Prichindei martie - aprilie 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Buna ziua tuturor.

Am intrat in primul rand ca sa o felicit pe Mamanati pentru micuta minune. Iti urez sa fiti sanatoase, fetita sa creasca mare si frumoasa, sa fie sanatoasa si foarte-foarte norocoasa.

Trebuie sa va spun ca sunt foarte trista, am senzatia ca am pierdut ceva. Nu inteleg de ce unele fete, precum Adseana sau Oanamc, ori Ariadnabr s-au suparat asa de rau pe noi toate. Eu asa simt, ca supararea lor ne vizeaza pe toate si nu inteleg ce anume a determinat aceasta suparare, mai ales ca nu-mi aduc aminte sa fi avut ceva de impartit cu alte membre. Poate gresesc eu sau sunt informata necorespunzator.

In ce priveste certurile de pe acest forum, eu cred ca nici una dintre noi nu le simpatizeaza pe toate celelalte, exista afinitati si antipatii, dar de ce trebuie sa facem din orgoliu o virtute? Cred ca nu este nici o calitate deosebita sa ai "curaj" sa spui lucruri neplacute altei membre, este foarte usor sa jignesti si sa fii dura, cel mai greu este da intretii o atmosfera linistita si respectuoasa. Si pe mine m-au suparat uneori anumite postari, dar am incercat sa ignor persoanele respective, nu sa ma cert cu ele. Este mult prea frumos ce se intampla in ansamblu aici ca sa stau sa-mi fac nervi si sa creez o stare de tensiune. Si vreau sa stiti ca nu ma refer aici numai la cele care s-au separat de noi..

Am sa citesc acum ce scriu ambele grupuri, poate o sa si scriu la celelalte, nu stiu, dar raman cu senzatia ca am pierdut ceva, drag si pretios. Pacat....

In alta ordine de idei, am vazut poze frumoase:

Simonela, sunteti o familie frumoasa, iar Andrada este tare simpatica. Mi-a placut cum v-ati distrat la mare. Si filmuletul este nostim. Sper ca Andrada este bine si nu are nici o alergie.

Laura, frumoase poze, iar George cel nastrusnic este este super.

Anca Micaela, am admirat-o pe Ema frumoasa, care mananca ditamai bucatile de mancare. Bravo!

Raresionut, bine v-ati intors din concediu! Ce blond este Rares, ca si al meu Rares. Frumoase peisajele si, dupa cum am vazut din poze, v-ati bucurat de putina racoare.

Ocrainic, David al tau este o frumusete, seamana mult cu mami. Mi-a placut mult sa vad peisajele superbe. Mi s-a facut dor de iarna cand am vazut poza in care sunteti imbracati gros si in jurul vostru este zapada. Sa fii sanatoasa, tu si bebe mic, si sa intri mai des sa ne anunti ce mai faceti.

Mamacita, ma bucur ca experienta cu bona este pozitiva, ma rog, ignorand neseriozitatea ei cu privire la data cand trebuia sa soseasca. Poate va fi mai bine de acum incolo si o sa-si respecte promisiunile.

Pisi, am inteles ca astepti un raspuns cu privire la un job. Mult succes!

Poze Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Ellinia, bine ai revenit. Si tu ne-ai lipsit noua. N-ai de gand sa ni-l mai arati pe blondutul tau frumos?

Pisicuta, am vazut ultima ta postare. Felicitari, este un semn bun. Bafta la al doilea interviu!

Poze Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Nu am mai apucat sa scriu nimica de ceva zile (zuzu am vazut ca mi-ai remarcat lipsa), ca vineri ne-a invitat mama la treaba la tara , apoi vineri noaptea am facut bagajele pt plecat la M ciuc la nunta, simbata am plecat si ne-am intors aseara.
Radu inca e mucos, se pare ca la el tin mult. Nu mai tuseste, dar curge nasul, f lichid si transparent.
La nunta a fost vedeta, a dansat . Am fost cu el la cununia civila, la biserica (unde a stat in curte cu ta-su ca eu era, curioasa cum e slujba, a fost la catolici). LA restaurant a inceput la 9 seara. A mincat si el ceva cascaval de la gustare si a facut si ceva dansuri si la 10 ai ceva l-am culcat.
A fost ffff cuminte. A dosrmit pana dim la ora 8, desi camera era deasupra restaurantului si se auzea destul de bine muzica. Am avut baby phoneul care si-a scos toti banii, copilul a dosrmit (am avut si patutul) si noi ne-am distrat, am supravegheat pe rand cu socrii baby phoneul!
RAu a fost ieri , ca desi eram la Ciuc a fost fff cald. Saracul copil, lume multa, agitatie, caldura si se si constipase un pic , a fost tare marait! Am plecat cu el plingand pe la 3 cand nu se mai putea, sormise numa 1 ora. Pe drus a facut un cacatoi si apoi s-a linistit!
Deci am scapat cu bine, cu el nedeochiat , si f mandri de "realizarea" noastra!

MAine incep serviciul, gata concediul, reintram in program, inclusiv cu masa , ca zilele astea as fi postat meniul, dar Radu a mincat tare dezordonat.

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

mamanati, felicitari pentru minune, sa va dea D-zeu sanatate la amndoua, sa fiti fericiti impreuna cu toata familia!

mamacita, wow, deci primul succes cu bona. Bravos! Hai ca sunteti pe calea cea buna. Tinem pumnii in continuare!

Era sa uit: multumesc tuturor care si-au facut timp sa se uite la filmuletul cu Radu. O sa mai pun filmulete si cu fatza lui, acu ta-su filma

mamacita, nu a fost bunica cu noi la mare. Am fost cu sora-mea si cu cumnatul meu, rolul lor nefiind (din pacate) sa aiba grija de copil. DAr oricum a fost super cu ei, ca 4 ochi pe copil e super, plus ca se mai ocupau de distrarea copilului.
Ca ai facut-o "bunica" nu ai gresit tare, pt ca e cu 15 ani mai mare decat mine, copilul ei fiind student in ultimul an.

Mergi la inceput

Am vazut si eu ca acum sunt doua grupuri de discutii. Nu stiu ce sa zic, sunt dezamagita si am un gust amar.
Intr-adevar atmosfera a fost uneori ciudata, dar toate avem participarea noastra la topic.
Personal nu cred ca am "nervi" sa particip la ambele topicuri, as alege unul , dar nu stiu pe care, ma simt bine aici, imi plac si fetele care au evadat, ce sa fac?!
Nu am timp sa citesc f mult, imi place sa aflu cate ceva despre fiecare, nu-mi plac certurile, ma uit cu placere la poze si imi doresc sa unim cele doua topicuri!

Eu am crezut ca suntem un grup normal, care impart si bune si rele, care se impac, se cearta si asha mai departe. Nu-mi place sa intetesc scandalurile si nici sa le generez, daca supar pe cineva imi place sa mi se spuna , si imi cer scuze.
Acum , aici pe topic scriu pt ca's mamica de martie-apr 2005. Dincolo e subiect de "prietene". Fac oare sau nu fac parte dintre ele? Cum pot afla?

Probabil ca o perioada voi lua o pauza, sau voi scrie mai rar! Regret, pt ca tare mi-a placut, dar prefer sa ies din joc cand deja apar bisericutele!

adrianabr, intr-adevar poti fi dezamagita de noi, ca mereu avem ceva de impartit cum spui tu! Dar nu cred ca poti intra pe forum din an in paste si atunci sa arunci cu noroi. Parerea mea e daca vrei sa-ti dai cu parerea despre ceva trebuie sa participi la acel lucru. E ca intr-o casnici, nu poti sa o califici atata timp cat nu esti acolo in casa cuplului respectiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

ellinia,am citit ce ai postat "dincolo"si te inteleg perfect,doar la capitolul spart suntem in urma voastra,inscriindu-ne doar cu 2 pahare.De aceea,azi nu-mi venea sa cred ce benefice au fost 6 ore in care nu am mai avut responsabilitate exclusiva.Realmente am uitat de nervi,asa ca intr-adevar,o cresa sau o bona sunt solutii benefice.

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Okay...in primul rand eu am spus ca-s dezamagita de faptul ca s-a mai iscat inca o cearta, eu nu am numit pe nimeni si nu am spus decat ca avem lucruri mai importante de discutat si injuriile adresate una alteia NU ajuta. Cat despre aruncatul cu noroi Ligia, te informez draga mea ca de citit v-am citit tot timpul (zilnic), dar de scris n-am mai scris si culmea! din cauza ta. Ultima data cand am mentionat ce progrese a mai facut Sonia, m-ai procopsit cu o ironie care mi-a taiat cheful de a mai scrie ceva. Asa ca draga mea, te rog, asa cum nu am spus nimic pana acum, pastreaza distanta si nu mi te adresa direct si nici nu incerca sa imi pui mie in carca aceasta scindare pentru ca nu eu am produs-o. Iar daca incerca-i cumva sa-mi trasmiti ca nu am dreptul sa spun nimic pentru ca nu fac parte din grupul vostru, e inutil efortul tau draguta, ai reusit asta cu mult timp in urma.

Nu am scris si nu voi scrie nici in partea cealalta si asta pentru ca nu i-au partea nimanui. Am spus doar ca sunt dezamagita, doar atat. Nu sper intr-o lume ideala, asa cum a spus mamacita certuri si conflicte sunt peste tot. Dar de data asta, s-a ajuns la jigniri...ce-i drept ascunse dar tot jigniri se cheama. In loc sa protejati comunitatea aceasta, indepartati pe una, apoi pe alta si tot asa.

Inca o data, Roxx, scoate-ma de pe listuta, pentru ca eu una nu am de ce sa mai fiu pe acolo.

Sa fiti sanatoase, iubite si fericite. La revedere.

Madalina si Sonia

Mergi la inceput

adriana, uite chiar am cautat in spate dar nu gasesc la ce pagina zici ca am aruncat respectiva ironie. Daca am facut-o imi cer scuze, pt ca nu am facut-o intentionat, probabil era o gluma. Inca o data scuze, nu mi-am imaginat ca chiar eu am fost motivul.
Exact asta vroiam sa spun, cand ziceam daca ma vor sau nu cele din grupul celalalt. Ca daca nimeni nu zice de ce se supara, sau cand zice raspunde cu alta jignire , nu ajungem nicaieri.Chiar mi-am imaginat ca nu am suparat pe nimeni niciodata si ca am pastrat o oarecare distanta, tocmai pt ca nu avea probleme!
Acum nu am vrut sa spun ca nu faci parte din grup ci ca nu mi se pare corect sa nu postezi un an si apoi sa vi sa spui ceva de rau.
Inca o data scuze, chiar nu am vrut sa te supar. Era o pura observatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Nu am mai scris tare de mult dar a fost alegerea mea si timpul inca nu ma ajuta, sau mai bine spus inca lucrez la o mai buna organizare.
Am aflat de celalalt topic si am scris acolo, apoi l-am gasit activ si pe cel de aici si am crezut ca voi gasi o explicatie la ce s-a intimplat.
O mamica de martie 2005 care spera sa va citeasca la un singur topic.

mami de Aschiuta,
----------------
nu stiu nimic, da' ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Carmenduta, multumim!
Ocrainic, sunteti niste frumosi! Sarcina usoara si pupici Daviducului!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput