Prichindei martie - aprilie 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 21
mamacita spune:
AncaMicaela,nu cred ca te viza pe tine mesajul lui zuzu,cu atat mai mult cu cat tu chiar ai rezistat ritmului schimbarii!Toate am fost puse in situatia neplacuta de a cere sfaturi si a nu li se raspunde,cel putin nu imediat,dar trebuie sa ne gandim ca fiecare mamica avea practic o noua viata,cu probleme si responsabilitati inedite carora sa le faca fata,si nu toata lumea reactioneaza la fel,pe multe din noi ne-au afectat schimbarile.Putin ciudat este ca abia acum se manifesta anumite reactii negative,cand ar fi trebuit sa intram intr-o rutina;spun"putin",ptr.ca dpdv medical e normal,acum isi fac loc depresii si nostalgii.
Testul pozelor a aratat ca inca suntem aici ca prietene pentru tine,deci ar fi trebuit sa te bucure;feed-back-ul poate n-a avut cand sa vina,erau zile de vara si concediu in care abia se scriau cateva mesaje[aminteste-ti cat am incercat sa va provoc la discutie intr-o zi si n-am primit feedback,dar nici n-am renuntat si nici macar nu m-am simtit trista,lovita ori mai stiu cum,am incercat sa-mi imaginez ce face fiecare in momentul respectiv].
Poate ca tu [si nu numai]esti dezamagita ca nu eram atat de tangibile,de reale pe cat erau alte membre de forum;dar poate ca altele exact asta cautau:o prietenie virtuala,deosebita de prieteniile reale pe care deja le aveau sau puteau oricand sa le gaseasca,o PRIETENIE IMAGINARA PERFECTA,FARA DEZAMAGIRI,ceea ce s-a dovedit ca nu poate exista nici macar in mediu virtual!!!Ramanem la fel de "reali"in bune,dar si in rele,ca si in realitate!
Restul e problema de optiuni...
zuzu:Vai,saracul!
alessia:sper sa depasiti momentul fara febra!
ACUM MA RETRAG,MA SIMT EXTREM DE OBOSITA PSIHIC
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
alessia105 spune:
Zuzule 
nu te speria ...e mai rau daca cei mari din jur nu au facut ( si asta ti-o zic pe pielea mea ca dupa varicela facuta la 25 de ani am dat in poliartita reumatoida reactiva de nu puteam sa imi misc nici mainele nici picoarele si am stat 1 luna in spital pe cortizon ...doame fereste si la dusmanii cei mai mari ) ..dar in rest la copii nu e grava si cu cat copilul e mai mic cu atat face o forma multtt mai usoara ...asa ca nu te speria ...capul sus treci tu cu bine si peste asta ...stiu ca are perioada de incubatie de 14 zile si ca la bb-ei de varsta lui Sofia e o nimica toata ...Doamne ajuta!!!! Multaaa sanatate 

Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, Benny
(02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
Anca Micaela spune:
Zuzu, multa sanatate lui Bubu! Poate totusi nu e varicela... 
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
Anca Micaela spune:
Mamacita, stiu ca toate eram ocupate si treceam prin schimbari majore in viata! Evident ca m-am gandit. Dar au fost vizibile "discirminari" - raspunsuri prompte date unor mamici si ignorarea intrebarilor altora (nu ma refer neaparat la mine).
Si nu e ciudat ca acum ies parti negative: odata cu "marea schisma"
s-a spart o buba. Eu cred ca e primul element care duce la vindecare.
Cat despre prietenia virtuala perfecta... e facuta tot din oameni reali (de-a dreptul imperfecti). :) 
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
mamacita spune:
quote:
Originally posted by Anca Micaela
Mamacita, stiu ca toate eram ocupate si treceam prin schimbari majore in viata! Evident ca m-am gandit. Dar au fost vizibile "discirminari" - raspunsuri prompte date unor mamici si ignorarea intrebarilor altora (nu ma refer neaparat la mine).
unele au recunoscut ca 'ignore'pe altele,altele au admis ca uita rauuuu[eu,de exemplu,nu mi-am revenit dupa sarcina,si oricum eram mai aeriana din fire],iar in general e extrem de dificil sa dai raspunsuri prompte la zeci de mamici[uite cate suntem pe lista si la un moment dat activau majoritatea
]!
Si nu e ciudat ca acum ies parti negative: odata cu "marea schisma"s-a spart o buba. Eu cred ca e primul element care duce la vindecare.
Cat despre prietenia virtuala perfecta... e facuta tot din oameni reali (de-a dreptul imperfecti). :)
Multumesc ptr.si uite si de la mine
Poze Ema
Poze Ema2
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
Marox spune:
Anca Micaela, la ceea ce ai scris mai sus, voiam doar sa-ti spun ca mie mi se pare mai complicat si-mi ia mai mult timp sa vad pozele si sa spun ceva dragut celei care le-ai trimis decit sa fac un comentariu oarecare. Nu stiu care era mesajul la care asteptai un feed-back, asa ca nu-ti pot spune acuma ce raspuns ti-as fi dat. Sau daca as fi dat un raspuns, cum nu am prea mult timp, decit sa compun un raspuns elaborat, mai bine ma abtin.
Cit despre intilnirile reale, eu una ma bucur ca nu exista. Stiu, e un sentiment egoist, dar am experimentat situatia la bebelusii de iunie-iulie 2003. Acolo mamicile se intilnesc regulat si o mare parte din mesajele de pe forum sint pt a fixa intilniri, cine mai vine, ce s-a vorbit dupa, etc. E frustrant pt cei care nu pot participa, crede-ma, si in plus intareste senzatia de non apartenenta la un grup/bisericuta.
Zuzunaki, tin pumnii sa nu fie varicela si mai ales sper ca Sofia micuta sa fie bine!
Mamacita, ma bucur tare mult ca Alexutu a acceptat-o pe bona.
Pisicuta, e asa cum spui, mezinul se "desteapta" mult mai repede decit fratele/sora cel mare. Si cred ca atunci cind diferenta e mica imitatia e si mai importanta...e mai usor sa imiti un frate cu 1-2-3 ani mai mare decit unul cu 5. Sa vedem peste citeva luni ce ne povestesc si celelalte proaspete 2 x mamici.
Laura, nu stiu daca am cules virusi de pe DC, noi mergem pe o gramada de situri, si eu si sotul, asa ca nu pot da vina pe DC. Mi-a placut faza cu iaurtul!
Simonela, eu m-am intors la munca pe 18 iulie 2005 (woaw, ce memorie!), acuma revin dupa o vacanta de (numai) 2 saptamini. Daca ai pe cineva de incredere caruia sa-i lasi copilul o sa vezi ca o sa fie mai usoara reintoarcerea la serviciu. Multa bafta!
Multumesc tuturor pentru urari! Deocamdata e in continuare calm la serviciu, sefa mea e inca in concediu, mai am o saptamina de respiro.
zuzunaki spune:
Mersi mult fetele
Si eu sper sa nu fie,dar pare
Din cate am citit("Copiii cu varsta sub 6 luni au o oarecare imunitate (apararea organismului) impotriva varicelei datorita anticorpilor (proteine a serului sangvin secretate de limfocitele B, care sunt globule albe ce intervin in imunitate, ca reactie la introducerea unei substante straine-numita antigen-in organism) transmisi de la mama. In cazul in care copiii sunt infectati cu acest virus ei pot sa nu prezinte multe din semnele de boala. ")se pare ca Sofia n-ar avea sanse mari sa faca.Doamne ajuta!
mamacita,
nu te-am uitat cu tendintele,dar tre sa-mi fac timp sa elaborez
raspunsul
Poate mai revin daca pot azi.
evribadi
Eu si gashca
cenia spune:
Vroiam doar sa spun ca am fost pe la ginecoloaga sa mai vedem de sanatate totul e ok. David a ramas acasa si incepe sa comunice:A facut pipi catelul pe masina lui, vazind ca il cearta toti spune:"tzutzutiti...oaoa!" adica imputitule,oala. a fost comic!
si eu care spuneam ca de la 18 luni trebuie sa faca propozitii si nu o sa aiba cu ce!!!!![]()
e f tirziu plec mai revin si miine
la lac
niste poze
pisicuta si matei spune:
Am vazut filmulet haios cu Bubu care savureaza iaurtul.Multa sanatate cu varicela
Alessia un
sa va treaca repede efectele vaccinului.
Cenia
.Bine ca esti ok 
Eu nu stiu sigur daca sunt in masura sa vorbesc pana la urma,dar cred ca depinde de fiecare.In cazul meu adaptarea la acest subiect a fost foarte grea,ca de la inceput am dat-o in bara
(am zis ca voi va faceati griji de legumele coservate si nimeni nu isi facea probleme de laptele praf care in opini mea este o chestia foarte chimica-si toata lumea mi-a sarit in cap inclusiv Rrox careia ii trimit un
cu ocazia asta,sper ca va distrati.).Asa ca dicriminarea fata de mine a fost mai mult decat evidenta.Si cu toate aste(si cu nenumarate hotariri ale mele sa nu mai scriu pe aici) tot am ajuns sa scriu pentru ca bb sunt cu mult mai importnati decat actiunile mamelor si intrigile dintre ele.
Si sincer se presupune ca suntem un colectiv de "prietene",cel putin virtuale.Nu era mai corect sa spunem clar si raspicat ceea ce ne deranjeza?Probabil ca daca fiecare ar fi procedat asa nu s-ar fi ajuns la "marea schisma".
Ariadnabr te rog sa nu imi iei in nume de rau ceea ce urmeaza sa zic:tu de ce postai la prichindei despre progresele Soniei?Doar pentru ca cineva sa remarce si sa te felicite?Ca numai asa as putea intelege de ce te-ar fi deranjat ceea ce a spus Ligia(care a si spus ca ceea ce a spus era cu siguranta o gluma).Si nu de mult s-a glumit pe seama greutatii Irinei si Andira nu s-a suparat,din contra a preluat gluma in postarile ei urmatoare.
Eu una postez pentru ca vreau sa ramana undeva scris(ca nu tin jurnal spre rusinea mea
) despre ceea ce facea Matei.Si ce daca orice nu remarca si nu ma felicita,noi tot crestem si noi tot foarte mandri de el suntem.
Hai ca am facut teoria chibritului(cum spune sotul meu
).
Ma duc sa ma culc ca trebuie sa recuperez de ieri.
pentru toata lumea!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

],iar in general e extrem de dificil sa dai raspunsuri prompte la zeci de mamici[uite cate suntem pe lista si la un moment dat activau majoritatea
]!