Prichindei martie - aprilie 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 24
raresionut spune:
Mamcita, multumesc pentru chestionar, mai ales ca atinge probleme care niciodata nu le-as fi gandit. Si noi incurajam o mamica care incepe sa se " rupa" de puiut in detrimentul serviciului.
Andira, bravo tie ca ai pus punctul pe i, in schimb nu-mi vine sa cred ca ti s-a intamplat intr-un hipermarket cu prestatie.
Imi amintesc ca si Rares avea asemenea iesiri si tipa de zicea lumea ca molestez copilul , dar l-am ignorat si bine am facut ca i-a trecut cheful repejor...in schimb, la tine problema e acuta caci Nati indura si nu poate protesta. Lasa ca se face ea mare si va tipa si ea cand Irina , deja va fi domnisorica, ei si-atunci sa ne povestesti....
Connie , bine ai revenit, imi pare rau pentru ce se-ntampla cu Calin si sper sa fie o infectie urata , dar trecatoare ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Am vazut si pozele si -ntradevar Calin are un fundulet....sexi..
Alina si printul Rares
Pozele noastre
mamacita spune:
andira,Anca,multumesc;AncaMicaela,nici nu s-a pus problema ca nu inteleg,stii ca atunci ti-am zis tot asa,ca sfaturile sunt teorie si ce simti e altceva.asa si la mine:abia acum simt prin ce ai trecut
.Nici nu se pune problema sa observe bona sau Alexut vreo reactie negativa din partea mea [ganditi-va ca am antrenament in a comunica cu rudele celor pe moarte din reanimare si trebuie sa ai tact psihologic],atat doar ma plangeam si eu la prietenele mele care au trecut sau nu prin asa ceva,dar sigur sunt aici pentru mine![]()

andira,ce porcarie,am observat si eu ca se practica degustarile in hipermarketuri
,bine le-ai facut!
Am ras cu pofta cand ai povestit scena "tipatoare"
;Alexut emite si el niste strigate de lupta model samurai,care atesta cat de fericit este el in momentul respectiv,dar nu foarte des,cel putin deocamdata nu ne deranjeaza![]()
connie,bine ati revenit!Distractie super,chinuri pe masura,m-au luat spaimele,nu incetati si voi odata?!
Am vizionat si pozele cu chinezul budist,cu burtica lui cu tot;e tare dragalas,cu sau fara ochelari de soare,si pare foarte cuminte.Mi-a placut evolutia lui,mai ales la faza cu ordinea
si cu prieteniile
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
simonela spune:
Connie, bine ati revenit! Imi pare rau pentru problemele de sanatate ale lui Calin, pare ceva serios daca tot aveti "surprize"! Sper sa se insanatoseasca si sa-i prinda bine curele de aerosoli si imunizare...Am vazut pozele - ai un baietel tare dragut, cu fundulet sexi, iar tu arati foarte bine! Cred ca a fost superba vacanta, mai ales ca ati fost in "gasca"! 
Mamacita, ma gindesc cu emotie ca, probabil, si eu voi trece foarte curind prin acelasi gen de sentimente/frustrari/stari de nesiguranta si cum sa le mai zic...?? Dar ma bucur, sincer,foarte mult pentru tine ca asa repede s-a obisnuit Alex cu bona, e semn bun!!! E tinara? Draguta? Sau pur si simplu are "lipici" la copilasi? Andrada e prietenoasa, in general, cu lumea pe strada, dar nu stiu cumva reactiona cind voi pleca de acasa. Cu mama mea s-a obisnuit super-bine si foarte rapid, chiar la un moment dat eram, intr-un fel, geloasa ca mergea de la mine din brate la ea, cind o chema,si ca ii spunea "mama", nu putea sa spuna "buni"! Dar mi-a trecut! Eram bucuroasa ca aveam cu cine s-o las un pic acasa, fara griji,cit ieseama eu in oras cu o prietena sau la cumparaturi!
Andira, nasoala faza la supermarket! Noi n-am patit inca asa ceva, e drept ca nu cumparam de la Gima, dar se poate intimpla oriunde, dar am citit si am auzit despre astfel de nesimtiti! Bine ca te-ai dus inapoi, si eu as fi facut la fel! Pupici fetitelor dulci! Si Andrada are momente cind tipa, acum mai putine, dar a avut o perioada cind tipa des...acuma tipa in general de bucurie!
Va pup pe toate! Noapte buna!
P.S. Maine vreau sa merg la Medlife la o doctorita pediatru despre care mi-a povestit o prietena ca ar fi foarte buna. Si fetita ei aavut simptome asemantoare cu Andrada si i-a spus ca are intoleranta la lactoza si asa a fost! Sa vedem daca ne "rezolva" si pe noi!
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
mamacita spune:
Simonela,bineinteles ca toate trecem intr-un moment sau altul prin asemenea stari;si se vor inmulti pe masura ce cresc si independenta lor va fi tot mai mare pana ajunge la faza teribila a adolescentei
,cand ei vor fi"desteptii'si noi"prostii"
,babalacii care trebuie dadaciti
Sper ca si atunci sa am cui sa ma"plang"
.
Bona este o femeie tanara,la 53 ani,cu aspect placut intr-adevar,ingrijita,rujata,unghii scurte si curate
si ojate
,modern imbracata si supla,zic eu,pentru varsta ei.Au fost elemente care au pledat si ele in favoarea ei la angajare.Nu frumusetea sau uratenia,pe astea nu le alegi,dar nu pot sa uit ce gheare neingrijite si lungi avea prima[pe atunci singura]optiune,ca sa nu mai vorbim ca faptul ca era foarte grasa nu putea sa-mi dea incredere ca poate sa se joace si sa-l supravegheze prompt pe Alexut,desi am mai vazut si mobilitati neasteptate la gabarit mare
raresionut,iti doresc sa-ti ajute chestionarul.
Oricum,faptul ca am rezerva de timp s-o educ si s-o supraveghez intai conteaza foarte mult.Azi,de exemplu,va spuneam ca a plecat cu el cu carutul pana mai scriam eu pe net si ma pregateam de plimbarea adevarata
,adica jumatate de ora a durat cu totul.Ii stabilisem untraseu in careu,ca sa stiu de unde o recuperez.Cand colo,strabat careul cu pricina de doua ori,nici urma de ei!Mobilul si-l uitase in casa,iar eu cu inima stransa m-am apucat sa bantui prin cartier sa-i dibuiesc!
N-a durat mult si,trecand iar prin fata casei,ii gasesc linistiti,culegand floricele pentru mami,ca si-a dat seama ca daca nu mai e masina am plecat dupa ei.Ea o luase pe alta strada,care avea magazine si i-a placut mai mult,sub pretextul ca nu cunoaste vecinatatile[dar strada cu magazine o stia!ca sa nu mai vorbim ca stau in plin centru si toata lumea stie traseul respectiv,de aceea i-l si indicasem!].Facut instructia de rigoare,of course,dar tot am inghitit o galusca.
-"Vai,imi pare rau,dar va rog sa aveti incredere in mine!"
-"Am suficienta cat sa te angajez,dar gandeste-te ca azi ne vedem a treia oara in viata" samd![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
andira spune:
Rares, Mamacita, Simonela - multumesc pt raspunsuri!
Azi m-am enervat de-a binelea, si dupa ce i-am spus de 10 ori sa nu mai tipe, am luat-o pe sus si am dus-o in patut, pedeapsa suprema pt ea. Au urmat cateva minute de plansete sfasietoare, am luat-o sperand ca a inteles, iar a tipat, iar am pus-o in patut, am luat-o si... n-a mai tipat!![]()
Rares - apropo de "molestat" copilu', imaginati-va ce zic vecinii mei. Dupa ce le-a urlat Nati 2 luni, de venea Ionut seara acasa si o gasea ragusita, acum tipa si Irina. Faza e ca nu tipa si ea fara adresa, zice "Auuuuu!!!", uitandu-se vesela la mine, cu gura pana la urechi. Deci, ce-ati spune daca ati auzi un bebe plangand disperat (de zici ca nu-i da mama-sa sa manance), si apoi un copil tipand cat il tine gura "Auuuu!"? ![]()
Eh, sper ca s-a dezvatat azi.
Connie - multa sanatate lui Calin, si ma bucur ca vacanta a fost frumoasa, in afara de episodul cu pricina.
Teodora - tu intrebai la un mom dat de olita.
Noi o punem pe Irina la olita in fiecare dimineata, si daca nu ratam momentul fiind prea chiauni (ceea ce s-a intamplat in ultimele 3 zile - ma omoara soacra-mea, ca ea a invatat-o, si bine a facut
), ea face cuminte kk dimineata la olita. Insa nu stie insa sa ceara, si daca noi ne trezim prea tarziu, face in pampers.
Incerc sa o invat sa ceara, dar nu stiu daca am vreo sansa acum.
Acum am vazut ca am facut o greseala de ortografie intr-un mesaj anterior
, neuronul meu e tare obosit....
Iri si Nati
pisicuta si matei spune:
mamacita multumesc
deja astept raspuns de la al doilea interviu si daca reusesc sa trec si de asta mai e inca unul
.Imi imaginezi ce simti,ca eu cand am aflat ca am trecut de primul interviu deja m-am gandit la angajare ca la ceva mai palpabil si mi s-a facut frica,m-am simtit ca o mama denaturata.Noi am vrea foarte mult ca Matei sa mearga la gradinita/cresa,dar nu cred ca am vreo sansa sa gasesc una special pentru alergici(poate in alta tara
) asa ca probabil va trebui sa alegem si noi varianta bona(sigur in cazul in care ma angajez
)
zuzu
super ca Bubu e ok
andira ma bucur ca este mai linistita Nati,acum poate mai recuperezi si tu putin din oboseala.
.Deja vorbeste?Se vede treaba ca este fetita
.Mama lor astia de la Gima,auzi sa te mai si ia peste picior,las' ce se rezolva treaba si in Romania,sa vada ei atunci cand vor fi dati in judecata ca au spalat pe jos si cineva si-a rupt piciorul,cum se intampla in Sua
Tare faza cu tipatul in urechiusele Nataliei.Si Matei tipa pentru propria distractie si mai putin pentru a noastra,dar eu nu imi fac asa probleme,cel mult ii deranjeaza pe vecinii nostrii care ne deranjeaza cu muzica tare pana mai tarziu,asa ca..![]()
Simonela mult succes cu bona si cu pediatra,poate reusiti sa rezolvati problema cu diareea,ca stiu cat este de nasol si cu atata mai rau sa nici nu stii care este cauza.multumesc petnru sustinere.
connie multa sanatate lui Calin.cat e de sensibil si cate medicamente bietul de el.Cred ca stomacelul lui si rinichii deja nu mai fac fata.inca o data multa sanatate.Am vizionat pozicile:chiar sta cu ochelarii?Mi se pare remarcabil,noi am renunata pana la urma sa ii cumparam ca m-am gandit si eu ca nu sta cu ei.Ce silueta de invidiat ai
.Se pare ca numai eu sunt grasa si cu buuuurtaaaa
.
pe obrajiorii grasuti ai lu Calin frumuselul.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
pisicuta si matei spune:
Daria voi pe unde sunteti?Nu-i asa ca nu esti suparata pe noi?
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
alessia105 spune:
..Buna buna ..hop si io ...
Ca deobicei m-am apucat sa scriu de dimineata dar uite ca se facu 11.30( la noi ) si acu m-am asezat la pc...offf unde is zilele alea cand puteam sa stau multttttt la pc nederanjata de nimeni cat dormea bb
...acu aleg dupa el toata ziulica

... De facut febra dupa vaccine nu a facuit in schimb cred ca au gresit cu vaccinele si i-au facut o doza mare de energie
...trei oameni mari nu am putut sa ne tinem azi dupa el....si cand il mai prindeam ne zicea senin ...da da (pa pa in olandeza ) si doei ( tot un fel de pa
).In schimb a facut ceva care m-a superr mirat ...Avem combina frigorifica cu congelatorul jos ...si pe fircare sertar ERAU ( ca nu mai is
) niste panoase de plastic pe care puteai sa scrii ce contine acel sertar ...ee baiatul meu le-a scos si se tot juca cu ele ...azi a gasit una in jucarii si a luat-o si mi-a aratat ca de fapt nu tre sa stea la el in jucarii ci acolo pe sertar e locul ei ...tareee m-am mirat ...io ziceam ca ei nu au tinere de minte
...dar uite ca au
..cam astea au fost nazbatiile pe ziua de azi
Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, Benny
(02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
alessia105 spune:
[zuzu
..is fericita ca Bubu nu are nimic
..in afara de o alarma falsa..despre filmulte ce ma ..no coment decat 

Benny ramasese cu gura deschisa ...ca Bubu e copil cuminte si manca singurel cu lingurita si nu baga si mana din cand in cand ca unii 
mamacita 
...sarut mana de coplimente ..cel cu extraschematic mi-a placut la nebunie
...despre rozator ce sa iti zic
..raresionut
mi-a zis sa nu mai fiu asa de ospitaliera si dragutza ca de aia s-a propasit soarecele pe aici ...De vazut nu stiu cum se face dar numai io il vad
..o fi vreo stafie de soarece care ma bantuie ...A adus cumnatul meu pisica lui, dar a scarmanat-o Benny cu iubire si s-a speriat si i-am dat-o inapoi sa nu cumva sa o ia traumatizata de aici ..in capcane ..a mancat cascavalul si .nimic ...parca suntem in TOM si Jerry ...asa e si numele lui Jerry ...de vreo 2 nopti nu l-am mai vazut ..cred ca l-a izolat Ben in alta camera ( un fel de debara) sau a iesit afara ...acolo am pus otrava ca nu are Benny cum sa ajunga la ea ...asa ca Doamne Ajuta!!...
Ma bucur ca Alexutu 
se intelege bine cu bona..cat
acu depinde de om ca io am mobilitate dar tot nu reusesc sa-l prind pe Benny Omuletzu Viteza![]()
Connie
..foarte frumoase poze ...intradevar sexy funduletzul dar si mami cu sora ff sexy amandoua ...sunteti toti niste frumosi
Andira 
pofat mare la inghetata ...sper ca de data asta NEINCEPUTA
..pupici si ptr piscotzel si bebe strumf cel mai cuminte bb

Anca Micaela
sunteti niste frumoase amandoua ...hai sa iti spun ce am facut aseara ...de capie ce is .am citit nuami de cele 300 de poze ..ca dee io si Napoleon ..citesc si pe Dc si vb si la telefon
...am retinut doar 300 si ma pun pe vizionat ...imi pregatesc teritoriu ...imi iau sticla de apa ce dee multeee poze de vizionat....dar nu imi pare rau ca sunteti doau frumoase 

raresionut
pupici si voua si bine ati revenit 

Am fugit ca m-am laudat degeaba ..iar am vazut soarecele

Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, Benny
(02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
connie1974 spune:
Raresionut, Mamacita, Simonela, Andira, Pisicuta, Alessia, multumim.
Tot stau si ma intreb de ce face el atatea episoade de rosu in gat, ca incerc sa-i dau mancare echilibrata, sa-si ia vitamine, ce are nevoie, la plimbare la aer sta, cat e posibil avand in vedere ca suntem la bloc, dar iesim pe afara, nu l-am cocolit tocmai ca sa nu fie un sensibil, dar uite ca deja are la activ asa multe raceli. Cat era mic a fost un pic anemic si cred ca a contribuit si asta, pe langa faptul ca nu asimileaza bine calciu.
Acuma sper ca tratamentul pe care o sa-l urmeze o sa-l ajute. Adevarul e ca si noi cand eram mici, eu si sotul meu, unul era cu pneumonii, iar celalat cu amigdalele in pioneze.
Nu v-am spus ca danseaza. E tare haios, parca e pe vremuri, cum dansau ai nostri, cel putin ai mei, se apleaca un pic in fata si se balangane intr-o parte si in cealalta. Poate prind momentul sa-l imortalizez.
Mai Andira ce faza urata ai patit. Noi am fost martori de doua ori la asa chestii, cand era alimentara la noi la Hala Centrala, si o data in Billa, cu mustar si cu un suc la cutie. Degeaba le spui, ca uite ca se intampla si la “case” mari inca. Sa-ti traiasca mica crestina, ca am citit ca ati botezat-o si pupici si Irinucai cea razacioasa si cu multi dintisori. Iar cu tipetele la noi a mers ignorarea, ca am incercat si faza cu tipat si eu si el zicea mai tare.
Mamacita, vad ca ai reusit sa gasesti bona. Mult succes si sa aiba grija de Alexut asa cum ai tu. Noi avem o doamna care mai vine cand avem nevoie sa mergem undeva si Calin s-a obisnuit cu ea, merg pe-afara, se joaca, nu cum ma joc eu, dar asta e. Totdeauna noi vom face mai bine ca ele. Si ca sa vedeti ce “paranoica” sunt, am pus camera ascunsa prima data cand a venit si a ramas singura cu el sa vad cum se comporta. Daca ziceti ca e violarea intimitatii, aveti dreptate dar eram la mine acasa si copilul meu la mijloc. Am vazut filmuletele, tare simpatic culegatorul de scoici, iar tu arati intr-adevar foarte bine.
Simonela, multa sanatate Andradei si sa dati peste o doctorita care sa rezolve problema. Si pupici micii dansatoare. Se pare ca v-ati distrat si voi la mare!
Pisicuta, chiar si noi ne-am mirat ca accepta ochelarii, ca am mai incercat cu ai nostri sa-i dam si nu a vrut. Insa stie ca e tare dragalas cu astia si nu zice nici pas, chiar ne arata sa-i dam cand iesim afara. Felicitari pentru absolvire, iti statea tare bine cu roba si micului cu palaria, desi nu-i placea.
Alessia, am vazut poznele de iulie. Sa nu spui ca s-a suit singur pe masa de la calculator! Eu l-am certat pe Cristi ca l-a lasat pe Calin sa se urce singur pe scaun. Se uita pasiv si se minuna ce mare realizare a facut baiatul lui, iar eu nu stiam cum sa-l dau jos si sa-l cert pe cel mare. Spun ca-i cam devreme, pentru mine, sa inceapa el catararile ca are timp.
Va pup si scriu poate mai tarziu, ca il cam amagesc sa-mi aduca cate o jucarie ca ma lase, altfel vine si imi inchide calculatorul. Si deja si-a pierdut rabdarea.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos