Prichindei martie - aprilie 2005 (107)
Raspunsuri - Pagina 20
zuzunaki spune:
Bubu si iaurtelul
Nu am mai apucat sa-l pun in scaunel si nici sa-i dau vreo bavetica![]()
Azi am fost la pediatru cu Sofia!La o luna si 2 zile are 5,100kg si 60cm!
Slava Domnului,totul este in regula!
Chiar vroiam pe marginea ultimelor discutii sa-mi mai spun un punct de vedere:ceea cee s-a intamplat mi se pare nu urat,foarte urat!
Adica stati asa,nu poate(ba poate,dar printr-un concurs de imprejurari are impresia ca nu poate) cineva deschide un capitol,isi pune coada pe spinare-cum se zice-si ce face?Deschide altul,un fel de protest de genul"na ca v-arat eu voua!"
Si nu mai zic,le invita pe toate fetele care n-au mai scris de mult timp acolo.Sa-l invite si pe Basescu,nu asta e deranjant.Deranjanta e ipocrizia(de care ziceam acum cateva pagini)cu care au fugit de aici imediat.Ati uitat doamnelor cum aveati vreo problema cum sareati sa cereti vreun sfat medicului nostru,MAMACITA???De la inceputul inceputurilor cand nu stiam atatea multe dintre noi ,MAMACITA era "en garde"zi si noapte sa raspunda!SI statea pana noaptea tarziu sa ne scrie noua,nestiutoarelor tratate de medicina???Nu zic ca nu a facut-o cu placere,dar asta va e voua recunostinta(nu ca ar fi cerut-o ea vreodata,ca sigur nu asta asteapta)????Tipic romanesc:mi-am facut treaba cu voi,va pot da un sut in fund!Rusine!Aici se vede intradevar cine pune suflet si cine nu.Cine are respect si cine nu.Nu aveti placere sa scrieti,de ce ati facut-o pana acum?Ca v-a fortat cineva?Ca sa nu mai zic si de ROXX,care la fel,la orice ora cine avea o problema repede cu ajutorul.SI nu sunt numai ele doua,dar ele sunt exemplele reprezentative,"doxatele" si de ce nu,liderii(daca tot s-a vehiculat acest cuvant)grupului!Ei bine,spune cineva-nu mai retin cine-ca "stim toate de ce nu mai scriem la princhindei".De ce nu ne spuneti si noua doamnelor?Macar daca tot atata ignore,sa stim si pt ce.Tocmai asta v-a deranjat probabil,acest spirit de lider pe care il are ROXX,nu?Foarte bine,bravo ei ca-l are!Daca erati atat de tari,de ce nu v-ati asumat voi acest rol?Credeti ca s-ar fi suparat cineva?Eu una nu,asa cum nu ma deranjeaza ca e ROXX,MAMACITA sau oricine altcineva in aceasta postura.Ba dimpotriva,am respect fata de ele.Nu zic ca nu v-ati fi descurcat poate si fara ajutorul de aici,dar a venit la fix,nu?
Mentionez ca acesta nu e in nici un caz un mesaj de lobby pt aceste 2 doamne,pt ca repet,nu e numai vorba de ele 2,sunt multe altele,dar ele sunt exemplul cel mai elocvent cred eu.De fapt,nu e vorba de ele 2 ca nume,e vorba de intreg grupul care era pana acum cateva zile"Prichindei de martie-aprilie 2005".
Daca stau bine sa ma gandesc probabil nu trebuia aici postat,ci dincolo.Dar cum eu nu am ce cauta acolo,postez aici,pt ca sunt sigura ca vor citi.
Mai am o mentiune:nu astept la aceasta opinie reply,sub nici o forma nu e un atac sau o starnire,este ceea ce cred eu,si dupa cum stiti,duc lipsa la capitolul diplomatie si spun lucrurilor pe nume.
Edit ca sa mai zic ceva:ideala ar fi o reunire a grupului.Daca aceasta este posibila,eu sunt capabila sa -mi cer scuze pt ca am raspuns unor provocari(asa cum i-am cerut scuze si ceniei pt mica neintelegere) prin impulsivitatea ce ma caracterizeaza (si de care nu pot sa scap uneori
).
Eu si gashca
gegea spune:
Sunt prea idealista, sunt o eterna visatoare daca imi doresc nespus ca toata furtuna care a trecut pe-aici sa fie doar un cosmar pe care incercam toate sa-l uitam?
Eu una nu pot nici sa aleg intre cele 2 topicuri, imi e practic imposibil si sa fiu constanta in ambele, e iarasi imposibil.
Nu stiu ce sa zic, nu credeam ca se va putea ajunge intr-o zi in asa situatie... Eu una chiar sunt nostalgica dupa vremurile noastre bune, cand era un ton cald al discutiei, cand fiecare era deschisa si cand toate reuseam sa ne bucuram impreuna de acesti copii minunati care au facut posibila reunirea noastra in acest topic. M-am atasat de voi, am pus suflet in participarea la discutii, am avut si momente in care am simtit raceala/indiferenta din partea unora, dar asa cum am spus in repetate randuri, am lasat numai frumosul sa ma domine.
Era prea frumos ca acum sa se naruie totul (sau aproape totul).
Imi manifest inca o data dorinta sa fim din nou in formula completa, sa discutam, civilizat si pe cat posibil, fara interpretari sau citit printre randuri, orice e deranjant si sa nu uitam motivul care ne-a adus impreuna!!!
M-am apucat cam de o ora sa scriu mesajul, dar a avut cine sa ma opreasca si sa ma retina in cateva randuri.![]()
Geani si Daria
(03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei
carmenduta2003 spune:
Zuzu, am citit mesajul tau pe forum dupa ce ti-am raspuns pe messenger. Sunt intru totul de acord cu tine, lideri exista, oricum, in mod natural in oprice grup. Chiar grupul ii face lideri, asa ca trebuie sa-i accepte. Si cred ca, totusi, fiecare poate sa-si exprime liber opinia in acest topic, nu suntem in dictatura.
Iti cer si eu scuze daca ai luat ceva din ce am zis mai sus ca un atac la persoana ta, nu am avut intentia asta. Apreciez ca nu ai facut publica nelamurirea sau nemultumirea ta.
Vreau sa spun doar ca putem fi mai conciliante fara sa consideram astaca un semn de slabiciune. 
Poze Rares
mamacita spune:
quote:
Originally posted by zuzunaki
Bubu si iaurtelul
Nu am mai apucat sa-l pun in scaunel si nici sa-i dau vreo bavetica
Azi am fost la pediatru cu Sofia!La o luna si 2 zile are 5,100kg si 60cm!Slava Domnului,totul este in regula!
Chiar vroiam pe marginea ultimelor discutii sa-mi mai spun un punct de vedere:ceea cee s-a intamplat mi se pare nu urat,foarte urat!Adica stati asa,nu poate(ba poate,dar printr-un concurs de imprejurari are impresia ca nu poate) cineva deschide un capitol,isi pune coada pe spinare-cum se zice-si ce face?Deschide altul,un fel de protest de genul"na ca v-arat eu voua!"
Si nu mai zic,le invita pe toate fetele care n-au mai scris de mult timp acolo.Sa-l invite si pe Basescu,nu asta e deranjant.Deranjanta e ipocrizia(de care ziceam acum cateva pagini)cu care au fugit de aici imediat.Ati uitat doamnelor cum aveati vreo problema cum sareati sa cereti vreun sfat medicului nostru,MAMACITA???De la inceputul inceputurilor cand nu stiam atatea multe dintre noi ,MAMACITA era "en garde"zi si noapte sa raspunda!SI statea pana noaptea tarziu sa ne scrie noua,nestiutoarelor tratate de medicina???Nu zic ca nu a facut-o cu placere,dar asta va e voua recunostinta(nu ca ar fi cerut-o ea vreodata,ca sigur nu asta asteapta)????Tipic romanesc:mi-am facut treaba cu voi,va pot da un sut in fund!Rusine!Aici se vede intradevar cine pune suflet si cine nu.Cine are respect si cine nu.Nu aveti placere sa scrieti,de ce ati facut-o pana acum?Ca v-a fortat cineva?Ca sa nu mai zic si de ROXX,care la fel,la orice ora cine avea o problema repede cu ajutorul.SI nu sunt numai ele doua,dar ele sunt exemplele reprezentative,"doxatele" si de ce nu,liderii(daca tot s-a vehiculat acest cuvant)grupului!Ei bine,spune cineva-nu mai retin cine-ca "stim toate de ce nu mai scriem la princhindei".De ce nu ne spuneti si noua doamnelor?Macar daca tot atata ignore,sa stim si pt ce.Tocmai asta v-a deranjat probabil,acest spirit de lider pe care il are ROXX,nu?Foarte bine,bravo ei ca-l are!Daca erati atat de tari,de ce nu v-ati asumat voi acest rol?Credeti ca s-ar fi suparat cineva?Eu una nu,asa cum nu ma deranjeaza ca e ROXX,MAMACITA sau oricine altcineva in aceasta postura.Ba dimpotriva,am respect fata de ele.Nu zic ca nu v-ati fi descurcat poate si fara ajutorul de aici,dar a venit la fix,nu?
Mentionez ca acesta nu e in nici un caz un mesaj de lobby pt aceste 2 doamne,pt ca repet,nu e numai vorba de ele 2,sunt multe altele,dar ele sunt exemplul cel mai elocvent cred eu.De fapt,nu e vorba de ele 2 ca nume,e vorba de intreg grupul care era pana acum cateva zile"Prichindei de martie-aprilie 2005".
Daca stau bine sa ma gandesc probabil nu trebuia aici postat,ci dincolo.Dar cum eu nu am ce cauta acolo,postez aici,pt ca sunt sigura ca vor citi.
Mai am o mentiune:nu astept la aceasta opinie reply,sub nici o forma nu e un atac sau o starnire,este ceea ce cred eu,si dupa cum stiti,duc lipsa la capitolul diplomatie si spun lucrurilor pe nume.
Edit ca sa mai zic ceva:ideala ar fi o reunire a grupului.Daca aceasta este posibila,eu sunt capabila sa -mi cer scuze pt ca am raspuns unor provocari(asa cum i-am cerut scuze si ceniei pt mica neintelegere) prin impulsivitatea ce ma caracterizeaza (si de care nu pot sa scap uneori).
Eu si gashca
Eu nu pot sa nu replay cu un mare MULTUMESC pentru recunoasterea unor eforturi pe care,desi cu placere,le-am facut rupandu-mi din timpul de insomniaca[din stiti voi ce motive].Nu pot sa nu ma bucur ca mai sunt si persoane care isi amintesc cu drag,mai ales ca am mai primit asemenea semnale.

Si de asemenea,tin sa te felicit ca ai reusit prin acest mesaj sa
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
carmenduta2003 spune:
Gegea, iti trimit un gand frumos. Sper sa fim ca inainte, si mie imi este dor si sunt trista, nu doar nostalgica.Si o
pentru tine si carliontata.
Zuzu, ce fetita mare ai, bravo. Is pastreaza dimensiunile extra pe care le-a avut inca de la nastere. Cine site ce manechin o sa aiba mama, la vreun 1,80...![]()
Poze Rares
mamacita spune:
quote:
Originally posted by carmenduta2003
Vreau sa spun doar ca putem fi mai conciliante fara sa consideram astaca un semn de slabiciune.
Poze Rares
Asta am spus si eu de atatea ori,sub diverse forme...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
carmenduta2003 spune:
Mamacita, 
Stiu ca ziceai ca nu trebuie sa ne complimentam toata ziua, ca e buna si o cearta, dar acum chiar este momentul pentru flori si zambete.
Poze Rares
mamacita spune:
Am vazut filmuletele [eu,ca prostul,continui sa iubesc prichindeii nostri
]cu Bubu:inceput frumos,final apoteotic
,adica initial mananca el elegant ca un domn,apoi tamaiaza pe langa frumoasa adormita![]()
Alexandru,soarele nostru
alessia105 spune:
...buna buna..hop si io ...
azi suntem cam obositi si un pic nervosi ...am facut 3 vaccine azi
si programarea a fost exact in timpul somului de frumusete asa ca a iesit cu circ mare ...O sa ma intrebati ce vaccine am facut ...eu o sa scriu denumirea din traducere si voi ii gasiti un inlocuitor in vaccinele de la noi ...am facut unul trivalent [x(ca nu stiu sa traduc) ,Pojar si Varicela ) + cel anti steptoccului meningitei ( Meningococcen C_)+ Hepatita B( vezi doamne eu venind dintr-o tara care este pe o anumita lista ) ....
ne-am si cantarit si masurat ..avem 14.2kg si 84 cm inaltime ..bineinteles ca am fost certati ca am iesit din schema
...ma dispera cu schema lor ...in rest totul e perfect ..ochisorii ..auzul ..mobilitatea ..(he he he nu stia tanti cu cine are de a face 
..adica cu regele mobilitatii ...)Acu asteptam ceva febra ..asa ca ma duc sa ma pregatesc de atac asupra febrei 

..poate va scriu mai tarziu ca io cu insomniile mele

V-am pupacit pe toate!!!!!
Cu drag,
Va
dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, Benny
(02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
Anca Micaela spune:
Zuzu, mesajul tau se adreseaza tuturor fetelor care au scris "dincolo". Asa ca incerc sa imi expun punctul de vedere, in ciuda muteniei mele uzuale.
Sunt acolo persoane de care m-am legat afectiv (chit ca mai mult eu, in imaginatia mea decat, poate, in realitate) datorita experienteleor comune, de la sarcina, nastere si primele luni acasa, cand aveam timp sa citesc si sa raspund constant.
Legat de reprosurile de nerecunostinta, nu a fost caz (desi au fost rare cu totul) in care sa nu multumesc pentru sfaturile primite, la momentul la care au venit. Si sunt convinsa ca este cazul majoritatii. Au fost si momente in care am pus intrebari, am cerut sfatul si nu mi s-a raspuns. De cele mai multe ori m-am necajit si am "luat pauza" de forum, dar dorul de a afla vesti despre puiuti m-a facut mereu sa revin. Am invatat si din experientele altora, ceea ce mi-a fost util. Acelasi lucru s-a intamplat, de exemplu, cu ultima mea postare "serioasa", in care descarcam sentimente si speram sa primesc un feed-back, oricare ar fi fost, cat de mic... Asta era nevoia mea interioara... Nu a venit, asa ca am facut testul pozelor. Care a functionat, infailibil ca de obicei! Am pus poze recente. Am renuntat insa la remarca malitioasa pe care o gandeam ("Daca nu merge cu mesaje in care pui suflet, lasa ca merge mereu cu poze"). O zic acum ca sa stii ca am gandit-o. Dar, pentru ca nu cred ca e cazul sa provoc valuri de suparare, de orice fel, am renuntat la acel moment sa o scriu.
Faptul ca voi citi si posta si aici si acolo nu inseamna ca sunt nerecunoscatoare sau "ca romanii". Din moment ce lucrurile scartaie pentru unii, e normal sa se adune sa isi vorbeasca, daca asta vor, in alta parte. Nu mi se pare nimic deplasat. Si nici voua, celor suparate de acest gest, nu ar trebui sa va pese, exact in spiritul ca fiecare are libertatea de a se explima cum vrea (si unde vrea) pe forumul asta suficient de mare pentru toti.
Sincera sa fiu, in cazul meu nu cred ca e cazul sa aleg unul sau altul din cele 2 grupuri. Daca o sa rezist ritmului, voi cauta sa aflu vesti despre toti puiutii si o sa imi descarc sufletul (si pozele
) unde o sa mi se para mai potrivit.
E posibil ca tu sa nu fi vrut sa ma vizezi pe mine in mesajul tau; insa mai bine sa fiu clara: nu tradez pe nimeni, din nici o tabara. Nici nu am tabara, desi am incercat sa ma lipesc de diverse persoane (pe principiul "Daca voi nu ma vreti, eu va vreu
"). Din pacate, singurele pe care am reusit sa le intalnesc (dupa ce am nascut), au fost Rrox si Ligia. Inainte de nastere a fost o intalnire la care ne-am prezentat 6 gravidute. Din toate, mai suntem Elibui si cu mine, si asa sporadice...
Nu am fost niciodata un grup unit. Am vazut din cat de greu ne-am "incins" cat am fost gravidute, apoi ca in mai bine de un an de cand am nascut nu am reusit sa ne intalnim cele din Bucuresti... Fata de alte grupuri de pe forum, suntem departe de "normalitate".
In fine, incerc sa zic ca aceste conflicte, deschise, intre persoane clar identificabile ar trebui consumate pe pm. Adica ne certam de nu mai putem si ajungem la concluzia: 1. nu te sufar, nu mai existi pentru mine, iti voi ignora postarile (si se poate trai si asa foarte bine); sau 2. incercam sa ajungem la un compromis, sa lase fiecare de la el si sa ne vedem de viata, fara sa ne impungem cu fiecare ocazie.
Cam asa vad eu lucrurile. Nici macar ca "aleg grupul care nu ma pune sa aleg" nu zic, pentru ca oricum se vor decanta toate si vedem care cum mergem mai departe. Cred doar ca ar trebui sa fim mai tolerante cu toatele.
Noapte buna tuturor! 
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png