Prichindei martie - aprilie 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 25
laura72 spune:
buna ziua,
Pisi,Zuzu,Mamacita,Simonela,Raresionut,Carmenduta multumim ca v-ati facut timp sa ne vizionati si sa ne laudati.
Andirace bine ca s-au cumintit fetele si te mai lasa putin sa-ti tragi sufletul.si George a avut o perioada cand tipa,acum i-a trecut,era atunci cand invata sa mearga.era f. incantat si tipa si cate 5 min. continuu.
Mamacita cum se numeste vaccinul pt. varicela?
Raresionutfrumos concediu ati avut.si Rares a fost in elementul lui si la munte si la mare.ii sta bine in hamac,dar m-a dat pe spate cum papa pulpita asa intreaga,avea pofta nu gluma.
Elinia bine v-ati intors
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
gudinde spune:
Andira,
Ti-am lasat un mesaj la pagina 10. Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai raspunde printr-un PM sau mail. Multumesc.
raresionut spune:
Ei, laura, dar ala e un os furat, ca daca nu cedezi tipa de fugi si lasi tot....ei dar sa-l fi vazut cu mamaliga, posesiv, ca nimeni n-are voie si uite asa manacaram tochitura cu mamliga rece. Multumim pentru aprecieri.

Connie,lasa ca se face pustiul bine si o sa vezi ca nu e genetic, pana la urma fiecare cu treaba lui, nu? Multa sanatate.
Zuzu, bine c-a fost arma falsa si se linisti mamica.Ce face iubita mica?

Mamacita, stiu ca nu e de ras, dar mi-a placut tare mult dojeneala si pana la urma am scos si-un zambet. Sigur a doua oara nu se mai abate de la traseu, caci a primit papara...auzi sa plece cu Alexutu...sa vada magazinele. Trebuie si rabdare cu doamnele astea ca daca nu la un moment dat o sa fie copilul bona pentru ea.

Simonella, ce face Andrada, ati reusit sa razbateti problema?
Alessia, multumim, iar pentru Benny
....no comment, mancal-ar mami de iubit si frumusel.

Alina si printul Rares
Pozele noastre
mamacita spune:
Mamacita, vad ca ai reusit sa gasesti bona. Mult succes si sa aiba grija de Alexut asa cum ai tu. Noi avem o doamna care mai vine cand avem nevoie sa mergem undeva si Calin s-a obisnuit cu ea, merg pe-afara, se joaca, nu cum ma joc eu, dar asta e. Totdeauna noi vom face mai bine ca ele.
connie,de 3 luni caut si nu am avut decat 3 oferte;una prea batrana,una care a disparut ca magarul in ceata[oricum nu-mi placea]si asta de acum care azi mi-a dat cu firma in cap
.Ce credeti ca imi zice?!
Ca ea a fost sefa de depozit,gestionara,dar punea mana la carat cat cuprinde ca sa dea exemplu angajatilor si ca,deci,e obisnuita cu activitate fizica si se plictiseste "toata ziua cu copilasul asta"
;ca ea"incearca sa se adapteze",dar pretentiile mele sunt mari,copilul e mic si ea nu crede ca rezista[dupa 3 zile!!!]
,ca mai bine s-o pun sa faca menaj [asta in conditiile in care la primul contact i-am spus ca va fi exclus total menajul].Zic:"Bine,si la cealalta familie la care ai stat doua saptamani,ce faceai?".Raspuns:"A,fetita era mare[n.a.
:are 3 ani],se uita toata ziua la televizor,iar eu gateam,calcam,aspiram,am invatat-o si doua poezii,ca nu stia nici una;mi-ati spus ca e nociv uitatul la tv,dar ea incepuse sa invete cuvinte in engleza de acolo!".Concluzia este ca va ramane in continuare cateva zile,sa vada cum merge,daca se poate adapta la asa o plictiseala [auzi,activitati educative si plimbat toata ziua,ba si cu explicatii la fiece nimic pe deasupra,astea da pretentii in capul meu!!!
].Iar noi cel mai probabil reluam cautarile,de data asta si mai convinsa ca nu voi gasi pe cineva sa continue ce am facut cu Alex;ele spera sa ia o carca de bani,ca primul lucru pe care ti-l flutura pe sub nas este suma pe care o vor,dar sa tina copilul in carut sau la tv toata ziulica,eventual infundat cu o suzeta/biberon,ca sa nu faca nici zgomot.Ca stiu ca s-a socat rau cand i-am zis,la interviu,ca nu se uita la tv,ca nu stie ce-i aia tetina/suzeta etc.,dar nu a parut motiv sa nu doreasca sa se angajeze!
Va povestesc asa in amanunt ca sa stiti si la ce va puteti astepta si cat de norocoase sunteti cele care aveti ajutor din partea parintilor/socrilor![n.a.:a nu se intelege ca sunt invidioasa,departe de mine sentimentul asta!]
Si ca sa vedeti ce “paranoica” sunt, am pus camera ascunsa prima data cand a venit si a ramas singura cu el sa vad cum se comporta. Daca ziceti ca e violarea intimitatii, aveti dreptate dar eram la mine acasa si copilul meu la mijloc.
Nu mi se pare deloc paranoia si cu atat mai putin violarea intimitatii,este o practica de rutina in State sau alte tari civilizate cu experienta in ale baby-sitting-ului.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
quote:
Originally posted by laura72
Mamacita cum se numeste vaccinul pt. varicela?
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
quote:
laura,se numeste Varilix,nu stiu ce alte denumiri comerciale mai exista,dar in asta te lamureste rapid o farmacista.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
raresionut spune:
Ai perfecta dreptate si chiar si eu poceda la fel si ma refer la camera ascunsa( imi amintesc ca acum ceva timp in urma o familiede japonezi procedasera la fel si bine a fost ca bona molesta gemenii ca vezi Doamne nu putea sa se uite la o telenovela preferata). Nu cred ca e vorba de intimitate , ci mai bine spus " sa vezi pe mana cui ti-ai lasat copilul". Imi pare rau totusi ca nu este persoana pe care ti-o doresti, mai ales ca vine si cu idei proprii si personale dupa 3 zile. Si totusi ai dreptate , majoritatea bonelor cer bani multi si sunt de-acord cu situatia pentru inceput- copilul mic si supraveghere permanenta- dar dupa scurt timp li se pare ca-i prea mult, si stii de ce, pentru ca nu pun suflet in ceea ce fac, trateaza copilul ca pe un lucru oarecare. Consider ca persoanele care fac astfel de meserii trebuie sa -ndrageasca copii, ca sa nu cer prea mult-iubirea. Uite , de aceea am abandonat sa merg la servici dupa 2 luni in care Rares a stat cu bona.
Va pup si tinem pumnii ca Alexutu sa aiba parte de o bona dulce si iubitoare, ce mai, o Mary Popins in persoana.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
mamacita spune:
alessia,ca intotdeauna persoanele de fata se exclud,drept care nu cred ca am facut o gafa explicand relatia
-
.In nici un caz nu vizam pe cineva apropiat,fiecare se simte bine in pielea lui,am si mentionat ca am vazut si motilitati"atipice"
,dar pur si simplu dupa Alexut nu se poate tine [pana la proba contrarie
]o persoana
.Asa ca
de la mine pentru
care s-au simtit vizate,si insist ca nu e cazul.
M-am distrat grozav,ca o sadica
,de modul cum povestesti de Jerry,ca altfel situatia nu e comica deloc.Dar cand ai zis de stafie...
Si bravo ptr.Benny;sa stii ca eu m-am bazat pe memoria asta a lor ca sa-l invat pe Alex sa ducem"fiecare lucru la locul lui"si sa strangem in fiecare seara jucariile impreuna,ducandu-le,evident..."la locul lor"
.Trebuie sa stie de mic ce-i ordinea,altfel ajunge ca barbatu-meu care,de cand s-a mutat la mine in casa[aaaani]a facut vraiste tot 
ca deh,dupa el strangea mamica, care nu l-a pus niciodata sa-si faca ordine intr-un dulap/sertar sau sa-si impatureasca hainele!
Alexandru,soarele nostru
mamacita spune:
rares,multumesc,dar cred ca Mary Poppins a fost ingropata pe veci,iar planeta populata cu monstruleti
Glumesc.
Adevarul este ca il iubeste pe Alex,se vede in modul cum ii zimbeste,il priveste sau il tine in brate,dar am vazut imediat ca in casa da ghes sa iasa,iar cand ajunge afara,o plictiseste omuletul meu care se opreste la fiecare amanunt si cere explicatii,iar ea se uita muta si il ia mai departe.
A,sa va povestesc si ceva comic:eu lucrez de mama focului la sorter cu Alex,asta incepusem inca inainte sa vina bona,ca nu prea le avem
2-3 figuri si gata!Ca sa nu intrerup,am pus-o azi pe ea.Ma credeti daca va spun ca,dupa ce i-am explicat principiul,nu stia cum se numesc figurile[explicatie="eu am chiulit la ora de geometrie"
]si se chinuia sa indese o semiluna intr-un semicerc?!
Si atunci de ce am eu asa pretentii?!
Alexandru,soarele nostru
andira spune:
Gudinde - scuza-ma, nu stiu cum de nu l-am vazut, probabil am sarit pagina respectiva...
Nu stiu de ce nu merge PM, poate am avut prea multe mesaje in Inbox. Am sters din ele, am incercat adineaori sa-mi trimit eu un PM si merge.
Te rog, trimite-mi acum si daca nu merge ceva mai scrie odata. Promit ca azi ma uit atent pe forum.![]()
Edit: nici tu n-ai optiunea de PM activata, sau cel putin mie nu imi apare. Ma gasesti la roxanabanu@yahoo.com.
Iri si Nati
gudinde spune:
quote:
Originally posted by andira
Gudinde - scuza-ma, nu stiu cum de nu l-am vazut, probabil am sarit pagina respectiva...
Nu stiu de ce nu merge PM, poate am avut prea multe mesaje in Inbox. Am sters din ele, am incercat adineaori sa-mi trimit eu un PM si merge.
Te rog, trimite-mi acum si daca nu merge ceva mai scrie odata. Promit ca azi ma uit atent pe forum.
Edit: nici tu n-ai optiunea de PM activata, sau cel putin mie nu imi apare. Ma gasesti la roxanabanu@yahoo.com.
Iri si Nati
Andira,
Multumesc mult.
Ti-am trimis un mail. Credeam ca se activeaza automat casuta de PM. Sincer m-am uitat si nu stiu cum o pot activa. Sunt noua pe forum ... mai am multe de invatat.