Prichindei martie - aprilie 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Ii povesteam sotului meu despre "micile probleme" din grupul nostru si lasandu-i loc pentru o schita , curiosul meu partener arunca un ochi si pe subiect si mi-a spus ca aceste discutii pot intari grupul daca sunt sincere si vin la momentul potrivit, caci in viata mai trebuie si sare si piper ca totul sa fie de bun gust.
Azi dimineata citeam si eu topicul si vreau sa spun ca si asa " zbarlite" sunteti tare simpatice si i-am dat dreptate sotului( na ca mi-am bagat toata familia in forum).
Zuzu, o scumpete de copil, se vede ca mamica are experienta. Imi pare rau pentru Bubu, dar cred ca incepe varsta bolilor de copilarie. Ii urez multa sanatate si cati mai putin "scarpinici" si multi
Alessia, n-am reusit sa mai vorbim aseara deoarece am fost atrasa de filmul "Extemporal la dirigintie" si cu toate ca l-am vazut de x ori , imi aminteste de anii de liceu si tare mai sunt nostalgica. Pupici lui Benny si nu-ti mai fa griji la capitolul febra, caci nazdravanul are ac de cojocul ei, nimic nu-i poate sta in cale.Multa sanatate. Ce mai face soricelul? Uite ca am uitat sa te -ntreb ce face Daria, ca n-am apucat sa-i multumesc pe forum?
Mamacita, scuze n-am si precizat ca pozele sunt in primul capitol ca pe-al doilea l-am desfiintat. Si am o rugaminte MARE la tine, spuneai la un moment dat de un chestionar pentru bona , iar pentru cine e interesat il faceai public. Uite ca sosi si ziua sa -mi doresc sa plec la niste cursuri si as dori sa incerc sa-mi iau o bona la copil. Am citit ca esti multumita de Alexutu in ceea ce priveste relatia lui cu persoana in cauza. Te felicit , in parte este meritul tau.
Cenia, cand am citit ca ai fost la ginecolog, credeam ca ne dai o veste....ca David o sa mai aiba un fratior/ surioara. Bine ca totul e ok.
O zi buna tuturor mamicilor si copii ascultatori si sanatosi

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

pisi,o fi tepria chibritului,dar e corecta
raresionut,asta am zis si eu,ca si sotul tau,dar nu m-a bagat toata lumea in seama
Da-mi mail-ul si-ti trimit chestionarul.

Acum sunt pe fuga,ca alex cu bona sunt cu carutul prin cartier pana va scriu eu si ma imbrac,apoi sa ne plimbam,in stilul meu,ca nu vreau sa-mi iasa copilul sedentar de carut,are timp destul cand ma intorc la serviciu

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Raresionut: mai simpatica esti tu ca prezinti situatia partenerului decit noi.Si ginecologul e controlul de rutina la 6 luni, daca aveam o veste saream in sus de tot dar nu am cum, fiindca sotul nu e in tara, vine acusi, acusi...
mamacita: daca a placut-o din prima e lucru maaare. al meu e mai reticent! o intrebare profesionala pentru imbunatatirea culturii mele:cum se cheama instrumentul care se introduce in vagin pentru a face ecografie? as fi vrut sa am un limbaj academic in descrierea plastica facuta sotului meu si de asta te intreb.
Zuzu: multa sanatate!
mai fetelor am ramas cu un gust amar...eu mai postez la multe camarute de pe forumul asta dar nici chiar asa...

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

N-avem varicelapanicoasa de mine
Va multumim tuturor pt urarile de sanatate si pt timpul acordat clipurilor(si pt complimente,desigur).
acum n-am timp sa mai stau

Eu si gashca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Ma bucur pentru voi, Zuzu!
Alessia, ait facut febra pana la urma? Cum e Benny?

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Nu stiu cat o sa pot scrie, daca va puteti imagina, toata lumea doarme - Irina, Ionut si Nati - iar eu fac mancare. Sa vedem care tipa primul...

Andruzza, Ligia, Rrox, Pisicuta, Mamacita, Daria, Zuzu, Laura, Teodora, Simonela, Gegea - va multumesc frumos ca ati avut timp sa va uitati la poze si sa ne laudati! (sper ca n-am uitat pe nimeni, eu zic ca am mentionat pe toata lumea, daca nu - va rog sa ma trageti de urechi)

Ligia, Rrox - i-am spus nasei, care e prietena mea cea mai buna, de complimentele voastre si a fost tare mandra

Andruzza - asa e, Irina e plina de dintisori]. Are 4 maselute, are si premolari, canini etc. Eu nu-i mai pasez mancarea, sa-si foloseasca maselele.....

Ligia - n-am apucat sa venim la Brasov, am fost 2 zile la Sinaia, dar cu plecat dimineata / venit seara. Dar la anul sigur ajungem, poate chiar mai devreme, (are Ionut o matusa) si ne vedem sigur

Mamacita – imi pare bine ca ti-a placut gluma lui Ionut cu falcutele, vad ca ti-ai adus aminte de ea

Pisicuta – Nati e intr-adevar mult mai cuminte, daca va vine sa credeti sta si cate o ora in carut fara sa planga.
Seara adoarme cu suzeta, cateva seri chiar am lasat-o singura in pat si a adormit singurica dupa cateva foieli. Inca nu vrea sa doarma in patutul ei, poate as reusi daca o las sa planga, dar dupa ce s-a facut asa cuminte nu-mi vine inca.
In carut sta cuminte, fara scandal, dar se foieste tot timpul: ba ridica o mana, ba un piciorus, ba se suceste dupa mine, mai imi zice ceva, dar in mare ne intelegem. N-am rezolvat problema cu trezitul din somn racnind, dar asta se intampla cand e singura. Daca deschide ochii si ma vede, e totul ok.
Nu va puteti imagina ce dulce e, a inceput sa gangureasca. Stam amandoua in pat, eu vorbesc cu ea, si dupa ce ma studiaza bine, se lumineaza toata cand vede ca stau cu ea, si incepe sa zambeasca cum stie ea, cu gurita pana la urechi, si-I rad ochii. Si vorbeste cu mine, imi povesteste o gramada, ma topeste toata…

Va las, ca Nati s-a trezit, si culmea, a mancat acum 3h...

Iri si Nati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Andira, am vazut si eu acum pozele de la botezul lui Nati. Ai niste fete superbe. Cand povestesti de cum te intelegi cu Nati, mi se face asa un dor de vremurile alea...
Irina are o gramada de dinti - am vazut intr-o poza cu zambet. Cati are? Si cate masele? E frumoasa foc! -ici surioarelor si mamei rezistente la atatea (munca & emotii & oboseala). Va admir pe cele du 2 BBi!!!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Mamacita, multumesc pentru sfat!

Carmenduta, multumim mult!

Geani, esti draguta,ca de obicei! Mi-a placut mult ce ai scris! Dariei!!

Pisicuta, inca suntem in cautari cu bona. Sotul meu a vazut citeva persoane, la agentie, si urmeaza sa le cunosc si eu pe cele ramase "pe lista", apoi ne vom decide...Mult succes la interviu! Tinem pumnii strinsi!

Ocrainic, am vazut pozele voastre! E foarte dragut David, e foarte expresiv si are niste ochi superbi! Am observat ca aveti si voi catel. Cum va descurcati cu David? Si noi avem un fox terrier si Andrada a inceptu sa-l "mangaie", adica mai mult sa-l traga de codita si sa-l prinda de blanita...El nu protesteaza dar deja cind o vede venind spre el o ocoleste...Plus ca Andrada ii ia mingile si le baga rapid in gurita (desi stie ca nu-i voie, se uita la mine si rade!) de n-apuc sa zic peste! Se duce la mincarea lui si vrea sa o guste (a si reusit de citeva ori)!! Cred ca o spal pe maini si pe fata de 150 ori/zi. Si ma mai intreb de ce are diaree???

Zuzu, ma bucur ca nu e varicela! Aveti grija de voi! Multa sanatate! S-a dezvoltat bine Sofia! La o luna Andrada avea doar 3.100! Bravo voua ca papati bine!

Alessia, sunteti bine,sper! Ati trecut cu bine peste episodul cu febra? Pupici!

Marox, multumesc! Spor la treaba! Si serviciu (mai) usor pina se intoarce sefa!

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Logica iar imi spune ca e nemaipomenit ca Alex s-a atasat de bona,desi e in general fooooarte reticent,in asa mod incat azi,la mine in brate fiind,plangea de mama focului ca o conducem si ca pleaca;si atunci de ce ma simt asa trista?!Daca acum e asa,ce voi simti cand ma intorc la serviciu?!Oaaaaa!

cenia,se numeste sonda vaginala.
pisi,bafta multa la interviu!
alessia,chiar,cum ati scapat de rozator?Ca febra sunt sigura ca n-a facut vanjosul extraschematic!
zuzu,bravo,ai scapat de o mare grija.eu am de gand sa-l vaccinez,mai in septembrie sau oct.
andira,intotdeauna am tendinta de a uita ce e neplacut si de a tine minte glumele si momentele fericite,e ca un mecanism de autoprotectie;asa ca nu te mira ca n-am uitat gluma.Poate daca-mi adresai vreo ironie,o uitam...
Si in acelasi spirit ma bucur ca ne faci partase la gangureala voastra,mi-a umplut ziua de dulceata...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Anca Micaela - multumesc si tie!
Nu i-am numarat dintisorii, dar sunt tentata sa o fac, ca deja are multi Si nu ca ma laud, dar sa stiti ca ii are de mult, de altfel, sunt iesiti bine, cum se vede, ca altfel nici nu i-ati fi observat in poza.

Mamacita - mult succes cu bona, ma bucur ca Alexut a acceptat-o si ca nu trebuie sa mai cauti.
Am editat ca am inteles gresit ca te intorci la servici..
De fapt, e acelasi sentiment pe care ni-l impartasea Anca Micaela (cred) cand a angajat bona... Stiu, e o persoana straina, si totusi Alexut o accepta si o place, asa usor...
Insa numai tu esti mama lui, nimeni si nimic nu va schimba asta vreodata, ia partea buna, si incearca sa te relaxezi, macar putin, foloseste ajutorul asta. si stii si tu ca pt Alexut mama e doar una: tu.
Iri si Nati

Mergi la inceput