Prichindei martie - aprilie 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

andira,stiu,asa scrie in toate cartile de psihologie si asa a fost pana acum,cand,deodata,a transferat brusc atata afectivitate unei persoane pe care a vazut-o a treia oara!Te simti naspa,cum zicea si ancaMicaela si cum povestea si andruzza ca a patit cu mamica aceea gravi in parc.Logica iti spune sa stai linistita,dar inima nu-ti da pace!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Strumful a mancat si a adormit la loc, asa ca in loc sa fac curat nitel pe aici va mai scriu putin.

Mamanati
- FELICITARI si sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si norocoasa, sa-ti aduca bucurii si dragoste si sa fiti fericiti!

Pisicuta - multumesc pt gandul frumos...
Si sunt perfect de acord cu tine, Ligia trebuie sa fi spus o gluma prost inteleasa - referitor la Ariadnabr. Ariadna - sa stii ca si eu am inteles-o gresit pe Ligia la un moment dat, dar dupa un timp am lamurit situatia, si mi-am dat seama ca nu a avut absolut nici o intentie malitioasa in ceea ce mi-a spus. Poate ar fi bine sa-i spui direct ce te-a deranjat, cred ca e mult mai corect, e un om deschis si, in ceea ce ma priveste, intotdeauna bine intentionata. Si sunt convinsa ca ai intelege exact ce-a vrut sa zica.

Iri si Nati

Mergi la inceput

Mamacita - eram sigura ca mai esti pe aici...
Sper ca ai vazut raspunsul editat, nu pe primul. Cum stau cu timpul tare prost, de multe ori citesc pe deasupra si zic ca am inteles esenta. Ceea ce nu s-a intamplat acum, prima data.
Nu pot sa spun ca stiu cum e, pt ca la noi Irina a ramas cu bunicii, si a fost mult mai usor. Probabil ca daca ar fi fost o bona, si eu as fi fost ca tine, chiar mai rau. Nu pot sa-ti zic decat sa fii la fel de realista si cerebrala cum esti tu de obicei, si, inca o data, ia partea buna a lucrurilor. Probabil Alexut stie ce stie, bona e o femeie serioasa, te vei putea baza pe ea, si merita putin din afectiunea lui.

Iri si Nati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by andira

Mamacita - eram sigura ca mai esti pe aici...
Sper ca ai vazut raspunsul editat, nu pe primul. Cum stau cu timpul tare prost, de multe ori citesc pe deasupra si zic ca am inteles esenta. Ceea ce nu s-a intamplat acum, prima data.
Nu pot sa spun ca stiu cum e, pt ca la noi Irina a ramas cu bunicii, si a fost mult mai usor. Probabil ca daca ar fi fost o bona, si eu as fi fost ca tine, chiar mai rau. Nu pot sa-ti zic decat sa fii la fel de realista si cerebrala cum esti tu de obicei, si, inca o data, ia partea buna a lucrurilor. Probabil Alexut stie ce stie, bona e o femeie serioasa, te vei putea baza pe ea, si merita putin din afectiunea lui.

Sa dea Domnul sa nu ia si el "tepe" la oameni cum mi s-a intamplat mie,care am investit de atatea ori capital sentimental in cine nu-l merita!

Iri si Nati

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Si sa ma si plang, ca sunt in spume: e a doua oara cand iau produse de la Gima, si cand deschid cutia, sunt incepute!!!
Prima data am patit-o cu o cutie de branza topita, in care cineva bagase degetul! Am zis bun, ok, vina mea ca nu m-am uitat sub capac (oare face cineva asta, mie nu mi-a dat prin cap pana acum...), azi insa am luat o cutie de inghetata, si abia asteptam sa mancam din ea.
Cand am desfacut-o, surpriza, e mancata cam o treime din ea! Dar frumos, pe dedesubt, sa nu se observe din afara. Am zis "gata", dupa masa ma duc si le fac scandal, numai sa indrazneasca sa nu-mi dea alta, ca direct la Protectia Consumatorului ma duc.
Am mai patit-o cu unii anul trecut, cand am luat o bucata de sunca ce a prins mucegai in frigider, dupa numai 2 zile dupa ce o luasem. M-am dus cu ea inapoi, m-au luat la misto, asa ca am sunat la PC. Vreau sa va spun ca au sunat dupa mine, mi-au dat banii inapoi, fara bon, fara nici o dovada, bazat doar pe ce le-am spus eu celor de la PC.
Si acum chiar m-am enervat, ce naiba, stau sa caut in fiecare cutie de margarina, branza etc pe care o cumpar?!?!

Iri si Nati

Mergi la inceput

Mamacita - sunt sigura ca va avea parte de cele mai bune sfaturi si ii vei fi o mama si o prietena minunata. Nu te uita la jumatatea goala a paharului, gandeste-te ca e probabil un copil sociabil, care asa cum pare acum va fi mereu inconjurat de prieteni. Mai tarziu, cu ajutorul tau, va stii el singur sa-i filtreze si sa-i aleaga pe cei care merita cu adevarat. pe falcutze!

Iri si Nati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Mamacita, acum intelegi prin ce am trecut cand ziceam ca sunt geloasa pe bona... Mai ales ca a zis "mama" prima data cand era cu ea acasa, nu cu mine. M-a sunat atunci sa imi zica: "Te striga Ema". Si mie, intr-o frctiune de secunda, mi-a trecut: "A zis Anca!?!?!".
E excelent ca Alexutu s-a atasat de ea! Incurajeaza cat poti relatia, caci ii dai toata increderea din lume femeii aleaia. Traieste-ti tristetea pe ascuns, linge-ti ranile si vesela pentru Alex. Asta e mersu', io m-am invatat... Mult succes! O sa mai doara o vreme.
Andira, nu-i lasa! Sari pe ei! Din pacate iti faci tu nervi si cheltuiesti timp pretios, dar merita scuturati. [Serie de injuraturi ce nu se poate reda in scris. ]

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Ce liniste....

Am fost si am schimbat inghetata, fara probleme. Mi-au dat imediat alta, nici bonul nu mi l-au cerut. Dar au tinut sa mentioneze ca e prima data cand se intampla. I-am lamurit ca e a doua oara pt mine, si sper ultima.

Am si eu o intrebare: ai vostri prichindei tipa? Irina tipa cu toata gura, o distreaza la culme. De ce ii zic sa nu mai tipe, de atat ii face si mai multa placere. Mai putin noua, si evident lui Nati, care e capiata cand ii tipa Irina in urechi. Zilele trecute racnea chiar in urechea ei, si o vedeam pe Nati zburatacind cu manutele prin aer, speriata, ca apoi sa inceapa si ea sa planga, cat o tineau plamanii...

Iri si Nati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Seara buna fetelor,

Sper ca nu ne-ati uitat, noi in orice caz nu. A trecut cam mult timp de cand nu am mai "vorbit" cu voi, dar a fost perioada de concediu, asa ca sper sa ne fie "motivate" absentele.
Sunt multe de povestit, dar la ordinea zilei si nu imi place deloc e iaaaaaar raceala lui asta micu'. E a nu stiu cata oara cand are rosu in gat, cu tuse, febra si muci, care evident ca il deranjeaza dar nici nu sta decat fortat sa-i scot. Dar azi am facut comanda la batista bebelusului si sper sa rezolvam chestiunea mai "uman".
S-o iau pe indelete. Am fost la parinti, la curte, frumos, aer curat, plimbari de la unii la altii, ca eu si sotul suntem din acelasi oras, mancare buna, deci grija multa de baiat si pac ne trezim cu amigdalele umflate. Asta inainte de a pleca la mare. Cu febra evident. Tratament antibiotic, antiinflamatoare, plecam cu l asa, ca ce sa facem, ne aranjasem tot acolo. Merge bine cu tratament cateva zile, timp in care am ajuns la mare, iar dupa ce terminam zinnatul, vine o raguseala, de intr-o noapte nici nu s-a odihnit ca respira greu, tuse puternica. Hai la urgenta la Constanta, era si intr-o sambata. Ajungem cu o cunostinta, ne vede dna doctor, iar prafuri, siropuri, tacam complet, desi abia terminasem zinnatul. Bineinteles ca fara baie in mare, doar cu piciorutele, sa simta si el apa marii.
Plecam acasa cu el restabilit, mergem sa-l vada dr. de la parinti din oras, ca tot haraia si tusea si iar prednison, continuam cu sumetrolim si multe altele, ca m-am saturat de ele ca de mere padurete.
Trec cateva zile, ne-am intors in Iasi, Bic face iar accese de tuse, mergem iar sa-l vada doctorita de aici, iar lorabid, astea deja sunt momente de azi ce va povestesc, i-au facut azi analize, l-au intepat de doua ori, ca nu i-au gasit vena. Are o infectie, sper ca de la rosu asta in gat ca i-au iesit marite globulele albe, VSH-ul si fibrinogenul, astept rezultatul pe la vreo vineri la urina si exudat. Asa ca o sa-i dam antibioticul, iar prin septembrie incepem o cura de imunizare cu bronhovaxom. Iar peste toate astea nu asimileaza prea bine ca, asa ca facem tot cam in aceeasi perioada si o cura cu ca si fixator.
Astea fusera evenimentele neplacute, dar o sa va povestesc si pe cele placute in mesajele urmatoare.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Sper ca nu v-am plictisit, asa ca dau inainte cu cele bune.
Tare a fost frumos la mare, cu exceptia plimbarii pe la spital.
Cred ca mai voiam sa mai stau cateva zile, ca a fost cam putin. Am stat la un hotel langa Navodari, fetele din Constanta stiu zona, numai cu vile si case de vacanta. E cam plin de buruieni drumul spre mare si a trebuit sa-l parcurgem cu masina, dar mi-a placut ca era liniste, apa foarte curata si mica, pentru mine care nici sa fac pluta nu stiu, iar fiind oarecum retras nici populatie multa. Cand ne-am obisnuit si noi cu programul lui Calin, care la mare si-a facut bunul obicei si a dormit 3-4 ore continuu, s-a terminat concediul. Bun si atat. Am fost la Acvariu, i-a placut doar la bazinul cel din mijloc cu pesti mari, restul nu au prezentat nici o atractie, am vrut si la Delfinariu, dar spectatcolul era tarziu si am inteles ca oricum era numai un delfin, care nu prea isi "dadea silinta", ne-am plimbat pe faleza, a mancat si nisip, asa ca a stat pe plaja cu zuza in gurita, ce sa mai spun a fost obositor, insa frumos.
Mi-a parut rau ca nu am luat numerele de telefon ale fetelor din Constanta si poate ale celor care erau in perioada aceea la mare, dar am stat asa putin si destul de departe de Constanta si de statiuni.
Am facut poze si l-am filmat pe Calin pe plaja, daca vreti sa ne vedeti iata linkul:http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/album?.dir=9694re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos.
Calin este un scumpete de baiat, doar fiecare cioara isi lauda puiul, destept, ne intelegem cu el, chiar daca nici acum nu vrea sa vorbeasca. Rad cu sotul meu ca va trebui sa invete de la el sa fie ordonat, ca asta micul face ordine, e asa dragalas cand isi pune papucii la loc dupa ce vine din oras, "sterge" praful, are tentative de a se imbraca, dar evident ca nu reuseste inca, important este ca intelege si vrea sa faca. Cam acu o saptamana am inceput operatiunea "olita", dar nu constant, sta pe ea, daca ii povestesc ceva, dar se scoala si face dupa aia in pampers.
Cat despre comportamentul lui cu copiii, ma bucura ca este tare sociabil, in parc daca vede un copil se duce si-i intinde jucariile sa se joace. Cam cum se pot juca ei la varsta asta, mai impreuna, mai fiecare cu treaba lui, dar tot e bine.
M-am intins la "vorba", au venit si scumpii mei in casa, iar de acuma trebuie sa va citesc ca nu am reusit sa recuperez nica.
Plus ca am atatea poze de vazut!
Pupicei si imi pare bine de revedere.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos

Mergi la inceput