum,si a ajuns el la concluzia ca mamele de fete sunt mai "ciufute",ca mamele de baieti nu sunt asa.Si mi-am dat si eu seama ca asta este motivul pentru care mamele de baieti isi terorizeaza norele(din fericire eu am o "soacra" de nota 20),pentru ca nu isi pot teroriza baietii
Zuzu parca ai vorbi de mama mea.Si mie imi zicea ca este Matei slab(pana sa descoperim celiachia) pentru ca nu ii dau mar cu biscuite si paine

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput