Prichindei martie - aprilie 2005 (107)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

Buna dimineata,si la noi caldura mare deja arde soarele de nu mai poti respira.si am de facut ceva drumuri obligatorii(la banca
)cu tot cu copil.ca de ,stau cu mama da are o gramada de treaba.m-a enervat de la prima ora.

Mamacitahai ca ati inceput cu dreptul.dea Domnul sa fie bine in continuare.e bine ca o placa Alex,ca o educi tu.
Pisipai daca nu aveam somn am luat DC la rand.ce antivirus e mai bun?
pe mine m-a enervat cu iaurtul ca era imbracat cu un costumas nou si la 22.30 eu spalam costumasul si bufetul,gresia si se si uscase pana a adormit.da ne facem noi mari.

celelalte fete pe unde sunteti?la strand?
inchid calc.ca face caldura mai intru la noapte,daca nu mor de somn.
va doresc o saptamana superba si dea domnul si racoroasa.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

MAMANATI, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si voioasa si sa va aduca numai bucurii si lumina-n suflet!!!! Va pupam!

Mamacita, mult succes cu bona, sa fie asa cum ti-ai dorit-o, sa poti merge linistita la serviciu, fara griji si emotii!

Laura, am vazut pozele, sunt foarte haioase cele cu George si pisica...iar peisajele cu nuferi si pasari din Delta mi-au placut forate mult! Pupici

Raresionut, bine ati revenit acasa din vacanta! Speram ca v-ati distrat super!

Zuzu, am primit mail-ul cu pozele. Mersi! Nu stiu de ce n-a mers PM-ul - eu am primit anterior un mesaj de la Danuta, fara sa fac nimic, fara sa-l activez sau ceva de genul asta... Sunt foarte frumosi copilasii tai, sa fie sanatosi! Si multa bafta azi la controlul pediatric, sa ne mai spui despre Sofia!

Anca, am vazut si pozicile cu Ema! Sa-ti traiasca micuta strengarita, mi-a placut cum papa ea cu minuta ei bucatele din farfurie!

Marox, iti doresc serviciu usor! Tu acum te intorci dupa la serviciu dupa vacanta sau dupa concediul de maternitate, adica dupa 1 an si 4 luni? Scuze, dar nu mai retin... Ma gindesc ca si eu ma intorc la munca la 1 sept. si nu stiu cum va fi?? Pupici Juliei si lui Alex!

Pisicuta,am vazut ca ai deschis un subiect despre bebei cu alergii...Ii doresc multa sanatate lui Matei, ca trebuie sa fie destul de greu cu regimul lui si cred ca n-a fost usor nici pina ati descoperit care era problema, de fapt...Si eu ma intreb daca nu cumva e vorba despre o alergie si in cazul Andradei cu diareea asta persistenta? Acum nu mai are febra de 2 zile, dar azi iar a facut un scaun semilichid. Am dus iar o proba pentru coprocultura, dar ma gindesc sa urmez sfatul mamacitei si sa mergem la un control gastroenterologic. Doar ca nu stiu nici un medic bun de specialitate si dr. noastra pediatru este in concediu pina sapt. viitoare, sa ne dea trimitere...

Va pupam si va dorim o zi buna...Se pare ca de maine scapam si noi de canicula!

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Nici nu stiu ce sa scriu la cate am citit , dar un lucru m-a intristat si anume aceasta scindare( cel putin eu asa o vad) care s-a creat. Stiu ca sunt ultima persoana venita in grup, dar consider ca ceea ce ne leaga( in principal) in acest topic sunt scumpii nostri copii, iar aceste " suparari intre mamici" nu au nici un rost. Chiar daca ne-am cunoaste foarte bine, pot aparea diferite interpretari si atunci se nasc afinitati. Nu vreau sa par o persoana care bate apa in piua, dar fiecare dntre noi are caracterul sau , in schimb eu pe acest forum chiar ma simt bine si-mi plac discutiile cu voi toate. Sper ca nu am presarat din nou "sare pe rana" si nici nu o sa incasez mustrari pentru asta, dar am scris ce am gandit.
In primul rand o felicit pe danutat pentru bebita cel micut si -i doresc sarcina usoara.
Anca,Laura, am vazut si noi pozele si de la noi primiti pupici si sincere admiratii pentru frumuseii vostri.
Multumim si mamicilor pentru mesajele de intampinare si pupam si printisorii vostri, dar si celorlate mamicute care nu le-am mentionat
Sa povestim si putin din cele 2 saptamani de la munte , unde Rares a fost obraznic, e plin de cucuie si vanatai, s-a lovit si pe fata de a facut si cicatrici.. in schimb la capitolul somnic si papa, jos palaria, i-a priit enorm aerul de munte. Am postat si cateva poze atat de la munte cat si de la mare, asa ca lansam invitatia.

Alina si printul Rares
Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna dragelor!

Ma bucur sa va regasesc dupa o mai lunga absenta! Imi era dor de voi!
Sper ca sunteti bine! Inca nu stiu ultimele noutati, trebuie sa citesc din urma sa ma pun la curent.
Va pup!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Mamanati felicitari! Iti doresc sa ai parte numai de bucurii!
Danuta am inteles eu bine (ca inca n-am ajuns la pagina cu anuntul oficial), il astepti pe bb2? Daca e asa, sincere felicitari si o sarcina usoara iti doresc!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumesc ptr.sustinere,a plecat bona dupa 6 ore in care am pus-o sa studieze cum ma joc,cum il schimb,il spal pe maini,mananca,ne plimbam etc.,si dupa 10 min.de"invatat"fiecare activitate urma ea;sunt foarte multumita ptr.prima zi,iar Alexut si-a manifstat regretul ca pleaca prin chitaituri usoare.Ce mai,sunt prieteniPe mine ma cauta periodic,atata cat sa stie ca nu sunt prea departe,in rest n-a avut treaba.
pisi,de unde ti-a venit ideea ca sunt timida?!
laura,si pe mine m-a distrat faza ca gag povestit,dar daca se intampla la noi sigur nu mi-ar fi placutAm vazut si pozele cu un baietel nazdravan foc,mamica lui mignona si locurile frumoase pe unde ati petrecut.
raresionut,nu ma lasa sa vad pozele,nu cumva din greseala l-ai facut privat?
ellinia,bine ai revenit...in plina schisma!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Am vazut felicitari pt mamanati!!!! Spun si eu : Sa-ti traiasca fetita, sa va bucurati de ea si sa va aduca multe fericire in suflet!!!!!

Am intrat sa va spun ca tottusi mai apuc sa citesc si eu din cind in cind.

Felicitari danuta!!! O sa fie tot de martie- aprilie bebeul tau? Al meu tot asa va fi. Eu sunt acum sapt 11, sarcina usoara!!!

Am pus niste poze cu david din per mai-aug, caci eram de mult restantiera:

http://community.webshots.com/user/dcrainic

Va pup, ca nu stiu cum o sa ma trezesc miine sa o iau la fuga spre servici, caci e trecut de miezul noptii!

Oana, David si bb2

http://community.webshots.com/user/dcrainic

Mergi la inceput

simonela,incearca sa afli de la cunostinte sau posteaza subiect separat pentru gastroenterolog bun.E mai bine asa,apoi vezi ce spune si dr.pediatru.

Nu nominalizez,dar aveti toata admiratia mea mamicilor care au si suflet,legaturi afective statornice in cadrul micii comunitati formate aici,amintiri,loialitate si atitudine cerebrala si franca!
ocrainic,abia astept sa vad pozele...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

ocrainic,si peisajele sunt superbe[campul cu maci,fulgerul urias,muntii cu zapada si avalanse etc],dar fiul tau le intrece pe toate:e minunat!Si mi-era un dor de eeel...Frumos,zambet magnific,asortat si elegant sau sportiv,dupa caz,ce mai,adorabil,iar mamica a slabit.David continua sa fie leit tu,poate-i faci si lui tati o progenitura

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Mamacita ai spus tu intr-un mesaj mai vechi ca Alex este rusinos ca tine sau timid si de acolo mi-a venit ideea .E bine ca bona invata repede si bine.Mult succes si de acum inainte

Ocrainic am vazut pozitele care sunt superbe.Si eu am remarcat cat de bine seamaa David cu tine,sunteti leiti.Are niste ochisori foarte frumosi si niste obrajori bucalati.Ce face bb2?

Laura la fel am facut si eu,am luat toate subiectele la rand si nu mai scria nimeni,si eu nu stiam ce sa mai fac.Noi avem Symantec si o perioada am avut si NOD32,dar nu aveam update la el.Il intreb pe sotul meu si te anunt daca vrei.

Simonela nu stiu ce sa zic,poate este alergie,poate este numai o intoleranta alimentara.Cel mai bine sa mergeti la control.Cum mai mereg cautarile de bona?

Ellinia bine ai revenit.Ce mai face frumuselul de Stefanut?Poate ne mai pui niste pozici ca nu l-am mai vazut de mult!

Pana la urma m-au sunat de la Brd si azi la 18 ma duc la al doilea interviu.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput